بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه به پایان سال  و جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

آموزش مخفی کردن برنامه، عکس و فیلم در اندروید با ترفندهای ساده

 آموزش مخفی کردن برنامه، عکس و فیلم در اندروید با ترفندهای ساده
چکیده این مطلب : انتشار : 1398/10/06 0 نظر

روش های زیادی وجود دارد که با استفاده از آن ها می‌توانید یک برنامه، عکس و ویدیو یا هر نوع فایلی که مد نظرتان است را به سادگی در اندروید مخفی کنید. بنابراین نگران اپلیکیشن های خاصی که نمی‌خواهید بقیه کاربر متوجه وجود آن ها در گوشی شما شوند یا فایل های شخصی خویش نباشید. در ادامه این مقاله می‌خواهیم به طور جامع روش های مخفی کردن برنامه، عکس و فیلم در اندروید را برایتان معرفی کنیم. بنابراین با جی اس ام باتری  همراه باشید.

مخفی کردن برنامه، عکس و فیلم در اندروید با ترفندهای ساده

 

مخفی کردن برنامه، عکس و فیلم در اندروید: مقدمه
شاید برای شما هم این اتفاق افتاده باشد که یک فایل خاص (ویدیو، عکس، اسناد و مدارک) یا یک اپلیکیشن را در گوشی اندرویدی خود ذخیره کنید اما بنا به هر دلیل تمایل نداشته باشید دیگر افراد از وجود آن فایل یا برنامه بر روی گوشی موبایلتان مطلع شوند یا حداقل دسترسی لازم برای ورود به آن برنامه یا مشاهده فایل مورد نظر را نداشته باشند. آیا راهی برای پیاده سازی این امر و افزایش حریم خصوصی کاربر در اندروید وجود دارد؟ خوشبختانه روش های زیادی ارائه شده‌اند که با استفاده از آن ها می‌توانید هر نوع فایلی در سیستم عامل اندروید را از دید دیگر کاربران یا افرادی که بنا به هر دلیل گوشی شما به دستشان سپرده می‌شود مخفی نگه دارید.
به شیوه مشابه امکان مخفی کردن برنامه یا اپلیکیشن ها هم در اندروید وجود دارد. برای انجام هر یک از این کارها می‌توان از روش ها و ترفند های مختلفی استفاده کرد. ما در ادامه این مطلب می‌خواهیم به طور جامع به شرح انواع روش های موجود برای مخفی کردن عکس، فیلم و اپلیکیشن ها در گوشی های اندرویدی بپردازیم. شما عزیزان می‌توانید با مطالعه این آموزش از بهترین روش پنهان سازی فایل در گوشی با توجه به نیاز خود استفاده کنید. بنابراین اگر قصد دارید فایل یا برنامه خاصی از گوشی شما پنهان گردد و دیگران به سادگی قادر به مشاهده و دسترسی به آن نباشند تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. 


مخفی کردن عکس، ویدیو و فایل در اندروید


روش های مختلفی برای مخفی کردن عکس، ویدیو و دیگر فایل ها در اندروید وجود دارد. دقت داشته باشید که فایل های مدیا عموما از یک دسته محسوب می‌شوند و به شیوه مشابه می‌توان نسبت به پنهان سازی همه آن ها اقدام کرد. به بیان دیگر نحوه مخفی کردن این نوع فایل ها در گوشی یکسان و مشابه خواهد بود و تفاوتی ندارد که شما قصد مخفی کردن یک عکس یا پنهان سازی یک ویدیو را داشته باشید چون هر دوی آن ها با یک شیوه یکسان قابل پنهان کردن هستند. در ادامه چند روش اصلی که می‌توانید از آن ها به منظور مخفی کردن عکس و ویدیو در اندروید استفاده کنید اشاره خواهیم کرد. 


روش اول: پنهان کردن عکس، ویدیو و فایل ها با تغییر نام


یکی از ساده ترین روش هایی که با استفاده از آن می‌توانید فایل های ویدیو و عکس و دیگر فایل ها را در گوشی های اندرویدی مخفی کنید مربوط به ایجاد یک تغییر کوچک در نامگذاری فایل می‌شود. طبیعتا برای انجام این کار می‌بایست به یک برنامه فایل منیجر (File Manager) دسترسی داشته باشید. برای آشنایی با بهترین برنامه های فایل منیجر اندروید روی لینک ضمیمه شده کلیک کنید.  لازم به ذکر است که اغلب گوشی های اندرویدی جدید به طور پیش فرض از برنامه فایل منیجر بهره می‌برند و با استفاده از همان برنامه هم قادر به تغییر نام فایل و پنهان کردن عکس و ویدیو های خاص مد نظرتان خواهید بود. برای انجام این کار به شرح زیر عمل کنید:

 

 پنهان کردن عکس، ویدیو و فایل ها با تغییر نام


•    اپلیکیشن فایل منیجر گوشی را اجرا کنید.
•    با طی کردن مسیر لازم به ویدیو، عکس یا فایل مورد نظرتان برسید.
•    عکس یا ویدئوی مورد نظر را انتخاب کرده و گزینه Rename را انتخاب کنید تا دستور تغییر نام برای آن فایل صادر شود.
•    حالا در ابتدای نام عکس یا ویدیو یک "نقطه" اضافه کنید. 
•    نام جدید فایل را ذخیره نمایید. 


به همین سادگی عکس یا ویدیویی که در ابتدای نام آن یک نقطه اضافه کرده‌اید از گالری گوشی حذف می‌شود و در این بخش نمایش داده نخواهد شد. دق داشته باشید که این روش برای مخفی کردن برنامه و اپلیکیشن ها کاربرد ندارد و فقط مختص پنهان سازی عکس، ویدیو و دیگر فایل ها خواهد بود. البته دقت داشته باشید که این فایل های عکس و ویدیو همچنان در برنامه فایل منیجر و با طی کردن همان مسیر قبلی قابل رویت خواهند بود. این موضوع بدان معناست که اگر کاربری از طریق برنامه فایل منیجر گوشی شما وارد مسیر فایل مورد نظر شود (مثلا به گالری تصاویر برود)، می‌توانید فایل هایی که با تغییر نام مخفی کرده بودید را مشاهده کند. خوشبختانه برای رفع این مشکل هم راه حلی وجود دارد.


تقریبا تمام برنامه های فایل منیجر اندروید این قابلیت را دارند که کاربر با استفاده از آن ها بتواند فایل های خاص مورد نظرش را قفل گذاری کند. بنابراین برای اینکه دیگران نتوانند از طریق برنامه فایل منیجر به عکس، ویدیو یا دیگر فایل های شما دسترسی پیدا کنند کافیست بعد از اینکه یک نقطه را به نام این فایل ها اضافه کردید، یک پوشه جدید در مسیر خاصی از حافظه گوشی بسازید و تمام فایل هایی که مخفی کرده بودید را به این پوشه منتقل کنید. این پوشه می‌تواند در همان مسیر گالری گوشی ساخته شود. حالا انگشت خود را روی پوشه قرار دهید تا انتخاب شود و سپس گزینه Set Password، Lock یا Encrypt را انتخاب کنید. گزینه‌ای که بدین منظور در اپلیکیشن های فایل منیجر مختلف ارائه می‌شود ممکن است متفاوت باشد. 

 

قفل گذاری فایل های مورد نظر


به عنوان مثال در برنامه ES File Manager که یکی از محبوب ترین و مشهورترین اپلیکیشن های مدیریت فایل اندروید است به راحتی می‌توانید بعد از انتخاب پوشه مورد نظرتان گزینه More را لمس کرده و سپس آپشن Encrypt را انتخاب نمایید و یک پسورد برای دسترسی به آن فایل لحاظ کنید. بدین ترتیب علاوه بر اینکه فایل های مورد نظرتان از گالری گوشی مخفی می‌شوند، دسترسی به آن ها از طریق برنامه مدیریت فایل یا همان فایل منیجر هم امکانپذیر نخواهد بود و اگر فردی به پوشه مربوط به این فایل ها در برنامه فایل منیجر مراجعه کند ملزم به ارائه رمز عبوری خواهد بود که شما تعریف کرده‌اید. 


روش دوم: مخفی کردن عکس، ویدیو و فایل ها با اپلیکیشن های خاص 


اپلیکیشن هایی برای سیستم عامل اندروید طراحی شده‌اند که به طور اختصاصی امکان مخفی کردن انواع فایل ها را به کاربر می‌دهند و بدین ترتیب از حریم خصوص وی محافظت خواهند کرد. نحوه عملکرد این برنامه ها بسیار ساده است. کافیست آن ها را روی گوشی خودتان نصب کنید و اجرا کنید. اپلیکیشن از شما می‌خواهید تا یک رمز عبور را برای آن تعریف کنید. هر کسی که این رمز عبور را داشته باشد می‌تواند به فایل های یکه توسط برنامه مخفی شده‌اند دسترسی یابد. بنابراین در انتخاب رمز عبور برای اپلیکیشن مورد نظر دقت داشته باشید. سپس فایل هایی (عکس، ویدیو یا هر فایل دیگر) که می‌خواهید از دید کاربران عادی مخفی شوند را در برنامه مشخص نمایید. 

 

 مخفی کردن عکس، ویدیو و فایل ها با اپلیکیشن های خاص 


به همین سادگی فایل هایی که انتخاب کرده‌اید مخفی خواهند شد و اگر عکس و ویدیو باشند، دیگر در گالری گوشی نمایش داده نمی‌شوند. برای دسترسی به این فایل ها باید اپلیکیشنی که از آن برای پنهان سازی عکس یا ویدئوها استفاده شده را اجرا نمایید و رمز عبورش را وارد کنید. اپلیکیشن های زیادی وجود دارند که هم اکنون قابلیت مخفی کردن عکس و فیلم را در اندروید ارائه می‌کنند. یکی از شناخته شده ترین و ساده ترین این برنامه ها با نام Vaulty شناخته می‌شود. برنامه Gallery Lock Lite هم می‌تواند گزینه مناسبی برای انجام این کار باشد. سعی می‌کنیم در یک مقاله مجزا بهترین برنامه های اندروید برای مخفی کردن عکس و ویدیو را برایتان معرفی کنیم. دقت داشته باشید که این روش برای مخفی کردن برنامه و اپلیکیشن های اندروید کاربرد ندارد. 


روش سوم: مخفی سازی عکس، ویدئو و فایل با آپلود در گوگل درایو (Google Drive)


یکی دیگر از روش های بسیار جالبی که می‌توانید از آن برای مخفی کردن فایل ها، عکس و ویدیو در اندروید استفاده کنید مربوط به آپلود آن ها در گوگل درایو و حذف از حافظه داخلی گوشی می‌شود. این روش یک نقطه ضعف دارد که در ادامه آن را عنوان می‌کنیم. قبل از هر چیز بهتر است کمی در مورد گوگل درایو صحبت کنیم. گوگل درایو سرویس ذخیره سازی ابری اختصاصی گوگل است که به کاربران اجازه می‌دهد تا 15 گیگابایت فایل را به صورت رایگان در فضای ابری مربوط به اکانت خود ذخیره کنند. زمانی که فایلی در گوگل درایو اکانت شما آپلود شود، آن فایل در فضای ابری امانت موجود خواهد بود و شما خیلی راحت با اجرای برنامه گوگل درایو در گوشی می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید، در حالی که فایل مورد نظر اصلا در حافظه داخلی موبایلتان ذخیره نیست!

 

مخفی سازی عکس، ویدئو و فایل با آپلود در گوگل درایو (Google Drive)


بنابراین شما خیلی راحت می‌توانید فایل های شخصی مورد نظرتان را در گوگل درایو آپلود کنید و آن ها را از حافظه گوشی حذف نمایید تا دسترسی به این فایل ها فقط از طریق گوگل درایو امکانپذیر شود و آن ها از حافظه گوشی حذف گردند. برای انجام این کار کافیست مراحل زیر را طی کنید:
•    برنامه گوگل درایو را در گوشی خود اجرا کنید.
•    آیکون "بعلاوه" گوشه سمت راست و پایین صفحه را انتخاب نمایید.
•    گزینه Upload را انتخاب کنید.
•    حالا فایل هایی که می‌خواهید در سرویس گوگل درایو آپلود شده و از حافظه گوشی حذف گردند را انتخاب کنید.
نکته: می‌توانید برای ساده تر شدن کار قبلا تمام قابل هایی که می‌خواهید پنهان شوند را به یک پوشه خاص منتقل کنید و در این مرحله فقط آن پوشه را انتخاب نمایید تا در سرویس Google Drive آپلود گردد. 
•    منتظر باشید تا آپلود انجام شود و سپس فایل ها یا پوشه‌ای که در گوگل درایو آپلود شده را از حافظه گوشی حذف کنید. 
به همین سادگی عملا تمام فایل هایی که انتخاب کرده بودید در گوشی پنهان می‌شوند. از این روش هم می‌توان فقط برای مخفی کردن عکس، ویدیو و فایل های دیگر استفاده کرد و بکارگیری آن برای مخفی کردن برنامه و اپلیکیشن ها امکانپذیر نیست. برای دسترسی به فایل هایی که به این روش مخفی شده‌اند کافیست اپلیکیشن گوگل درایو را در گوشی خود اجرا کرده و وارد اکانت گوگل خود شوید. دقت کنید اگر اکانت جیمیل شما علاوه بر گوشی خودتان در گوشی دیگری هم فعال باشد، کاربران آن گوشی می‌توانند به فایل های ذخیره شده در سرویس گوگل درایو شما دسترس یابند. همچنین اگر فردی گوشی شما را بگیرد و وارد برنامه گوگل درایو شود می‌تواند فایل هایی که در این سرویس آپلود شده‌اند را ببیند، اما برای رفع این مشکل هم راه حلی وجود دارد!


به منظور رفع این مشکل توصیه داریم از یک برنامه فایل منیجر با پشتیبانی از رمزگذاری فایل و سیستم فشرده سازی حجم استفاده کنید. ابتدا یک پوشه در مسیر خاصی بسازید و سپس تمام عکس، ویدیو ها و فایل های مهمی که می‌خواهید از حافظه گوشی حذف یا پنهان شوند را به این پوشه منتقل کنید. حالا پوشه مذکور را فشرده و رمزگذاری کنید. سپس این پوشه را با استفاده از ترفندی که به شرح آن پرداختیم در سرویس گوگل درایو آپلود نمایید. اگر در این شرایط حتی اگر کاربری به سرویس گوگل درایو شما دسترسی داشته باشد هم نمی‌تواند محتوای فایل رمزگذاری شده شما را مشاهده کند و برای دسترسی به این محتوا ملزم به ارائه رمز عبور خواهد بود. بنابراین اگر به دنبال روشی جالب برای مخفی کردن عکس، ویدیو و فایل های گوشی هستید، این روش جالب می‌تواند به شما کمک کند اما این روش برای مخفی کردن برنامه و اپلیکیشن های اندرویدی قابل استفاده نیست. 


روش چهارم: مخفی کردن عکس و ویدیو ها با امکانات پیش فرض اندروید


برخی از شرکت های سازنده موبایل قابلیت  مخفی کردن عکس، ویدیو و دیگر فایل ها را به طور پیش فرض در اندروید و رابط کاربری خودشان ارائه می‌کنند. اندروید استاک گوگل هم در نسخه های جدید این قابلیت را ارائه کرده است، بنابراین از این قابلیت هم می‌توانید به منظور پنهان سازی عکس ویدئوهای گوشی استفاده کنید. دقت داشته باشید که عموما این قابلیت مختص بخش گالری موبایل (Gallery) است و بدین سبب امکان استفاده از آن برای مخفی کردن برنامه ها و همچنین مخفی کردن فایل های اسناد و مدارک وجود ندارد. نحوه دقیق مخفی کردن فایل ها هم در نسخه های مختلف اندروید و گوشی برندهای مختلف می‌تواند با هم متفاوت باشد. به عنوان مثال در گوشی های سامسونگ عموما می‌توان به روش زیر مخفی کردن عکس و ویدیو های گالری را انجام داد:

 

مخفی کردن عکس و ویدیو ها با امکانات پیش فرض اندروید


•    وارد بخش Settings شوید.
•    گزینه Privacy and Safety را انتخاب کنید. 
•    گزینه Private Mode را انتخاب نمایید. 
•    یکی از روش های ارائه شده را به عنوان رمز عبور در نظر بگیرید. می‌توانید از بین گزینه هایی مثل پترن (Pattern)، پین (PIN)، پسورد و غیره هر کدام که تمایل دارید را انتخاب کنید.
•    حالا گزینه Auto Disable Private Mode را فعال کنید. 
•    از منوی تنظیمات خارج شوید و به گالری گوشی (Gallery App) بروید. 
•    ویدیو یا عکسی که می‌خواهید مخفی شود را انتخاب کنید.
•    آیکون سه نقطه‌ای گوشه سمت راست و بالای صفحه را انتخاب نمایید.
•    گزینه Move to Private را بزنید.
•    این کار را برای تمام ویدیو و عکس هایی که می‌خواهید مخفی شوند انجام دهید.
بدین ترتیب عکس و ویدیو هایی که انتخاب کرده‌اید از گالری موبایل مخفی می‌شوند. برای دسترسی به این فایل های مخفی شده باید به مسیر Settings > Private and Safety بروید و گزینه Private Mode را فعال کنید. بدین ترتیب به لیست ویدیو ها و عکس های پنهان شده دسترسی پیدا خواهید کرد. در نظر داشته باشید که روش فوق مخصوص گوشی های سامسونگ است و در گوشی دیگر برند ها احتمالا باید مراحل متفاوتی برای پنهان سازی عکس و ویدیو ها طی شود. برای مثال در گوشی های الکی مسیر مذکور به شکل Settings > Fingerprint & Security > Content Lock خواهد بود. فراموش نکنید از این روش هم نمی‌توان برای مخفی کردن برنامه و اپلیکیشن های موبایل استفاده کرد.


مخفی کردن برنامه و اپلیکیشن ها در اندروید


تا پیش از این در رابطه با روش هایی صحبت کردیم که با استفاده از آن ها می‌توانید فایل، عکس و ویدیو های مختلف را از گالری و حافظه گوشی مخفی نمایید تا دیگر کاربران قادر به دستیابی به آن ها نباشند. اما متاسفانه هیچ یک از روش های قبلی برای پنهان سازی برنامه و اپلیکیشن ها مناسب نیستند. به منظور مخفی کردن اپلیکیشن ها در اندروید هم روش هایی وجود دارد که استفاده از آن ها سخت نیست. در ادامه این مطلب می‌خواهیم به اصلی ترین روش هایی اشاره کنیم که بدین منظور قادر به استفاده از آن ها خواهید بود.


روش اول: مخفی کردن اپلیکیشن ها با تعریف کاربر مهمان


سیستم عامل اندروید استاک و رابط کاربری برخی شرکت های سازنده موبایل اندرویدی این قابلیت را ارائه کرده‌اند که کاربر پروفایل یا حساب های کاربری مختلفی در گوشی ایجاد کند و بنا به شرایط از آن ها استفاده نماید. به عنوان مثال شما می‌توانید یک حساب کاربری مهمان در گوشی ایجاد کنید و زمانی که قرار است گوش را به دست فرد دیگری بسپارید، این حساب کاربری را در آن فعال نمایید. دسترسی های حساب کاربری مهمان محدود هستند و بدین ترتیب کاربری ه از این حساب استفاده کند نمی‌تواند به اپلیکیشن های خاصی که شما در دستگاه نصب کرده‌اید دسترسی داشته باشد کاربری که گوشی شما به دست وی سپرده می‌شود نمی‌تواند وارد حساب کاربری اصلی گردد چون باید برای انجام این کار رمز عبوری که شما تعیین کرده‌اید را ارائه دهد. برای ساخت حساب مهمان در گوشی کافیست:

 

 

مخفی کردن اپلیکیشن ها با تعریف کاربر مهمان


•    به بخش Settings گوشی بروید.
•    گزینه System را انتخاب کنید.
•    گزینه Advanced را انتخاب نمایید.
•    گزینه Multiple Users را انتخاب کنید. 
•    گزینه Add a User یا Add a Guest را انتخاب نمایید.
بدین ترتیب یک پروفایل یا حساب کاربری مهمان برای گوشی شما ایجاد می‌شود که با فعالسازی آن دسترسی به برنامه های سوم شخص دستگاه امکانپذیر نخواهد بود. شما حتی این امکان را دارید که برقراری تماس تلفنی توسط حساب کاربری مهمان از طریق گوشی خود را هم غیر ممکن کنید. برای فعال کردن حساب مهمان گوشی کافیست انگشت خود را از بالا به سمت پایین بکشید و در نوار فوقانی صفحه پروفایل خودتان را انتخاب کرده و سپس گزینه Guest User را بزنید تا حساب مهمان در گوشی فعال شود. در نظر داشته باشید که نحوه دقیق اضافه کردن حساب مهمان و فعالسازی آن در نسخه های مختلف اندروید و گوشی برند های گوناگون ممکن است کمی متفاوت باشد.


روش دوم: مخفی کردن برنامه در اندروید با نصب لانچر


یکی از ساده ترین و بهترین روش هایی که می‌توانید از آن به منظور مخفی کردن اپلیکیشن ها و برنامه های خاص در اندروید استفاده کنید مربوط به نصب لانچر های اندرویدی می‌شود که این ویژگی را ارائه کرده‌اند. البته در رابط کاربری اختصاصی برخی شرکت ها ممکن است قابلیت مخفی کردن اپلیکیشن ها به طور پیش فرض ارائه شده باشد و شما نیازی مبنی بر نصب لانچر برای دستیابی به این ویژگی نداشته باشید. بنابراین در قدم اول قابلیت های هوم اسکرین و منوی تنظیمات پیش فرض موبایلتان را بررسی کنید و اگر امکان پنهان سازی برنامه ها در آن وجود نداشت از لانچرهای اندرویدی استفاده نمایید. یکی از پرطرفدارترین لانچر های اندروید که از قابلیت مخفی کردن برنامه ها هم پشتیبانی می‌کند Nova Launcher نام دارد.

 

مخفی کردن برنامه در اندروید با نصب لانچر


البته نوا لانچر به گونه‌ایست که در نسخه نرمال و رایگان امکان مخفی سازی برنامه ها را ارائه نکرده و این قابلیت فقط با ارتقاء برنامه به حالت پریمیوم قابل استفاده خواهد بود. لانچر دیگری که می‌توانید از آن استفاده کنید Apex Launcher نمام دارد که برخلاف لانچر قبلی قابلیت پنهان کردن برنامه ها را به طور پیش فرض و رایگان ارائه می‌کند. نحوه دقیق پنهان سازی برنامه ها ممکن در لانچر های مختلف نسبت به هم متفاوت باشد اما عموما این قابلیت در قسمت ویرایش منوی اپ دراور (App Drawer) قابل دسترس می‌شود. آپشنی که بدین منظور ارائه خواهد شد هم عموما عناوینی مثل Hide Apps، Lock Apps و غیره را به همراه دارد. 
البته در اپلیکیشن Apex Launcher به شیوه ساده‌تر دیگری هم می‌تواند مخفی سازی اپلیکیشن ها را انجام داد و لیست برنامه های مخفی شده گوشی را مدیریت کرد. بدین منظور کافیست این لانچر را ارائه کنید و وارد بخش Settings > Drawer Settings > Hidden Apps شوید. در این بخش لیستی از اپلیکیشن هایی نمایان می‌شود که شما آن ها را مخفی کرده‌اید. برای اضافه کردن برنامه کافیست آیکون "بعلاوه" را انتخاب کنید و برای حذف برنامه ها از این لیست هم کافیست برنامه مورد نظر را انتخاب کرده و سپس گزینه Unhide را انتخاب نمایید. بنابراین استفاده از لانچر های اندرویدی یکی از بهترین روش های موجود برای مخفی کردن اپلیکیشن ها در سیستم عامل اندروید محسوب می‌شود.  


روش سوم: استفاده از برنامه های رمزگذاری کننده


اگر فقط به دلایل امنیتی می‌خواهید یک اپلیکیشن خاص را در گوشی پنهان یا مخفی کنید، راه حل بهتری هم پیش رویتان قرار دارد که مربوط به قفل گذاری بر روی برنامه مورد نظر می‌شود. دقت داشته باشید در این روش عملا اپلیکیشن شما پنهان نخواهد شد و در لیست اپلیکیشن های گوشی نمایش داده می‌شود اما اجرای آن بدون ارائه رمز عبوری که شما تعیین می‌کنید امکانپذیر نخواهد بود. برای رمزگذاری اپلیکیشن های موبایل در اندروید می‌توانید از برنامه های واسط گوناگونی استفاده کنید. به عنوان مثال برنامه AppLock یکی از محبوب ترین این برنامه هاست. بنابراین اگر صرفا بنا به دلایل امنیتی قصد مخفی کردن برنامه خاصی را دارید می‌توانید از رمزگذاری اپلیکیشن به جای پنهان سازی آن استفاده کنید. 


روش چهارم: حذف و نصب اپلیکیشن


این روش شاید کمی عجیب به نظر برسد و به طور مستقیم روش و راه حلی برای مخفی کردن اپلیکیشن ها نباشد. اما اگر شرایط شما به صورتی است که باید در مواقع خاصی از یک برنامه استفاده کنید و در عین حال نمی‌خواهید دیگران متوجه استفاده شده از آن اپلیکیشن شوند، این روش می‌تواند کارآمد باشد. در این روش شما باید هر بار که قصد استفاده از برنامه را دارید آن را روی گوشی نصب کنید و بعد از اتمام کارهایی که باید انجام می‌شدند، برنامه را از روی گوشی حذف کنید. 

 

 حذف و نصب اپلیکیشن


برای اینکه دستاوردها و اطلاعات شما در اپلیکیشن حفظ شوند هم می‌توانید یک حساب کاربری یا اکانت اختصاصی در آن بسازید. برخی از اپلیکیشن های پیام رسان نظیر تلگرام را می‌توان بدون نیاز به نصب برنامه و از طریق مرورگر هم اجرا کرد، بنابراین به روش های اجرای برنامه دقت داشته باشید چون شاید هر بار نیاز به نصب و حذف آن وجود نداشته باشد. برای اینکه مجبور مباشید هر بار برنامه مورد نظرتان را دانلود کنید هم می‌توانید یک مرتبه فایل APK آن را با جستجوی در گوگل دانلود نمایید و این فایل را به مسیر خاصی از حافظه گوشی ببرید یا حتی به شیوه هایی که قبلا گفتیم رمزگذاری کنید تا کسی قادر به دستیابی به آن نباشد. سپس هر زمان که قصد نصب برنامه را داشتید، وارد این مسیر شده و فایل نصبی APK آن را اجرا کنید و استفاده لازم را از برنامه به عمل آورده و دوباره آن را حذف نمایید. .


جمع‌بندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی بهترین روش های موجود برای مخفی کردن برنامه، عکس و فیلم در اندروید پرداختیم. روش هایی که معرفی شدند هم می‌توانند برای مخفی کردن اپلیکیشن های نصب شده روی گوشی اندرویدی مورد استفاده قرار گیرند و هم برای پنهان سازی عکس، ویدیو و دیگر فایل ها استفاده شوند. امیدواریم از این مقاله اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید. 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 3

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید