با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است
از سفارش خوداری کنید
شروع کار اعلام خواهد شد
در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید
شرکت بلک بری
در حال حاضر شرکتهای بسیار زیادی در تولید گوشیهای هوشمند حضور دارند و با یکدیگر رقابت میکنند و سعی میکنند تا برترین گوشی را خودشان تولید کنند. یکی از همین شرکتها که در زمینه تولید گوشیهای هوشمند فعالیت میکند، شرکت بلک بری است.
بله درست متوجه شدید، امروز می خواهیم سری به شرکت بلک بری بزنیم و با ریز و بم آن آشنا شویم. همچنین انواع گوشی های آن را مورد بررسی قرار دهیم. اگر شما هم اشتیاق دارید که بیشتر درباره گوشی های بلک بری بدانید، پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا هرچه درباره آن می دانیم را با شما هم در میان بگذاریم.
تاریخچه شرکت بلک بری
نام سابق این شرکت Research In Motion یا RIM بود که در سال 2013 به بلک بری لیمیتد تغییر نام داد و در حال حاضر بلک بری (BlackBerry) نام برند تبلت ها و گوشیهای هوشمند این شرکت کانادایی است. با این تغییرات، شرکت را مجدداً بازسازی کردند و قدم بلندی به سوی دنیای تکنولوژی برداشتند و موجب پر رنگتر شدن نقش گوشیهای هوشمند در دنیا شدند.
در حال حاضر دستگاههای این شرکت کاندایی به وسیلهی شرکت چینی TCL طراحی و ساخته میشود در واقع شرکت بلک بری با فروش پروانهی برند خود به این شرکت چینی موجب عرضه شدن محصولاتش با برند BlackBerry Mobile در بازارهای جهانی، برند BB Merah Putih در بازار مالزی و برند Optimeus در بازار هند شد.
یکی از برندهای پیشگام گوشیهای هوشمند در دنیا، بلک بری میباشد که بیشتر به خاطر صفحه کلید کامل محصولات و وجود خلاقیت و امنیت ارتباطات شناخته میشود. سال 2013 دوران اوج این برند بود که رکورد 85 میلیون مشترک را به نام ثبت کرد که پس از آن دوران اوج بود که با فرمانروایی iOS و اندروید، این برند با کاهش مشترک مواجه شد به طوری که به 11 میلیون مشترک در سال 2017 رسید.
این نکته را باید به شما بگوییم شرکت بلک بری گوشیهای خودش را تا سال 2015 فقط با سیستم عامل اختصاصی خودش روانه بازار میکرد و از سال 2015 به بعد بود که گوشیهایی با سیستم عامل اندروید به تولیدات این شرکت اضافه شد.
«یک برند و یک پیمان» شعار معروف شرکت بلک بری است.
شرکت Research In Motion در سال 1984 به وسیلهی دو دانشجوی رشتهی مهندسی با نامهای Mike Lazaridis (مایک لازاریدیس)، فارغ التحصیل دانشگاه Waterloo، و Douglas Fregin (داگلاس فرجین)، فارغ التحصیل دانشگاه ویندزور (Windsor)، در شهر واترلو اونتاریو کشور کانادا به وجود آمد. هدف اصلی تعیین شده شرکت Research In Motion، ورود به بازار پیام رسانی بود؛ چرا که در آن دوران راه ارتباطی اصلی مردم گوشیهای همراه نبود و بیشتر تلفنهای داخل خودرو و پیجرها در بین مردم عمومیت داشتند.
لوگوی شرکت Research In Motion را مشاهده میکنید
یکی از اولین پروژههای شرکت Research In Motion، نشان گر LED بود که با نام Budgie شناخته میشد که شرکت جنرال موتورز، کارفرمای این پروژه، میخواست جهت اطلاع رسانی به کارگران خط تولید از این کالا استفاده میکرد که این پروژه با عدم موفقیت همراه شد که در نتیجه مدیران شرکت Research In Motion تصمیم به ترک این پروژه گرفتند.
Digi sync نام پروژه بعدی این شرکت کانادایی بود که کاربرد آن در صنعت فیلم سازی بود و باعث آسانتر شدن پروسه ویرایش فیلم برای تدوین گران میشد و از قابلیتهای هماهنگ سازی بسیاری نیز برخوردار بود. پروژه Digi sync (دیجی سینک) بسیار موفق بود به گونهای چندین جایزهی امی و اسکار در قسمت فناوری سینما به شرکت Research In Motion یا همان RIM داده شد.
با این که این قبیل از پروژههای شرکت Research In Motion با موفقیت همراه بودند ولی موسسان کمپانی، این پروژهها را پروژههای جانبی دانسته و فقط به دنبال هدف نهایی شرکت که ورود با بازار پیام رسانی بود، میاندیشیدند.
بنابراین این شرکت کانادایی با شرکتهای بزرگ و معروف آن زمان همچون شرکت سوئدی Ericsson وارد تعامل و همکاری شد. این دو شرکت در حوزهای از فناوری همکاری و فعالیت داشتند که از آن تکنولوژیها در پیجرها و دستگاههای پرداخت بی سیم استفاده میشد. در واقع با همکاری Research In Motion و اریکسون باعث به وجود آمدن پایههای سیستم عامل اختصاصی گوشی های بلک بری یعنی همان BlackBerry OS شد.
عرضهی پیجر دوطرفه؛ تثبیت جایگاه RIM در بازار
همکاری و تعامل شرکت Research In Motion با شرکت خدمات شبکه Ericsson Mobitex این امکان را به شرکت کانادایی داد تا بتواند پیجرهایی با ویژگی ارتباط دوطرفه را طراحی و به بازارهای آمریکای شمالی عرضه کند.
در واقع در آن دوران قابلیت جابجایی داده در شبکههای موبایل وجود نداشت و معرفی این پیجرهای دو طرفه همانند اتفاق مهم تاریخی به شمار میرفت و شرکت RIM با معرفی و عرضه این تکنولوژی به عنوان نخستین توسعه دهندهی فناوری دادههای بی سیم در آمریکای شمالی خودش را به جهانیان معرفی کرد.
سرمایه گذاری
پس از معرفی اولین مدل از این پیجر دوطرفه، شرکت ریسرچ این موشن با وجود بالا و پایینهای بسیار توانست نظر آقای Jim Balsillie (جیم بالسیلی) را به خود جلب کند تا آقای جیم بالسیلی با سرمایه گذاری 250 هزار دلاری در این شرکت کمک بزرگی به آنها در جهت تأمین سرمایه انجام دهد. لازم به ذکر است که بعداً آقای جیم بالسیلی به عنوان مدیر عامل شرکت Research In Motion (نام سابق بلک بری) انتخاب شود.
اولین پیجر RIM (Inter@ctive Pager 900)
پس از موفقیتهای به دست آمده به وسیلهی پیجر Inter@ctive Pager 900 که در 18 سپتامبر 1996 معرفی شده بود باعث شد غول آن سالهای دنیای فناوری یعنی شرکت IBM (شرکت ماشین آلات بین المللی کسب و کار) قراردادی به میزان 10 میلیون دلار بابت خرید نسخه 800 پیجرهای شرکت RIM یعنی Inter@ctive Pager 800 امضا کند.
عمده سرمایه لازم برای فعالیتهای تحقیقاتی و توسعهای شرکت RIM از طریق سرمایه گذاران های سازمانی و البته خطر پذیر در سال 1995 تأمین شد. شرکت Working Ventures Canadian Fund با 5 میلیون دلار اولین سرمایه گذاری بزرگ را در این شرکت جهت پروسههای تحقیق و توسعه پیجر دو طرفه انجام داد.
در سال 1997 شرکت RIM وارد بورس تورنتو شد و سهامش را به شکل مستقیم عرضه کرد و توانست 30 میلیون دلار از طریق عرضهی عمومی سهام به دست آورد.
نام بلک بری (به معنای شاه توت) در سال 1998 همزمان با معرفی پیجر نسخه 850 (بلک بری 850) در مونیخ آلمان توسط شرکت بازاریابی آلمانی Branding Lexicon بخاطر شکل دکمههای آن محصول استفاده شد که بلک بری 850 اولین دستگاهی بود که تکنولوژی ایمیل را به وسیلهی دستگاههای همراه معرفی کرد.
تمرکز بلک بری بر فناوری ایمیل
شرکت بلک بری در آغاز فعالیتش بخاطر تمرکز بر روی فناوری ایمیل، سهم مناسبی از بازار را در اختیار گرفت. این شرکت کانادایی پس از گذشت مدت زمانی با طراحی نرم افزار اختصاصی خود یعنی BlackBerry Connect، قابلیت ایمیل را بر روی دستگاههای کمپانیهای دیگری همانند شرکت Palm Treo منتشر کردند.
نیاز به دستگاههای ارتباطی امن پیش از گذشته بر اثر حادثهی تروریستی 11 سپتامبر احساس شد که در آن زمان شرکت بلک بری با ادعای امنیت بالا با افزایش فروش مواجه شد به گونهای که دولت آمریکا در آن زمان به مشتری اصلی آنها تبدیل شد و 500 هزار دستگاه از شرکت RIM خریداری کرد.
ورود به بازار موبایل
در سال 2002 بلک بری 5810 معرفی شد که اولین دستگاه شرکت با قابلیت انتقال تماس بود که این دستگاه بخاطر نداشتن اسپیکر یا بلندگوی داخلی برای تماس گرفتن نیاز به هندزفری داشت.
عزم شرکت بلک بری برای سلطه بر بازار به وسیلهی عرضهی دستگاههایی با صفحه نمایش رنگی مشخص شد. در سال 2003 یعنی 20 سال پس از تأسیس شرکت، قسمت جدیدی به آن اضافه شد که به تولید تی ویهایی با صفحه نمایش رنگی میپرداخت؛ علاوه بر این گوشی بلک بری 7230 اولین دستگاه موبایل این شرکت با صفحه نمایش رنگی بود و با استقبال فراوانی نیز همراه شد. به گونهای که تعداد مشترکان بلک بری تا سال 2005 به 4 میلیون نفر رسید و در همان سال 2005، لازاریدیس، یکی از مؤسسین شرکت، و بالسیلی، مدیر عامل شرکت، از نگاه مجله تایم در میان صد نفر تاثیرگذار دنیا انتخاب شدند.
شرکت RIM اولین اقدامات جهت ورود به بازار مصرف کنندگان را در سال 2006 انجام داد. این شرکت در سال 2006 دستگاههایی محهز به دوربین و قابلیتهای رسانهای معرفی و روانه بازار کرد که اولین گوشی بلک بری Pearl 8100 نام داشت که بر اساس تمرکز بر بازار مصرف کننده معرفی و روانه بازار شد که با موفقیت بسیار زیادی نیز همراه بود به گونهای تعداد مشترکان شرکت در سال 2007 به 10 میلیون نفر رسید.
بلک بری pearl 8100
خواب غفلت بلک بری
با اینکه شرکت بلک بری همانند نوکیا با افزایش کاربران مواجه شده بود ولی به ظرفیتهای در حال رشد اندروید و iOS در سال 2007 توجهی نکردند و به گونهای در خواب غفلت فرو رفته بودند. رقابت بلک بری با سیستم عاملهای اندروید و iOS در سالهای بعد نیز ادامه پیدا کرد؛ ولی در آخر موفق نشد تا از گسترش این سیستم عاملهای جدید و نوین جلوگیری کند.
در سال 2010 شرکت اپل با محصول انقلابی خود یعنی آیپد، بازار را در اختیار خود گرفت که شرکت بلک بری در سال 2011 با عرضه تبلت پلی بوک سعی در رقابت با اپل داشت که متاسفانه نظرات اولیه نسبت به تبلت Play Book منفی بودند. عدم وجود سرویسهای محبوب بلک بری همچون پیام رسانی و ایمیل در تبلت Play Book از نکات قابل توجه و بسیار منفی بودند.
انتشار اولین سری از گوشیهای Storm، یکی دیگر از تلاشهای بلک بری با اپل بود که این گوشی با این که به صفحه کاملاً لمسی مجهز بود؛ ولی انتقادهایی در خصوص میزان دقت لمس به آن وارد شد.
بلک بری Storm
گوشی بعدی این شرکت کانادایی Torch نام داشت که به صفحه نمایش لمسی و کیبورد کامل مجهز بود که این محصول نیز با عدم محبوبیت روبرو شد.
شرکت RIM با مشاهدهی این شکستها در برابر اندروید و iOS مجبور به اخراج 2 هزار نفر از کارمندان خود شد و تعدادی از کارخانههای این شرکت نیز تعطیل شد.
در سال 2012 بود مدیر عاملان شرکت یعنی بالسیلی و لازاریدیس از سمت خودشان کنارگیری کردند و مدیر عامل سابق شرکت، ثورستن هاینس، به عنوان مدیرعامل جدید شرکت انتخاب شد. هاینس نیز پس از چند ماه فعالیت تصمیم به اخراج 5000 نفر از کارمندان شرکت را گرفت و همچنین عرضهی نسخهی 10 سیستم عامل بلک بری در دوران مدیریت هاینس با تأخیر روبرو شد در حالی که در آن دوران از بلک بری 10 به عنوان ناجی نهایی بلک بری یاد میشد.
به هر حال سیستم عامل بلک بری 10 در سال 2013 منتشر شد و گوشیهای Z10 و Q10 توسط شرکت کانادایی روانه بازار شدند.
از مشخصات فنی گوشی بلک بری Z10 میتوان به رم 2 گیگابایتی، حافظه داخلی 16 گیگابایتی، دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 2 مگاپیکسلی اشاره کرد.
گوشی BlackBerry Z10
به طور کلی زمان اوج شرکت RIM، سال 2013 بود که دارای 85 میلیون کاربر جهانی بودند ولی با این حال وضعیت مالی شرکت نامناسب بود و زمزمههایی در خصوص فروش شرکت و یا اعلام ورشکستگی وجود داشت. در سال 2013 نام شرکت به بلک بری تغییر یافت و با این تغییر اسم، مدیر عامل نیز تغییر کرد و جان چن به عنوان مدیرعامل انتخاب شد.
ارزش سهام این شرکت در بازار سهام رو به کاهش بود تا این که گوشی هوشمند پاسپورت در سال 2014 عرضه شد و شرکت در سال 2014 توانست 2 میلیون از گوشیها را به فروش برساند.
از مشخصات فنی BlackBerry Passport میتوان به صفحه نمایش 4.5 اینچی، 3 گیگابایت رم، 32 گیگابایت حافظه داخلی، دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 2 مگاپیکسلی اشاره کرد. این گوشی امکانات جدید و پیشرفتهای را در زمینههای معماری و سلامت به کاربران ارائه میکرد علاوه بر این ما شاهد بهبود نرم افزار و سیستم عامل و پیام رسان در گوشی پاسپورت بودیم.
دیگر گوشی این شرکت که در ژوئن 2014 معرفی و در دسامبر همان سال روانه بازار شد گوشی بلک بری کلاسیک میباشد که با تمرکز بر طراحیهای سنتی این شرکت ساخته شده است به این معنا که کیبورد، قسمت بزرگی از طراحی جلوی گوشی را شامل میشود.
از مشخصات فنی این گوشی میتوان به مواردی همچون صفحه نمایش 3.5 اینچی، 16 گیگابایت حافظه داخلی، 2 گیگابایت رم، دوربین سلفی 2 مگاپیکسلی، دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و سیستم عامل بلک بری OS 10.3.1 اشاره کرد.
از سال 2015 بود که گوشی های بلک بری با سیستم عامل اندروید به بازار عرضه شد که به عنوان مثال میتوانیم به گوشی کشویی Priv اشاره کنیم که مجهز به سیستم عامل اندروید و همچنین مجهز به امکانات امنیتی سیستم عامل اختصاصی بلک بری نیز بود.
از دیگر ویژگیهای این گوشی میتوان به صفحه نمایش 5.4 اینچی، 32 گیگابایت حافظه داخلی، 3 گیگابایت رم، دوربین سلفی 2 مگاپیکسلی و دوربین اصلی قدرتمند 18 مگاپیکسلی اشاره کرد.
همان طور که در اول مقاله گفتیم در سال 2016 شرکت BlackBerry Limited در طی بیانیه رسمی اعلام کرد که در تلاش است تا پروانهی استفاده از پنتنت ها و طراحیهای خود برای طراحی گوشی به فروش برساند و آنها با اعلام این خبر از صنعت تولید تلفن همراه بیرون رفتند و مجوز جهانی برند بلک بری به شرکت چینی TCL داده شد و مجوز طراحی و فروش محصولات در هند به شرکت Optimeus و در مالزی به شرکت Merah Putih و تحت برند BB Metah Putih داده شد.
گوشی بلک بری DTEK 50 در جولای سال 2016 معرفی و در اوت 2016 روانه بازار شد. از مشخصات سخت افزاری این گوشی میتوان به صفحه نمایش 5.2 اینچی، رم 3 گیگابایتی، حافظه داخلی 16 گیگابایتی، پردازنده اسنپدراگون 617، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی و دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی اشاره کرد.
پس از گذشت چند ماه گوشی بلک بری DTEK 60 در اکتبر 2016 معرفی و روانه بازار شد. از مشخصات سخت افزاری این گوشی میتوان به صفحه نمایش 5.5 اینچی، پردازنده اسنپدراگون 820، 4 گیگابایت رم، 32 گیگابایت حافظه داخلی، باتری 3000 میلی آمپر ساعتی، دوربین اصلی 21 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی و حسگر اثر انگشت در پشت این گوشی اشاره کرد.
فعالیتهای اخیر شرکت BlackBerry
شرکت بلک بری در سالهای اخیر علاوه بر بازار تلفنهای همراه در بازارهای دیگری همچون نرم افزارهایی مخصوص خودرو نیز فعالیتهایی داشته است. در سال 2016 این شرکت با شعبه کانادای شرکت Fort قراردادی امضا کردند. علاوه بر این در سال 2018 این شرکت از همکاری خود با شرکت خودروسازی Jaquar Land Rover (جگوارلندروور) خبر داد.
شرکت بلک بری علاوه بر صنعت خودروسازی، فعالیتهایی در خصوص مشاورههای امنیتی نیز داشته است. در سال 2016 آنها شرکت مشاورهی امنیت بریتانیایی Encription Limited را خریداری کردند و قدمی برای حضور در این بازار برداشتند. بعد از خرید این کمپانی بود که برای مشتریان شرکتی بلک بری، سرویس BlackBerry Shield به عنوان برنامهی ارزیابی خطرپذیری سرویسهای IT، معرفی شد. BlackBerry Secure یکی دیگر از محصولات اختصاصی بخش امنیتی شرکت بود که در سال 2016 به عنوان پلتفرم امنیتی همه جانبه ی تلفن همراه معرفی و عرضه شد.
قسمت امنیت سایبری شرکت BlackBerry در سال 2017 از همکاری با سازمان بین المللی بیمه Allied World Assurance Company Holdings خبر داد تا در نتیجه این همکاری بتواند ابزارها و سرویسهای امنیتی خود را با استفاده از روشهای ارزیابی ریسک این سازمان بیمه توسعه دهد.
تازهترین محصولات برند BlackBerry در بازار گوشیهای هوشمند
از آخرین محصولات این شرکت کانادایی در بازار گوشیهای هوشمند که بعد از همکاری با شرکت چینی TCL به بازار عرضه شدند میتوان به گوشیهای BlackBerry Aurora، BlackBerry KEY ONE، BlackBerry Motion و BlackBerry KEY 2 اشاره کرد.
گوشی BlackBerry AURORA در مارس 2017 معرفی و با قیمت حدودیی 250 یورو روانه بازار شده است. از مشخصات سخت افزاری این گوشی میتوان به صفحه نمایش 5.5 اینچی، پردازنده اسنپدراگون 425، پردازنده گرافیکی آدرنو 308، 4 گیگابایت رم، 32 گیگابایت حافظه داخلی، دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی و باتری لیتیوم یونی 3000 میلی آمپر ساعتی اشاره کرد.
گوشی BlackBerry KEYONE در فوریه 2017 معرفی و در آوریل همان سال عرضه شده است. از این گوشی دو نسخه ساخته شده است کخ یک نسخه دارای 3 گیگابایت رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی و نسخهی دیگر از 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظهی داخلی بهره میبرد.
از یگر مشخصات سخت افزاری این گوشی میتوان به صفحه نمایش 4.5 اینچی، پردازنده اسنپدراگون 625، پردازنده گرافیکی آدرنو 506، دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی، حسگر اثر انگشت و باتری غیر قابل تعویض لیتیوم بونی 3500 میلی آمپر ساعتی اشاره کرد.
گوشی BlackBerry MOTION در اکتبر 2017 معرفی و در در دسامبر همان سال با قیمت حدودی 470 یورو در آن زمان روانه بازار شده است که از مشخصات سخت افزاری این گوشی میتوان به صفحه نمایش 5.5 اینچی، پردازنده اسنپدراگون 625، پردازنده گرافیکی آدرنو 506، 4 گیگابایت رم، 32 گیگابایت حافظه داخلی، دوربین اصلی 12 مگاپیکسل، دوربین سلفی 8 مگاپیکسل، باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی 4000 میلی آمپر ساعتی و حسگر اثر انگشت در جلوی گوشی اشاره کرد.
گوشی BlackBerry KEY2 در ژوئن 2018 معرفی و با قیمت حدودی 650 یورو در آن زمان روانه بازار شده است. از مشخصات سخت افزاری این گوشی میتوان به صفحه نمایش 4.5 اینچی، پردازنده اسنپدراگون 660، پردازنده گرافیکی آدرنو 512، رم 6 گیگابایتی، حافظه داخلی 64 / 128 گیگابایتی، دوربین اصلی دوگانه 12 مگاپیکسل، دوربین سلفی 8 مگاپیکسل، باتری غیرقابل تعویض لیتیوم یونی 3500 میلی آمپر ساعتی و حسگر اثر انگشت در قسمت جلویی گوشی اشاره کرد.
بازارچه اپلیکیشن بلک بری با نام BlackBerry App World یکی دیگر از دستاوردهای مهم این شرکت کانادایی در حوزه نرم افزار میباشد که در سال 2009 از آن رونمایی شد که این بازارچه در آن زمان با درآمد بیشتر از 9 هزار دلاری بابت هر دستگاه فعال برتر از اپلیکیشن هایی همچون GooglePlay و AppStore بود و باعث افزایش فروش شرکت بلک بری شده بود و با تولید گوشیهای اندرویدی این شرکت، چرخهی زندگی این بازارچه فقط تا پایان سال 2019 میلادی به طول خواهد انجامید.
نرم افزار BBM و رمز منحصر بفرد
تصویری از پیام رسان BBM
اپلیکیشن پیام رسانی شرکت بلک بری که از نقطه قوتهای این کمپانی در زمان اوج میباشد، BBM نام دارد که خود این کلمه خلاصه شدهی عبارت BlackBerry Massenger میباشد. این نرم افزار علاوه بر دریافت و ارسال پیامهای متنی و چندرسانهای (شامل پیام تصویری، صوتی، ویدئویی میباشد که فقط با استفاده از اینترنت امکان ارسال و دریافت وجود دارد.)، قابلیت امنیتی بلک بری پین (BlackBerry PIN) نیز به کاربران نرم افزار گوشیهای این شرکت کانادایی عرضه میشد.
یکی از قابلیتهای امنیتی سخت افزار و نرم افزارهای این شرکت BlackBerry PIN میباشد. این پین یک کد هشت رقمی بر پایهی عددی هگزادسیمال (Hexadecimal) بود که به طور انحصاری به هر دستگاه این شرکت تعلق میگرفت. کاربران توانایی تغییر این کد را نداشتند و همهی پیامهای ارسالی و دریافتی به وسیلهی سرورهای بلک بری و همچنین دروازهی امنیتی آن انجام میگرفت.
سرویس BlackBerry PIN در نهایت با ارائه نسخه 10 سیستم عامل بلک بری، جای خودش را به بلک بری آی دی (BlackBerry ID) داد.
در فوریهی سال 2017 شرکت بلک بری اعلام کرد که سرویسهای توسعهی نرم افزار بر پایهی پیام رسان این شرکت را به شکل اس دی کی منتشر خواهد کرد. SDK که خلاصه شدهی عبارت Software
development kit میباشد این توانایی را به توسعه دهندگان میدهد که از ویژگیهای پیام رسان سازمانی شرکت BlackBerry در نرم افزارهای بهره ببرند.
مانند هر شرکت بزرگ دیگری، شرکت کانادایی نیز برای توسعهی امکانات و قابلیتهای نرم افزارها و سخت افزارهای خود نیازمند خرید و ادغام کردن وابستههای گوناگون بوده است. از این شرکتهای خریداری شده میتوان به شرکت Watch Dox (فعال در حوزه امنیت)، شرکت AtHoc که پیشگام ارتباطات در مواقع بحرانی میباشد، شرکت Good Technology که ارائه دهندهی خدمات EMM میباشد، اشاره کرد. محصولات تولیدی توسط این شرکتها، پس از ادغام با شرکت بلک بری به صورت امکانات و قابلیتها در دستگاههای تولیدی شرکت کانادایی رونمایی شدند.
مشتریان معروف شرکت بلک بری
همان طور که گفتیم یکی از ویژگیهای مثبت گوشی های بلک بری این بود که این گوشیها دارای این قابلیت بودند که با سرورهای سازمانی هماهنگی پیدا کنند و از آنها به عنوان ابزار اصلی ارتباطی در کمپانی استفاده کنند و همچنین امنیت موجود در دستگاههای این برند کانادایی موجب این شده بود که شخصیتهای امنیتی و سیاسی از گوشی های بلک بری استفاده کنند.
از مشتریان این برند میتوان به هیلاری کلینتون، باراک اوباما، نیروهای پلیس شهرهای مختلف آمریکا و سازمانهای حمل و نقل اشاره کرد. علاوه بر این در سال 2009 گروه Ndrangheta که یکی از باندهای بزرگ خلافکار ایتالیایی بودند برای ارتباط با قاچاقچیان مکزیکی از پیام رسان امن شرکت بلک بری استفاده میکردند.
در نهایت ...
از این که تا انتهای این مطلب ما را همراهی کردید، از شما سپاسگزاریم. لطفا با درج نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارتقای کیفیت مطالب یاری کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت جی اس ام باتری می باشد.