با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است
از سفارش خوداری کنید
شروع کار اعلام خواهد شد
در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید
خرید و فروش آیفون های دست دوم امری کاملا شایع است اما هر روز تعداد زیادی آیفون کار کرده در بازار به فروش میرسد. متاسفانه همیشه خریدن آیفون دست دوم نمیتواند نتیجه مطلوبی را در پی داشته باشد، مگر اینکه شما قبل از انجام این کار با دقت به نکات خاصی وارد عمل شوید. در این مطلب اختصاصی میخواهیم راهنمایی برای خرید آیفون کار کرده و انجام تست های لازم ارائه کنیم. بنابراین با جی اس ام باتری همراه باشید.
خرید و فروش آیفون های دست دوم امری کاملا شایع است اما هر روز تعداد زیادی آیفون کار کرده در بازار به فروش میرسد. متاسفانه همیشه خریدن آیفون دست دوم نمیتواند نتیجه مطلوبی را در پی داشته باشد، مگر اینکه شما قبل از انجام این کار با دقت به نکات خاصی وارد عمل شوید. در این مطلب اختصاصی میخواهیم راهنمایی برای خرید آیفون کار کرده و انجام تست های لازم ارائه کنیم. بنابراین با جی اس ام باتری همراه باشید.
مسلما همیشه بهتر است گوشی یا هر گجت الکترونیکی که قرار شده خریداری شده به صورت آکبند و نو تهیه گردد، چون در اینگونه شرایط احتمال خراب بودن آن یا بروز مشکل در عملکردش به مراتب کمتر است. همچنین اغلب گوشی ها و دیگر گجت های الکترونیکی که به طور آکبند و نو خریداری میشوند دارای گارانتی هستند و بدین ترتیب خیال خریدار از بابت کیفیت آن ها راحت خواهد بود. اما زمانی که یک گجت الکترونیکی مثل آیفون دست دوم را خریداری کنید، مشخص نیست که قبلا چه بالایی بر سر آن آمده و آیا گوشی کاملا سالم است؟ آیا قبلا تعمیرکاری گوشی را باز و تعمیرات بر روی آن انجام نداده؟ آیا تمام قطعات دستگاه اورجینال هستند؟
این مسائل سبب میشوند که خرید آیفون کار کرده و دست دوم خیلی هم راحت و آسان نباشد و کاربر برای انجام این کار با چالش بزرگی رو به رو گردد. حتی اگر آیفونی که به عنوان گوشی دست دوم خریداری میکنید کاملا سالم باشد هم باز بخشی از عمر مفید قطعات سخت افزاری و الکترونیکی آن سپری شده و احتمال خراب شدن یک آیفون این چنینی در آینده به مراتب نسبت به آیفونی که به طور نو خریداری میشود بیشتر خواهد بود. اما سوال اینجاست که اگر خریدن آیفون های دست دوم تا این حد ریسک و دردسر دارد، چرا باید به فکر انجام این کار باشیم و چرا بازار خرید و فروش آیفون های دست دوم و کار کرده داغ است؟
خرید آیفون های دست دوم فقط یک مزیت را به همراه دارد که مربوط به کاهش هزینه میشود. قیمت آیفونی که دست دوم و کار کرده است به مراتب نسبت به نسخه نوی آن کمتر خواهد بود. ضمن اینکه گاها ممکن است آیفونی که شما تمایل به خرید آن دارید، دیگر به صورت نو و آکبند در بازار موجود نباشد و ملزم به خرید یک نمونه دست دوم شوید. استراتژی اپل بدین صورت است که هر سال و بعد از رونمایی از آیفون های جدیدش، تولید آیفون های سال گذشته آن متوقف خواهد شد. اگرچه با این حال در بازار کشورمان حداقل تا 6 الی 12 ماه بعد از توقف تولید آیفون های قدیمی تر همچنان میتوانید نسخه های نو و آکبند آن ها را تهیه کنید. پس کاهش هزینه تنها مزیت خرید آیفون دست دوم و کار کرده محسوب میشود. اما چطور میتوانیم با خیال راحت یک آیفون دست دوم را بخریم و خیالمان از بابت کیفیت آن راحت باشد؟ پیش از خرید آیفون دست دوم باید به چه نکاتی توجه کرد؟
قدم اول: اطمینان از اورجینال و اصل بودن دستگاه
برای فردی که در زمینه خرید و فروش آیفون ها تجربه دارد، شناسایی یک آیفون جعلی یا اصطلاحا کپی از آیفون اورجینال خیلی ساده است اما یک کاربر معمولی و فردی که در این حوزه تجربه کافی نداشته باشد ممکن است دچار مشکل شده و قربانی یک کلاهبرداری گردد. دقت داشته باشید آیفون های کپی یا جعلی که در بازار موجود هستند شاید از نظر ظاهر خیلی شبیه به یک آیفون واقعی به نظر برسند و شما به عنوان یک کاربر عادی اصلا متوجه تفاوت مابین آن ها نشوید. بنابراین در قدم نخست لازم است که گوشی را از نزدیک بررسی کرده و از اورجینال بودن آن اطمینان حاصل کنید.
برای انجام این کار کافیست نگاهی به طراحی گوشی داشته باشید. طراحی آیفون های کپی نسبت به اورجینال تفاوت هایی وجود دارد. این تفاوت ها به ویژه در بخش هایی مثل لوگوی اپل، دکمه های فیزیکی و درزهای گوشی قابل درک تر خواهد بود. سپس شیار سیم کارت گوشی را بررسی کنید. یک آیفون اصل فقط از یک شیار سیم کارت بهره میبرد و قابلیت اتصال رم میکرو اس دی (Micro SD) را هم ندارد. بنابراین اگر گوشی از اتصال همزمان دو سیم کارت یا اتصال رم میکرو اس دی پشتیبانی میکرد، مطمئن باشید که آیفونی که در دست گرفتهاید تقلبی است. چک کردن اپلیکیشن های داخل گوشی، اپل آیدی، کیفیت صفحه نمایش و غیره هم میتوانند به عنوان روش های مناسب شناسایی آیفون تقلبی از جعلی مورد استفاده قرار گیرند. همچنین توصیه داریم به منوی Settings > General > Software Updates بروید و وضعیت سیستم عامل کوشی را بررسی کنید.
سیستم عامل آیفون های اصل با لقب iOS در این بخش مشخص میشود در حالی که آیفون های تقلبی و فیک از سیستم عامل Android بهره میبرند. بنابراین در قدم اول مطمئن شوید که آیفون مورد نظر اورجینال است و نمونه های تقلبی و فیک دستگاه در اختیارتان قرار داده نشده باشد. بعد از اینکه از این مسئله مطمئن شدید باید مراحل بعدی را طی نمایید. تشخیص یک آیفون اصل از تقلبی با مراجعه به منوی تنظیمات و مشاهده سیستم عامل دستگاه ظرف چند ثانیه قابل انجام خواهد بود و اصلا کار سختی نیست.
قدم دوم: اطمینان از قانونی بودن آیفون (رجیستر بودن)
احتمالا اصطلاح طرح رجیستری موبایل به گوش شما خورده است! طرح رجیستری موبایل طرحی است که تقریبا به تازگی برای جلوگیری از قاچاق گوشی های موبایل در کشور پیاده سازی شده و به موجب آن از واردات گوشی های غیر قانونی یا قاچاق شدن این محصولات جلوگیری میشود. در خرید آیفون کار کرده و دست دوم باید مطمئن شوید گوشی که قصد خریدش را دارید قانونی وارد کشور شده و استفاده از آن بلامانع است. برای انجام این کار کافیست به سامانه همتا مراجعه کنید که لینک آن را ضمیمه کردهایم.
در این سامانه ثبت نام به عمل آورید و وارد پنل کاربری خودتان شوید. از منوی سمت راست پنل خود گزینه "استعلام اصالت دستگاه" را انتخاب کنید. حالا کد IEMI آیفون را در فیلدی که ارائه شده وارد کنید و عبارت امنیتی ارائه شده را هم تایپ نمایید و روی گزینه جستجو کلیک نمایید. ظرف چند ثانیه اطلاعات مربوط به آیفون مورد نظر نمایش داده میشوند. در صورتی که آیفون به طور قانونی وارد کشور نشده باشد و عوارض گمرکی آن پرداخت نگردیده باشند، شما به راحتی از طریق سامانه همتا قادر به درک این مسئله خواهید بود. اگر آیفون به طور قانونی وارد کشور شود و از این نظر مشکلی ندارد، وارد قدم بعدی شوید.
نکته: برای پیدا کردن کد IMEI آیفون ها میتوانید از روش های مختلفی استفاده کنید که یکی از ساده ترین این روش ها مربوط به شماره گیری "ستاره، مربع، صفر، شش، مربع" یا "*#06#" میشود. کد IMEI گوشی بر روی باکس یا جعبه دستگاه و همچنین در مسیر Settings > General > About گوشی هم قابل مشاهده خواهد بود.
قدم سوم: اطمینان از آنلاک بودن آیفون
بعضی از آیفون ها و به ویژه آن دسته از آیفون هایی که از خارج کشور به عنوان هدیه وارد شده باشند، ممکن است با اپراتور خاصی تحت قرارداد باشند که در این شرایط گوشی فقط با سیم کارت های همان اپراتور قابل استفاده خواهد بود. اگر آیفون این چنینی در اختیارتان قرار گیرد، نمیتوانید از سیم کارت ایرانسل، همراه اول، رایتل و غیره در آن استفاده کنید و وقتی که گوشی را روشن میکنید با پیغامی مبنی بر SIM Not Valid رو به رو خواهید شد. این پیغام نشان میدهد که آیفون مورد نظر آنلاک نیست.
بنابراین اگر با پیغام مذکور رو به رو شدید به هیچ عنوان آیفونی که در دست دارید را خریداری نکنید چون عملا تا زمانی که آن را آنلاک نکرده باشید قادر به استفاده از دستگاه نخواهید بود. برای آنلاک کردن این نوع آیفون ها هم باید عموما هزینه های گزافی پرداخت شود که مبنای آن ها بر اساس دلار و یورو خواهد بود. اگر آیفونی که قرار است خریداری کنید، هم اکنون یک سیم کارت داخلی فعال دارد، میتوانید مطمئن شوید که دستگاه آنلاک خواهد بود و هیچ مشکلی برای خرید آیفون کار کرده مورد نظر وجود ندارد.
قدم چهارم: اطمینان از فعال نبودن اپل آیدی
آیفونی که قرار است به عنوان آیفون دست دوم خریداری کنید باید اپل آیدی (Apple ID) فعالی نداشته باشد چون فعال بودن اپل آیدی در گوشی میتواند برای خریدار مشکل ساز شود. اگر فروشنده قبل از فکتوری ریست آیفون (حذف تمام اطلاعات دستگاه) اپل آیدی خودش را از آن لاگ اوت نکند و پس از فکتوری ریست سعی در اجرای دوباره دستگاه داشته باشد با قفل آیکلود (iCloud Activation Lock) رو به رو خواهد شد. این قفل در واقع یک قابلیت امنیتی است که از سمت اپل ارائه شده و هدف از ارائه آن هم جلوگیری از به سرقت رفتن آیفون هاست. تا زمانی که رمز اپل آیدی صاحب قبلی گوشی (فروشند) به درستی وارد نگردد، عملا امکان بالا آمدن گوشی و استفاده از آن مقدور نخواهد بود. حالا تصور کنید یک فروشنده آیفون خود را به شما بفروشد و اپل آیدی وی هم در دستگاه فعال باشد و شما گوشی را فکتوری ریست کنید!
در این شرایط با صفحه iCloud Activation Lock رو به رو خواهید شد و باید رمز اپل آیدی فروشنده را داشته باشید تا بتوانید از گوشی استفاده نمایید. اگر بنا به هر دلیل ارتباط شما با فروشنده متوقف شده باشد و نتوانید رمز اپل آیدی وی را دریافت کنید با مشکل بزرگی رو به رو خواهید بود! به همین جهت بهتر است قبل از خرید آیفون کار کرده مطمئن شوید که فروشنده اپل آیدی خود را از آن ساین اوت (Sign Out) کرده باشد. برخی از فروشندگان و کاربران ممکن است بگویند که رمز اپل آیدی فعال در دستگاه را به همراه ایمیل آن در اختیارتان قرار میدهند و به نوعی آیفون را با اپل آیدی فعال در آن به فروش میرسانند، اما توصیه میکنیم از این پیشنهاد هم استقبال نکنید و حتما از فروشند بخواهید که Apple ID خودش را از گوشی ساین اوت کند.
اگر اپل آیدی فروشنده در گوشی فعال باقی بماند و شما هم از آن استفاده کنید، وی میتواند به اطلاعاتی که در سرویس آیکلود (iCloud) گوشی آپلود میکنید دسترسی داشته باشد یا از طریق قابلیت هایی مثل Find My iPhone مکان گوشی شما را ردیابی کند و حتی اطلاعات آن را به طور کامل حذف نماید. بنابراین حتما مطمئن شوید که اپل آیدی فروشنده در آیفون غیر فعال شده و آیفون را بدون اپل آیدی فعال از فروشنده دریافت میکنید. شما میتوانید با استفاده از راهنمایی که در لینک ضمیمه شده ارائه کردهایم نسبت به ساخت اپل ایدی (Apple ID) برای خودتان وارد عمل شده و از اپل آیدی اختصاصی خود در گوشی استفاده به عمل آورید.
قدم پنجم: انتقال مالکیت
پیش از اینکه در مورد مقوله انتقال مالکیت و نحوه انجام آن صحبت کنیم، اکیدا توصیه داریم که این قدم و بخش را خیلی جدی بگیرید چون اهمیت بسیار بالایی دارد و انجام آن از مهمترین نکاتی است که باید در خرید آیفون دست دوم به آن توجه گردد. انجام این کار هم به واسطه پیاده سازی طرح رجیستری اجباری شده است. بنا به قوانین طرح رجیستری موبایل تمام گوشی هایی که به صورت قانونی وارد کشور شده و عرضه میشوند باید یک مالک مشخص داشته باشند. هر زمان فردی یک گوشی نو بخرد میتواند با کد فعالسازی که در اختیارش قرار داده خواهد شد، آن گوشی را به نام خودش (سیم کارت خود) ثبت نماید. حال اگر وی قصد فروش آن گوشی را داشته باشد، میبایست انتقال مالکیت انجام دهد تا سیم کارت خریدار بدون مشکل در گوشی قابل استفاده باشد. این طرح و روش برای جلوگیری از سرقت گوشی های موبایل پیاده سازی شده و باید اعتراف کرد که واقعا هم بازده عالی داشته است.
به موجب این طرح اگر گوشی فردی به سرقت برود، سارق نمیتواند از آن استفاده کند چون گوشی عملا فقط با سیم کارت صاحب اصلی دستگاه قابل استفاده خواهد بود و اگر سیم کارتی که به نام شخص دیگری است در گوشی نصب گردد، فقط برای مدت زمان کوتاه و موقتی فعال باقی مانده و پس از آن غیر فعال میشود. بنابراین سارق نه میتواند از گوشی استفاده کند و نه آن را به فرد دیگری بفروشد. بنابراین شما هم به عنوان یک خریدار باید از فروشنده بخواهید که انتقال مالکیت دستگاه را انجام دهد. انجام این کار تضمین میکند آیفونی که میخرید سرقتی نیست.
برای انتقال مالکیت کافیست که فروشنده وارد پنل کاربری سامانه همتای خود شود و گزینه "انتقال مالکیت/فروش" را انتخاب کند و بعد از طی کردن چند مرحله ساده یک کد فعالسازی دریافت نماید و این کد را به خریدار که شما باشید بدهد. حالا شما از طریق سامانه همتای خود یا با شماره گیری کد "ستاره، هفت، هفت، هفت، هفت، مربع" یا همان *7777# و انتخاب گزینه فعالسازی دستگاه میتوانید نسبت به فعال کردن گوشی به نام خودتان اقدام کنید. بعد از اینکه گوشی به نام شما فعال شد، میتوانید بدون مشکل سیم کارت خود را در آن وصل کنید و از سیم کارتتان استفاده به عمل آورید. انجام انتقال مالکیت یکی از مهمترین اقداماتی است که باید در حین خرید آیفون کار کرده و دست دوم انجام شود، در غیر این صورت بعد از 30 روز با مشکلات زیادی رو به رو خواهید شد و حتی ممکن است متوجه شوید که گوشی خریداری شده سرقتی بوده است. پس این مرحله را خیلی جدی بگیرید.
قدم ششم: اطمینان از تعمیری نبودن آیفون
در قدم ششم باید مطمئن شوید که آیفون قبلا تعمیر نشده باشد. عموما خرید آیفون هایی که به دست تعمیرکار سپرده شدهاند اقدامی است که ریسک بالایی دارد. پس توصیه میکنیم تا حد امکان از خرید اینگونه آیفون ها خودداری کنید. متاسفانه در ایران تعمیرات آیفون توسط تعمیرکاران عادی و گاها کم تجربه انجام میشود و مرکز تعمیرات رسمی اپل وجود ندارد که بتوان تعمیرات این گوشی ها را با اطمینان از کیفیت کار انجام داد. تجربه نشان داده در اغلب مواقع آیفون های یکه برای تعمیر به دست تعمیرکاران عادی سپرده میشوند اصلا عملکرد درستی نخواهند داشت و در آینده نزدیک دوباره دچار مشکل خواهند شد. ضمن اینکه بدون تردید هیچ قطعه تعویضی نمیتواند کیفیت و بازده همان قطعه اورجینال و فابریک گوشی را داشته بشد، مگر اینکه آن قطعه باتری باشد.
بنابراین اگر آیفونی قبلا باز شده و به دست تعمیرکار سپرده شده باشد، از خرید آن اجتناب کنید. برای تشخیص این مسئله که آیا قبلا گوشی تعمیر شده یا نه، بهتر است از نظر یک فرد متخصص و تعمیرکاری که در این حوزه تجربه کافی دارد استفاده نمایید. در نظر داشته باشید اغلب آیفون های جدید اپل که از استاندارد ضد آب پشتیبانی میکنند، بعد از تعمیر توسط تعمیرکاران داخلی خاصیت ضد آب خود را از دست میدهند که این مسئله از اهمیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود. پس از خرید آیفون های تعمیر شده دوری کنید و مطمئن شوید آیفونی که قصد خریدش را دارید قبلا به دست تعمیرکار سپرده نشده باشد.
قدم هفتم: اطمینان از سالم بودن باتری و مدار شارژ
یکی دیگر از مهم ترین مسائلی که باید در حین خرید آیفون کار کرده و دست دوم به آن توجه کنید مربوط به سلامت باتری و مدار شارژر گوشی میشود. متاسفانه بروز اختلال در عملکرد باتری و مدار شارژ آیفون ها یکی از رایج ترین مشکلات این گوشی هاست و در خیلی از مواقع دیده شده کاربرانی که از دست و پنجه نرم کردن با این مشکل خسته شدهاند، به فکر فروش آیفون خود میافتند! بنابراین حتما از سالم بودن باتری و مدار شارژ آیفون اطمینان حاصل نمایید. برای انجام این کار باید گوشی را به شارژ بزنید و وضعیت شارژ شدن آن را تحت نظر بگیرید و اجازه دهید دستگاه فول شارژ شود.
سپس از گوشی استفاده کنید و مقدار دوام شارژ باتری آن را تحت نظر قرار دهید. نباید انتظار داشته باشید که باتری یک آیفون دست دوم بتواند یک روز کامل انرژی مورد نیازش را تامین کند، اما تامین حداقل 6 الی 10 ساعت انرژی مورد نیاز دستگاه و خالی نشدن آنی شارژ باتری امری الزامی خواهد بود. اگر احساس کردید شارژ باتری آیفون ناگهان خالی میشود، احتمالا باتری یا مدار شارژ و پاور گوشی مشکل دارد. توصیه میکنیم حداقل دو بار پروسه شارژ باتری و استفاده از آن را انجام دهید و قبل از خرید آیفون دست دوم از سلامت باتری و مدار پاور و شارژ آن اطمینان حاصل کنید.
قدم هشتم: اطمینان از کار کردن تمام بخش های آیفون
در قدم هشتم توصیه داریم که عملکرد تمام بخش ها و قسمت های مختلف گوشی و دکمه های آن را بررسی کنید و به نوعی از سلامت فیزیکی خود گوشی مطمئن شوید. برای انجام این کار باید کمی زمان صرف کنید و با حوصله پیش بروید. بهتر است از فروشنده بخواهید که گوشی را برای مدت زمان 24 ساعت هم که شده به شما بدهد تا تست و بررسی های لازم را روی آن انجام دهید و در صورت رضایت از سلامت دستگاه آن را خریداری کنید. اگر فروشنده از انجام این کار سر باز زد، بهتر است از خرید آن گوشی صرف نظر نمایید یا اقداماتی که نام میبریم را با سرعت عمل بالا انجام دهید. برخی از مهم ترین مواردی که باید قبل از خرید آیفون کار کرده چک شوند به شرح زیر هستند:
• سلامت فیزیکی قاب و بدنه: به ظاهر و بدنه گوشی نگاه کنید و لبه های آن را با دقت بررسی نمایید. وجود زدگی و علائم ضربه میتواند هشدار دهنده باشد. هر چقدر ظاهر گوشی سالم تر باشد مطمئنا نگهداری از آن هم با دقت بیشتری انجام شده و ریسک خرابی دستگاه کاهش مییابد.
• سلامت دکمه های فیزیکی: عملکرد تک تک دکمه های فیزیکی گوشی از قبیل پاور، ولوم و غیره را بررسی کنید. اگر آیفونی که قصد خریدش را دارید از دکمه هوم بهره میبرد، هم عملکرد اصلی آن برای هدایت به صفحه اصلی گوشی را بررسی کنید و هم از کارکرد آن به عنوان اسکنر انگشت مطمئن شوید.
• سلامت دوربین: دوربین آیفون را اجرا کنید و وضعیت و کیفیت عملکردش را مورد ارزیابی قرار دهید. دقت کنید که بروز اختلال در عملکرد دوربین آیفون ها به مرور زمان هم بسیار شایع است. پس مطمئن شوید دوربین دستگاه سالم و بدون مشکل است.
• سلامت اسپیکر و میکروفون: برای اطمینان از سلامت اسپیکر و میکروفون آیفون کافیست یک تماس آزمایشی برقرار کنید و عملکرد اسپیکر ها و میکروفون آن را بررسی نمایید. برای بررسی قدرت پخش صدای بلندگو میتوانید حالت اسپیکر تماس را فعال نمایید یا یک موزیک پخش کنید. همچنین مطمئن شوید که گوشی در ارائه هشدار لرزشی یا همان ویبره مشکلی نداشته باشد.
• سلامت قابلیت های اتصال: قابلیت های اتصال آیفون از قبیل وای فای، بلوتوث، موبایل دیتا، هات اسپات و غیره هم از دیگر مسائل مهمی هستند که باید مورد بررسی قرار گیرند. بنابراین از سلامت این موارد هم اطمینان حاصل کنید.
• سلامت ال سی دی و تاچ: با کمی دقت و نگاه کردن به ال سی دی گوشی آیفون میتوانید کیفیت آن را مورد ارزیابی قرار دهید. عموما کیفیت نمایش محتوا روی ال سی دی آیفون ها بالاست و صفحه نمایش آن ها زاویه دید خوب و شارپنس عالی را ارائه میکند. همچنین بازخورد تاچ گوشی را هم مورد بررسی قرار دهید و مطمئن شوید تاچ آن هیچ مشکلی نداشته باشد. با کمی استفاده از گوشی در شرایط مختلف میتوانید این مسئله را درک کنید. اگر احساس میکنید کیفیت ال سی دی آیفون مطلوب نیست، دستگاه را به نزد یک تعمیرکار ببرید و از وی بخواهید که مشخص کند آیا آیفون مورد نظر قبلا تعمیر شده یا خیر!
بعد از اینکه از موارد فوق و سلامت آن ها اطمینان حاصل کردید و قدم های نام برده شده را به ترتیب طی کردید، میتوانید با خیال راحت نسبت به خرید آیفون کار کرده و دست دوم مورد نظرتان وارد عمل شوید. فراموش نکنید عموما هر آیفون دست دوم و کار کردهای همیشه نمیتواند 100 درصد کامل و عالی باشد و بدون شکل نقاط ضعفی در آن وجود خواهد داشت. بهتر است با آگاهی از این مسئله به فکر خرید یک آیفون دست دوم باشید.
جمعبندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله راهنمایی برای خرید آیفون کار کرده و دست دوم ارائه کردیم. با در نظر گرفتن نکاتی که در این مطلب به ذکر آن ها پرداختیم میتوانید با خیال راحت یک آیفون دست دوم بحرید و دیگر نگرانی از بابت عدم کیفیت آن، اصل نبودن دستگاه یا سرقتی بودن آن نداشته باشید. در حین خرید یک گوشی دست دوم ه مسئله انتقال مالکیت دقت ویژهای داشته باشید چون اگر این امر را به درستی انجام ندهید با مشکل رو به رو خواهید شد و حتی ممکن است قربانی یک کلاهبرداری شوید. امیدواریم از این مقاله راهنما استفاده لازم را به عمل آورده باشید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت جی اس ام باتری می باشد.
سلام خیلی خوب بود کاشکی قبلا با شما و این مقاله خوب آشنا شده بودم
سلام وقت بخیر
خوشحالیم که مورد توجه شما بودیم
موفق و پیروز باشید
سلام دوست عزیز
خوشحالیم از این که توانسته ایم کمک کوچکی به شما کرده ایم
موفق و پیروز باشید