با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است
از سفارش خوداری کنید
شروع کار اعلام خواهد شد
در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید
هک کردن موبایل یکی از نگرانی هایی که در ذهن خیلی از افراد و کاربران ایجاد شده و در رابطه با آن سوالات زیادی میشود . هک شدن موبایل و به سرقت بردن اطلاعات شخصی افراد. متاسفانه هک شدن گوشی و به سرقت بردن اطلاعات کاربر امری امکانپذیر محسوب میشود و شما همیشه باید مسائل ایمنی را برای جلوگیری از هک شدن موبایل در نظر بگیرید. در ادامه این مطلب به روش های جلوگیری از هک شدن گوشی موبایل اشاره خواهیم کرد . با جی اس ام باتری همراه باشید.
هک گوشی و اهمیت محافظت از موبایل
خیلی از افزار تصور دارند که هک کردن موبایل های هوشمند امکانپذیر نیست و هیچ راهی وجود ندارد که یک کاربر اطلاعات شخصی افراد را از داخل موبایل وی به سرقت ببرد! اما این باور کاملا اشتباه است، چون هک کردن اطلاعات کاربر در هر گوشی امکانپذیر خواهد بود. اگرچه با توجه به ماهیت و ساختار سیستم عامل iOS اپل انجام این کار و هک اطلاعات کاربران در آیفون و آیپد ها دشوارتر از گوشی های اندرویدی خواهد بود اما اینطور نیست که امکان هک کردن آیفون ها وجود نداشته باشد و فقط کاربران گوشی های اندرویدی مورد هدف افراد سودجو قرار گیرند! تجربه نشان داده که اطلاعات شخصی خیلی از کاربران آیفون و آیپد های اپل هم در بازه های زمانی مختلف هک شده و مورد سوء استفاده قرار گرفته است.
اما دقیقا چطور میتوان اطلاعات یک کاربر را از گوشی خود به سرقت برد؟ یا بهتر بگوییم هک شدن گوشی موبایل چطور انجام میشود؟ افراد سودجو میتوانند از روش های مختلفی برای انجام این کار استفاده کنند. به عنوان مثال توسعه دادن یک اپلیکیشن مخرب یکی از ساده ترین این روش هاست. تصور کنید اپلیکیشنی با کدنویسی مخربی تدوین شده باشد که اطلاعات برنامه های دیگر از قبیل ایمیل، رمز عبور اینستاگرام، مکالمات تلگرام و غیره را استخراج کند و آن ها را به صورت آنلاین و در مواقعی که گوشی به اینترنت دسترسی دارد برای سرورهای خاصی بفرستد! به همین سادگی یک اپلیکیشن مخرب ممکن است بخش قابل ملاحظهای از اطلاعات شخصی شما را استخراج و در اختیار افراد سودجو قرار دهد.
هک کردن اسمارتفون ها فقط از طرق نصب اپلیکیشن های مخرب انجام نمیشود و یک فرد سودجو میتواند از هزاران ترفند برای انجام این کار استفاده کند. ارائه لینک های مخرب در محیط وب یکی دیگر از این روش هاست یا ارسال ایمیل های فیشینگ میتواند از دیگر روش های مذکور باشد. در برخی مواقع حتی دیده شده هکر به طور مستقیم با مخاطب مورد نظرش در شبکه های اجتماعی در ارتباط خواهد بود و خیلی از اطلاعات مورد نیاز خودش را از گفتگوهای روزمره با وی دریافت میکند. اما حالا که روش های زیادی برای هک شدن موبایل ها وجود دارد و انجام این کار از مرحله غیرممکن بودن گذر کرده است! چطور میتوانیم از بروز این مشکل جلوگیری کنیم و قربانی هک موبایل نشویم؟
خوشبختانه ترفند ها و نکات بسیار ساده و در عین حال مهمی وجود دارند که میتوانند مانع هک شدن ساده گوشی شما شوند. با توجه کردن و در نظر گرفتن این نکات شما میتوانید ریسک هک شدن موبایل خودتان را به حداقل برسانید و تقریبا انجام این کار را غیرممکن کنید. ما در ادامه این مطلب میخواهیم به مهمترین نکات و ترفند ها برای جلوگیری از هک شدن گوشی موبایل اشاره داشته باشیم. فراموش نکنید تجربه نشان داده که در 90 درصد مواقع افرادی قربانی ماجراهای هک و به سرقت بردن اطلاعات اسمارتفون ها میشوند که اطلاعات کمی دارند و بنا به هر دلیل به نکات امنیتی مهم اهمیت نمیدهند. شما با در نظر گرفتن این نکات تقریبا ریسک هک شدن موبایلتان را به صفر میرسانید.
این نکته به عنوان یکی از مهمترین نکاتی که باید به آن توجه کرد بیشتر باید از سمت کاربران گوشی های اندرویدی رعایت شود چون این اسمارتفون ها از قابلیت دانلود و نصب برنامه از مراجع سوم شخص و ناشناس پشتیبانی میکنند. البته انجام این کار در گوشی های آیفون هم امکانپذیر است اما به هر حال نصب یک برنامه مخرب و آلوده در اندروید خیلی ساده تر از آیفون خواهد بود و به همین دلیل اغلب افراد سودجویی که اپلیکیشن های مخرب تولید و عرضه میکنند، کاربران گوشی های اندرویدی را مورد هدف اصلی خویش قرار خواهند داد. به هیچ عنوان اپلیکیشن ها را از مراجع ناشناس و نامعتبر دانلود نکنید. اکیدا توصیه داریم برنامه های گوشی خود را فقط از گوگل پلی استور (Google Play Store) یا اپ استور (App Store) دانلود نمایید چون اپلیکیشن ها در این مراجع پس از فیلتر شدن و با بررسی های دقیق منتشر میشوند.
مسئله بعدی که توصیه داریم در حین دانلود و نصب یک برنامه به آن دقت کنید مربوط به دسترسی های آن میشود. همیشه سعی کنید دسترسی هایی که هر برنامه برای نصب و عملکرد در گوشی به آن ها نیاز دارد را به دقت بررسی کنید و اگر برنامهای دسترسی مشکوکی را درخواست میکرد از نصب آن روی گوشی خودداری نمایید. به عنوان مثال دلیلی ندارد که یک بازی یا اپلیکیشن ویرایش عکس به لیست مخاطبین موبایل شما دسترسی پیدا کند و مطمئنا اگر دسترسی این بخش توسط آن برنامه ارائه شود، اطلاعات مخاطبین شما توسط آن ذخیره خواهند شد. بنابراین در نصب اپلیکیشن ها دقت زیادی داشته باشید. با توجه به این موضوع ریسک هک شدن گوشی موبایل خودتان را به طرز قابل ملاحظهای کاهش میدهید.
عموما شرکت های سازنده اسمارتفون در بازه های زمانی مختلف برای گوشی های خود آپدیت های نرم افزاری منتشر میکنند که بخشی از این آپدیت ها برای افزایش امنیت سیستم عامل دستگاه بوده و اصطلاحا با عنوان sSecurity Update (آپدیت های امنیتی) شناخته میشوند. این آپدیت ها با به روز رسانی هایی که با هدف ارتقاء سیستم عامل گوشی و نسخه نصب شده روی آن منتشر میشوند تفاوت دارند. شما با نصب به موقع آپدیت هایی که برای اسمارتفونتان منتشر شدهاند تا حد بسیار زیادی میتوانید مانع هک شدن موبایل خود شوید چون این آپدیت ها رخنه های امنیتی موبایل را از بین میبرند و بدین ترتیب دست هکرها برای نفوذ به گوشی و به سرقت بردن اطلاعات شخصی کاربران را کوتاه خواهند کرد. پس همیشه سعی کنید سیستم عامل موبایل خود را به روز نگه دارید و به محض اینکه آپدیتی برای آن منتشر شد نسبت به نصب آن اقدام کنید.
روت و جیلبریک کردن گوشی ها میتواند منجر شود که شما قادر به نصب اپلیکیشن هایی باشید که در حالت عادی امکان نصب آن ها وجود ندارد. همچنین انجام این دو کار سبب میشوند که قابلیت های جدیدی هم در اختیارتان قرار بگیرند. احتمالا همه شما با روت گوشی های اندرویدی آشنایی دارید اما شاید خیلی با جیلبریک آیفون ها آشنا نباشید که توصیه داریم برای کسب اطلاعات در رابطه با این فرآیند به مطالعه مقاله "آموزش جیلبریک کردن آیفون و آیپد صفر تا صد Jailbreak" بپردازید. درست است که روت کردن و جیلبریک گوشی ها میتواند قابلیت های آن ها را چند برابر کند و تجربه کاربری بهتری را برایتان به ارمغان بیاورد اما از سمت دیگر انجام این کار به شدت ریسک هک شدن گوشی را افزایش میدهد!
اپلیکیشن هایی که در حالت عادی بنا به دلایل امنیتی یا هر دلیل دیگر امکان دانلود و نصب از اپ استور یا گوگل پلی استور را نداشتهاند با روت و جیلبریک قابل نصب در دستگاه میشوند و طبیعتا ریسک های خاص خودشان را به همراه خواهند داشت. در اغلب مواقعی که اطلاعات کاربران از طریق اپلیکیشن های مخرب در گوشی های به سرقت برده میشود، گوشی کاربر روت شدت یا جیلبریک شده بوده است. بنابراین سعی کنید تا حد امکان و حداقل در مواقعی که اطلاعات کافی در رابطه با امنیت گوشی ندارید از روت کردن یا جیلبریک کردن آن ممانعت نمایید و اگر یک درصد این کار را انجام دادید، حتما عملکرد هر برنامهای که روی موبایل خود نصب میکنید را به طور دقیق زیر ذرهبین بگیرید.
همانگونه که قبل از این گفتیم باید همیشه مراقب برنامه هایی که روی گوشی خود نصب میکنید باشید و به هیچ وجه اپلیکیشن ها را از مراجع غیرقابل اعتماد دانلود نکنید و دسترسی های هر برنامه را هم پیش از نصب به طور دقیق مرور نمایید. اما تکلیف برنامه هایی که از قبل روی موبایل شما نصب بودهاند چه میشود؟ اپلیکیشن هایی که در حالت پیش فرض روی گوشی شما نصب شده بودند مطمئنا بدون مشکل خواهند بود پس نیازی به بررسی آن ها وجود ندارد، اما برنامه هایی که قبلا خودتان دانلود و روی گوشی نصب کردهاید باید به طور دقیق زیر ذرهبین قرار گیرند و از مخرب نبودن آن ها اطمینان حاصل شود. بنابراین در صورت امکان دوباره دسترسی های آن برنامه ها را بررسی نمایید و اگر به مورد مشکوکی برخورد کردید، سریعا اپلیکیشن مرتبط را حذف کنید.
همچنین عملکرد برنامه ها در پس زمینه موبایل را هم زیر ذرهبین قرار دهید و مطمئن شوید که برنامه های غیر ضروری در پس زمینه گوشی فعالیت نداشته باشند و به رد و بدل اطلاعات نپردازند. اگر احساس کردید برنامه خاصی که ری گوشی شما نصب است عملکرد مشکوکی در این زمینه دارد خیلی سریع آن را حذف نمایید و به فکر یک اپلیکیشن جایگزین باشید. دقت کنید برنامه های معروف محبوب از قبیل اینستاگرام، تلگرام، واتساپ و غیره در شرایطی که از مراجع قابل اعتماد یعنی گوگل پلی استور یا اپ استور دانلود شوند عموما مشکل امنیتی نخواهند داشت و فقط اپلیکیشن های ناشناس هستند که میتوانند این ریسک را به همراه داشته باشند. پس عملکرد اپلیکیشن های فعلی نصب شده روی گوشی را هم بررسی کرده و در صورت مشکوک بودن هر یک از آن ها نسبت به حذف آن موارد وارد عمل شوید.
شاید برایتان عجیب به نظر برسد اما در برخی مواقع هکر ها و افراد سودجو با دسترسی فیزیکی به گوشی شما بخشی از اطلاعاتتان را به سرقت میبرند. به عنوان مثال تصور کنید ایمیلی برای شما آمده که حاوی اطلاعات بانکی یا اطلاعات یکی از حساب های کاربری مهم شما در شبکه های اجتماعی یا سرویس های پرداخت است یا تصور کنید پیامکی حاوی اطلاعات مهم بانکی و سایر موارد این چنینی دارید یا یک نوت و یادداشت از حساب های کاربری خودتان در شبکه های اجماعی مختلف روی صفحه گوشی ذخیره کردهاید و گوشی شما برای مدت زمان کوتاهی به دست یک فرد سودجو برسد. در این شرایط وی میتواند این اطلاعات را از گوشی استخراج کند!
به همین جهت اکیدا توصیه داریم برای جلوگیری از هک شدن گوشی موبایل خودتان در قدم نخست به هیچ عنوان گوشی خویش را حتی برای برقرار یک تماس تلفنی ساده هم به هر کسی ندهید، چون ریسک به سرقت بردن اطلاعات شما وجود دارد. همچنین سعی کنید برای گوشی قفل نمایشگر و لایه های امنیتی این چنینی قدرتمندی تعیین کنید که به سادگی قابل دور زدن نباشند. قفل های الگویی سخت و پیک کدهای دشوار میتوانند گزینه مناسبی باشند. در گوشی های جدیدتر هم فعالسازی اسکنر انگشت و اسکن چهره میتواند گزینه خوبی برای افزایش امنیت اسمارتفون محسوب شود. پس به این موارد پایهای هم دقت داشته باشید و آن ها را جدی بگیرید. همیشه هک موبایل از راه دور انجام نمیشود و گاها فرد سودجو با دسترسی فیزیکی به موبایلتان اطلاعات شما را به سرقت میبرد.
برای حفظ اطلاعات شخصی خودتان به ویژه در مواقعی که این اطلاعات بیش از اندازه حائز اهمیت باشند باید همیشه کاملا آماده باشید. یکی از این شرایط مربوط به زمانی میشود که خدای نکرده گوشی شما گم شده باشد یا به سرقت برود. در اینگونه مواقع اگر اطلاعات خیلی مهمی در گوشی داشته باشید، احتمال به سرقت رفتن این اطلاعات و سوء استفاده از آن ها وجود دارد مگر اینکه شما به هر طریق ممکن این اطلاعات را گوشی پاک کنید! اما چطور میتوان بدون دسترسی فیزیکی به موبایل خود اطلاعات روی آن را حذف کرد؟ برای انجام این کار میتوانید از قابلیت Find My Phone استفاده کنید که امکان ردیابی موقعیت مکانی گوشی و ریست اطلاعات آن به صورت از راه دور را مقدور میسازد. استفاده از این قابلیت در گوشی های اندرویدی از طریق فعالسازی اکانت گوگل (جیمیل) و در آیفون ها از طریق فعالسازی اپل آیدی (Apple ID) و قابلیت فایند مای آیفون (Find My iPhone) امکانپذیر خواهد بود.
زمانی که قابلیت های نام برده شده در گوشی اندرویدی یا آیفون شما فعال باشند میتوانید از راه دور اطلاعات گوشی را کاملا وایپ نمایید و حتی اجازه ندهید که کاربر دوباره و بدون مشکل قادر به استفاده از موبایل و انجام فکتوری ریست بر روی آن باشد. به منظور فعال کردن قابلیت Find My Phone در گوشی های اندرویدی یک اکانت جیمیل یا گوگل را در آن فعال کنید و سپس از طریق گجتی که قابلیت اتصال به اینترنت را دارد به این لینک بروید و در اکانت جیمیل فعال شده گوشی لاگین نمایید. با انتخاب گزینه Erase Device تمام اطلاعات گوشی به طور خودکار و از راه دور حذف میشوند.
همه ما دوست داریم که کارهایمان سریعتر انجام شود و یکی از راه حل هایی که بدین منظور ارائه شده مربوط به لاگین خودکار و ذخیره رمز عبور اکانت های مختلف در مرورگرها میشود، اما ما توصیه داریم که تا حد امکان از این قابلیت ها استفاده نکنید چون میتوانند ریسک های امنیتی را برایتان به همراه داشته باشند و به عواملی برای هک شدن موبایلتان تبدیل شوند. به عنوان مثال تصور کنید فرد سودجویی بتواند به لطف ذخیره بودن مشخصات اکانت شما در یک وبسایت بدون نیاز به وارد کردن آن ها به اکانت شما نفوذ کند و اطلاعاتتان را گوشی موبایلتان به سرقت ببرد یا تصور کنید لاگین خودکار در اکانت های شما انجام شود و فردی بتواند وارد اکانت های بانکی، شبکه های اجتماعی و غیره شما گردد. یا حتی کل اطلاعات مرورگر موبایلتان شامل رمز عبور و مشخصات اکانت های گوناگون و غیره را استخراج کند. پس به هیچ وجه از قابلیت هایی مثل لاگین خودکار یا ذخیره رمز و پر کردن اتوماتیک فیلدهای آن (AutoFill Passwords) استفاده نکنید.
7. از اطلاعات واقعی در فضای مجازی استفاده نکنید!
یکی از اشتباهاتی که تقریبا همه ما مرتکب میشویم و متاسفانه میتواند ریسک های امنیتی زیادی را در پی داشته باشد مربوط به بکارگیری اطلاعات واقعی خودمان در فضای مجازی و بسترهای امنیتی مرتبط با آن میشود. به عنوان مثال خیلی از افراد اطلاعاتی مثل تاریخ تولد، کد ملی، شماره موبایل و سایر موارد این چنینی خودشان را به عنوان رمز عبور اکانت های مختلف در فضای مجازی انتخاب میکنند که این مسئله احتمال هک شدن اکانت هایشان را چند برابر میکند چون حدس زدن این نوع رمز های عبور بسیار ساده است. همچنین پاسخ سوالات امنیتی که برای برخی از اکانت ها در نظر گرفته میشوند هم نباید مطابق با واقعیت باشند! برای مثال اگر سوال امنیتی اکانت شما "اولین خودرویی که داشتید چه نام داشته؟" انتخاب شده، پاسخ آن را واقعا همان خودرویی قرار ندهید که اولین اتومبیل شما بوده چون انتخاب آن تقریبا همه کسانی که با شما در ارتباط بودهاند را قادر به حدس زدن پاسخ مذکور میکند.
بهتر است در فضای مجازی و برای اکانت های خودتان و به ویژه در زمینه مواردی که به امنیت کاربر مربوط میشوند از مشخصات واقعی استفاده نکنید و برای خودتان اطلاعات مجازی در نظر بگیرید. در خیلی از سایت ها و مراجع فرد با ارائه اطلاعات هویتی و مواردی مثل پاسخ سوال امنیتی اصلی اکانت قادر به تغییر مشخصاتی از قبیل ایمیل و پسورد اصلی حساب کاربری خواهد بود. پس اگر هکر به سادگی قادر به حدس زدن موارد مذکور باشد، هک شدن اکانت هایتان و گوشی موبایلتان هم به راحتی انجام میگردد. این مسئله یکی از مهمترین مسائلی است که باید برای جلوگیری از هک شدن گوشی موبایل و اکانت هایتان به آن توجه نمایید.
همه دوست دارند از شبکه های وای فای رایگان استفاده کنند، اما آیا میدانید که این شبکه ها میتوانند برخی از اطلاعات گوشی را به سرقت برده و عاملی برای هک شدن موبایلتان باشند؟ متاسفانه خیلی از سوء استفاده هایی که از گوشی های موبایل انجام میشود دقیقا با تکیه بر همین ترفند صورت میپذیرد. یک شبکه وای فای رایگان که شما گوشی خود را به آن متصل میکنید میتواند به طور دقیق اقدامات شما در محیط وب را تحت نظر قرار داده و ردیابی کند و شاید برخی از اطلاعات شخصی شما را هم به سرقت ببرد. بنابراین به هیچ وجه از شبکه های وای فای عمومی و ناشناس استفاده نکنید یا حداقل زمانی که به این شبکه ها متصل شدهاید، وارد سایت ها و اپلیکیشن های مهمی نشوید که جزئیات حساب های کاربری شما در آن ها وجود دارند و نیاز به لاگین شدن دارید.
خیلی از سوء استفاده های اینترنتی و هک هایی که در موبایل و تبلت ها انجام میشود ناشی از پرسه زدن کاربران در وبسایت های ناامن و مشکوک است. به هیچ عنوان در وبسایت هایی که به نظرتان امن نمیآیند یا با ارورهای امنیتی گوگل و آنتی ویرویس ها رو به رو هستند ورود نداشته باشید و به گشت و گذار نپردازید. گاها دیده شده برخی از سایت ها حاوی کدهای مخربی هستند که به طور خودکار منجر به دانلود یک اپلیکیشن مخرب در پس زمینه موبایل میشوند. در اینگونه مواقع اگر کاربر اطلاعات کافی نداشته باشد و آن برنامه مخرب را روی گوشی خودش نصب کند، ریسک امنیتی بزرگی را به جان خریده است!
بنابراین به هیچ عنوان وارد سایت های مخرب و ناامن نشوید. سایت هایی که پر از تبلیغات پاپ آپ هستند یا با کلیک بر روی قسمت های مختلف آن ها شاهد باز شدن خودکار تب های مرورگر جدید هستید مشکوک خواهند بود و بهتر است سریعا بسته شوند. اگر در این سایت ها از شما خواسته شد که مشخصات اکانت بانکی، کارت اعتباری یا دیگر موارد این چنینی خود را ارائه کنید به هیچ عنوان این اقدام را انجام ندهید. قبل از اقدام به منظور پرداخت هرگونه وجه در سایت های اینترنتی از امنیت و اعتبار سایت و همچنین تقلبی نبودن درگاه پرداخت آن اطمینان حاصل کنید. توجه به این موضوع میتواند تا حد قابل ملاحظهای به جلوگیر یاز هک شدن گوشی موبایل کمک کند.
10. قفل گذاری روی برنامه های مهم
یکی دیگر از ترفندهایی که میتوانید از آن برای افزایش ضریب امنیت گوشی خود و جلوگیری از هک شدن اطلاعات آن استفاده کنید مربوط به قفل گذاری اپلیکیشن های مهم میشود. به عنوان مثال اگر اطلاعات مهمی از طریق ایمیل یا برنامه هایی مثل واتساپ و تلگرام رد و بدل میکنید، حتما این برنامه ها را قفل گذاری نمایید تا هیچکس به غیر از شما نتواند وارد این برنامه ها شود. انجام این کار برای اپلیکیشن های موبایل بانک هم توصیه میشود. بدین منظور میتوانید از اپلیکیشن های خاصی استفاده کنید که برای اندروید و iOS ارائه شدهاند و امکان تدارک دیدن رمز عبور برای اجرای برنامه های روی گوشی را میدهند. برخی اپلیکیشن ها از قبیل تلگرام این قابلیت را در داخل خود هم ارائه کردهاند.
11. مراقب ایمیل های فیشینگ باشید!
متاسفانه یکی از روش های بسیار رایجی که از سمت هکر ها و افراد سودجو مورد استفاده قرار میگیرد مربوط به ارسال ایمیل های فیشینگ میشود. اما ایمیل های فیشینگ چه هستند و دقیقا به چه صورت میتوانند منجر به هک شدن گوشی و اطلاعات اکانت کاربران شوند؟ واقعیت این است که این نوع ایمیل ها با ترفند های مختلفی میتوانند سعی در به سرقت بردن اطلاعات شما و فریب دادنتان داشته باشند. به عنوان مثال یکی از شایع ترین این نوع ایمیل ها مربوط به ایمیل های قرعه کشی میشود! در این ترفند فرد هکر یک ایمیل جعلی مبنی بر برنده شدن شما در یک سرویس خاص را ارسال میکند و از کاربر میخواهد که با کلیک بر روی یک لینک و ورود به حساب کاربری هر سایتی که مورد هدف هکر باشد (مثلا فیسبوک، اینستاگرام، پی پال و غیره)، درخواست دریافت جایزه خویش را ارائه کرد.
قربانی در این شرایط با کلیک روی لینک و وارد کردن جزئیات اکانت خود، دقیقا جزئیات آن را برای هکر ارسال خواهد کرد و شاهد هک شدن اکانت خویش خواهد بود. به همین شیوه ممکن است یک هکر اطلاعات کارت بانکی شما را به سرقت ببرد. در برخی مواقع هم دیده شده که ایمیل های فیشینگ با تهدید قربانی سعی در باجگیری از وی دارند. به عنوان مثال در این روش ایمیلی برای مخاطب ارسال میشود و وی تهدید خواهد شد که در صورت عدم پرداخت مبلغی خاص تمام اکانت هایش هک میشوند یا اطلاعات خاص و شخصی وی فاش خواهند شد. پس اگر خیلی با ایمیل کار میکنید مراقب این ترفند ها و ایمیل های فیشینگ باشید. متاسفانه استفاده از این ترفند به یکی از رایج ترین روش های هک کردن گوشی و اکانت های کاربران تبدیل شده است.
جمعبندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به آموزش ترفند هایی پرداختیم که با توجه به آن ها میتوانید ریسک هک شدن موبایل خودتان را به حداقل برسانید. این ترفندها از مهمترین و کاربردی ترین روش های جلوگیری هک شدن گوشی هستند. فراموش نکنید هک گوشی یا هک کردن اطلاعات اکانت های مختلف شما از طریق گوشی موبایل امری امکانپذیر بوده و غیرممکن نیست. امیدواریم از این مقاله اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت جی اس ام باتری می باشد.
سلام وقت بخیر
توضیحات کامل در مقاله می باشد
اگر با خواندن مقاله مشکلتون برطرف نشد با کارشناس فنی مشورت کنید