بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/06/22 0 نظر

خرید بهترین گوشی موبایل یکی از دغدغه هایی که همه افراد قبل از خرید گوشی با آن مواجه می‌شوند!  انتخاب بهترین گزینه برای خرید است! انجام این کار بدون داشتن اطلاعات کافی و تخصص کمی دشوار است اما با در نظر گرفتن برخی مسائل شما می‌توانید بهترین گوشی موبایل را با توجه به بودجه خودتان خریداری کنید. در این مقاله می‌خواهیم راهنمایی برای خرید بهترین گوشی موبایل خدمتتان ارائه کنیم تا انجام این کار را برایتان ساده‌تر نماییم. با جی اس ام باتری همراه باشید. 

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل

 

خرید بهترین گوشی موبایل : مقدمه


اگر فرد حساسی باشید و قصد خرید یک گوشی جدید را داشته باشید، ممکن است انتخاب موبایل مورد نظر برایتان خیلی دشوار شود. همه افراد دوست دارند بهترین گوشی که ممکن است و قادر به خرید آن هستند را تهیه کنند و هیچکس دوست ندارد که فقط چند ماه بعد از تهیه کردن یک موبایل، از خرید خود پشیمان شود. اما چطور می‌توان بهترین گوشی را خریداری کرد؟ تصور کنید شما بودجه معینی دارید و می‌خواهید با این بودجه یک گوشی جدیدی بخرید، در این شرایط چطور می‌توان بهترین گوشی موبایل را انتخاب و خریداری کرد؟ برای انجام این کار شما پس از تعیین بودجه به گزینه های خرید خاصی رو به رو خواهید شد و حالا باید به چند موضوع مهم توجه داشته باشید نیازها و انتظارات خود از گوشی آینده خویش را مشخص نمایید. بهتر است انتظارات و نیازهایتان را اولویت بندی کنید. 
پس قبل از هر چیز و حتی فکر کردن به خرید بهترین گوشی موبایل، لیستی از اولویت های مد نظرتان و انتظاراتی که از آن دارید را تهیه کنید و سپس با توجه به این موارد خوب یا بد بودن هر یک از گزینه های خریدی که پیش رویتان قرار می‌گیرند را بسنجید. با مقایسه اولویت های شما در دو گوشی می‌توان مورد بهتر را از بدتر شناسایی کرد. همیشه به خاطر داشته باشید که بهترین گوشی برای هر فرد با توجه به نیازها و انتظارات وی مشخص و تعیین می‌شود و اینطور نیست که یک اسمارتفون قطعا و تحت هر شرایط برای همه کاربران بهترین گزینه خرید باشد. این احتمال وجود دارد انتظاراتی که شما از یک گوشی دارید کاملا با فردی دیگر متفاوت باشد و بدین سبب بهترین گوشی برای خرید هم از دید شما و آن فرد متفاوت شود. پس این انتظارات و نیازهای شما هستند که ماهیت بهترین گوشی را برایتان مشخص می‌کنند.  

 

خرید بهترین گوشی موبایل


اما منظور از نیاز ها و انتظارات کاربر چیست؟ این نیازها و انتظارات می‌توانند مربوط به توانایی های گوشی باشند. به عنوان مثال ممکن است کاربری بنا به شرایط کاری خود به گوشی هایی علاقه یا نیاز داشته باشد که بدنه خیلی مقاومی دارند! طبیعتا در اینگونه مواقع این کاربر باید به دنبال خرید گوشی های راگد (Rugged) باشد و اسمارتفون های معمولی هرچقدر هم که سخت افزار خوبی داشته باشند، گزینه خرید مطلوبی برای این فرد نخواهند بود. از سمت دیگر ممکن است کاربری به وبگردی، تماشای فیلم و سایر اقدامات این چنینی در گوشی علاقه داشته باشد که طبیعتا با توجه به این موضوع وی باید گوشی بخرد که صفحه نمایشی بزرگ و با کیفیت دارد.
از سمت دیگر یک کاربر ممکن است به قدرت شارژدهی باتری اهمیت دهد و مهمترین عامل انتخاب خوب را مربوط به نگهداری شارژ باتری بداند یا کاربر دیگری که عاشق بازی های اندرویدی است، فقط به قدرت عملکرد گوشی اهمیت دهد! بنابراین هر فرد می‌تواند با توجه به شرایط و نیازهای خودش اولویت بندی از معیارهایی که به آن ها اهمیت می‌دهد داشته باشد. توصیه ما این است که قبل از اقدام به منظور انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل حتما به این فکر کنید که چه انتظاراتی از گوشی آینده خود دارید و چه ویژگی هایی در گوشی برایتان از هر چیز مهمتر هستند و یک اولویت بندی از این موارد داشته باشد. سپس با توجه به توضیحاتی که در ادامه ارائه می‌کنیم، بهترین گوشی را برای خودتان انتخاب کنید.


1. تعیین بودجه


در اولین قدم شما باید بودجه و مقدار هزینه‌ای که می‌خواهید برای خرید یک گوشی جدید صرف کنید را مشخص نمایید. انجام این کار مهمترین مرحله در انتخاب بهترین گوشی است، چون تا زمانی که بودجه شما مشخص نباشد نمی‌تواند هیچ محدودیتی برای آپشن ها و گزینه های خرید پیش رویتان در نظر گرفت و طبیعتا این مسئله منجر به افزایش تعداد گزینه های خرید و سخت تبر شدن پروسه انتخاب می‌شود. بنابراین در قدم اول بودجه مد نظرتان را مشخص کنید. خیلی از افراد تمایل دارند گوشی های مقرون به صرفه تهیه کنند و بودجه خیلی زیادی را صرف خرید یک گوشی نکنند یا افرادی هم هستند که فقط به دنبال خرید یک گوشی اندرویدی کار راه‌انداز و ارزان قیمت می‌گردند و می‌خواهند هزینه ناچیزی را صرف خری اسمارتفونی جدید کنند.
البته افرادی هم وجود دارند که همیشه به دنبال خرید بهترین موبایل ها هستند و طبیعتا این افراد هم باید بهترین انتخاب را با توجه به هزینه‌ای که صرف می‌کنند داشته باشند. نکته‌ای که باید به آن دقت کنید این است که طبیعتا هرچقدر بودجه بیشتری را برای خرید یک گوشی جدید و به ویژه یک گوشی اندرویدی در نظر بگیرید، کیفیت بهتری هم از قطعات سخت افزاری آن دریافت خواهید کرد و بدین ترتیب گوشی قدرتمندتر، با کیفیت تر و بهتری را خریداری خواهید کرد. البته این موضوع به معنای بی‌کیفیت بودن گوشی های ارزان قیمت تر و میان رده اندرویدی نیست! بلکه منظور ما فقط این است که نباید از گوشی های میان رده و خوش قیمت انتظارات خیلی بالایی داشته باشید و مثلا قدرت عملکردشان را با پرچمداران اندرویدی یا آیفون های اپل مقایسه کنید. 

 

تعیین بودجه


بعد از اینکه بودجه شما مشخص شد، چندین گزینه خرید مختلف پیش رویتان قرار می‌گیرند. بگذارید با یک مثال ساده موضوع را برایتان بهتر قابل درک کنیم. به عنوان مثال تصور کنید شما می‌خواهید با صرف هزینه‌ای در حدود 5 میلیون تومان یک گوشی جدید بخرید و در پی خرید بهترین گوشی برای خودتان هستید. در این شرایط به نظر ما بهتر است شما در چندین سایت مختلف به دنبال گوشی هایی باشید که بازه قیمتی مابین 4 تا 5 میلیون تومان دارند. اگر این فیلتر را در 3 تا 5 فروشگاه اینترنتی مختلف انجام دهید، لیستی از بهترین گوشی هایی که قادر به خرید آن ها خواهید بود مشخص می‌شود. فرض را بر این قرار دهید که 10 گوشی برایتان قابل خرید باشند. 
سپس مشخصات فنی هر یک از این گوشی ها را با توجه به توضیحاتی که در ادامه مطلب ارائه می‌کنیم با یکدیگر مقایسه کنید و ر کدام از اسمارتفون هایی که در حین انجام مقایسه خیلی از دید شما جالب نبودند را از لیست 10 موردی خود حذف کنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که با توجه به اولویت ها و انتظارات شما دو الی سه گوشی باقی بمانند. سپس با مقایسه دقیق تر مشخصات فنی این سه گوشی می‌توانید تصمیم گیری نهایی داشته باشید. بنابراین حتما در قدم نخست بودجه مورد نظرتان را مشخص نمایید، چون گزینه های خرید مورد نظرتان با توجه به بودجه‌ای که برای خرید موبایل اختصاصی داده‌اید مشخص می‌شوند. 

 


2. کیفیت ساخت و دوام


یکی از عواملی که می‌تواند برای خیلی از کاربران مهم باشد مربوط به کیفیت ساخت گوشی و دوام آن خواهد بود. همانطور که قبلا گفتیم اگر شرایط شما طوری باشد که نیازمند گوشی های خیلی مقاوم باشید باید نسبت به خرید اسمارتفون هایی وارد عمل شوید که اصطلاحا به آن ها راگد گفته می‌شود و طراحی خاصی دارند و نسبت به گوشی های معمولی به مراتب مقاومت تر هستند. اما اگر آنقدرها هم مقاومت و دوام گوشی برایتان اهمیت ندارد یا بنا به هر دلیل گوشی های با سبک طراحی مدرن و ظریف را ترجیح می‌دهید باید در انتخاب گوشی به چند نکته دقت کنید که مستقیما مربوط به کیفیت ساخت و دوام آن می‌شوند. اولین مسئله مربوط به جنس فریم و بدنه گوشی است! گوشی های خوب و با کیفیت از فریم و بدنه فلزی بهره می‌برند اما گوشی هایی که کیفیت خیلی بالایی ندارند، برای کاهش هزینه تولید به فریم و بدنه پلاستیکی مجهز می‌شوند.
مسئله یعنی مربوط به بهره‌مندی از شیشه ضد خش در بدنه و صفحه نمایش می‌شود. خیلی از گوشی های امروزی و حتی اسمارتفون های میان رده از شیشه گوریلاگلس بهره‌مند هستند. این شیشه نوعی شیشه مقاوم در برابر تماس با اشیای نوک تیز است که مانع ایجاد خط و خش روی قاب گوشی و ال سی دی آن می‌شود. پس دقت کنید که آیا در گوشی مورد نظرتان شیشه گوریلاگلس بکار رفته یا نه! نسخه شیشه گوریلاگلس بکار گرفته شده در گوشی و همچنین بخش هایی که این شیشه در آن ها بکار رفته هم حائز اهمیت هستند و باید به آن ها توجه شود. 

 

کیفیت ساخت و دوام


نکته مهم بعدی که توصیه داریم به عنوان کیفیت ساخت گوشی مورد توجه قرار دهید مربوط به ضد آب بودن دستگاه می‌شود. خیلی از گوشی های امروزی از طراحی ضد آب بهره می‌برند. عموما بهترین حالت ضد آب بودن گوشی های موبایل با نماد IP68 نشان داده می‌شود که خبر از مقاومت دستگاه برای غوطه‌ور شدن در عمق 1.5 متری آب و برای مدت زمان 30 دقیقه دارد. استاندارد IP67 هم می‌تواند استاندارد ضد آب خوبی باشد. عموما گوشی های رده بالا از طراحی ضد آب بهره‌مند هستند اما گوشی های میان رده و مقرون به صرفه این ویژگی را ارائه نمی‌کنند. بنابراین مواردی که نام بردیم از مهمترین مواردی هستند که باید در بررسی و مقایسه کیفیت ساخت و دوام دو موبایل در راستای خرید بهترین گوشی در نظر گرفته شوند. 


3. ظاهر و سبک طراحی


شاید ظاهر یک گوشی برای آن دسته افرادی که به توانایی های سخت افزاری دستگاه اهمیت می‌دهند خیلی مهم نباشد اما تجربه نشان داده که عده کثیری از کاربران به ظاهر و سبک طراحی موبایل اهمیت ویژه‌ای می‌دهند و شیک و به روز بودن سبک طراحی موبایل را از مهمترین ویژگی های آن می‌دانند. در مورد ظاهر و سبک طراحی خوب در گوشی های موبایل خیلی نمی‌توان نظردهی دقیقی داشت چون این مسئله کاملا به سلیقه شخصی کاربران بستگی دارد. به عنوان مثال ممکن است یک فرد از گوشی های با صفحه نمایش بدون حاشیه و دارای ناچ (Notch) خوشش نیاید اما فرد دیگری به این سبک طراحی و ظاهری علاقمند باشد. پس سعی کنید گوشی هایی که به گزینه های خرید خوب پیش رویتان تبدیل شده‌اند را از نظر سبک طراحی و ظاهر هم با هم مقایسه کنید و با توجه به سلیقه شخصی خودتان و معیارهای ظاهری مورد پسندتان اولویت بندی برای خرید داشته باشید. 

 


4. صفحه نمایش


کیفیت صفحه نمایش یکی دیگر از مهم ترین مسائلی است که می‌بایست برای انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل در نظر گرفته شود. این موضوع به ویژه برای آن دسته افرادی مهم تلقی می‌شود که در گوشی فیلم و سریال تماشای می‌کنند یا به وبگردی علاقمند هستند. در مقایسه صفحه نمایش گوشی های موبایل باید به چند عامل مختلف توجه کرد که مهم ترین آن ها شامل مواردی مثل اندازه نمایشگر، نوع پنل آن، وضوح تصویر و تراکم پیکسلی، قابلیت های اضافه نمایشگر و توانایی تولید روشنایی می‌شود. اندازه صفحه نمایش مسئله‌ای است که باز هم به سلیقه شخصی کاربران مرتبط می‌شود. به عنوان مثال ممکن است کاربر خاص به نمایشگر بزرگ در گوشی علاقه داشته باشد اما فرد دیگری به این موضوع علاقمند نباشد. 
اگر اهل تماشای فیلم ویدیو در گوشی هستید یا خیلی وبگردی می‌کنید، گوشی های با نمایشگر بزرگ گزینه خرید بهتری برایتان خواهند بود. نوع پنل نمایشگر در واقع کیفیت آن را مشخص می‌کند. پنل های IPS رایج ترین نوع پنل های صفحه نمایش در گوشی های موبایل هستند. در گوشی های با کیفیت تر از پنل های آمولد (AMOLED) یا اولد (OLED) استفاده می‌شود و عموما گوشی های ارزان و کم کیفیت تر به پنل های نمایشگر TFT مجهز می‌شوند. وضوح تصویر و تراکم پیکسلی صفحه نمایش گوشی هم نشان دهنده شارپنس و شادابی آن خواهد بود و عاملی است که مستقیما کیفیت به تصویر کشیدن محتوا روی نمایشگر گوشی به آن بسنگی دارد. سعی کنید گوشی انتخاب نمایید که رزولوشن صفحه نمایش آن حداقل فول اچ دی (Full HD) بوده و تراکم پیکسلی نمایشگر گوشی هم بیشتر از 250 پیکسل در هر اینچ باشد.

 

صفحه نمایش


صفحه نمایش گوشی های موبایل می‌توانند قابلیت های اضافه هم داشته باشند. به عنوان پشتیبانی از HDR یا قابلیت Always On Display یا امکان اسکن انگشت کاربر و غیره از ویژگی های جانبی هستند که اگر توسط نمایشگر گوشی پشتیبانی می‌شوند می‌توان آن ها را نقاط قوتی به شمار آورد. ضمنا نصب شیشه گوریلاگلس بر روی ال سی دی گوشی هم از دیگر مسائلی است که باید به آن توجه کنید و می‌تواند از ویژگی های جانبی نمایشگر باشد. آخرین مسئله مهم مربوط به توان تولید روشنایی می‌شود. هرچقدر صفحه نمایش گوشی توان بیشتری در تولید روشنایی داشته باشد، راحت تر می‌توان در محیط های باز و تحت تابش نور از آن استفاده کرد و محتوای روی نمایشگر گوشی را دید. عموما گوشی هایی که از پنل نمایشگر آمولد و اولد بهره می‌برند توان بسیار خوبی در تولید روشنایی دارند. بنابراین حتما برای خرید بهترین گوشی موبایل به کیفیت نمایشگر دستگاه و عواملی که به آن مرتبط می‌شوند دقت ویژه‌ای داشته باشید. 


