با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است
از سفارش خوداری کنید
شروع کار اعلام خواهد شد
در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید
یکی از برند های بسیار بزرگ در جهان برند هواوی می باشد که در زمینه مخابراتی فعال است . بسیاری از ایرانیان از طریق موبایل با با برند هواوی آشتا شدند که تولید اسمارت فون هایی با قیمت کمتری نسبت به رقبا وارد بازار ایران شد و امروز جایگاه جدی برای خود در صنعت موبایل در ایران و جهان برای خود دست و پا کرده امروز قصد داریم با هم تاریخچه این برند بررسی کنیم پس با جی اس ام باتری همراه باشید.
امروزه بازار رقابتی بین تولید کنندگان گوشیهای هوشمند بسیار داغ است. یکی از کمپانیهای مطرح در این زمینه شرکت هواوی است که در سال 1987 توسط رن ژنگفی تأسیس شده است. ابتدا این کمپانی به منظور تولید و توزیع شبکههای از راه دور، ارائه خدمات عملیاتی و مشاوره به کمپانیهای جهانی و همچنین تولید ابزار ارتباطی بنا شد.
جالب است بدانید که ژنگفی این کمپانی را با سرمایهای در حدود 3400 دلار تأسیس کرد. هواوی در زبان چینی و انگلیسی معنای متفاوتی دارد. بدین ترتیب در زبان انگلیسی به معنی «مجلل» و در زبان چینی به معنی «دستاورد» است. به جز افراد چینی، افرادی با نژادهای گوناگون در این شرکت مشغول فعالیت هستند.
این کمپانی در زمینه شبکههای کامپیوتری و ارتباطی نیز نقش مهمی دارد. شرکت هواوی مرکزی در شهر شن ژن چین واقع شده است. سابقهی ارائه خدمات ارتباطی این کمپانی به سال 2012 بر میگردد. امروزه تعداد افرادی که در این شرکت مشغول به کار هستند از عدد 140,000 نفر تجاوز میکند. 46 درصد از کل این کارمندان در قسمت تحقیق و توسعه مشغول به کار هستند.
شرکت هواوی در کشورهای چین، ایالات متحده، آلمان، سوئد، هند، روسیه و ترکیه 20 مرکز تحقیقاتی دارد. اهمیت مراکز تحقیق و توسعه در سال 2011 به خوبی مشخص شد. همین سال بود که هواوی 3,74 میلیارد دلار در این بخش سرمایه گذاری نمود.
این در حالی بود که سود شرکت هواوی در سال 2010 عددی معادل 3,7 میلیارد دلار برآورد شد. هواوی امروزه در سر تا سر دنیا 140 شعبه دارد. همچنین در میان 50 شرکت اپراتوری در دنیا 45 شرکت از خدمات هواوی بهره مند هستند.
سال 1980 بود که دولت چین خواستار توسعه و گسترش بخش ارتباطی و مخابراتی کشورش شد. این امر موجب شد تا چند گروه تحقیقاتی برای آگاهی پیدا کردن از تکنولوژی کشورهای پیشرفته در شرکتهای خارجی سرمایه گذاری کنند. در سال 1987 بود که رن ژنگفی که زمانی معاون و مدیر ارتش آزادی بود شرکت ارتباطی و مخابراتی خود را تأسیس کرد.
رن ژنگفی به جای اینکه از بیگانگان برای تولید و ارائه خدمات و تجهیزات ارتباطی کمک بگیرد از تحقیق و توسعهی داخلی چینی برای گسترش شرکت هواوی استفاده کرد. پیش از تأسیس این شرکت فن آوری های ارتباطی و مخابراتی مستقلی وجود نداشت.
بدین ترتیب رن ژنگفی میخواست با ساختن این شرکت علاوه بر تولید کالای با کیفیت داخلی بازار را از چنگ کالای خارجی در آورد.
توسعه و ورود به بخش خصوصی
اوایل تأسیس شرکت بود که شرکت هواوی توانست با فروش ارز شاخه خصوصی PBX سوئیچ از هنگ کنگ، گسترش پیدا کند. گسترش شرکت تا جایی ادامه پیدا کرد که در سال 1990 حدوداً 500 نفر در آن مشغول به کار شدند.
توسعه بین المللی
پس از گسترشهای سال 1990 درست هفت سال بعد، شرکت هواوی اولین قرارداد بین المللی خود را به منظور ارائه خدمات شبکه خط ثابت با شرکت Hutchison Whampoa که یک شرکت هنگ کنگی بود، بست. در همین سالها بود که تولید محصولات وایرلس مبتنی بر GSM را شروع کرد.
پس از آن نیز دست به تولید گسترده CDMA و UMTS زد. بستن قرار داد در سال 1999 با مرکز مشاوره تحقیق و توسعه R&B منجر به تغییراتی در بخش مدیریت و بخش توسعهی شرکت هواوی شد. سال بعد یعنی سال 2000 را میتوان نقطهی عطفی در تولیدات کمپانی هواوی دانست.
سرعت و کیفیت تولیدات شرکت هواوی به حدی بود که گوشی های هواوی به سر تا سر جهان صادر شد. این صادرات جهانی باعث شد تا کمپانی هواوی مبلغی حدود 100 میلیون دلار سود کند. به دنبال این موفقیت هواوی یک مرکز R&D را در استکهلم سوئد افتتاح کرد.
پس از آن نیز چهار مرکز R&D دیگر در آمریکا راه اندازی کرد. توسعه شبکههای اینترنت نسل سوم شرکت هواوی در سال 2004 با بستن قرارداد بین المللی با اپراتور TELFORT که متعلق به کشور هلند بود به وقوع پیوست. این قرارداد 25 میلیون دلاری آغازی بر انعقاد قراردادهای اروپایی شد. سال 2005 موفقیت هواوی در ثبت سفارشات خارجی افزایش یافت.
در همین سال بود که بین هواوی و وادفون یک توافق نامه مبتنی بر قوانین بین الملل نوشته و توسط این آنها تأیید شد. پس از آن همکاری هواوی و اپتوس در می 2008 منجر به تأسیس یک موسسه نوآوری تلفن همراه در سیدنی استرالیا شد. در همین سال بود که این موسسهی تازه تأسیس فناوری HSPA/UMTS که نسل جدیدی از شبکههای وایرسل TELUS بود را در آمریکا و کانادا گسترش داد.
بیشترین عدد قراردادهای شرکت هواوی مربوط به سال 2003 است. این عدد معادل 8/3 میلیارد دلار برآورد شده است. این عدد در مقایسه با رقم قراردادهای سال 2002 رشدی 42 درصدی داشت. در این بین یک میلیارد دلار که معادل 27 درصد از کل 43 درصد بود قراردادهای خارجی را شامل میشد.
سال 2003 را میتوان سال جهش رشد صادرات شرکت هواوی دانست چرا که طی آمار و ارقام درآمد حاصل از قراردادهای خارجی رشدی 90 درصدی داشته است. بنا بر پیش بینی مدیران این کمپانی بزرگ این درآمد به دو میلیارد دلار هم خواهد رسید.
تأسیس 8 موسسهی بین المللی و 50 نمایندگی در سر تا سر جهان نشان میدهد که هواوی در حال ریشه دوانی در بازار رقابتی است. تکنیکها و برنامه ریزیهای بلند مدت دفاتر R&D هواوی نشان میدهد که این کمپانی چقدر پیشرفت داشته است و قصد دارد در آینده در تمام کشورها نفوذ پیدا کند.
سرمایه گذاری
اولین و مهمترین هدف تأسیس هواوی تولید گوشیهای هوشمند و شبکههای مشارکتی بود. هواوی برای توسعه و تحقیق و ارائه خدمات و ابزارهای شبکههای داده در سال 2003 با شرکت 3 کام شریک شد. فعالیت اصلی این کمپانی نیز در زمینه ارتباطات و شبکهها است.
جالب است بدانید که این کمپانی در سال 2006 به مالکیت هواوی در آمد. طی آمار و ارقام ارزش سهام شرکت هواوی در این سال 49 درصد بود. این درحالی بود که ارزش سهام نوکیا زیمنس 51 درصد برآورد شده بود و این نشان از رشد مثبت هواوی بود.
سال 2010 بود که هواوی 120 محصولش را به اقصی نقاط دنیا صادر کرد. در این بین 30 میلیون از گوشی های هواوی به کشورهایی همچون ژاپن، آمریکا و اروپا فرستاده شد. در میان این 30 میلیون گوشی های هواوی 3.3 میلیون عدد از آنها اسمارت فون بودند که بسیار طرفدار داشتند.
موفقیتها این کمپانی تا به اینجا محدود نشد. هواوی در دنیای ورزش نیز نقش مهمی ایفا کرد تا جایی که در لیگ بوندس لیگا به عنوان اسپانسر تیم بروسیا دورتموند داوطلب شد. همچنین حمایت مالی در سال 2013 در ای لیگ استرالیا از تیم ولینگتون فونیکس را بر عهده گرفت.
نام هواوی را در کنار برندهای مشهوری همچون سامسونگ و اپل شنیدهایم. این شرکت چند ملیتی در کنار تولید گوشی هوشمند به تولید و ارائه خدمات مخابراتی نیز میپردازد. امروزه گوشی های هواوی نیز به اندازهی گوشیهای سامسونگ و اپل خواهان دارند. بد نیست از تولید گوشی های هواوی از گذشته تا به امروز کمی آگاهی کسب کنیم.
هواوی اولین گوشی تلفن همراه خود را در سال 2004 تولید کرد. این گوشی با نام C300 انقلابی در تولید تجهیزات مخابراتی ایجاد کرد. این گوشی از شبکهی CDMA پشتیبانی میکرد. اما سرعت پایین این شبکه باعث شد تا هواوی یک گوشی جدید با نام U626 که از شبکه 3G پشتیبانی میکرد را تولید کند.
هواوی C300
هواوی U626
شرکت هواوی بین سالهای 2004 تا 2009 گوشی جدیدی تولید نکرد؛ اما این امر نشان از عقب نشینی هواوی نبود. در سال 2009 بود که هواوی در یک کنفرانس بزرگ از اولین گوشی اندرویدی خود که U8220 نام داشت پرده برداری کرد. این در حالی بود که همزمان گوشیهای اندرویدی T-MOBILE G1 تولید شده و رقیب هواوی به حساب میآمدند.
سپس در سال 2011 یک گوشی جدید با نام U8660 نیز توسط شرکت هواوی ارائه شد. چون در تولید آن شرکت آنر نیز همکاری کرده بود برخی آن را با نام گوشی آنر نیز میشناختند. به طور کل نام گوشی های هواوی با نام آنر در کنار هم آورده میشد. در این سال رقیب سر سخت هواوی سونی اریکسون اکسپریا بود.
سال 2012 را میتوان نقطهی عطفی در تاریخچهی شرکت هواوی دانست. هواوی در این سال در نمایشگاه CES از دو گوشی قدرتمند اندرویدی خود با نامهای اسند پی 1 و اسند پی 1 اس رونمایی کرد. در این سالها رقیب بزرگ هواوی گوشی سامسونگ گلکسی اس 2 بود. او در مقایسه با مزیت نمایشگر AMOLED از مزیت باطری با عمر طولانیتر استفاده کرد و این ترفند تا محصولات بعدی او نشان افتخارش بود.
تنها دو ماه از تولید این گوشی گذشته بود که جهان بار دیگر با گوشی اسند دی کوآد این کمپانی غافلگیر شد. این گوشی چهار هسته بود. نکتهی جالب هستههای ساخت داخلی کشور در این گوشی بود که HUAWEI K3V2 نام داشت.
این پردازنده 40 نانومتر ضخامت داشت که از چهار هسته Cortex-A9 و پردازشگر گرافیکی Vivante GC4000 که 16 هسته بود تشکیل میشد. رقیب سر سخت گوشی های هواوی در این سال گوشی آل جی اپتیموس 4X بود که هستهی آن از نوع Nvidia Tegra 3 بود.
اما این تنها موفقیت هواوی در سال 2012 نبود. چندی بعد هواوی از دو مدل اسند دی کوآد ایکس آل و اسند دی 1 رونمایی کرد. در نوع اول از یک باطری 2600 میلی آمپری به جای باطری 1800 میلی آمپری استفاده شده بود. تغییر دیگر نیز کاهش کلاک پردازنده بود که به این ترتیب باطری مدت بیشتری شارژ را نگه میداشت.
نوع دوم نیز یک گوشی دو هستهای بود که تراشهی آن از نوع TI OMAP 4460 بود و باطری 1800 میلی آمپری داشت.
این غول گوشی سازی در این سالها از اندروید خام گوگل بهره میگرفت و هنوز خبری از رابط کاربری EMUI نبود. تا اینکه در سال 2012 هواوی همگان را از وجود این رابط کاربری آگاه کرد. سال 2013 بود که هواوی بار دیگر در نمایشگاه CES درخشید.
شرکت هواوی تا قبل از این گوشیهایی با نمایشگرهای 4.7 اینچی تولید میکرد. اما در این نمایشگاه از گوشی خود که اسند میت نام داشت با اندازه نمایشگر 6.1 اینچی رونمایی کرد. این تغییر خارق العاده به دلیل رقابت با گوشی گلکسی نوت سامسونگ بود.
در این نمایشگرها از پنل IPS LCD و رزولوشن HD استفاده شده بود. این در حالی بود که نمایشگر سامسونگ 5.5 اینچ اندازه داشت. به غیر از نمایشگر بزرگتر، استفاده هواوی از باطری 4 هزار میلی آمپری ساعتی در ساختمان گوشیهای خود انقلابی در تولید گوشیهای هوشمند به پا کرد.
چندی بعد یکی دیگر از گوشی های هواوی به بازار آمد که از شبکهی 4G پشتیبانی میکرد. این گوشی اسند پی 2 نام داشت و سرعت دانلود فایلهای آن به 18 مگابایت بر ثانیه میرسید. این گوشی با وجود داشتن حافظهی داخلی کم، قیمت و ضخامت بیشتر نسبت به گوشیهای گلکسی اس 3 و اچ تی سی وان ایکس طرفدار بیشتری داشت.
سال 2013 اولین گوشی با سیستم عامل ویندوزی که با نام اسند دبلیو 1 توسط هواوی تولید شد. اما چون این سالها محبوبیت سیستم عامل اندورید بسیار زیاد بود این گوشیها چندان درخششی نداشتند.
مدل فایر باکس گوشی های هواوی نیز با نام Y300II درست سال بعد به بازار عرضه شد اما متاسفانه این مدل هم همانند مدل ویندوزی طرفداران چندانی پیدا نکرد.
اما سال 2016 سال شکوفایی هواوی بود. همان سال که مدل جدیدی از گوشی های هواوی با نام هواوی اسند پی 6 به بازار وارد شد. این گوشیها فقط 6.2 میلی متر ضخامت داشتند. اما این نسل جدید در ساختمان خود تراشه K3V2 را داشت، همان تراشهای که در نسلهای پیشین آن نیز موجود بود.
علاوه بر ظاهر زیبا و ضخامت کم این گوشی، کیفیت دوربین آن بسیار جالب توجه بود چرا که نیاکان این گوشی دوربین قابل قبولی نداشتند.
سال 2014 بود که هواوی خبر از تولید گوشی اسند پی 7 داد. در واقع قرار بود در ساخت این گوشیها از تراشهی جدید با نام کایرین که ساخت شرکت Hi Silicon بود استفاده بشود. در حقیقت این امر نشانگر استفاده از قطعات داخلی بود چون که این شرکت زیر مجموعهی شرکت هواوی بود.
از تراشه 901T که 28 نانومتر داشت در ساختمان آن استفاده شد. همچنین پردازشگر گرافیکی تازهای هم به این گوشیها اضافه شد. اما هستهی این تراشهها همچنان از نوع Cortex-A9 تبعیت میکرد.
سال 2014 بود که تولید تراشه کایرین 925 توسط شرکت Hi Silicon در سراسر جهان کاربران هواوی را شگفت زده کرد. این قطعهی هشت هستهای که چهار هسته Cortex-A15 و چهار هسته Cortex-A7 را شامل میشد، در ساختمان گوشی های هواوی اسند میت 7 قرار گرفت.
از آن سال تا به امروز شاهد تولید گوشیهای سری P و میت بودهایم که هر کدام انواع تراشههای مختلفی از های سیلیکون را در ساختمانشان داشتند. فعالیتها و رشد بی سابقه هواوی باعث شد تا به تدریج از مدیاتک و کوالکام مستقل شود. نخستین تراشه میان رده شرکتهای سیلیکون که کایرین 620 نام داشت در گوشی های هواوی آنر 4 ایکس و آنر HOLLY3 که در سال 2016 تولید شد به کار برده شد.
هواوی آنر Holly 3
گوشیهای پی 8 و پی 8 مکس و میت 8 در سال 2015 به بازار عرضه شد. با اینکه تغییرات چندانی در این گوشیها اعمال نشده بود اما برداشتن پسوند اسند از ابتدای نام گوشیها هواوی و نمایشگر 6.8 اینچی نیز در جاودانه کردن آنها بی تأثیر نبود.
ساخت گوشی نکسون 6 پی نیز منجر به موفقیت دیگری برای هواوی شد. در این گوشی بار دیگر از اندروید خام گوگل استفاده شد. همچنین تراشههای اسپندراگون 810 جایگزین تراشههای سیلیکون شد. تغییرات بی نظیری مثل نمایشگر 5.7 اینچی، کیفیت نمایشگر کیو اچ دی، بدنهی فلزی و بلندگوهای استریو در این گوشی بار دیگر نام هواوی را بر سر زبانها انداخت.
پس از آن نیز دو نسل جدید از گوشی های هواوی با نامهای پی 9 و پی 9 پلاس به بازار رقابت وارد شدند. شکل ظاهری متفاوت و افزوده شدن دو دوربین توسط شرکت لایکا باعث شد تا این گوشی به سرعت در میان مصرف کنندگان محبوب شود. دوربین سلفی این گوشی 9 و دوربین جلوی آن 12 مگاپیکسل بود. این یعنی کیفیت فوق العاده در عکاسی.
در این سال شرکت هواوی حلقههای مشارکتی خود را با سایر کمپانیها گسترش داد. اولین محصول مشترک آن گوشی هواوی سری میت بود که یکی از مدلهای پروشه دیزان بود. این گوشی نمایشگر AMOLED داشت که کمی خمیدگی در کنارههای آن دیده میشد.
تفاوت بین گوشی میت 9 با گوشی میت 9 پورشه نمایشگر آل سی دی بود که در نوع اول وجود داشت. امروزه نیز هواوی گوشیهای جدیدی را از این دسته با نام هواوی میت 10 پورشه دیزاین و میت آر اس تولید کرده است.
سال 2017 بود که با ورود گوشیهای پی 9، پی 9 پلاس، پی 10 و پی 10 پلاس که نسبت به اجداد خود بهبود یافته بودند، بار دیگر هواوی در میدان رقابت سر بلند شد. همچنین نسخههای جدیدی از نسل گوشی میت هواوی پا به بازار گذاشت که با پسوندهای پرو، پروشه دیزاین و لایت تقسیم بندی میشدند.
هر سه مدل این گوشیها در ساختمان خود تراشه کایرین 970 داشتند. این تراشه یک واحد شبکه عصبی داشت که مربوط به هوش مصنوعی است. پس از گوشی های هواوی میت 10، نام گوشیهای میت 20، میت 20 پرو و میت 20 پورشه در میان کاربران شناخته شد.
البته هنوز باید برای استفاده از آنها منتظر بمانیم. به گفتهی سازندگان این سه مدل در ساختمان خود تراشه کایرین 980 را دارند که تنها 7 نانومتر است و سرعت بالا و مصرف انرژی کم آن میتواند شما را شگفت زده کند.
سال 2018 نیز شاهد تولید گوشیهایی با پسوند پرو بودیم که خارق العاده تر از نیاکان خود ظاهر شده بودند. یکی از این گوشی های هواوی، گوشی پی 20 پرو بود که سه لنز دوربین در آن تعبیه شده بود.
از سال 2019 میتوان به عنوان سال شکوفایی هواوی یاد کرد. این پیشرفت از سال 2010 در این کمپانی شدت بیشتری گرفت. حالا شاهد عرضهی جدیدترین و جذابترین نوع گوشی های هواوی هستیم که قصد داریم در ادامه به معرفی آنها بپردازیم.
این گوشی هوشمند جذاب و زیبا در اوایل سال 2019 به بازار مصرف وارد شد. سرعت اینترنت در این گوشی عددی معادل 2.3 گیگ بر ثانیه است که در بازار همتایی ندارد. حتی گوشیهای سونی اکسپریا XZ2 و سامسونگ گلکسی اس 9 با وجود داشتن پردازندهی Snapdragon 845 در ساختمان خود چنین سرعتی ندارند.
سرعت دانلود در این گوشیها 1.2 گیگابایت بر ثانیه است. گوشی میت 30 هواوی یک تراشه کایرین 990 در خود دارد. وجود چهار لنز دوربین در این گوشیها کیفیت عکاسی را چندین برابر کرده است. قرار بود تا اوایل امسال دو نسخهی دیگر برای گوشی هواوی میت 30 به بازار ارائه شود.
گوشیهای میان رده میت پردازندهای شبیه نسخهی پروی این محصول دارد. اما دوربین این تجهیز میتوانست کیفیت بیشتری داشته باشد. این نسخهی میان رده با نام میت 30 لایت شناخته میشود. قیمت مناسب گوشی میت 30 لایت باعث شده است تا نام آن در صدر گوشیهای پر فروش قرار بگیرد.
به گفتهی سازندگان گوشی هواوی مدل P30 این محصول بهتر از مدل P20 و میت 20 است. مدیر هواوی برای اولین بار از مدل پی 30 در نشست خبری در آلمان پرده برداری کرد. هنوز تاریخ دقیقی از تاریخ ارائه این مدل به بازار خبری در دست نیست اما برخی شنیدهها حاکی از این است که تا فوریه امسال میتوانیم شاهد حضور این مدل در بازار باشیم.
به گفتهی مدیر شرکت تراشه پردازندهی استفاده شده در این مدل از نوع کایرین 980 است. وی در ادامه افزود که چند ماه پس از ارائهی مدل میت 20 باید منتظر ارائهی این مدل باشید. همچنین قرار است که شاهد یک گوشی با نمایشگر 6.3 اینچی باشیم.
گوشی هوشمند تاشوی هواوی
امروزه کمپانیهایی مثل سامسونگ و هواوی در تلاش برای تولید گوشیهای تاشو هستند. ورود این گوشیها میتواند انقلابی در صنعت گوشیها و کامپیوترها باشد. میتوان آن را به عنوان صفحه نمایش کامپیوتر نیز استفاده کرد و وقتی کارتان تمام شد آن را تا کنید تا کوچک شود! شنیدهها حاکی از این است که این گوشیها یک نمایشگر 7 اینچی تاشو دارند.
ساپورت گوشی های هواوی از اینترنت 5G
با اینکه اطلاعات زیادی دربارهی گوشیهای تاشوی هواوی در دسترس نیست اما به گفتهی برخی از مردم قرار است این گوشیها از اینترنت 5G و هوش مصنوعی پشتیبانی کنند. اینطور به نظر میرسد که این گوشیها نیز در ساختمان خود پردازنده کایرین 980 داشته باشد.
هواوی قصد دارد تا با تولید محصولات خارق العاده ی خود بازار رقابتی را از آن خود کند و این امر در تولید گوشی تاشو نمود پیدا میکند. جالب است بدانید که به غیر از گوشی هواوی دست به ساخت ساعتهای هوشمند نیز زده است. به نظر میرسد ساعت هوشمند هواوی هم محبوبیت زیادی پیدا کرده است و هواوی قصد دارد تا دست به توسعهی این محصول نیز بزند.
گوشی های هواوی موجود در بازار
امروزه گوشی های هواوی سری میت 10 و میت 10 لایت در بازار کشورهای مختلفی موجود هستند. البته در برخی از کشورها به تعداد کمی هم میتوان گوشیهای میت 20 و میت 20 پرو را هم پیدا کرد.
محصولات هواوی معمولاً در بازارهای ایران فروش خوبی داشتند. با این حال گوشی های هواوی پی 20 و پی 20 پرو طرفداران زیادی نداشتند. اما مدل پی 20 لایت که با نام Nova 3e نیز مشهور است، در بین ایرانیان بسیار محبوب بود. طبق اخبار منتشر شده تا چند وقت دیگر شاهد حضور دیگر همتایان سری پی هواوی خواهیم بود.
این دسته از گوشی های هواوی در بازار ایران بسیار محبوب است. به همین خاطر به راحتی میتوان گوشی نوا هواوی در مدل نوا3 و نوا 3 آی و نوا 3 ای را پیدا کرد. به گفتهی مدیران هواوی قرار است به زودی نسل جدید این گوشیها با نام نوا 4 به بازار ایران وارد شود.
گوشیهای Y هواوی در مدلهای گوناگونی در بازار موجود هستند که ارزانترین گوشی های هواوی به حساب میآیند. Y3،Y5 ، Y7 و Y9 مدلهای این سری از گوشی های هواوی هستند که مدل Y9 قیمت بیشتری در مقایسه با همتایان خود دارد.
دوستان عزیز امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید. لطفاً با درج نظرات و دیدگاههای ارزشمند خود ما را در بهبود کیفیت خدمات سایت یاری دهید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت جی اس ام باتری می باشد.