بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

تاریخچه برند موتورولا | اولین شرکت تولید کننده گوشی‌های موبایل

تاریخچه برند موتورولا | اولین شرکت تولید کننده گوشی‌های موبایل
چکیده این مطلب : انتشار : 1398/09/14 0 نظر

جالبه بدونید اولین موبایل 46 سال قبل توسط شرکت موتورولا ساخته شد و توسط شرکت های دیگه توسعه پیدا کرد ما امروز شاهد این هستیم که شاید بدون موبایل زندگی کم سخت باشه. با شنیدن اسم موتورولا اکثر ما ها یاد گوشی های تاشوی ظریف این برند می افتیم که در سال های که تاز موبایل وارد ایران شده بود سرو صدای زیادی به پا کرده بود امروز هم موتورولا دوستداران خودش رو داره امروز قصد داریم تاریخچه برند موتورولا رو بررسی کنیم پس با ما همراه باشید.

تاریخچه اولین شرکت تولید کننده گوشی‌های موبایل؛ شرکت موتورولا


 

تاریخچه اولین شرکت تولید کننده گوشی‌های موبایل؛ شرکت موتورولا


شنیدن نام شرکت موتورولا برای طرفداران گوشی‌های هوشمند یادآور گوشی‌های تاشو با زیبایی بسیار زیاد است. حتی ممکن است بسیاری از افراد نخستین گوشی همراه خودشان را از این کمپانی خریداری کرده باشند. موتورولا بیش از 50 سال است با تولید گوشی‌های هوشمند از پرچم داران نوآوری و خلاقیت به حساب می‌آید. با ما همراه باشید تا در مورد تاریخچه این شرکت قدیمی و تاثیرگذار بر گوشی‌های هوشمند بیش‌تر آشنا شوید.


شروع فعالیت با رادیوی خودروها و ساخت باتری الیمیناتور (Eliminator)
تمام داستان شرکت موتورولا با سفر آقای پاول گالوین (Paul Galvin) به شیکاگو در سال 1920 جهت یافتن شغل، شروع شد. پاول گالوین بعد از کار کردن برای چند کارخانه باتری سازی تصمیم به شروع کسب و کار خود گرفت که پس از چند تلاش بالاخره در سال 1928 با همکاری برادرش جوزف گالوین (Joseph) موفق به راه اندازی کارخانه گالوین شد.
کارخانه‌ی گالوین تنها 5 کارگر و 565 دلار سرمایه داشت. تمرکز این کارخانه، تولید باتری Eliminator ها بود که با استفاده از باتری Eliminator ها افراد می‌توانستند رادیوهای باتری خور را که با باتری کار می‌کردند را با برق خانگی نیز استفاده کنند.
 

 

شروع فعالیت با رادیوی خودروها و ساخت باتری الیمیناتور


 بحران اقتصادی سال 1929، کارخانه‌ی گالوین را همانند بسیاری از کارخانه‌های دیگر آن زمان دچار بحران کرد. پاول گالوین برای رهایی کارخانه خود از بحران به مهندسان کارخانه خود دستور داد تا آزمایشاتی را جهت ورود به صنعت رادیوهای قابل حمل انجام دهند علاوه بر این پاول گالوین از مهندسان خود خواست تا رادیویی ارزان قیمت برای خودروها طراحی کنند که قابل نصب بر روی هر خودرویی باشد.


 

رادیو Motorola


بعد از گذشت یک سال بود که بالاخره این شرکت توانست رادیوی مورد نظر خودش را بسازد. نام این رادیو Motorola بود که این کلمه خود از ترکیب motorcar و Victrola ساخته شده است.
حدود سال 1930 بود که پاول گالوین موفق به ساخت رادیویی شد؛ که فقط می‌توانست امواج ارسال شده توسط پلیس‌ها را دریافت کند که نام این محصول را رادیوی پلیس گذاشت. علاوه بر این در همان سال‌ها بود که این شرکت موفق به ساخت رادیوی خانگی با قابلیت‌های جدید شد.
 

رادیو Motorola


شرکت گالوین تحقیقات خودش بر روی تلویزیون‌ها را در حدود سال 1938 شروع کرد؛ اما به دلیل شروع جنگ جهانی فعالیت‌های این پروژه متوقف شد و شرکت گالوین تمرکز خودش را بر روی پروژه‌های جنگ جهانی گذاشت که از این پروژه‌ها می‌توانیم به ساخت لوازم ارتباطی در جنگ همچون واکی تاکی‌ها (Walkie Talkie) اشاره کنیم.
 

شرکت موتورلا


شرکت گالوین در سال 1945 بود که بار دیگر فعالیت‌های خودش را بر روی تلویزیون‌ها از سر گرفت و این شرکت توانست در سال 1947 از تلویزیون تولیدی خود رونمایی کند. این تلویزیون که در آن زمان بسیار مورد توجه قرار گرفته بود Golden View نام داشت.
پس از گذشت تنها یک سال از زمان معرفی تلویزیون Golden View شرکت گالوین توانست به فروش بیش از 100 هزار دستگاه برسد و جایگاه چهارم را در بین تولید کنندگان بزرگ آمریکا کسب کند.
 

تلویزیون Golden View


به جرئت می‌توان گفت که سال 1947 سالی تعیین کننده برای شرکت گالوین بوده است چرا که نام کارخانه به موتورولا تغییر یافت و پسر پاول گالوین یعنی رابرت گالوین به کارخانه پیوست. پس از تغییر نام شرکت گالوین به موتورولا بود که شرکت تصمیم گرفت بر روی تولید گرم کن‌های خودرو تمرکز کند که متاسفانه این پروژه به علت وجود برخی مشکلات مهندسی شکست خورد.


ورود موتورولا به بازار سرگرمی‌های خانگی
با اختراع ترانزیستورها، موقعیت‌های تجاری جدیدی برای شرکت‌های مرتبط با فناوری همچون شرکت موتورولا به وجود آمد. در نتیجه به سرعت مجموعه‌ای برای فعالیت بر روی نیمه هادی‌ها در شرکت به وجود آمد که پس از گذشت مدت زمانی شرکت موتورولا توانست محصولاتی همچون ترانزیستورهای 3 amp تولید کند و حتی توانست محصولات خودش را به شرکت‌های رقیب به فروش برساند.
لوازم سرگرمی خانگی همچون تلویزیون‌ها در حوالی سال 1950 میلادی در آمریکا به میزان بسیار زیادی مورد توجه و استقبال مردم همراه شد در نتیجه شرکت آمریکایی از فرصت به وجود آمده استفاده کرد و تمرکز خودش را بر روی طراحی فونوگراف های استریو گذاشت و در نهایت توانست در سال 1958 میلادی از نخستین فونوگراف رونمایی کرد.
 

فونوگراف موتورولا


این پروژه نیز با موفقیت همراه بود به گونه‌ای که میزان فروش کل فروش فونوگراف های شرکت‌های رقیب از میزان فروش فونوگراف های شرکت موتورولا کم‌تر بود. موفقیت ادامه دار شرکت آمریکایی در توسعه دادن دستگاه‌هایی که خود ترکیبی از رادیوها، تلویزیون‌ها و استریوها بودند، باعث شد که اسم موتورولا به عنوان شرکت تولید کننده لوازم سرگرمی در ذهن مردم ثبت شود.
 

دستگاه ترکیبی موتورولا


سازمان ناسا (NASA) در سال 1958 به وجود آمد و شرکت موتورلا از نخستین تأمین کنندگان لوازم مورد نیاز سازمان ناسا بود و برای این سازمان لوازم مخابراتی می‌ساخت.
بیش از صدها مهندس شرکت موتورولا امر طراحی و امتحان لوازم الکترونیکی فضاپیمای مورد استفاده قرار گرفته در مأموریت فضایی معروف آپولو 11 را در اختیار داشتند. آقای نیل ارمسترانگ که اولین بشری به شمار می‌رود که پی بر روی ماه گذاشته است، پیام مشهور «یک گام کوچک برای من و یک گام بزرگ برای بشریت» را با استفاده از لوازم مخابراتی شرکت موتورولا به زمین ارسال کرد.
 

 شرکت موتورولا


آقای پاول گالوین، بنیان گذار شرکت موتورولا (گالوین سابق) در سال 1959 میلادی چشم از جهان فرو بست. پاول گالوین قبل از فوت، خود را مدیر عامل شرکت و پسرش، رابرت ویلیام گالوین (باب گالوین) را به عنوان رئیس شرکت آمریکایی معرفی کرده بود. رابرت گالوین بعد از فوت پدرش، کنترل امور شرکت را در دست گرفت و از آن زمان بود که گشترش جهانی شرکت موتورولا شروع شد.


تمرکز بر تولید قطعات الکتریکی رده بالا
تغییرات در شرکت موتورولا با آغاز سال 1970 شروع شد. این شرکت، بخش محصولات خانگی خود را در سال 1974 به فروش رساند و بخش رادیوهای خودرو از اواخر 1978 شروع به برچیده شدن گرفتند به گونه‌ای که آخرین رادیو برای خودرو ساخته شده توسط شرکت موتورولا در سال 1978 طراحی و روانه بازار شد.
تمرکز بیش‌تر شرکت موتورولا بر روی لوازم الکتریکی بالا رده علت این تغییر و تحولات شرکت بود به گونه‌ای که در سال 1974 از اولین میکرو پردازنده‌ی موتورولا رونمایی شد که نسخه‌ی بهبود یافته‌ی همین پردازنده در خودروهای تولیدی شرکت خودروسازی General Motors (جنرال موتورز) استفاده شد.
 

موتورولا


عقد قرارداد شرکت موتورولا با شرکت ژاپنی توشیبا (Toshiba) یکی دیگر از دستاوردهای این شرکت در دهه 80 میلادی بود که مطابق این قرارداد، شرکت موتورولا در ازای گرفتن تخصص شرکت توشیبا که در زمینه تولید Dram ها بود، می‌بایست تخصص خودش در ساخت میکرو پردازنده‌ها را به این شرکت ژاپنی منتقل می‌کرد.

 


شروع تجارت مخابراتی
با این تغییر و تحولات توجه شرکت موتورولا به بخشی که عملکرد فوق العاده ای داشت یعنی کسب و کار ارتباطات جلب شد. در نهایت نیز شرکت موتورولا که متخصصان زیادی را از شرکت‌های مختلفی همچون شرکت‌های جنرال الکتریک (General Electric یا همان GE) و اپل (apple) استخدام کرده بود شروع به ساخت و عرضه‌ی پیجرهای تولیدی خود در رنگ بندی‌های گوناگون به بازار کرد.
در 19 آوریل 1995 بود که شرکت موتورولا اولین مودم کابلی خودش را با نام Motorola CyberSURFR معرفی و روانه بازار کرد. بعد این شرکت توانست در اواخر دهه 90 میلادی پروتکل VoIP خود را تکمیل کند. در خصوص این پروتکل می‌بایست بگوییم که این پروتکل می‌توانست ارتباطات تلفنی با شبکه‌ی GSM برقرار کند.
 

مودم کابلی Motorola CyberSURFR


با این وجود که شرکت موتورولا بر روی ایریدیوم (Iridium) در حال فعالیت بود باز در برنامه‌ی کاری خود یک پروژه چند میلیارد دلاری قرار داشت که ماهیت این پروژه این بود که کل دنیا از طریق بی سیم با استفاده از ماهواره‌هایی که در فاصله‌های کم به دور زمین در حال گردش هستند، به هم متصل شوند.
در اواخر دهه 90 بود که بازار پیجینگ و نیمه هادی‌ها دچار افت شده بود و با توجه به بحران 1997 آسیا، تلفن‌ها نیز فروش خوبی نداشتند در نتیجه شرکت موتورولا دچار ضرر شده بود. این ضرردهی باعث به وجود آمدن تغییرات گسترده در مدیریت شرکت و همچنین همه‌ی قسمت‌های مخابراتی شرکت با هم ادغام شدند و در قالب یک سازمان درآمدند؛ سازمانی که نام آن Communications Enterprise بود. این تغییر و تحولات موجب شد که شرکت بار دیگر در سال 1999 به سوددهی برسد.
پروژه‌ی ایریدیوم با این وجود که در سال 1999 به مرحله‌ی عملیاتی رسیده بود ولی به دلیل نرخ بالای مکالمه که به ازای یک دقیقه مکالمه 3 دلار هزینه داشت و همچنین بعضی از مشکلات فنی، پروژه ایریدیوم مورد توجه قرار نگرفت و در انتها شکست خورد.
شرکت General Instrument (جنرال اینسترومنت) که نخستین استاندارد تلویزیون‌های اچ دی را در سال 1990 در اختیار داشت و به جزء پیشروان صنعت تلویزیون شناخته می‌شد در سال 2000 میلادی به وسیله شرکت موتورولا با قیمت 17 میلیارد دلار خریداری شد. این نکته را باید به شما بگوییم بزرگ‌ترین قرارداد شرکت موتورولا از زمان تأسیس شرکت تا سال 2000 همین خرید شرکت جنرال اینسترومنت بود.


بعضی از دستاوردهای شرکت موتورولا در 15 سال اخیر:
1.    معرفی نخستین ترمینال مودم کابلی بی سیم در سال 2002 میلادی
2.    واگذاری زیرساخت‌های سلولار این شرکت به نوکیا زیمنس در سال 2010 میلادی
3.    تبدیل شدن شرکت به دو شرکت جدا به نام‌های موتورولا سولوشنز و موتورولا موبیلیتی در سال 2011 میلادی
4.    خریداری شرکت موتورولا موبیلیتی توسط گوگل به قیمت 12.5 میلیارد دلار در سال 2011
5.    واگذاری شرکت موتورولا موبیلیتی توسط گوگل به شرکت چینی لنوو به قیمت 2.91 میلیارد دلار در سال 2014 میلادی


تلفن‌های همراه


Motorola DynaTAC 8000X
 

Motorola DynaTAC 8000X


شرکت موتورولا در سال 1973، نخستین نسخه‌ی آزمایشی گوشی سلولار را با استفاده از سیستم Dyna TAC (دیناتک) معرفی کرد. اولین تلفن سلولار قابل حمل در سال 1983 توانست از آزانس FCC گواهی‌های لازم را کسب کند. نام این تلفن، Motorola DynaTAC 8000X بود.
گوشی Motorola DynaTAC 8000X در سال 1984 روانه بازار شد وزنی حدود 794 گرم داشت و می‌توانست 30 شماره‌ی آخری که با آن‌ها تماس برقرار شده بود را ذخیره کند علاوه بر این برای شارژ شدن به 10 ساعت زمان نیاز داشت در حالی که با باتری پر می‌توانست فقط در حد 30 دقیقه تماس و مکالمه شارژ داشته باشد. در آن زمان برای خرید این گوشی می‌بایست از جیب خود مبلغ 3995 دلار هزینه می‌کردید


MicroTAC
 

MicroTAC


شرکت موتورولا، گوشی MicroTAC را که سبک‌ترین و کوچک‌ترین گوشی در زمان خود بود را در سال 1989 معرفی و روانه بازار کرد. این گوشی که 349 گرم وزن داشت تقریباً تاشو بود که در حالت باز شده، 23 سانتی متر طول داشت. البته این نکته را می‌بایست بگوییم که این گوشی MicroTAC یک گوشی آنالوگ بود و در سال‌های بعد نسخه‌های پشتیبانی کننده از GSM (Global System for Mobile Telecommunications) این گوشی عرضه شدند.


Motorola Star TAC
 

Motorola Star TAC


شرکت موتورولا از نسل بعدی گوشی DynaTAC که اولین گوشی کشویی تا آن دوران بود در سال 1996 رونمایی کرد. نام این گوشی استارتک بود و قیمت آن در حدود 1000 دلار بود. با این که گوشی استارتک گران قیمت بود ولی باز شرکت موتورولا توانست به فروش 60 میلیون از این دستگاه برسد.


Motorola V60
 

Motorola V60


شرکت موتورولا، گوشی تاشو وی 60 را در سال 2001 معرفی کرد. گوشی وی 60 از سایز کوچک‌تری نسبت به گوشی‌های قبلی برخوردار بود و فقط 109 گرم وزن داشت. از دیگر ویژگی‌های این گوشی باتری آن بود که با ظرفیت 700 میلی آمپری می‌توانست تا سه ساعت ارسال پیام، استفاده از اینترنت و مکالمه تلفنی را شارژدهی می‌کرد. گوشی وی 60 بسیار مورد توجه قرار گرفت و توانست پرفروش‌ترین گوشی زمان خودش بشود.

 


Motorola A760 و RAZR V3
 

RAZR V3


شرکت موتورولا از گوشی A760 در سال 2003 رونمایی کرد. این گوشی از سیستم عامل لینوکس و فناوری Java برخوردار بود.
 

 گوشی A760


این شرکت پس از چند سال از گوشی تاشو ریزر وی 3 (RAZR V3) رونمایی کرد که علاوه بر طراحی فوق العاده وزنی 95 گرمی داشت. این گوشی برای شارژ مجدد به درگاه مینی یو اس بی (mini USB) مجهز بود. به طور کلی گوشی ریزر وی 3 مورد توجه کاربران قرار گرفت به گونه‌ای که بیش از 130 میلیون از این دستگاه به فروش رفت و صاحب عنوان پرفروش‌ترین گوشی تاشوی تاریخ شد.


Motorola Q


 

Motorola Q


در سال 2005 گوشی موبایل Motorola Q معرفی و روانه بازار شد. این گوشی از سیستم عامل ویندوز بهره می‌برد و مثل گوشی‌های شرکت کانادایی بلک بری از صفحه کلید فیزیکی برخوردار بود.
Motorola PEBL

 Motorola PEBL U6


 Motorola PEBL U6

در سال 2005 شرکت موتورولا گوشی PEBL سری یو 6 آن را روانه بازار کرد. این گوشی که از سایز بسیار کوچکی برخوردار بود شکل و شمایلی شبیه به سنگ کریستال داشت. در سال 2008، نسخه‌های U3 و U9 از گوشی PEBL معرفی و روانه بازار شد.

 


Motorola SLVR L7
 

Motorola SLVR L7


گوشی SLVR L7 توسط شرکت موتورولا در سال 2005 معرفی و روانه‌ی بازار شد. این شرکت برای گوشی SLVR L7 از طراحی تاشو برای این گوشی منصرف شد و برای این گوشی طراحی همچون قالب شکلات را در نظر گرفت. در سال 2006 مدل L7e و در سال 2007 مدل L9 از سری گوشی‌های SLVR معرفی و روانه بازار شدند.


Motorola AURA R 1
 

Motorola AURA R 1


گوشی Motorola aura r1 در سال 2008 معرفی و روانه بازار شد. گوشی آئورا آر 1 از صفحه نمایش گرد که قابی از جنس استیل ضد زنگ داشت برخوردار بود که صفحه نمایش این گوشی قادر بود 180 درجه چرخش داشته باشد. علاوه بر این از دیگر ویژگی‌های این گوشی به محافظ لنز آن که از جنس یاقوت کبود 62 عیار بود می‌توانیم اشاره کنیم.


 Motorola DROID

 Motorola DROID

 
سری گوشی‌های دروید در سال 2009 به وجود آمدند و اولین گوشی از این مدل موتورولا دروید نام داشت که به سیستم عامل اندروید 2 مجهز بود. علاوه بر این، گوشی موتورولا دروید از صفحه نمایش لمسی برخوردار بود که به شکل کشویی حرکت می‌کرد و صفحه کلید آن بیرون می‌آمد. البته این گوشی که با نام دروید وان (1) نیز شناخته می‌شود اولین گوشی آن زمان بود که به صورت رایگان و پیش فرض از سرویس Google Maps برخوردار بود.


Motorola Flip out
 

Motorola Flip out


سال 2010 بود که شرکت موتورولا گوشی قابل توجه و جالب Flip Out را معرفی کرد که به صفحه نمایش لمسی 2.8 اینچی به همراهی صفحه کلید فیزیکی همچون محصولات شرکت بلک بری مجهز بود. این گوشی در چند رنگ عرضه شد و سیستم عامل پیش فرض آن اندروید 2.1 بود.


Motorola Droid X
 

Motorola Droid X


شرکت موتورولا گوشی هوشمند جدید دروید ایکس را در سال 2010 معرفی و روانه بازار کرد. گوشی دروید ایکس به دوربین 8 مگاپیکسلی و صفحه نمایش 4.3 اینچی که در سال 2010 اندازه بزرگی به شمار می‌رفته است، مجهز بود.


Motorola X2
 

Motorola X2


در سال 2011 گوشی Motorola X2 که در حقیقت نسل بعدی گوشی Motorola Droid X به حساب می‌آمد توسط شرکت آمریکایی معرفی و روانه بازار شد.


Motorola Droid RAZR
 

Motorola Droid RAZR


گوشی جدید موتورولا که از سری گوشی‌های ریزر بود با نام Motorola Droid RAZR در سال 2011 معرفی و روانه بازار شد که این گوشی باریک‌ترین گوشی زمان خود با ضخامت 7.1 میلی متری بود. از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان به سیستم عامل اندروید 2.3.5، صفحه نمایش 4.3 اینچی و دوربین 8 مگاپیکسلی اشاره کرد. به طور کلی این گوشی با موفقیت همراه بود و توانست فروش خوبی داشته باشد.


Motorola Moto X و گوگل

Motorola Moto X

 
شرکت موتورولا در سال 2012 توسط گوگل به قیمت 12.5 میلیارد دلار خریداری شد و این شرکت در همان سال گوشی Moto X را معرفی و روانه بازار کرد. گوشی موتو ایکس با این که یک گوشی میان رده به حساب می‌آمد ولی نکته‌ی قوت آن توانایی سفارشی سازی گوشی به وسیله‌ی Moto Maker بود. نسل دوم Moto X در سال 2014 معرفی و روانه بازار شد.


لنوو و موتو جی و موتو ای


 

موتو جی و موتو ای


کمپانی لنوو شرکت موتورولا را در سال 2014 از گوگل به قیمت 2.91 میلیارد دلار خریداری کرد و گوشی‌های موفق Moto G و Moto E را معرفی و عرضه کرد. نسل سوم گوشی‌های Moto G نیز در سال 2015 روانه بازر شد.


سری Z

موتورولا سری Z

 
شرکت موتورولا، سری گوشی‌های ایکس را در سال 2016 کنار گذاشته و سری گوشی‌های Z را به بازار معرفی کرد. گوشی Moto Z پرچم داری با ساختار ماژولار است موتو مادها نیز به آن متصل می‌شوند. شرکت موتورولا مدعی است که گوشی هوشمند Moto Z با ضخامت 5.2 میلی متری باریک‌ترین گوشی پرچم دار در زمان خود است.
به طور کلی شرکت موتورولا نیز فراز و نشیب بسیار زیادی را همچون تعداد بسیار زیادی شرکت‌های مرتبط با فناوری، تجربه کرده است ولی این نکته که شرکت موتورولا از پیشگامان نوآوری و خلاقیت در دنیای تکنولوژی بوده است را نمی‌توان انکار کرد با اینکه این شرکت در حال حاضر در شیب ملایم نزولی قرار گرفته ولی آینده این شرکت تاریک به نظر نمی‌رسد و امید است این شرکت به همراهی لنوو بتواند دوباره به اوج برگردد. با ما همراه باشید تا در ادامه به برترین گوشی های موتورولا در سال 2018 و 2019 نگاهی داشته باشیم.

 


برترین گوشی های موتورولا در سال 2018 و 2019
سری one
Motorola one

گوشی هوشمند Motorola one در آگوست 2018 معرفی و در اکتبر 2018 روانه بازار شده است.

 

Motorola one


 
مهم‌ترین مشخصات گوشی موتورولا وان
•    صفحه نمایش 5.9 اینچی با نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه 79.2 درصدی
•    حافظه داخلی 64 گیگابایتی با رم 4 گیگابایتی
•    دوربین اصلی دوگانه: 13 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0 (فوکوس خودکار با تشخیص فاز) + 2 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.4 (سنسور تشخیص عمق تصاویر)
•    دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2
•    سیستم عامل اندروید 8.1 (Oreo) ف برنامه ریزی شده برای ارتقا به اندروید 9.0 (Pie)؛ اندروید وان
•    تراشه کوالکام اسنپدراگون 625
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت
•    حسگر اثر انگشت در قسمت پشتی گوشی



 

 

گوشی موتورولا One Vision

 

گوشی موتورولا One Vision


گوشی وان ویژن در می 2019 معرفی و از همان ماه به بازار عرضه شده است.
مهم‌ترین مشخصات گوشی وان ویژن
•    صفحه نمایش 6.3 اینچی با رزولوشن 1080 در 2520 پیکسلی که نسبت سطح صفحه نمایش این گوشی به بدنه آن در حدود 82.5 درصد می‌باشد.
•    حافظه داخلی 128 گیگابایتی با 4 گیگابایت رم
•    دوربین اصلی دوگانه: 48 مگاپیکسلی f/1.7 + 5 مگاپیکسلی f/2.2
•    دوربین سلفی 25 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0
•    سیستم عامل اندروید 9.0 (Pie)؛ اندروید One
•    تراشه اکسینوس 9609 (Exynos 9609)
•    حسگر اثر انگشت در قسمت پشتی گوشی
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمر با ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت

 


گوشی موتورولا One Action
 

گوشی موتورولا One Action


گوشی موتورولا وان اکشن در آگوست 2019 معرفی و از همان ماه به بازار عرضه شده است.
مهم‌ترین مشخصات گوشی وان اکشن
•    صفحه نمایش 6.3 اینچی با رزولوشن 1080 در 2520 پیکسلی که نسبت سطح صفحه نمایش این گوشی به بدنه آن در حدود 82.5 درصد می‌باشد.
•    128 گیگابایت حافظه داخلی + 4 گیگابایت رم
•    دوربین اصلی سه گانه: 12 مگاپیکسل wide + 16 مگاپیکسلی ultra wide + 5 مگاپیکسلی حسگر عمق
•    دوربین سلفی 12 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0
•    سیستم عامل اندروید 9.0 (Pie)؛ اندروید One
•    تراشه اکسینوس 9609 (Exynos 9609)
•    حسگر اثر انگشت در بخش پشتی گوشی
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمر با ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت

 

 


گوشی موتورولا One Zoom
 

گوشی موتورولا One Zoom


گوشی هوشمند وان زوم در سپتامبر 2019 معرفی و از همان ماه به بازار عرضه شده است.
مهم‌ترین مشخصات گوشی وان زوم
•    صفحه نمایش 6.39 اینچی با رزولوشن 1080 در 2340 پیکسلی که نسبت سطح صفحه نمایش این گوشی به بدنه آن در حدود 84.6 درصد می‌باشد.
•    حافظه داخلی 128 گیگابایتی + رم 4 گیگابایتی
•    دوربین اصلی چهارگانه: 48 مگاپیکسل wide + 8 مگاپیکسل telephoto + 16 مگاپیکسل ultra wide + 5 مگاپیکسل حسگر عمق تصاویر
•    دوربین سلفی 25 مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.0
•    سیستم عامل اندروید 9.0 (Pie)؛ اندروید One
•    تراشه کوالکام اسنپدراگون 675
•    حسگر اثر انگشت به صورت optical و زیر صفحه نمایش
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمر با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت

 

 


گوشی موتورولا One Marco
گوشی وان مارکو در اکتبر 2019 معرفی و از همان ماه به بازار عرضه شده است.
 

گوشی موتورولا One Marco

 

مهم‌ترین مشخصات گوشی وان مارکو
•    صفحه نمایش 6.2 اینچی با رزولوشن 720 در 1520 پیکسل که نسبت سطح صفحه نمایش این گوشی به بدنه آن در حدود 81.3 درصد می‌باشد.
•    64 گیگابایت حافظه داخلی + 4 گیگابایت رم
•    دوربین اصلی سه گانه: 13 مگاپیکسلی f/2.0 + 2 مگاپیکسل f/2.2 + 2 مگاپیکسل f/2.2
•    دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2
•    سیستم عامل اندروید 9.0 (Pie)
•    تراشه مدیا تک هلیو P70
•    حسگر اثر انگشت در قسمت پشتی گوشی
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمر با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت

 


سری موتو جی
سری Moto G همواره به دلیل قیمت مناسب آن‌ها از اهمیت برخوردار بوده‌اند و به عنوان قسمتی از شخصیت برند موتورولا به حساب می‌آیند.
Moto G6


 

Moto G6

Moto G6

 
گوشی موبایل موتو جی 6 در آوریل 2018 معرفی و روانه بازار شد.


مهم‌ترین مشخصات گوشی موتو جی 6
•    صفحه نمایش 5.7 اینچی با نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه 75.4 درصد
•    حافظه داخلی 64 گیگابایتی با رم 4 گیگابایتی یا حافظه داخلی 32 گیگابایتی با رم 3 گیگابایتی
•    دوربین اصلی دوگانه: 12 مگاپیکسلی (f/1.8) + 5 مگاپیکسلی (f/2.2)
•    دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی (با گشودگی دیافراگم f/2.2)
•    سیستم عامل اندروید 8.0 قابل ارتقا به اندروید 9.0
•    تراشه کوالکام اسنپدراگون 450
•    باتری غیر قابل تعویض 3000 میلی آمپر ساعت
•    168 گرم وزن و دارای حسگر اثر انگشت در جلوی صفحه روی دکمه Home

 


Moto G6 Plus

 

Moto G6 Plus


گوشی موتو جی 6 پلاس در آوریل 2018 معرفی و در می 2018 با قیمت 299 یورو به بازار عرضه شد. در میان سه گوشی سری جی که در سال 2018 معرفی شده‌اند فقط گوشی جی 6 پلاس از قابلیت NFC برخوردار می‌باشد.
 گوشی موتو جی 6 پلاس با ضخامت 8 میلی متری نازک‌تر از گوشی موتو جی 6 است که 8.3 میلی متر ضخامت دارد علاوه بر این، گوشی هوشمند موتو جی 6 پلاس در بسیاری از بخش‌ها نسبت به گوشی موتو جی 6 برتری دارد.


مهم‌ترین مشخصات گوشی موتو جی 6 پلاس
•    صفحه نمایش 5.9 اینچی با نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه 74.4 درصدی
•    حافظه داخلی 64 گیگابایتی با 4 گیگابایت رم یا 128 گیگابایت حافظه داخلی و رم 6 گیگابایتی
•    دوربین اصلی دوگانه: 12 مگاپیکسلی (f/1.7) + 5 مگاپیکسلی (f/2.2)
•    دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2
•    سیستم عامل اندروید 8.0 قابل ارتقا به اندروید 9.0
•    تراشه کوالکام اسنپدراگون 630
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3200 میلی آمپر ساعتی
•    حسگر اثر انگشت در قسمت جلویی گوشی
•    برخورداری از قابلیت NFC

 


Moto G6 Play
 

Moto G6 Play


گوشی موتو جی 6 پلی در آوریل 2018 معرفی و در می 2018 به بازار عرضه شد. این گوشی با قیمت 199 دلار عرضه شد که نسبت به گوشی های موتو جی 6 و موتو جی 6 پلاس ارزان‌تر بوده و قاعدتاً از مشخصات سخت افزاری ضعیف‌تری برخوردار می‌باشد.


مهم‌ترین مشخصات گوشی موتو جی 6 پلی
•    صفحه نمایش 5.7 اینچی با نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه 75.2 درصدی
•    حافظه داخلی 32 گیگابایتی و رم 3 گیگابایتی یا 16 گیگابایت حافظه داخلی و رم 2 گیگابایتی
•    دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0 و دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی
•    سیستم عامل اندروید.08 قابل ارتقا به اندروید 9.0
•    تراشه کوالکام اسنپدراگون 430
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعتی
•    حسگر اثر انگشت در بخش پشتی گوشی

 


Moto G7 Play
 

Moto G7 Play


گوشی موبایل موتو جی 7 پلی در فوریه 2019 معرفی و در مارس 2019 با پایه قیمت 200 دلار به بازار عرضه شد.


مهم‌ترین مشخصات گوشی موتو جی 7 پلی
•    صفحه نمایش 5.7 اینچی با 77.3 درصد نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه و رزولوشن 1512 در 720 پیکسل
•    32 گیگابایت حافظه داخلی و 2 گیگابایت رم
•    دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0
•    دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2
•    سیستم عامل اندروید 9.0
•    تراشه کوالکام اسنپدراگون 632
•    حسگر اثر انگشت در قسمت پشتی گوشی
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت

 


Moto G7 Power
 

Moto G7 Power


گوشی موتورولا موتو جی 7 پاور در فوریه 2019 معرفی و در همان ماه با قیمت پایه 250 دلاری روانه بازار شد. این گوشی همان طور که از نامش مشخص است، مجهز به یک باتری قدرتمند می‌باشد که برتری اصلی آن به حساب می‌آید ولی به طور کلی مشخصات سخت افزاری این گوشی با گوشی موتو جی 7 پلی تفاوت چندانی ندارد.


مهم‌ترین مشخصات گوشی موتو جی 7 پاور
•    صفحه نمایش 6.2 اینچی با رزولوشن 720 در 1570 پیکسل (نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه در حدود 77.6 درصد)
•    حافظه داخلی 64 گیگابایتی با رم 4 گیگابایتی یا حافظه داخلی 32 گیگابایتی با رم 3 گیگابایتی
•    دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0
•    دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2
•    سیستم عامل اندروید 9.0
•    تراشه کوالکام اسنپدراگون 632
•    حسگر اثر انگشت در بخش پشتی گوشی
•    باتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمر با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعتی

 


Moto G7
 

Moto G7


گوشی موتو جی 7 در فوریه 2019 معرفی و در مارس 2019 با قیمت پایه 300 دلاری در بازار عرضه شده است. این گوشی از لحاظ تعادل بین امکانات فنی و قیمت، ارزش خرید بالایی دارد. همان طور که مشاهده می‌کنید برخلاف مدل‌های دیگر که دارای یک Notch (زائده‌ی بالای پنل جلوی گوشی) بسیار بزرگ می‌باشند، مشاهده نمی‌کنید و به جای آن یک Notch قطره‌ای با ظاهری زیبا در قسمت بالای پنل جلوی گوشی مشاهده می‌کنید.


مهم‌ترین مشخصات گوشی موتو جی 7
•    صفحه نمایش 6.24 اینچی با رزولوشن 1080 در 2270 پیکسلی (نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه در حدود 81.4 درصد)
•    حافظه داخلی 64 گیگابایتی با رم 4 گیگابایتی
•    دوربین اصلی دوگانه: 12 مگاپیکسلی f/1.8 + 5 مگاپیکسلی f/2.2
•    دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی
•    سیستم عامل اندروید 9.0 (Pie)
•    تراشه کوالکام اسنپدراگون 632
•    حسگر اثر انگشت در قسمت پشتی گوشی
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت

 


Moto G7 Plus
 

Moto G7 Plus


گوشی موتو جی 7 پلاس در فوریه 2019 معرفی و در مارس 2019 با قیمت پایه 300 یورو روانه بازار شده است.
مهم‌ترین مشخصات گوشی موتو جی 7 پلاس
•    صفحه نمایش 6.2 اینچی با رزولوشن 1080 در 2270 پیکسل (نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه گوشی در حدود 81.4 درصد)
•    حافظه داخلی 64 گیگابایتی با 4 گیگابایت رم
•    دوربین اصلی دوگانه: 16 مگاپیکسلی f/1.7 + 5 مگاپیکسلی f/2.2
•    دوربین سلفی 12 مگاپیکسلی
•    سیستم عامل اندروید 9.0 (Pie)
•    حسگر اثر انگشت در قسمت پشتی گوشی
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت

 


Moto G8 Plus
 

گوشی موتو جی 8 پلاس

 

گوشی موتو جی 8 پلاس

 
گوشی موتو جی 8 پلاس در 24 اکتبر 2019 مصادف 2 آبان 1398 معرفی و به بازار عرضه شده است.


مهم‌ترین مشخصات گوشی موتو جی 8 پلاس
•    صفحه نمایش 6.3 اینچی با رزولوشن 1080 در 2280 پیکسل (حدود 82.5 درصد نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه گوشی می‌باشد.)
•    4 گیگابایت رم با 64 گیگابایت حافظه داخلی
•    دوربین اصلی سه گانه: 48 مگاپیکسلی Wide + 16 مگاپیکسلی ultra wide + 5 مگاپیکسلی
•    دوربین سلفی 25 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0
•    سیستم عامل اندروید 9.0 (Pie)
•    تراشه کوالکام اسنپدراگون 665
•    حسگر اثر انگشت در قسمت پشتی گوشی
•    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمر با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعتی

 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 3

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید