بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

تقویت وای فای (Wi-Fi) با 10 ترفند ساده

تقویت وای فای (Wi-Fi) با 10 ترفند ساده
چکیده این مطلب : انتشار : 1398/10/13 0 نظر

شاید برایتان جالب باشد که بدانید با استفاده از روش ها و ترفند های خاصی می‌توان قدرت آنتن دهی وای فای و کیفیت عملکرد آن را افزایش داد. فرقی نمی‌کند که اینترنت Wi-Fi شما مربوط به منزل باشد یا محیط کار، چون در هر دو حالت امکان تقویت آن وجود دارد. در ادامه این مطلب به 10 ترفند ساده‌ای اشاره می‌کنیم که با استفاده از آن ها قادر به تقویت وای فای خواهید بود. بنابراین با جی اس ام باتری همراه باشید.

تقویت وای فای (Wi-Fi) با 10 ترفند ساده

 

تقویت وای فای (Wi-Fi): مقدمه


اینترنت وای فای این روز ها کاملا فراگیر شده و در هر خانه یا اداره و محل کاری از آن استفاده می‌شود. با استفاده از این اینترنت Wi-Fi می‌توان سیگنال های اینترنت را در یک محدوده بزرگ پخش کرده و بدین ترتیب گجت های الکترونیکی موجود در آن محدوده را برای اتصال به اینترنت و استفاده از آن تحت پشتیبانی قرار داد. اما یکی از دردسر هایی که همیشه کاربران Wi-Fi با آن رو به رو بوده‌اند مربوط به ضعیف بودن سیگنال ها و سرعت رد و بدل دیتا و همچنین قطع و وصل شدن های گاه و بیگاه آن می‌شود. این مسئله در اینترنت همراه یا همان موبایل دیتا (Mobile Data) هم رخ می‌دهد اما عموما شدت آن به اندازه وای فای نیست.
از اینرو خیلی از افراد همیشه به دنبال روش ها و ترفند هایی هستند که با استفاده از آن ها بتوانند شبکه Wi-Fi خود را تقویت کنند. خوشبختانه تقویت وای فای امکانپذیر است و برای انجام آن می‌توان از روش های مختلفی استفاده کرد. ما در این مقاله می‌خواهیم به معرفی بهترین و موثرترین ترفند هایی بپردازیم که با استفاده از آن ها قادر خواهید بود ثبات و قدرت سیگنال های Wi-Fi را بهبود بخشید. با توجه کردن به این روش ها و استفاده از آن ها بهترین بازده را از اینترنتی Wi-Fi منزل یا محل کار خود دریافت خواهید کرد. بنابراین با جی اس ام باتری  همراه باشید. 


روش اول: ارتقاء مودم (خرید مودم جدیدتر)


اگر مودمی که در آن استفاده از آن هستید قدیمی است، احتمالا تکنولوژی هایی که توسط آن پشتیبانی می‌شود هم قدیمی تر هستند و این امر می‌توانند منجر به ایجاد اختلال هایی در شبکه وای فای ارائه شده توسط آن شود. همچنین در برخی مواقع دیده شده که مودم های قدیمی خود به خود منجر به قطع و وصل شدن شبکه اینترنت و کاهش سرعت آن می‌شوند. بنابراین توصیه داریم در قدم اول برای تقویت Wi-Fi از یک مودم جدید و به روز استفاده کنید. در حین انتخاب و خرید مودم دقت داشته باشید که حتما استاندارد 802.11ac توسط آن پشتیبانی شود. برخی مودم های قدیمی فقط از استاندارد های 802.11g یا 802.11n پشتیبانی می‌کنند که استاندارد های قدیمی در شبکه وای فای محسوب می‌شوند و می‌توانند منجر به کند شدن اینترنت و بروز قطع و وصلی شوند.

 

ارتقاء مودم (خرید مودم جدیدتر)


پس حتما مطمئن شوید که مودم فعلی شما یا مودم جدیدی که قصد خریدش را دارید از استاندارد 802.11ac پشتیبانی به عمل می‌آورد. شاید این سوال را بپرسید که تفاوت مابین استاندارد 802.11ac و دیگر استاندارد های قدیمی تر چیست و اگر مودم شما از استاندارد جدید مورد نظر پشتیبانی کند چه مزیتی خواهد داشت! تفاوت مابین این دو استاندارد مربوط به سرعت ارائه اطلاعات از طریق شبکه های وای فای می‌شود. به عنوان مثال استاندارد 802.11n که در سال 2009 معرفی شده بود از ارائه سرعت 600 مگابیت در ثانیه‌ای (حدود 75 مگابایت در ثانیه) پشتیبانی می‌کند اما این سرعت در استاندارد 802.11ac که در سال 2014 رونمایی شد به 1.13 گیگابیت در ثانیه (حدود 166.25 مگابایت در ثانیه) افزایش می‌یابد. بنابراین با آپگرید مودم خود می‌توانید به تقویت وای فای کمک کنید. 


روش دوم: تغییر مکان مودم


مکانی که مودم شما در آن قرار داده می‌شود از اهمیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود و می‌تواند مستقیما بر روی کیفیت ارائه سیگنال های وای فای تاثیر بگذارد. بنابراین اگر مودم شما در موقعیت مکانی مناسبی تنظیم نشده و قرار نگیرد، عملا کیفیت سیگنال دهی آن هم افت خواهد کرد و به نوعی از نهایت پتانسیل مودم استفاده نمی‌شود. پس همیشه سعی کنید مودم خود را در بهترین موقعیت مکانی قرار دهید. اما سوال اینجاست که بهترین موقعیت مکانی برای قرار دادن مودم کجاست؟ در نظر داشته باشید که سیگنال های وای فای توسط مودم مثل یک دایره با شعاع مشخص پخش می‌شوند و در مرکز این دایره مودم شما قرار می‌گیرد. 


همیشه سعی کنید مودم را در بخشی از منزل یا محل کار خودتان قرار دهید که تقریبا مرکز محدوده‌ای باشد که می‌خواهید سیگنال های وای فای در آن بخش ها قابل دسترس باشد. سعی کنید تا حد ممکن مودم را در مکان هایی مثل زیر پله، داخل کابینت یا کمد، روز زمین و غیره قرار ندهید. اگر منزل شما دو طبقه دارد بهتر است مودم در ارتفاع مناسبی قرار داده شود تا بتواند سیگنال دهی مناسبی در طبقه دوم هم داشته باشد. از قرار دادن موانعی مثل مبل، میز و غیره در نزدیکی مودم خودداری کنید چون این موانع می‌توانند سیگنال های وای فای را منحرف کنند. پس انتخاب مکان مناسب برای قرار دادن مودم یکی دیگر از موثرترین روش های تقویت وای فای خواهد بود. اگر سیگنال وای فای در منزل یا محل کارتان ضعیف است، مکان مودم را تغییر دهید و عملکرد آن را در چند مکان مختلف بررسی نمایید و در نهایت بهترین بخش را برای قرار دادن مودمتان انتخاب کنید. 

 

تغییر مکان مودم


روش سوم: استفاده از تقویت کننده وای فای


در برخی مواقع ممکن است به دلیل بزرگ بودن منزل یا محل کار شما و مساحت زیادی که باید توسط سیگنال های وای فای تحت پشتیبانی قرار گیرند، اینترنت با کیفیت خوبی به برخی از بخش ها نرسد، چون مودم ها با توجه به استانداردی که دارند می‌توانند تا یک محدوده مشخص سیگنال های وای فای را پخش کنند. این محدوده عموما مابین 45 الی 90 متر است. در اغلب مواقع محدوده‌ای که در محیط های بسته توسط مودم ها برای ارائه سیگنال وای فای پشتیبانی می‌شود در حدود همان 45 متر خواهد بود. بنابراین اگر منزل یا محل کار شما بزرگ باشد، یک مودم نمی‌تواند به تمام بخش های آن سیگنال های قدرتمند وای فای را ارسال کند. 


برای رفع این مشکل می‌توانید از تقویت کننده های وای فای استفاده کنید که گجت های بسیار کوچکی هستند و می‌توان آن ها را در فواصل خاصی نصب کرد و بدین ترتیب منجر به تقویت سیگنال وای فای در یک محدوده بزرگ تر شد. تقویت کننده های وای فای برای گسترش سیگنال ها و ثبات آنتن دهید یک شبکه مجزا را از خود ارائه خواهند کرد و بدین ترتیب محدوده تحت پوشش شبکه اینترنت را گسترش می‌دهند. اگر به دلیل بزرگ بودن مکانی که در آن حضور دارید با مشکل ضعف وای فای رو به رو هستید، استفاده از تقویت کننده های Wi-Fi می‌تواند گزینه بسیار عالی باشد. 


روش چهارم: تنظیم آنتن مودم یا ارتقاء آن


هر مودم وای فایی دارای آنتن یا آنتن های خاصی است که از طریق آن ها سیگنال های وای فای با کیفیت بهتری در محیط اطراف پخش می‌شوند. خیلی از افراد تصور دارند که تنظیم آنتن های مودم اصلا تاثیری بر روی کیفیت آنتن دهی آن ها ندارد اما در واقع اینطور نیست و قرار دادن آنتن های مودم در یک موقعیت مکانی مناسب می‌توانند علاوه بر افزایش ثبات سیگنال های وای فای به افزایش سرعت اینترنت هم کمک کند. پس سعی کنید همیشه آنتن یا آنتن های مودم خود را در بهترین حالت ممکن تنظیم نمایید. اگر مودم شما از چندین آنتن مختلف بهره می‌برد، هر یک را رو به سمت منطقه‌ای که می‌خواهید بهترین آنتن دهی وای فای را داشته باشید منتقل نمایید. انجام این کار به طور محسوسی منجر به تقویت وای فای می‌شود. 

 

 تنظیم آنتن مودم یا ارتقاء آن


ارتقاء آنتن های مودم هم از دیگر ترفند ها و روش هایی است که می‌توانید از آن برای بهبود سرعت و ثبات اینترنت وای فای استفاده کنید. آنتن اغلب مودم ها به صورت پیچی طراحی شده و شما به راحتی قادر به جداسازی آن ها از مودم خواهید بود. این سبک طراحی به کاربر این امکان را می‌دهد که آنتن مودم را تغییر داده و تعویض کند. بنابراین با تعویض آنتن مودم و استفاده از یک آنتن قدرتمندتر و جدیدتر هم می‌تواند تا حدی سیگنال های وای فای را در منزل یا محل کار خود تقویت نمایید. 


روش پنجم: استفاده از مش وایرلس (Wireless Mesh)


اگر می‌خواهید یک شبکه اینترنت را در محیطی بزرگ گسترش داده و مورد استفاده قرار دهید، مش وایرلس یا وای فای می‌تواند به بهترین شکل ممکن این کار را برایتان مقدور سازد. استفاده از مش وایرلس در شرکت ها، منازل بزرگ مثل آپارتمان و غیره بسیار کاربردی خواهد بود و می‌تواند افراد و کاربران را در محدوده‌ای وسیع تر قادر به استفاده از یک شبکه اینترنت واحد کند. مش وای فای عملکرد بسیار دقیقی دارد و سبب می‌شود که سیگنال های وای فای با قدرت کاملا مشابه در مساحت بیشتر قابل  استفاده باشند.
اما شاید این سوال در ذهنتان ایجاد شود که مش وایرلس چه تفاوتی با تقویت کننده های وای فای دارد؟ تفاوت اصلی این دو مربوط به نوع تقویت سیگنال و شبکه وای فای می‌شود. برخلاف تقویت کننده های وای فای که یک شبکه مستقل برای گسترش محدوده آنتن دهی اینترنت ایجاد می‌کردند، مش وایرلس همان شبکه وای فای اصلی را گسترش می‌دهد و منجر به ایجاد شبکه های مجزا نخواهد شد. ضمن اینکه استفاده از مش وایرلس دردسرهای کانفیگ و راه اندازی تقویت کننده های وای فای را ندارد. عموما مش وایرلس به صورت خودکار قابلیت شناسایی و اتصال به شبکه اینترنت و گسترش آن را خواهد داشت. پس یکی دیگر از بهترین روش های تقویت وای فای مربوط به بکارگیری مش وایرلس می‌شود.


روش ششم: استفاده از پلن های با سرعت بیشتر


اگر مشکل شما با اینترنت وای فای مربوط به سرعت می‌شود، می‌توانید به سادگی و با البته با پرداخت هزینه بیشتر پلن های با سرعت بهتر را از شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنت (ISP) خود خریداری کنید و بدین ترتیب مشکل کند بودن اینترنت را برطرف سازید. عموما پلن های اینترنت پرسرعتی که توسط شرکت های داخلی ارائه می‌شود، آنقدرها که باید سرعت بالایی ندارند و خیلی نمی‌توان روی کیفیت عملکرد آن ها حساب باز کرد. شما با خرید پلن های پیشرفته و پرسرعت‌ترین موارد این پلن ها تاز به سرعتی دست پیدا خواهید کرد که شاید نرمال و متوسط باشد. بنابراین اگر به فکر تقویت سرعت Wi-Fi هستید، پلن اینترنت خود را تغییر دهید یا از اینترنت همراه و موبایل استفاده کنید که سرعت نسبتا بهتری در مقایسه با وای فای دارد.

 

استفاده از پلن های با سرعت بیشتر


روش هفتم: آپدیت فریمور مودم


مودم ها از فریمور ساده‌ای بهره می‌برند و گاها برای افزایش امنیت و ثبات عملکردشان آپدیت هایی برای آن ها منتشر می‌گردد که دانلود و نصب آن ها می‌تواند منجر به تقویت وای فای و ثبات اینترنت شود. بنابراین همیشه سعی کنید از به روز بودن فریمور مودم خود اطمینان حاصل نمایید. برای انجام این کار عموما باید وارد پنل تنظیمات مودم و کانفیگ آن شوید. بدین منظور کافیست یک صفحه مرورگر باز کنید و IP که برای دسترسی به منوی تنظیمات مودم و کانفیگ آن ارائه شده را وارد نمایید و Enter بزنید. 
سپس یوزرنیم و پسورد خود را تایپ کرده و به پنل اصلی مودم بروید. حالا باید بخش Firmware Update یا Router Update را پیدا کنید و د صورتی که آپدیتی در این قسمت برای مودم ارائه شده آن را دانلود نصب کنید. متاسفانه خیلی از کاربران هیچوقت نسبت به آپدیت فریمور مودم خود اقدام نمی‌کنند و این مسئله می‌تواند منجر به بروز اختلال هایی در عملکرد مودم شود و حتی ضریب امنیت شبکه وای فای را هم کاهش دهد. چون بخشی از آپدیت های فریمور منتشر شده برای مودم ها مربوط به موارد امنیتی می‌شوند. 


روش هشتم: تغییر کانال سیگنال وای فای


در تنظیمات مودم یک بخش اختصاصی با عنوان Channel ارائه شده است که عموما شامل شش گزینه می‌شود. خیلی از کاربران با کارایی این گزینه آشنا نیستند و دقیقا نمی‌دانند که آیا قادر به تغییر گزینه پیش فرض این بخش خواهند بود یا خیر! کانال هایی که در تنظیمات مودم شما ارائه شده‌اند در واقع کانال های وای فایی هستند که می‌تواند از آن ها استفاده کرد. اگر هر کانال را مثل یک جاده متفاوت برای دستیابی به یک مقصد یکسان در نظر بگیرید که دارای ترافیک مختص به خودش است، مسلما بهترین جاده  مسیر برای دستیابی به مقصد مذکور آن جاده‌ای خواهد بود که کمترین ترافیک را دارد. شما با تغییر دادن کانال سیگنال وای فای مودم خود دقیقا می‌توانید مابین جاده هایی که مثال زدیم پرش داشته باشید و در نهایت آن کانالی را انتخاب کنید که بهترین بازده ، سرعت و ثبات اینترنت را ارائه می‌کند. 

 

تغییر کانال سیگنال وای فای


عموما گزینه Channels در بخش Wireless Settings منوی تنظیمات مودم و کانفیگ آن ارائه می‌شود. بنابراین به این بخش بروید و کانال های مختلفی که قادر به استفاده از آن ها هستید را انتخاب کرده و سرعت و ثبات عملکرد وای فای را در حین استفاده از هر کدام آن ها بسنجید و نهایتا بهترین کانال ممکن را انتخاب کنید. در برخی مودم ها ممکن است مثل عکس فوق گزینه‌ای برای شناسایی خودکار بهترین کانال و مسیر ارتباطی وجود داشته باشد که توصیه داریم حتما آن را فعال کنید. در این شرایط مودم به طور خودکار بهترین کانال و مسیر برای ارائه سیگنال های وای فای را انتخاب کرده و مورد استفاده قرار می‌دهد. 


روش نهم: استفاده از فرکانس 5 گیگاهرتزی


اگر مودمی که از آن استفاده می‌کنید قابلیت پشتیبانی از فرکانس 5 گیگاهرتزی را دارد توصیه داریم که در صورت امکان از این قابلیت استفاده کنید. تنظیم فرکانس کاری مودم بر روی حالت 5 گیگاهرتزی منجر به تقویت وای فای و سرعت عملکرد آن خواهد شد اما این فرکانس در مقایسه با فرکانس مرسوم 2.4 گیگاهرتزی محدوده تحت پوشش کمتری را پشتیبانی می‌کند، بنابراین در شرایطی که قصد داشته باشید یک محدوده بزرگ را با مودم تحت پوشش قرار دهید، استفاده از فرکانس 5 گیگاهرتزی اقدام مناسب نیست، اما اگر فقط سرعت برایتان حائز اهمیت است و قرار نباشد که مودم محدوده عظیمی را تحت پوشش سیگنال های وای فای قرار دهد، تنظیمات فرکانس آن را روی 5 گیگاهرتز قرار دهید. عموما گزینه مربوط به تنظیم فرکانس مودم در منوی Wireless Settings پنل کانفیگ مودم ارائه می‌شود. 


روش دهم: قطع دسترسی گجت های غیرضروری


هر چقدر گجت های بیشتری به مودم شما متصل شوند و از اینترنت آن استفاده کنند، سرعت و ثبات اینترنت و شبکه وای فای کاهش پیدا می‌کند. به عنوان مثال زمانی که فقط با لپ تاپ خود به شبکه وای فای منزل متصل شوید و از آن استفاده کنید، تمام پهنای باند و قدرت وای فای مستقیما توسط لپ تاپ شما قابل استفاده خواهد بود اما اگر به طور همزمان چندین گجت به مودم متصل باشند و از آن استفاده کنند وضعیت تغییر می‌کند! در این حالت پهنای باند و سیگنال های وای فای مابین تمام این دستگاه ها پخش خواهد شد و با توجه به نوع استفاده آن ها، سرعت و ثبات اینترنت ممکن است کاهش یابد. بنابراین سعی کنید همیشه فقط گجت هایی را به شبکه اینترنت وای فای متصل نمایید که وصل بودن آن ها به شبکه وای فای ضروری است. این امر می‌تواند به تقویت وای فای کمک قابل ملاحظه‌ای کند. 

 

 قطع دسترسی گجت های غیرضروری


جمع‌بندی
 همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی 10 روش کارآمد برای تقویت وای فای پرداختیم. سعی کردیم به موثرترین روش هایی اشاره داشته باشیم که در این راستا قادر به استفاده از آن ها خواهید بود. امیدواریم از این مقاله اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید. 

 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 7

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید