با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است
از سفارش خوداری کنید
شروع کار اعلام خواهد شد
در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید
عمر باتری ومیزان شارژدهی آن یک مشکل همیشگی برای دارندگان گوشی های هوشمند به حساب می آید. با اینکه گوشی های موبایل جدیدسال به سال سریع تر و قدرتمندتر از قبل می شوند، اما باتری این گوشی ها با استفاده زیاد از گوشی و یا بعد از چند ماه از خرید حتی با استفاده متوسط و معمولی از آن، اغلب کمتر از یک روز دوام می آورند. ما دراین جا قصد داریم روشهایی برای افزایش عمر باتری موبایل به شما آموزش بدهیم با ما همراه باشید.
باتری های لیتیومی (Lithium-ion Batteries) حدود دو دهه است که در سراسر دنیا فراگیر شده اند و از زمانی که شرکت سونی در سال 1991 شروع به ساخت آنها نمود، تغییر و تحول چندانی نکرده اند و با وجود تلاش هایی که برای کنار گذاشتن این نوع از باتری ها انجام گرفته، اما به نظر می رسد که آنها برای چندین سال دیگر نیز با ما خواهند بود.
مشکل مربوط به باتری گوشی های هوشمند معمولا بین اکثر کاربران مشترک است و افراد به دنبال راهی برای افزایش طول عمر مفید باتری گوشی خود هستند. اکثر کاربران به دنبال راهی میگردند تا بتوانند به صورت مناسبی از مقدار شارژ باتری اسمارت فون خود استفاده کنند.
فاکتورهای متفاوتی وجود دارند که بر عمر باتری و میزان شارژ آن تاثیرگذار هستند. رعایت این نکات میتواند باعث شود تا استفاده طولانیتری از گوشی های موبایل و تبلت های خود داشته باشید.
در سال های اخیر تغییرات چشمگیری در مورد تلفنهای همراه اتفاق افتاده است. صفحه نمایش گوشیهای هوشمند بزرگتر شده است، ضخامت آن کمتر شده و کیفیت صفحه نمایش و دوربین آنها نیز به طور چشمگیری بهبود پیدا کرده است، اما همزمان با این اتفاقات مثبت، مشکلات مربوط به شارژ باتری نمایان میشود. بهبود در این مسایل باعث شده تا دستگاه شارژ بیشتری مصرف کند و زود از دست دادن شارژموبایل ها، یکی از بزرگترین مشکلات کاربران امروزی است.
امروزه کاربران با وجود اینکه از کیفیت و کارایی گوشیهای جدید رضایت دارند، اما از میزان شارژدهی باتری گوشیهای هوشمند خود راضی نیستند. معمولا کاربران از زمان بسیار کوتاهی که باتری میتواند شارژ نگه دارد، شکایت میکنند.
در این میان، شرکتهای سازنده تلفنهای همراه، تلاشهای فراوانی برای افزایش توان باتری گوشیهای تولیدی خود، انجام دادهاند، اما هنوز نتوانستهاند طول مدت شارژدهی باتریها را به صورت مطلوب افزایش دهند.
یکی از اقداماتی که آنها انجام دادهاند، انتشار نسخههای بهروزرسانی شده از سیستم عامل گوشیهای خود بود تا از این طریق بتوانند عملکرد کلی باتریها را بهبود ببخشند.
ما ابتدا تصمیم گرفتیم به سوالاتی که برای خیلی از افراد در زمان تهیه یک گوشی نو و یا حتی در طول نگهداری گوشی خود ایجاد می شود پاسخ دهیم و سپس راهکار های ایده ال برای استفاده بهتر وافزایش طول عمر باتری خدمتتون عرض کنیم و امیدواریم توانسته باشیم کمکی حتی اندک کرده باشیم
سوال ها:
1. آیا لازم است که بعد از خرید گوشی و یا تبلت حتما باتری گوشی را شارژ کنیم؟
خیر. برخی از باتری های قدیمی مانند باتری های نیکل کادمیومی (Nickel Cadmium) مشخصه ای به نام “Memory Effect” داشتند که سبب می شد باتری ها بر مبنای اینکه به چه صورت شارژ یا دشارژ می شوند، ظرفیت مشخصی برای خود داشته باشند. و این باعث می شد که همیشه وقتی وسیله الکترونیکی جدیدی که با باتری کار می کرد خریداری می شد، توصیه همه این بود که در ابتدا به صورت کامل شارژ شده و ساعت ها در شارژ باقی بماند. اما با ظهور باتری های لیتیومی نوین، اکثر افراد به این باور رسیدند که این کار تاثیر چندانی بر روی عملکرد باتری ندارد و این باتری های جدید تا حدودی قابل اتکاتر هستند. به همین دلیل نیز دیگر لازم نبود و نیست که شما باتری موبایلتان را برای مدت طولانی در شارژ قرار بدهید
2. آیا این موضوع صحت دارد که باتری گوشی با گذشت زمان ضعیف تر می شود؟
بله درست است ؛ هرچه که از عمر گوشی موبایلتان می گذرد باتری آن ضعیف تر و کم ظرفیت تر می گردد. باتری های جدید لیتیومی به منظور دوام آوردن برای مدت زمانی معین و با تعداد چرخه های مشخص – چرخه : یک دوره شارژ و تخلیه کامل – طراحی شده اند.
طبق ادعای کمپانی اپل : ممکن است شما 75 درصد از ظرفیت باتری تان را در یک روز مصرف کرده و سپس آن را به شارژ بزنید.
عمر مفید باتری ها به وسیله کمیتی به نام cycle یا تعداد چرخه ها ارزیابی شده و برای ابزارها و گوشی های مختلف مقادیر متفاوتی را در بر می گیرد. اما اکثر آنها پیش از آنکه به 70 درصد از ظرفیت اسمی خود برسند – ظرفیت اسمی : معادل تعداد سال های استفاده از گوشی – معمولا عمری بین 300 تا 500 چرخه کامل دارند.
3. آیا لزومی دارد که حتما صبر کنیم تا شارژ گوشی مان به طور کامل تخلیه شود و سپس شارژ کنیم یا اینکه می توانیم در این بین هم آن را به شارژ بزنیم؟
خیر. در واقع شما باید دقیقا عکس این کار را انجام دهید. کم بودن شارژ باتری های لیتیومی هیچ منفعتی برای آنها به دنبال ندارد. و طولانی تر شدن چرخه شارژ باتری برای آن ضرر بیشتری نسبت به یک چرخه شارژ کوتاه دارد.
شارژ کردن باتری به صورت ناقص و قسمت قسمت، در واقع موجب افزایش طول عمر باتری می گردد – پیش از آنکه باتری به 70 درصد از ظرفیت اسمی خودش برسد می توان آن را 1200 تا 1500 بار (یا 600 تا 750 چرخه کامل) به میزان 50 درصد شارژ نمود. این را با 300 تا 500 چرخه ای که در مورد شارژ کامل 100 درصدی گفته شد، مقایسه کنید. این بدان معناست که اگر شارژ باتری شما به زیر 50 درصد رسید بهتر است همان موقع آن را به شارژ بزنید چرا که این کار بهتر است از اینکه صبر کنید تا شارژتان کاملا تخلیه گردد.
4. آیا خاموش کردن وای فای و بلوتوث شارژدهی باتری را بهبود می بخشد؟ در مورد حالت airplane چطور؟
WiFi و بلوتوث گوشی در آن حدی که از آنها کار میکشیم به انرژی احتیاج ندارند، از این رو روشن ماندن آنها شارژ خیلی زیاد و چشمگیری از باتری مصرف نمی کند. البته با این وجود اگر شما واقعا به دنبال maximize کردن و به حداکثر رساندن میزان شارژدهی گوشی باشید این کار تا حدودی می تواند مفید واقع شود.
اما اگر در جایی که هیچ سیگنالی وجود ندارد در صدد دریافت سیگنال های رادیویی باشید، احتمالا باتری موبایل تان مقدار زیادی از شارژ خود را از دست خواهد داد. اگر شما در جایی به سیگنال موبایل احتیاج نداشتید می توانید حالت هواپیما یا airplane گوشی تان را فعال نمایید. و اگر به وای فای دسترسی داشتید حتما این کار را بکنید ؛ چرا که استفاده از شبکه های 3G یا 4G شارژ باتری را بسیار سریعتر از وای فای مصرف می کند.
5. ایا باید حتما از شارژر و کابل های اصلی استفاده کرد
بله حتما باید از کابل و شارژر های اورجینال استفاده کرد عدم استفاده از شارژرها و کابل های اصلی باعث بروز مشکلاتی خواهند شد که در زیرذکر شده
• آسیب باتری یا گوشی
• آتش سوزی الکتریکی
• خراب شدن و آسیب دیدن کابل به خاطر استاندارد های کیفیتی ضعیف
• کابل ها ممکن است شکننده تر باشند و درون دستگاه شما بشکنند
• کابل ها ممکن است زیاد از حد داغ شده و منجر به آتش سوزی شوند
• ممکن است کابل های تقلبی به خوبی درون آداپتور یا گوشی چفت نشوند.
• عدم توانایی در همگام سازی دستگاه شما با کامپیوترتان و ...
حالا که تا حدودی با ساختار باتری ها اشنا شدیدد در ادامه به بررسی عواملی خواهیم پرداخت که مدت زمان شارژدهی باتری تلفن همراه شما را زیاد میکنند. این نکات هرچند ساده و کوچک هستند، اما توجه و رعایت آنها میتواند بسیار نتیجهبخش باشد.
10 روش برای افزایش شارژ باتری موبایل
1. عدم استفاده از اینترنت همراه
یکی از دلایل مهمی که باعث میگردد تا شارژ باتری گوشیتان به سرعت پایان یابد و مستهلک شود، استفاده بیش از حد از اینترنت همراه گوشی است. بهتر است به این نکته بسیار دقت داشت که اگر احتیاج به اینترنت ندارید اینترنت همراه خود را قطع کنید تا زمانی که دو باره نیازپیدا کردید به ارتباط در ان لحظه مجداد به اینترنت متصل شوید این کار باعث می شود بسیار زیاد در مصرف باتری موبایل شما صرفه جویی شود
2. عدم استفاده از وای فای
استفاده از وای فای نیز باعث میشود عمر باتری موبایل شما کاهش یابد. البته این مورد نسبت به اینترنت همراه (دیتای تلفن همراه)، باتری کمتری مصرف میکند، اما باز هم یکی از فاکتورهای پرمصرف باتری محسوب میشود. ترجیحا استفاده از وای فای رو هم منوط کنید به لحظاتی که احتیج به اینترنت دارید و در غیر این صورت ارتباط وای فای گوشی خود را قطع کنید شوید این کار باعث می شود در مصرف باتری موبایل شما صرفه جویی شود
3. توجه به تنظیمات گوشی
تنظیمات گوشی خود را چک کرده و نسبت به آن دقت داشته باشید. برای اطلاع از اینکه چه برنامهها و اپلیکشنهایی باتری را بیشتر مصرف میکنند، باید به تنظیمات گوشی دقت داشت.
برای این منظور میتوان به قسمت تنظیمات گوشی رفته و در قسمت باتری، میزان مصرف باتری توسط هر اپلیکیشن را مشاهده کرد. در این بخش، نموداری وجود دارد که پرمصرفترین برنامهها را نشان میدهد.
اگر در این قسمت برنامهای را مشاهده کردید که به آن نیاز ندارید و از آن استفاده نمیکنید، بهتر است آن را به صورت کلی لغو نصب یا uninstall نمایید.
4. برنامههای پسزمینه را به طور کلی ببندید
منظور از بستن برنامههای پس زمینه این است که وقتی از اپلیکیشنهای پیام رسان یا سایر برنامهها استفاده میکنید، پس از هر بار استفاده و خروج از آن، به صورت کلی نسبت به بستن برنامه اقدام کنید. برنامههایی که در پشتزمینه باز هستند، شارژ باتری موبایل را تا حد بالایی هدر میدهند.
خوب حال وقت آن شده است که ببینیم چگونه برنامه های در حال اجرا روی سیستم عامل iOS 11 را به صورت یکجا ببندیم؟ در سیستم عامل iOS 11، روند کار همانند تمامی مدل های آیفون قبلی است.دلیل هم این است که قابلیت تاچ سه بعدی برای اجرای قابلیت چند وظیفه ای و بدون نیاز به دو بار کلیک روی دکمه ی هوم آیفون، فعال است.
مراحل بستن یکجای برنامه های در حال اجرا روی سیستم عامل iOS 11 را در ادامه آورده ایم:
گام اول: آیفون خود را توسط کلیک روی دکمه ی هوم و یا فیس آی دی آن بیدار کنید.
گام دوم: منوی App Serwitch را باز کنید. در مورد مدل های آیفون 8 و 8 پلاس، برای باز کردن این برنامه، باید دو بار روی دکمه هوم آیفون ضربه بزنید یا می توانید با فشار دادن لبه ی سمت چپ صفحه ی نمایش و کشیدن صفحه به سمت راست گوشی، بدون فشردن هیچ دکمه ای برنامه ی Switcher را روی آیفون خود باز کنید. این قابلیت برای تمامی آیفون ها و آیپد هایی که با قابلیت تاچ سه بعدی گوشی سازگار هستند، فعال است.
گام سوم: با استفاده از حرکت انگشت خود به سمت راست و یا چپ می توانید برنامه های در حال اجرا را در پس زمینه ی گوشی ببندید.
گام چهارم: زمانی که تمام برنامه هایی را که قصد بستن آنها را دارید، بستید با فشردن دکمه ی هوم به صفحه ی خانه ی آیفون خود بازگردید.
5. اتصالات غیرضروری را خاموش کنید
مکانات اتصالی مانند وای فای، بلوتوث، جی پی اس و … را خاموش کنید و فقط در صورت نیاز از آن استفاده نمایید. زیرا چنین اتصالاتی لازم نیست همیشه روشن باشند. این امکانات و قابلیتها را همیشه چک کنید و از روشن ماندن همیشگی و مداوم آنها جلوگیری نمایید.
6. بهتر است از قابلیت اولترا شارژ یا افزایش مدت زمان شارژ استفاده کنید
بسیاری از گوشیهای هوشمند جدید این قابلیت را دارا هستند. قابلیت اولترا در اصل به منظور کاهش مصرف باتری گوشی طراحی و تعبیه شده است.
7. نور زمینه گوشی خود را در حالت اتوماتیک یا در حالت نصف قرار دهید
برای مصرف کمتر شارژ باتری موبایل بهتر است نور صفحه نمایش گوشی خود را نیز در حالت خودکار قرار دهید. زیرا صفحه نمایش گوشیهای هوشمند بزرگ است، کیفیت بالایی دارند و بالا بودن نور گوشی نیز میتواند شارژ باتری گوشی را مصرف کند.
علت این امر زیاد بودن تعداد پیکسلهای این گوشیهاست. همچنین باید گفت که این پیکسلها بزرگ و باکیفیت هستند و شارژ زیادی استفاده میکنند.
8. در پسزمینه از تصاویر متحرک استفاده نکنید
برای استفاده بهتر از شارژ باتری موبایل بهتر است تصاویر متحرک پشت زمینه را حذف نمود. زیرا یکی از عواملی که در مصرف بالای باتری گوشی تاثیرگذار است، استفاده از تصاویر متحرک پشت زمینه است.
9. نسبت به بروزرسانی برنامههای گوشی خود اقدام نمایید
شاید این راهکار اندکی عجیب باشد اما باید گفت که بهروزرسانی برنامهها و اپلیکیشنهای نصب شده بر روی گوشی، میتواند کمک شایانی در کاهش مصرف باتری گوشی باشد. پس همیشه سعی کنید از طریق سایتهای معتبر، برنامههای نصب شده در گوشی خود را بهروزرسانی کنید.
10. سیگنال دهی ضعیف اینترنت باعث مصرف بالای باتری میشود
در صورتی که قدرت سیگنال دهی امواج شبکه اینترنت بی سیم وای فای، کم یا بسیارکم باشد، گوشی تلاش بیشتری برای حفظ اتصال با مودم خواهد نمود و همین باعث میشود شارژ باتری گوشی بیشتر مصرف گردد.
دقت به تمامی این نکات میتواند تا حد بالایی طول عمر باتری گوشی شما را افزایش داده و باعث شود تا به میزان بیشتری از گوشی هوشمند خود استفاده کنید.
آیا شما نیز با راههای دیگری که باعث بهبود عملکرد باتری اسمارت فون میشود، آشنایی دارید؟
خیلی خوشحال خواهیم شد که شما هم تجربیات تون با ما در میان بگدارید
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت جی اس ام باتری می باشد.