5. سیستم عامل، رابط کاربری و بستر نرم افزاری


خیلی از افراد در حین خرید گوشی اصلا به جزئیات سیستم عامل، رابط کاربری و بستر نرم افزاری موبایل دقت نمی‌کنند در حالی که این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و می‌بایست توجه ویژه‌ای به آن صورت پذیرد چون شما همیشه با بستر نرم افزاری گوشی در تعامل هستید و اگر این بستر عملکرد مطلوبی نداشته باشد، وضعیت کلافه کننده‌ای به وجود می‌آید. به عقیده ما بهترین سیستم عامل وب ستر نرم افزاری توسط آیفون های اپل ارائه می‌شود چون هم هماهنگی سیستم عامل iOS با آیفون ها بسیار بالاست و هم پشتیبانی نرم افزاری عالی از سمت اپل برای این گوشی ها ارائه می‌شود. در مرحله دوم سری گوشی های پیکسل گوگل (Google Pixel) یا گوشی های اندرویدی که مبتنی بر پروژه اندروید وان (Android One) هستند و تقریبا نسخه‌ای شبیه به اندروید خام با پشتیبانی نرم افزاری خوب روی آن ها نصب است می‌توانند گزینه خرید خوبی باشد. 
اما اگر گوشی هایی که به گزینه های خریدتان تبدیل شده‌اند شامل هیچ یک از موارد فوق نمی‌شوند و گوشی های اندرویدی هستند که از رابط کاربری های خاص بهره‌مند هستند به چند مورد دقت داشته باشید. اول اینکه سیستم عامل پیش فرض نصب شده روی گوشی کدام نسخه از سیستم عامل اندروید است و آیا آپدیت های جدید اندروید برای آن منتشر شده‌اند؟ این آپدیت ها تا وقت دیگر برای گوشی منتشر می‌شوند تا چه زمانی دستگاه تحت پشتیبانی نرم افزاری شرکت سازنده قرار دارد؟ رابط کاربری گوشی چیست و آیا رابط آن سبک، بهینه و خوش ساخت است و می‌تواند بازده روان و بدون مشکلی داشته باشد؟ رابط کاربری شرکت سامسونگ با نام One UI، هوآوی با نام EMUI، شیائومی با نام MIUI و غیره شناخته می‌شوند و هر یک از آن ها نقاط قوت و ضعف خاص خودشان را دارند اما به عقیده ما در حال حاضر رابط One UI سامسونگ نسبت به دیگر رابط های کاربری وضعیت بهتری دارد. همچنین توصیه داریم از نظرات کاربرانی که قبلا تجربه استفاده از گوشی هایی که قصد خریدشان را داشته‌اند هم استفاده کنید و ثبات عملکرد بستر نرم افزاری گوشی را بدین ترتیب مورد ارزیابی قرار دهید و بهترین گوشی را با توجه به این موارد انتخاب کنید. 


6. قدرت و پتانسیل پردازشی


اگر از آن دسته افرادی هستید که به نصب و اجرای بازی های سنگین و HD در گوشی های موبایل علاقه دارند باید به قدرت عملکرد گوشی و پتانسیل پردازشی که دارد اهمیت ویژه‌ای دهید و توجه زیادی به آن داشته باشید. قدرت و پتانسیل پردازشی یک گوشی موبایل می‌تواند با توجه به عوامل مختلفی تعیین شود که تراشه آن و ظرفیت رم از مهمترین این عوامل هستند. شرکت های زیادی وجود دارند که تراشه های موبایلی عرضه می‌کنند. برخی از شناخته شده ترین این شرکت ها شامل اپل و سری تراشه های A این شرکت نظیر A11، A12 و غیره، سامسونگ و سری تراشه های Exynos، کوالکام  و سری تراشه های Snapdragon، مدیاتک و سری تراشه های MT و غیره می‌شود. 

 

قدرت و پتانسیل پردازشی


عموما تراشه های سه شرکت اپل، کوالکام و سامسونگ نسبت به تراشه های مدیاتک بهتر هستند، البته تراشه های اسنپدراگون کوالکام و اگزینوس سامسونگ رده های کیفی و قدرتی متفاوتی را تحت پوشش قرار می‌دهند. برای درک بهتر قدرت عملکرد یک تراشه کافیست به لیتوگرافی تولید آن که به صورت نانومتر مشخص می‌شود و همچنین تعداد هسته های پردازشگر مرکزی آن و فرکانس کاری هسته های پردازشگر برتر آن توجه کنید. برای مثال در تراشه‌ای که در نسخه جهانی گوشی گلکسی اس 10 پلاس (Samsung Galaxy S10 Plus) بکار رفته تراشه اگزینوس 9820 است که از لیتوگرافی 8 نانومتری بهره می‌برد و پردازنده مرکزی آن از هشت هسته تشکیل شده و برترین هسته های آن فرکانس کاری تا 2.72 گیگاهرتز دارند. کاملا مشخص است که این تراشه یک تراشه قدرتمند خواهد بود.
با یک جستجوی ساده در اینترنت و کمی اطلاعات در زمینه زبان انگلیسی هم می‌توانید جزئیات هر تراشه‌ای که در گوشی بکار رفته را مشخص نمایید. همیشه سعی کنید در بین گزینه های خریدی که پیش رویتان قرار دارند آن گوشی را انتخاب کنید و از تراشه مرکزی قدرتمندتری بهره می‌برد چون این موضوع تاثیر به سزایی در دریافت یک تجربه کاربری بهتر خواهد داشت. ظرفیت رم گوشی هم از اهمیت بالایی برخوردار است چون امکان انجام مولتی‌تسکینگ با کیفیت بهتر را فراهم می‌کند. به عقیده ما بهتر است گوشی بخرید که رم آن حداقل ظرفیت 3 گیگابایتی داشته باشد. هر چقدر ظرفیت رم یک گوشی بیشتر باشد، کیفیت عملکرد آن هم بهتر خواهد بود. پس توجه به وضعیت تراشه و رم موبایل از مهم ترین ویژگی هایی است که باید در انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل به آن ها توجه شود. 


7. ظرفیت حافظه داخلی و پشتیبانی از حافظه جانبی


یکی دیگر از مسائل مهمی که باید در مقایسه گوشی های مورد نظرتان به آن توجه کنید مربوط به ظرفیت حافظه داخلی و پشتیبانی گوشی از حافظه جانبی می‌شود. سعی کنید گوشی هایی تهیه کنید که حافظه داخلی آن ها حداقل ظرفیت 64 گیگابایتی داشته باشند چون گوشی های با حافظه کمتر می‌توانند مشکل ساز شده و خیلی زود شما را با معضل کمبود فضای ذخیره سازی اطلاعات مواجه کنند. عموما گوشی های موبایل از نظر حافظه داخلی شامل نسخه های مختلف 16، 32، 64، 128، 256 و 512 گیگابایتی می‌شوند. در نظر داشته باشید که برخی اسمارتفون ها ممکن است از نظر ظرفیت حافظه داخلی یا حتی ظرفیت رم که در بخش قبل در موردش صحبت کردیم شامل آپشن های مختلف شوند و کاربر قادر به انتخاب هر یک از نسخه های مورد نظر خودش باشد. 

 

ظرفیت حافظه داخلی و پشتیبانی از حافظه جانبی


ظرفیت حافظه گوشی علاوه بر اینکه سبب می‌شود شما با محدودیت حجمی در ذخیره سازی اطلاعات مواجه نشوید، می‌تواند به بهبود سرعت و ثبات عملکرد بستر نرم افزاری و سخت افزاری دستگاه هم کمک کند. تجربه نشان داده که تحت فشار قرار گرفتن حافظه گوشی های موبایل منجر به بروز لگ و تاخیر در عملکردشان می‌شود، بنابراین اگر گوشی ظرفیت حافظه داخلی پایینی داشته باشد زودتر با اینگونه مشکلات رو به رو خواهد شد و کیفیت عملکرد بستر نرم افزاری دستگاه هم تحت تاثیر منفی قرار می‌گیرد. پشتیبانی گوشی از نصب حافظه جانبی هم از آپشن هایی است که توصیه داریم نیم نگاهی به آن داشته باشید. این قابلیت بیشتر در گوشی های رده پایین تر اهمیت دارد که از حافظه داخلی با ظرفیت کمتری بهره می‌برند چون اگر گوشی شما رده بالا باشد و ظرفیت حافظه آن زیاد در نظر گرفته شود، اصلا نیازی به نصب حافظه جانبی پیدا نمی‌کنید. پس در انتخاب خودتان به حافظه داخلی گوشی هم اهمیت ویژه‌ای دهید. 

 


8. دوربین اصلی و سلفی


این روزها عکسبرداری با دوربین گوشی های موبایل بیش از پیش رواج یافته و کیفیت عملکرد دوربین اسمارتفون ها به موضوع مهمی در انتخاب و خرید بهترین گوشی تبدیل شده است. حتی اگر خیلی اهل عکسبرداری نیستید هم توصیه داریم کیفیت عملکرد دوربین گوشی را به عنوان یکی از ویژگی های مهم آن جدی بگیرید. متاسفانه کیفیت عملکرد دوربین مسئله‌ای نیست که صرفا با بررسی ویژگی های سخت افزاری و مشخصاتی که در قالب اعداد و ارقام ارائه شده‌اند به طور کامل و دقیق قابل درک باشد. به عنوان مثال ممکن است در عمل دوربین گوشی که از یک لنز 12 مگاپیکسلی تشکیل شده بازده بهتری در مقایسه با دوربین گوشی داشته باشد که از لنزی 24 مگاپیکسلی تشکیل می‌شود. 
برای اینکه کیفیت عملکرد دوربین گوشی ها برایتان قابل درک شود توصیه داریم از نقد و بررسی های اختصاصی استفاده کنید که در فضای مجازی منتشر شده‌اند. سایت هایی وجود دارند که کیفیت عملکرد دوربین گوشی های موبایل را با دقت بسیار بالایی زیر ذره‌بین قرار می‌دهند. شما با مطالعه محتوای این سایت ها قادر خواهید بود که دید بهتری نسبت به کیفیت عملکرد دوربین گوشی های مورد نظرتان پیدا کنید و در نهایت بهترین گزینه را خریداری نمایید. در زمان انتخاب و خرید گوشی دقت کنید که دوربین آن از قابلیت های پرطرفداری مثل عکسبرداری پرتره (Portrait Mode) پشتیبانی کند، چون این قابلیت ها این روزها بسیار مهم هستند و اغلب عکس هایی ک در فضای مجازی منتشر می‌شوند با استفاده از این حالت های عکسبرداری ضبط خواهند شد. 

 

دوربین اصلی و سلفی


همچنین علاوه بر کیفیت عملکرد دوربین اصلی به کیفیت عملکرد دوربین سلفی گوشی هم توجه داشته باشید و سعی کنید گوشی را انتخاب نمایید که از این نظر وضعیت مطلوبی داشته باشد. این روزها عکسبرداری با دوربین سلفی گوشی ها به شدت رایج شده و خیلی از عکس هایی که در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام پست می‌شوند با دوربین سلفی گوشی ضبط خواهند شد. در نظر داشته باشید که بهتر است دوربین سلفی گوشی که می‌خرید هم از قابلیت عکسبرداری پرتره پشتیبانی کند. پس در انتخاب و خرید بهترین گوشی موبایل حتما ب کیفیت عملکرد دوربین دقت داشته باشید و برای بررسی این مسئله از مطالبی که در اینترنت وجود دارد و نقد های حرفه‌ای دوربین و گوشی های موبایل استفاده کنید.


9. قدرت شارژدهی و سرعت شارژ مجدد


هیچکس دوست ندارد گوشی خریداری کند که شارژ باتری آن زود به زود خالی شود. متاسفانه مدت هاست که تکنولوژی باتری در گوشی های موبایل پیشرفتی نداشته، اما دیگر قطعات این گجت ها از قبیل صفحه نمایش، پردازنده، دوربین و غیره قدرتمندتر و با کیفیت تر از قبل شده‌اند و طبیعتا برای تامین انرژی مورد نیاز آن ها باید شارژ باتری بیشتری صرف شود. این مسئله سبب شده که زود خالی شدن شارژ باتری گوشی های جدیدتر و به ویژه گوشی هایی که صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت دارند به معضلی برای کاربرانشان تبدیل شود. پس باید در انتخاب و خرید خود دقت نمایید و گوشی موبایلی را انتخاب کنید که باتری آن قدرت شارژدهی مطلوبی ارائه کند. 
برخی افراد و کاربران به شدت روی قدرت شارژدهی باتری حساس هستند، طبیعتا این افراد باید توجه ویژه‌ای به توان شارژدهی باتری گوشی داشته باشند. متاسفانه توان نگهداری شارژ باتری هم چیزی نیست که با نگاه کردن به عدد مربوط به ظرفیت باتری به طور قطع قابل درک باشد. عواملی زیادی مثل بهینه بودن بستر سخت افزاری و نرم افزاری دستگاه تاثیر ویژه‌ای روی سرعت خالی شدن شارژ باتری گوشی خواهند داشت. بنابراین در انتخاب خود به ظرفیت باتری و قدرت شارژدهی آن هم دقت کنید. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد کیفیت شارژدهی و نگهداری شارژ باتری گوشی ها می‌توانید از بررسی های موجود در اینترنت هم استفاده کنید. 

 

قدرت شارژدهی و سرعت شارژ مجدد


نکته مهم بعدی که می‌تواند در انتخاب شما موثر باشد و به باتری گوشی هم مربوط می‌شود، در مورد سرعت شارژ مجدد باتری و ویژگی های خاصی است که این روزها در خیلی از گوشی های موبایل ارائه شده‌اند. اغلب گوشی های جدید امروزی از قابلیت شارژ سریع (Quick Charge) پشتیبانی می‌کنند و شارژر های آن ها توان بالاتری در مقایسه با شارژرهای معمولی دارند. این امر سبب می‌شود باتری گوشی خیلی زودتر از حالت عادی شارژ شود. شاید تصور کنید این ویژگی خیلی کاربردی و مهم نیست اما به شما قول می‌دهیم زمانی که باتری گوشی موبایلتان ظرفیت بالایی مثل 4000 یا 5000 میلی آمپر ساعت داشته باشد، پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع به مراتب کاربردی و حائز اهمیت خواهد بود. 
قابلیت های جالب دیگری هم وجود دارند که می‌توانند توسط گوشی پشتیبانی شوند و مزیتی برای آن باشند اما اهمیت این قابلیت ها به اندازه تکنولوژی شارژ سریع نیست. به عنوان مثال قابلیت شارژ بیسیم یکی از این ویژگی هاست که به موجب آن می‌توان بدون نیاز به اتصال مستقیم سوکت و کابل شارژر به گوشی و فقط با قرار دادن آن بر روی پد شارژر، باتری دستگاه را شارژ کرد. یکی دیگر از جدیدترین تکنولوژی هایی که در این راستا ارائه شده مربوط به قابلیت شارژ بیسیم معکوس می‌شود که به موجب آن گوشی می‌تواند مثل یک پاوربانک بیسیم همراه عمل کند و با نزدیک کردن بدنه دیگر گوشی هایی که از قابلیت شارژ بیسیم پشتیبانی می‌کنند به آن می‌توان باتری آن گوشی ها را شارژ کرد. پس این ویژگی ها هم از دیگر ویژگی هایی هستند که مربوط به باتری موبایل می‌شوند و باید آن ها را در انتخاب و خرید بهترین گوشی در نظر گرفت.


9. برند سازنده


آخرین نکته‌ای که توصیه داریم در حین خرید و انتخاب یک گوشی به آن دقت کنید مربوط به برند سازنده می‌شود. درست است که پافشاری بر روی خرید محصول برندی خاص اقدامی درست نیست، اما مطمئن باشید گوشی های برخی برندها نسبت به برندهای دیگر حداقل در 70 درصد مواقع با کیفیت تر و پرطرفدارتر هستند. به عنوان مثال گوشی های سامسونگ بسیار پرطرفدار هستند و فروش آن ها به عنوان گوشی دست دوم هم به سادگی قابل انجام خواهد بود. آیفون های اپل هم دقیقا به همین صورت هستند. ضمن اینکه کیفیت ساخت محصولات این دو برند هم عموما نسبت به شرکت های دیگر به مراتب بیشتر است. 
از دیگر برند هایی که گوشی های با کیفیت تولید می‌کنند می‌توان به هوآوی، شیائومی، نوکیا و اچ تی سی اشاره کرد. به عقیده ما همیشه در خرید و انتخاب گوشی به برند سازنده آن دقت کنید و اهمیت دهید و محصولات شرکت هایی که خیلی پرطرفدار نیستند را خریداری نکنید. علاوه بر مسائلی مثل کیفیت ساخت و دشواری فروش، گوشی برندهای ناشناخته و غیرمعمول‌تر از نظر تامین قطعات و تعمیرپذیری هم می‌توانند مشکل ساز شوند. برای مثال اگر گوشی از شکرت سامسونگ داشته باشد و قطعه‌ای در آن نیازمند تعویض شود، آن قطعه خیلی راحت تر از قطعه یک گوشی مثل نوکیا قابل یافتن و خرید خواهد بود. پس در انتخاب و خرید گوشی به این موضوع هم دقت داشته باشید. 

 

 برند سازنده


جمع‌بندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به ارائه یک راهنمای مناسب برای خرید بهترین گوشی موبایل پرداختیم. اگر می‌خواهید بهترین گوشی ممکن را خریداری کنید بهتر است به نکات و مواردی که اشاره داشتیم توجه نمایید. در ابتدا بودجه خودتان را مشخص کنید و با جستجو در فروشگاه های اینترنتی مختلف لیستی از گوشی های منتخبی که برایتان قابل خرید هستند را تهیه کنید. سپس این گوشی ها را با استفاده از موارد و ویژگی هایی که نام بردیم با یکدیگر مقایسه کنید و به تدریج گزینه های خرید ضعیف را از لیست خود خط بزنید. در نهایت از بین 3 یا 2 گزینه آخری که برایتان باقی مانده بهترین مورد را انتخاب کنید. این روش بهترین راه برای انتخاب و خرید یک گوشی مناسب و با کیفیت خواهد بود. امیدواریم از این مقاله اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید. 


 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 5

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید