با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است
از سفارش خوداری کنید
شروع کار اعلام خواهد شد
در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید
استفاده از مسیر یاب ها در رشیدن به مقصد بسیار به شما کمک می کند که در ترافیک کمتری بمانید آیا تابحال از خودتان سوال کرده اید که مسیریاب هایی که در رانندگی استفاده می کنید چگونه کار می کنند؟ شاید هم مایل باشید بدانید داستان مسیربابی از کجا شروع شده است؟ در این مورد به بررسی نحوه ی کار جی پی اس می پردازیم. ممکن است علاقه ی شما کسب اطلاعاتی در مورد بهترین مسیریاب ها اطلاعاتی کسب کنید. در آخر هم اگر بخواهید در مورد رایج ترین مسیریاب بدانید، جای درستی قرار دارید. در این مقاله به بررسی تمامی این موضوعات می پردازیم.پس لطفا تا انتهای این نوشته همراه با ما باشید.
امروزه مسیر یاب ها کمک زیادی به در پیدا کردن آدرس های به ما می کنند اینکه از خلوت ترین مسیر از نظر ترافیکی به مقصد برسیم و هم کوتاه ترین مسیر را طی کنیم با توجه به افزایش قیمت سوخت کمک بزرگی به ما خواهد کرد گاهی ما به مسافرت می رویم به شهر و یا کشور دیگری داشتن یک مسیر یاب بر روی گوشی و یا تبلت کمک خیلی خیلی بزرگی به شما خواهد کرد ما امروز قصد داریم بهترین مسیر یاب ها رو معرفی کنیم و مسیر یاب محبوب اکثر افراد یعنی ویز را هم به شما آموزش بدیم پس با ما همراه باشید
جی پی اس یا سیستم مسیریابی ماهواره ای گرچه امروزه کاربردهای زیادی دارد،اما اولین ایده ی آن در سال 1980 توسط نیروی دریایی آمریکا ارائه شد. جی پی اس یا GPS که مخفف عبارت Global Positioning system به معنی سیستم موقعیت یابی جهانی است. برای یافتن موقعیت مکانی هر چیزی روی زمین، به کمک ماهواره هایی که در مدار زمین کار گذاشته شدند، نیاز داریم. اولین ماهواره در سال 1978 در مدار زمین قرار گرفت. سالها بعد به تعداد این ماهواره ها اضافه شد تا همه ی مردم بتوانند از این سیستم موقعیت مکانی استفاده کنند. اما این سیستم مسیریابی یا مکان یابی چگونه کار میکند؟ در بخش بعدی به این موضوع می پردازیم.
شما در هر نقطه ای از زمین که باشید، در هر لحظه موقعیت مکانی شما توسط سه ماهواره یا بعضا 4 ماهواره ای که در نزدیکی شماست، شناسایی می شود. بعد از آن پارامترهایی مثل سرعت حرکت، مختصات جغرافیایی، زمان محلی، طلوع و غروب خورشید و مواردی این قبیل نیز مشخص می شود. بسیاری از وسیله های نقلیه ی شهری از سیستم جی پی اس استفاده می کنند. این کار باعث می شود سازمان حمل و نقل و ترافیک بتوانند مدیریت بهتری روی وسایل نقلیه ی خود داشته باشند و در مواقع حوادث بتوانند بهترین خدمات را ارائه کنند. شما نیز بعنوان دارنده ی وسیله ی نقلیه ی شخصی می توانید از مسیریاب ها بر روی گوشی همراه خود استفاده کنید. در ادامه به معرفی بهترین مسیریاب های موجود می پردازیم.
مسیریاب ها در روند کاریشان کمابیش مشابه عمل می کنند. با این حال برخی مسیریاب ها به دلیل ویژگی های تعبیه شده در آنها حرفه ای تر از بقیه عمل می کنند. همین باعث شده تا نظر کاربران زیادی را به خود جلب کنند. در ادامه به معرفی 5 مسیریاب حرفه ای و برخی ویژگی های مهمشان می پردازیم:
سرگروه مسیریاب های حرفه ای، گوگل مپ ساخت کمپانی گوگل است. این برنامه از سیستم های عامل اندروید و ios پشتیبانی می کند و ویژگی های بیشماری در اختیار شما قرار می دهد. این برنامه معمولا به طور پیشفرض در گوشی های همراه قرار گرفته است. پرداختن به تمامی ویژگی های این اپلیکیشن پرقدرت را به مقاله ی دیگری واگذار می کنیم. اما برای تکمیل موضوع، چند ویژگی مهم تر این مسیریاب را بررسی می کنیم:
1- پیشنهاد سریعترین مسیر. گرچه شاید این قابلیت گوگل مپ نیاز به بهبود بیشتری داشته باشد، اما با اینهمه مسیری که گوگل مپ برای مقصد به شما پیشنهاد می دهد، معمولا بهترین مسیر است. گرچه این قابلیت وجود دارد که مسیرهای جدیدی که به مقصد مورد نظر می رسند را به گوگل پیشنهاد دهید.
2- مسیریابی در حالت آفلاین. ارزش این ویژگی زمانی معلوم می شود که در یک مکانی قرار بگیرید که دسترسی به اینترنت ندارید. برای استفاده از این ویژگی کافیست در زمان آنلاین بودن مسیر مورد نظر خود را پیدا کنید و نقشه ی مسیر را دانلود کنید. بعدا می توانید از این نقشه ی دانلود شده در زمانی که به اینترنت وصل نیستید نیز استفاده کنید.
3- نوع حمل و نقل. از مکان فعلی تا مقصدتان می توانید پیاده، با ماشین شخصی یا با وسیله های حمل و نقل عمومی جایجا شوید. گوگل مدت زمان مورد نیاز برای رسیدن به مقصد به هر کدام از روش های مذکور را برای شما مشخص می کند. بدیهی است که مسیر انتخابی برای هر روش با دیگری متفاوت است.
قطعا ویژگی های این مسیریاب قدرتمند به این موارد ختم نمی شود. مثلا توصیه میکنیم ویژگی street view از گوگل مپ را حتما امتحان کنید. کافیست مکان مورد نظر از هر جای دنیا را انتخاب کنید و در خیابان های آن مکان به طور مجازی قدم بزنید.
همانطور که گفته شد پایه ی کارکرد تمامی مسیریاب ها شبیه به هم هستند. مپ کوئست را می توانید در حالت آنلاین برای سیستم عاملهای اندروید و آی او اس خود به صورت رایگان استفاده کنید. امکان ذخیره سازی آدرسهایی که قبلا در اپلیکیشن وارد شده اند به طور کامل وجود دارد. در واقع مپ کوئست نیازهای شما برای یک مسیریاب حرفه ای را بر طرف می کند. گرچه ممکن است تبلیغات درون برنامه این اپلیکیشن کمی آزاردهنده باشد.
این برنامه از سرویس های ارائه شده توسط شرکت نوکیاست. این برنامه در حال حاضر از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کند وهمین کار مسیریابی را راحت تر از قبل کرده است. نقشه ی آفلاین مکان های مختلف در این اپلیکیشن قابل دانلود هستند و در مکان هایی که به دلیل مشکل آنتن دهی دسترسی به اینترنت ندارید می توانید از قابلیت های آفلاین هیر مپس استفاده کنید.
اگر به هر دلیلی استفاده از اپلیکیشن های مسیریابی خارجی را ترجیح نمیدهید، اپلیکیشن مسیریاب رهاد توسط برنامه نویسان ایرانی ایجاد شده است. امکان مسیریابی آفلاین در این مسریاب وجود دارد و کافیست فایل های مورد نظر را از قبل دانلود کنید. این اپلیکشن توانسته نظرات کاربران زیادی را به خود جلب کند. مسیریاب رهاد به طور رایگان و با حجم بسیار کم قابل استفاده است.
تمام ویژگی های مثبت در برنامه های بالا را در نظر بگیرید. برنامه ی مسیریابی ویز تمامی موارد بالا بعلاوه ویژگی های بسیار بیشتری را داراست. به دلیل اهمیت موضوع بخش ویژه ای را به این اپلیکیشن اختصاص داده ایم. در انتها نیز نحوه ی کار با این اپلیکیشن را به طور کامل بررسی می کنیم.
در بحث مسیریابی اسم برنامه ی ویز را احتمالا بسیار شنیده اید. واقعیت این است که امکانات بی نظیر این برنامه باعث شده که به سرعت در بین مردم به محبوبیت دست پیدا کند. بعلاوه گسترش روز افزون برنامه های تاکسی آنلاین نیز بر اهمیت وجود برنامه های مسیریابی را که قابلیت مسیریابی به بهترین نحو را داشته باشند، تاکید دارد. این اپلیکیشن رایگان و کاربردی را می توانید از مارکت های آنلاین دانلود کرده و نصب کنید. اگر تا مرحله ی نصب این برنامه پیش رفته اید، در بخش بعدی به بررسی بخش به بخش این مسیریاب حرفه ای می پردازیم.
قدم اول ایجاد حساب کاربری:
لطفا در ابتدا برنامه ی ویز را دانلود کرده و نصب کنید. در صفحه ای که در پیش روی شما قرار می گیرد بر روی دکمه ی get Started کلیک کنید. در صفحه ی بعدی بعد از قبول قوانین و مقررات یعنی زدن accept وارد مرحله ی بعدی برنامه می شوید. به تصویر زیر دقت کنید:
در مرحله ی بعد مانند تمامی برنامه های این چنینی، باید یک حساب کاربری در ویز ایجاد کنید. برای اینکار بر روی گزینه ی create account کلیک کنید. می توانید حساب کاربری خودتان را با استفاده از حساب فیسبوک یا شماره تلفن خود ایجاد کنید. هر مسیری را که انتخاب کنید باید در ادامه نام حساب فیسبوک یا شماره تماس خود را وارد کرده و منتظر کد تایید باشید.
اگر از شماره تلفن استفاده کنید در ادامه تصویری مانند زیر مشاهده می کنید:
بعد از وارد کردن کد ارسالی به شماره ای که وارد کردید، می توانید وارد ویز شوید. از این به بعد امکانات زیادی در مسیریاب ویز در اختیار شماست که با هم بررسی می کنیم.
قدم دوم مسیریابی با ویز:
قبل از هر کاری جی پی اس گوشی خود را فعال کنید. این کار به منظور مشخص کردن مختصات مکانی شما انجام می شود . سپس در منوی اصلی برنامه ی ویز آیکون ذره بین را بزنید. بعد از آن در باکسی که مشاهده می کنید، مقصد مورد نظر خود را وارد کنید. در ادامه با فشردن دکمه ی Go لیستی از مسیرهایی که از مبدا فعلی به مقصد انتخابی می روند را مشاهده می کنید. با انتخاب یکی از گزینه های پیشنهاد شده مسیریابی با ویز را آغاز کنید.
در واقع کار با ویز به همین سادگی است که توضیح دادیم. حال در ادامه امکانات جالب این برنامه را بررسی می کنیم:
بزرگنمایی صفحه:
بعد از نمایش نقشه و مسیر روی صفحه ی موبایلتان، بسته به اندازه ی صفحه ی نمایشگر ممکن است بخواهید نقشه را بزرگنمایی کنید. برای اینکار کافیست یا مانند بزرگ کردن عکس در گوشی های اندروید دو انگشت خود را روی صفحه به دو طرف بکشید. یا از آیکون دایره ی روی صفحه که دارای دو علامت مثبت و منفی است استفاده کنید. این دایره در عکس زیر مشخص شده است:
مشخص کردن آدرس های مورد علاقه:
ممکن است یک آدرس یا مسیر در بین مسیرهایتان پر استفاده تر باشد. عاقلانه نیست که هر بار از نو این مسیر را در ویز وارد کرده و مسیریابی را آغاز کنید. در واقع بهتر است چنین مسیرهایی را به بخش علاقمندی های مسیریاب ویز اضافه کنید تا سرعت مسیریابی خود را بهبود ببخشید. برای دسترسی به این بخش بعد از زدن آیکون ذره بین در محلی که باکس وارد کردن آدرس را مشاهده می کنید، یک سری فیلتر به طور پیشفرض قرار داده شده است.
برای دسترسی به موارد بیشتر می توانید با زدن سه نقطه در کنار این فیلتر ها، به گزینه Favorites دسترسی پیدا کنید. بعد از آن با زدن دکمه ی add new favorites آدرس های مورد علاقه و پرتردد خود را اضافه کنید. سایر امکانات این بخش نیز کاربردهای جالبی دارند، مانند مشخص کردن پارکینگها، پمپ بنزین ها، رستوران ها و مکانهایی از این قبیل روی نقشه به طور کامل مشخص می شوند که توصیه می کنیم حتما امتحان کنید.
پیش بینی اتفاقات در مسیر:
بر طبق تصویر زیر بر روی آیکونی که با فلش آبی رنگ مشخص شده کلیک کنید:
با کلیک بر روی این آیکون سرعت حرکت فعلی خودرو و امکانی برای مشاهده ی اتفاقاتی از قبیل حضور پلیس، ترافیک، تعمیرات جاده و مواردی از این قبیل رو مشاهده می کنید. برای دیدن این گزینه ها باید آیکون نارنجی رنگی که در صفحه ظاهر شده است را بزنید.
چه چیزی بهتر از اینکه بدون نیاز به نگاه کردن به صفحه ی گوشی در حین رانندگی، صدایی مسیر را برای شما تعریف کند؟ مثلا بگوید که چند متر جلوتر باید به کدام سمت بپیچید یا به کدام خیابان وارد شوید. ویز به طور پیشفرض این امکان را دارد اما این کار را به زبان انگلیسی انجام می دهد. خوشبختانه این امکان وجود دارد که صدای پخش شده را به زبان فارسی تبدیل کنید. برای اینکار بر روی آیکون بلندگو در قسمت پایین کلیک کنید. بعد از آن گزینه ی waze voice بزنید و زبان فارسی را انتخاب کنید. البته می توانید به کل صدا را قطع کنید.
امکانات این مسیریاب حرفه ای به مواردی که گفتیم ختم نمی شود. اما امیدوارم تا به اینجا قانع شده باشید که مسیریاب ویز در حال حاضر بهترین برنامه برای مسیریابی است. دقت بالای این برنامه در پیدا کردن بهترین و واقعی ترین مسیر، رابط کاربری زیبا و آسان، تعریف مسیر به صورت صوتی و سایر امکانات این برنامه از جمله مواردی است که به محبوبیت آن کمک کرده است. همین محبوبیت نیز باعث می شود که ایرادهای احتمالی برنامه به سرعت رفع شود.
امنیت ویز
امنیت مسیریاب ویز موضوع قابل تاملی است. اگر نخواهیم موضوع را خیلی تخصصی بررسی کنیم، باید بگوییم که موقعیت مکانی شما در هر لحظه در اختیار صاحبان کمپانی سازنده ی این اپلیکیشن قرار دارد. بعلاوه به مرور و با زیاد شدن کاربران این برنامه، مسیرهای پرتردد شهری، مکان های پرتردد و اطلاعات کلانی از این قبیل نیز در پایگاه داده ی اپلیکیشن ذخیره می شود. اطلاعاتی که به هر صورت جز حریم خصوص کابران چه به صورت شخصی چه به صورت جمعی به حساب می آید.
نتیجه گیری
در این نوشته سعی بر این بود که جامع ترین اطلاعات در خصوص مسیریاب ها در اختیار شما قرار بگیرد. آیا شما تجربه ی استفاده از مسیریاب ها را دارید؟ چه مشکلاتی در مواجه با این برنامه ها داشته اید؟ آیا استفاده از این مسیریاب ها باعث سرعت بخشیدن به مسیریابی شما شده است؟ با ما در بخش نظرات همراه باشید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت جی اس ام باتری می باشد.