بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه به پایان سال  و جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

تاریخچه برند سونی؛از لوازم خانگی تا تلفن همراه هوشمند

تاریخچه برند سونی؛از لوازم خانگی تا تلفن همراه هوشمند
چکیده این مطلب : انتشار : 1398/10/10 0 نظر

امروز قصد داریم یکی از بزرگترین کمپانی های تولید کننده موبایل و لوازم خانگی ژاپن یعنی سونی  را معرفی کنیم.کمتر کسی در این دنیا وجود دارد که نام کمپانی سونی را نشنیده باشد. رقم فروش محصولات شرکت سونی آن را در جایگاه دهم پر درآمدترین شرکت‌های جهان قرار داده است پس با ما همراه باشید

تاریخچه شرکت سونی؛ لوازم خانگی تا تلفن همراه هوشمند


کمتر کسی در این دنیا وجود دارد که نام کمپانی سونی را نشنیده باشد. رقم فروش محصولات شرکت سونی آن را در جایگاه دهم پر درآمدترین شرکت‌های جهان قرار داده است. این شرکت ژاپنی کارمندان زیادی با ملیت‌های گوناگونی دارد.
مرکز اصلی شرکت سونی در میناتو توکیو قرار دارد. علاوه بر لوازم خانگی، خدمات مالی و گوشی‌های هوشمند رد پای کمپانی سونی در تولید بازی‌های خارق العاده هم دیده می‌شود. شرکت سونی به لحاظ تولید محصولات الکتریکی نیز بسیار مشهور است. این موضوع باعث شد تا شرکت سونی در سال 2016 از میان 500 کمپانی دیگر در جایگاه 113 بهترین شرکت در جهان را از آن خود کند. کمپانی سونی زیر مجموعه‌هایی نیز دارد که سونی موزیک، سونی موبایل، سونی پیکچرز، سونی گیم و فایننشیال هلدینگ اشاره کرد.
سونی با وجود گذراندن شکست‌ها و موفقیت‌های زیادی که در گذشته داشت امروزه جز 5 شرکت برتر جهان در تولید نمایشگر است. امروزه 125000 کارمند در این شرکت مشغول به کار هستند. سونی و کارمندهای آن با شعار Be Moved پله‌های ترقی را یکی یکی طی می‌کنند.امروزه سونی در آمریکا، آسیا، آمریکای لاتین و شرقی و ژاپن دفاتر زیادی دارد. بد نیست بدانید که 32.5 درصد از کارکنان شرکت سونی در آمریکا و 17 درصد در اروپا بانوان تشکیل می‌دهند


.
تاریخچه تأسیس شرکت سونی

 

تاریخچه تأسیس شرکت سونی


در جنگ جهانی دوم ماسارو ایبوکا که یک مهندس بود در سال 1945 تصمیم گرفت در توکیو ژاپن دست به کار تازه‌ای بزند. در ابتدا او کارگاهی تأسیس کرد که تنها 8 کارمند داشت. این کارگاه شبیه هیچ کارگاه دیگری نبود چرا که به نوعی مخروبه بود و حتی پنجره‌ای هم نداشت.اما این وضعیت ماندگار نبود. با طی کردن پله‌های ترقی ساختمان کارگاه هم ارتقا پیدا می‌کرد. در همین سال‌ها بود که ایبوکا یک شرکت جدید که توکیو تسوشین کوگی نام داشت را تأسیس کرد. معنی نام آن موسسه تحقیقات ارتباطات توکیو است.
افراد زیادی دوست داشتند در این شرکت مشغول به کار بشوند تا با کمک هم ژاپن قدرتمندتری بسازند. ایبوکا برای حقوق دادن به کارمندان شرکت از مبالغی کمی که انباشته بود استفاده می‌کرد. اولین ایده برای راه اندازی خط تولید از دنبال کردن اخبار توسط مردم در شرکت سونی شکل گرفت.
همانطور که گفته شد ژاپن در آن سال‌ها با جنگی عظیم مواجه شده بود بنابراین تنها منبع خبری مردم رادیوها بودند که بخاطر جنگ از بین رفته بودند و یا پلیس اجازه استفاده از آن‌ها را نمی‌داد. ایبوکا و اعضای شرکتش این رادیوها را جمع می‌کردند و به تعمیر آن‌ها می‌پرداختند.
بعلاوه در ساختمان آن‌ها تبدیل کننده‌هایی تعبیه می‌کردند که به راحتی امواج رادیو را دریافت می‌کرد. همین اقدام سرنوشت شرکت را رو به تغییر سوق داد. دیگر شرکا ایبوکا بر سر زبان‌ها افتاده بود. طرفداران ایبوکا وقتی بیشتر شد که یک خبرنگار از شرکت او خبری در روزنامه چاپ کرد.
البته چاپ این خبر باعث اتفاق مهم دیگری هم شد و آن صمیمی شدن آکیو موریتای فیزیکدان و ایبوکا شد. موریتا و ایبوکا موسسان شرکت سونی هستند. دوستی آن‌ها در یک پروژه‌ی تحقیقاتی در زمینه سلاح شکل گرفت. با اینکه یکی از دیگری مسن‌تر بود اما دوستی آن‌ها مثال نزدنی بود

 

همکاری دوباره موریتا و ایبوکا


 
جنگ که تمام شد موریتا به وطن خود بازگشت. در آن زمان به دلیل نبود امکانات ارتباطی این دو دوست دیگر خبری از هم نداشتند. تا اینکه آن روزنامه با نام ایبوکا چاپ شد. این روزنامه جرقه‌ی همکاری دوباره موریتا و ایبوکا را زد. این دو دوست در قدم اول تصمیم به تغییر نام شرکت خود گرفتند.اولین پیشنهاد TTK مخفف نام شرکت بود که به دلیل استفاده‌ی یک شرکت دیگر رد شد. پیشنهاد دوم هم نام Totsuko بود که به دلیل سخت بودن واژه برای سایر زبان‌ها رد شد. پس نام Sony انتخاب شد. سونی از دو کلمه Sonus به معنای صوتی و Sonny به معنای پسر تشکیل می‌شد.
این نام نشان دهنده‌ی این بود که اعضای شرکت سونی جوانان هستند. هدف آن‌ها این بود که برند خود را جهانی کنند. در سال 1960 بود که فیزیکدان جوان به همراهی دوست مهندس خود یک نمایندگی از سونی را در آمریکا تأسیس کردند.
آن‌ها در اولین قدم دست به تولید یک پلوپز زدند که به بن بست رسید چرا که در زمان جنگ غذایی برای خوردن یافت نمی‌شد. اما این شکست نتوانست این دو دوست دیرینه را نا امید کند. این پلو پز می‌توانست برنج را به شکل مناسبی بپزد ولی هیچوقت وارد بازار نشد. پس آن‌ها تصمیم گرفتند روی بخش پژوهشی بیشتر سرمایه گذاری کنند و لوازمی را تولید کنند که نیاز بازار و مردم است.پس از شکست در پروژه‌ی پلو پز این بار شرکت سونی یک بالش تولید که گرما تولید می‌کرد. وقتی این بالش تولید شد جنگ به انتها رسیده بود و پیدا کردن یک وسیله‌ی گرم کننده برای مردم یک موهبت بود. این بار سونی در این پروژه موفق شد.
هشت سال از جنگ گذشت و موریتا به آمریکا رفت و در این سفر اطلاعاتی درباره‌ی ساخت و تولید ترانزیستورها کسب کرد. پیش از این تنها شرکت وسترن الکتریک بود که به این تکنولوژی دسترسی داشت. موریتا و شرکتش توانستند چهار سال بعد یعنی در سال 1953 اولین رادیوهای ترانزیستوری که TR-55 نام داشت را تولید کردند.
پس از آن نیز در سال 1957 رادیوهای ترانزیستوری جیبی را تولید کرد. زمان گذشت و رادیو در زندگی مردم محبوبیت سابق را نداشت. بنابراین سر و کله‌ی اولین تلویزیون که Tv8-301 نام داشت به بازار وارد شد. پس از آن نیز در سال 1986 بود که سونی دست به تولید تلویزیون‌های رنگ زد.سال 2005 سالی بود که کمپانی سونی شرکت کونیکا منیولتا را خرید. تا پیش از این اتفاقاً شرکت منولتا دوربین‌های دی‌ای آل ای الفا 100 را تولید می‌کرد. وقتی که سونی این کمپانی را خرید تولید دوربین‌های دی اس آل را از سال 2006 آغاز کرد.
البته نا گفته نماند که بین سال‌های 2003 تا 2006 لپ تاب‌هایی توسط شرکت سونی تولید شد که در آن‌ها از باطری لیتیومی استفاده شده بود. ممکن است در ابتدا به این فکر کنید که اقدام فوق العاده ای است اما این باطری‌ها منفجر می‌شدند بنابراین در سال 2006 بود که کمپانی دل باطری‌های خود را به کمپانی سونی داد.
سونی تولید تلفن همراه را از سال 2000 آغاز کرد. در این سال موبایل سونی اریکسون بسیار محبوب بود. یکی از مدل‌های سونی اریکسون مدل T68 بود که در سال 2002 به بازار عرضه شد. همچنین نسل جدید آن یعنی مدل T610 در سال 2003 تولید شد که اولین گوشی دوربین دار بود.سال 2005 نیز سونی با تولید گوشی K750 به خوبی درخشید این گوشی دوربین دو مگاپیکسلی و ام پی تری پلیر داشت. پس از آن نیز مدل W800 به بازار آمد. ویژگی‌هایی همچون دوربین 3.2 مگاپیکسلی و فلش سبب بالا رفتن میزان فروشش شد. مدل جدیدتر سونی اریکسون در سال 2007 ارائه شد که K850 نام داشت و دوربینی 5 مگاپیکسلی داشت.
اولین گوشی اندرویدی سونی سونی اریکسون اکسپریا ایکس 10 نام داشت. این گوشی یک نمایشگر 4 اینچی و دوربین 8.1 مگاپیکسلی بود. پایین بودن اندروید و فقدان قابلیت چند لمسی بودن صفحه باعث گوشه گیری این مدل شد.در سال 2011 بود که مدل جدیدی از تلفن همراه اندرویدی توسط سونی ارائه شد. Xperia Arc از اندروید 2.3.2 پشتیبانی می‌کرد. همچنین یک دوربین با کیفیت به همراه یک فلش در آن تعبیه شده بود. تنها عیب این گوشی قیمت بالای آن بود.
در همین سال یک گیم نت دستی نیز توسط کمپانی سونی ارائه شد که وزن زیاد، قیمت بالا و بازی‌های بی کیفیت آن را از دور رقابت خارج کرد. سهم سونی در این سال به 2 درصد افت کرده بود. در این میان رقبای بزرگی همچون سامسونگ و اچ تی سی در بازار خودنمایی می‌کردند. پس در همین سال بود که سونی با اریکسون همراه شد.
سال 2013 سالی بود که سونی موفق به تولید گوشی مدل اکسپریا زد شد که اضافه شدن قابلیت ضد آب بودن باعث شد تا ره صد ساله را یک شبه طی کند. همچنین نمی‌توان از موفقیت در تولید تبلت های مدل زد آلترا چشم پوشی کرد.ایبوکا همیشه دوست داشت تا فن آوری هایی را تولید کند که روی زندگی مردم تأثیر گذاشته و زندگی آن‌ها را ارتقا دهد. او سعی کرده بود تا این طرز فکر را در ذهن تمام کارمندان شرکت جا بیندازد. البته او برای رشد دادن این قانون در ذهن کارکنان به هیچ وجه خشن نبود بلکه برعکس سعی می‌کرد همواره نشاط را در جو شرکت حفظ نماید.


گسترش فعالیت
سال 1950 بود که سونی از روی نمونه آمریکایی موجود در بازار اولین دستگاه ضبط نوار ساخت ژاپن را تولید کرد. البته افراد زیادی به این محصول توجه نشان ندادند. پس از آن نیز برند سونی نسخه ترجمه شده 999 راه طریقه‌ی استفاده از دستگاه ضبط نوار را بین مردم همه گیر کرد.این اقدام باعث آشنایی بیشتر مردم با دستگاه ضبط نوار شد و عرضه و تقاضای محصول هم بیشتر شد. فروش بالای این محصول تا جایی ادامه پیدا کرد که ایبوکا و موریتا برای تولید مجبور به توسعه‌ی شرکت شدند.

 

دستگاه ضبط نوار

 

پس از آن نیز در سال 1955 شرکت سونی اولین رادیوی ترانزیستوری را تولید کرد.
 

شرکت سونی اولین رادیوی ترانزیستوری را تولید کرد

 

در سال 1960 بود که اولین تلویزیون ترانزیستوری که قابل حمل بود توسط شرکت سونی تولید شد. این تلویزیون در جهان همتایی نداشت. ایده‌ی قابل حمل بودن این تلویزیون از رادیو برادشته شده بود. را که در آن زمان همه در خانه‌های خود تلویزیون‌های بزرگ و سنگینی داشتند.

 

تلویزیون ترانزیستوری سونی


در سال 1971 بود که شرکت سونی اولین دستگاه پخش کننده نوار ویدئویی را تولید کرد. اما این محصول با محصولات گذشته یک تفاوت اساسی داشت و آن رنگی نشان دادن ویدئوها بود. درست پنج سال بعد از این موفقیت یعنی در سال 1976 بود که ایبوکا بازنشسته شد و پست مدیر عاملی شرکت به موریتا واگذار شد.
 

شرکت سونی اولین دستگاه پخش کننده نوار ویدئویی

 

پس از آن در سال 1979 اولین واکمن‌ها به بازار آمدند. این واکمن‌ها که توسط شرکت سونی تولید شده بودند ابعاد و وزن کمی داشتند و به راحتی قابل حمل بودند. با اینکه این نمونه‌های اولیه قابلیت ضبط صدا را نداشتند؛ اما به سرعت بین مردم هم گیر شدند و برای بار دوم نام سونی را بر سر زبان‌ها انداختند.

 

 واکمن‌ها تولید شده توسط شرکت سونی


شرکت سونی با ارائه اولین دستگاه پخش سی دی در سال 1982 لرزه‌ای به بازار مصرف وارد کرد. در همین سال بود که مدیر عامل دیگر کمپانی سونی که نوریو اوگا نام داشت در فهرست بهترین مدیر عامل‌ها قرار گرفت. موفقیت دیگر کمپانی سونی در این سال خریدن شرکت کلمبیا پیکچرز بود که اوج موفقیت در آن دوران بود.
 

 اولین دستگاه پخش سی دی سونی

 

زلزله دیگر شرکت سونی به بازار مصرف وقتی بود که پلی استیشن را تولید و به بازار عرضه کرد. این وسیله‌ی محبوب در سال 1994 تولید و در سال بعد به جز مردم ژاپن بین مردم آمریکا و اروپا محبوبیت زیادی کسب کرد.استقبال مردم از این وسیله‌ی سرگرم کننده تاجایی ادامه پیدا کرد که میزان فروش شرکت را از ده میلیون به 50 میلیون رساند. امروزه هم نسل‌های جدیدتر این گیم نت در بازار موجود است که طرفداران بسیاری دارد.
 

پلی استیشن سونی

 

ایده‌های ناب سونی یکی پس از دیگری خودنمایی می‌کردند. در سال 1995 بود که کمپانی سونی اولین دوربین دیجیتال جهان را تولید کرد. این دوربین اولین دوربینی بود که فیلم‌ها را با کیفیت خوبی در حافظه‌ی خود ثبت می‌کرد.
 

کمپانی سونی اولین دوربین دیجیتال جهان

 

شرکت سونی اولین لپ تاب‌های خود را با نام لپ تاب وایو در سال 1997 تولید کرد. این لپ تاب‌ها با ضخامت کمی که داشتند شکل جدیدی از نسل کامپیوترها را به مردم انسان‌ها نشان دادند.
سال 2001 را می‌توان بهترین سال برای سونی در زمینه گشترش فعالیت‌هایش دانست. شرکت سونی در این سال با شرکت اریکسون شریک شد و حاصل این شراکت موبایل‌های نوستالژیک سونی اریکسون بود. سال 2012 بود که شرکت سونی سهام شرکت اریکسون را خرید.پس از آن نیز گوشی‌ها با نام سونی به بازار عرضه می‌شدند. موفقیت سونی در این زمینه تا جایی بود که در جایگاه چهارم برترین تولید کننده‌های گوشی جای گرفت. امروزه برند سونی گوشی‌هایی از مدل اکسپریا را تولید می‌کند که بسیار پرطرفدار هستند.


شکست‌های برند سونی

شکست‌های برند سونی

 


سونی همیشه در تولید بهترین‌ها جز اولین‌ها بود. اما این برند محبوب شکست‌های بسیار بدی را هم تجربه کرد. اگر کنجکاو هستید تا سر از شکست‌های کمپانی سونی در بیاورید در ادامه با ما همراه باشید:


روبات‌های سونی Aibo
سال 1999 سال شکل گیری صنعت روباتیک شرکت سونی بود. سونی در اولین قدم روبات‌های سگی را به بازار وارد کردند که کاربران می‌توانستند به آن‌ها آموزش دهند. این سگ‌های آهنی احساساتی هم داشتند و می‌توانستند به خوبی شادی، ناراحتی، تعجب و عصبانیت خود را نشان دهند.به نظر می‌رسد که برند سونی با این سگ‌ها پول خوبی به جیب زده باشد اما اینطور نیست. این سگ‌های روباتیک 2500 دلار قیمت داشتند که در آن زمان قیمت زیادی محسوب می‌شد در نتیجه شرکت سونی مجبور شد ا جلوی تولید این توله‌های بامزه را بگیرد


کلیپ موسیقی Vaio
اولین سری واکمن‌ها در سال 1979 توسط کمپانی سونی ارائه شد که در این سال رقیب قدری همچون اپل داشت. در کمال تأسف اولین محصول موسیقی دیجیتالی سونی با شکست مواجه شد. دلیل آن نیز پشتیبانی واکمن‌ها از فرمت ATRACT بود.این فرمت فقط در مینی دیسک‌های سونی استفاده می‌شد. در سال 2000 فرمت فایل‌های موسیقی به MP3 تغییر پیدا کرد. همچنین قابلیت به اشتراک ذاشتن موسیقی در سرتاسر جهان به میان آمد و سونی را در تولید واکمن‌ها آشفته خاطر کرد.


سونی e-Villa
سال 2001 اینترنت رنگ دیگری به فروش محصولات خانگی بخشید. برند سونی هم در همین راستا محصول e-VILLA را راه اندازی کرد. این وسیله از یک نمایشگر 15 اینچی و یک مودم دیال آپ 56 کیلوبایتی طراحی شده بود.این سرویس به سروریس ایمیل و سایت‌ها دسترسی داشت. بازار رقابت در این زمینه بسیار گرم بود. اما مشکلی وجود داشت آن هم این بود که مردم کار کردن با سیستم ویندوز را بیشتر می‌پسندیدند که در نتیجه منجر به شکست سونی در این زمینه شد.


سونی Airboard
این تبلت ها یک نمایشگر 10 اینچی داشتند که به کاربر اجازه می‌داد تا از طریق اینترنت به تماشای شبکه‌ی محبوب خود بنشیند. علاوه بر تلویزیون دیدن سرچ در اینترنت هم از دیگر امکانات این تبلت بود. قیمت بالای این محصول سونی را در تولید ناکام کرد.


سونی PSX
سال 2003 بود که شرکت سونی دو محصول پلی استیشن 2 و ضبط کننده‌ی ویدئو را با هم تلفیق کرد و محصول جدیدتری تولید کرد. این محصول این امکان را به کاربر می‌داد که علاوه بر بازی کردن به طور همزمان برنامه‌های محبوب خود را ضبط کنند. وزن زیاد و قیمت بالا از معایب این وسیله بود بنابراین شکست دیگری برای این محصول به همراه داشت.


تلویزیون‌های اُ ال ای دی
سال 2007 بود که شرکت سونی نمایشگرهای جدیدی تولید کرد که کیفیت رنگ و تصویر بهتری نسبت به آل سی دی‌ها داشتند. این نمایشگرها که اُ آل ای دی نام داشتند بسیار محبوب بودند و تنها عاملی شکست برند سونی را به همراه داشت قیمت 2000 دلاری آن بود.


انواع گوشی های سونی


اکسپریا X1
این تلفن همراه ویندوزی در سال 2008 توسط کمپانی سونی تولید شد. نمایشگر 3 اینچی با رزولوشن 800*480 و صفحه کلید کشویی از ویژگی‌های محبوب این برند به حساب می‌آمد.

 

اکسپریا X1


اکسپریا X2
آخرین تلفن همراه ویندوزی کمپانی سونی که در سال 2009 به بازار عرضه شد اکسپریا X2 بود. نمایشگر این مدل 3.2 اینچ با روزلوشن 800*480 بود که همچون نسل پیشین خود یک صفحه کلید داشت.

 

اکسپریا X2


اکسپریا X10
با روی کار آمدن سیستم محبوب اندروید دیگر وقت بازنشسته شدن سیستم ویندوزی رسیده بود. پس کمپانی سونی هم با اکسپریا X10 اولین گوشی اندرویدی خود را به همگان معرفی کرد. ظاهری زیبا و نرم افزار کارآمدش همچنین نمایشگر 4 اینچی با رزولوشن 854*480 این مدل منجر به افزایش فروش این مدل شد.

 

اکسپریا X10


اکسپریا Arc
مشخصات فنی و ظاهری مدل آرک آن را در لیست برترین گوشی‌های سال 2011 قرار داد. نمایشگر 4.2 اینچی با رزولوشن 854*480 نسبت به نسل‌های پیشین خود محبوبیت بیشتری پیدا کرد. پردازنده‌ی به کار رفته در این نوع گوشی از نوع اسنپدراگون با فرکانس 1 گیگاهرتز است. در همان سال سونی مدل جدیدتری به نام Arc s را معرفی کرد که در ساختمان خود پردازنده 1.4 گیگابایتی داشت.

 

اکسپریا Arc


اکسپریا Play
این مدل گوشی برای بازی کردن در سال 2011 طراحی شده بود. اما پروژه‌ی تولید و عرضه‌ی این نوع گیم دستی با شکست مواجه شد.

 

اکسپریا Play


اکسپریا Ion
کمپانی سونی در سال 2012 سهام کمپانی اریکسون را خرید و تولیدات خود را بدون پسوند اریکسون به بازار عرضه کرد. پس از آن گوشی اکسپریا Ion با نمایشگر 4.55 اینچی به بازار وارد شد و محبوبیت زیادی کسب کرد.

 

اکسپریا Ion


اکسپریا S
در سال 2012 همتای دیگری با اکسپریا Ion تولید شد که اکسپریا اس نام داشت. نمایشگر این مدل 4.3 اینچ با رزولوشن 720p بود. ویژگی جذابی که ر این گوشی وجود داشت نوار نورانی بود که زیر صفحه نمایش تعبیه شده بود. استقبال کاربران از این نوار نورانی باعث شد تا سونی آن را در مدل P و U نیز به کار ببرد.

 

اکسپریا S


اکسپریا Z
دو ویژگی برتر این مدل یعنی ضدآب بودن و نمایشگر 5 اینچی با رزولوشن 1080p آن باعث شد تا اکسپریا زد در لیست بهترین گوشی‌های سال 2013 قرار بگیرد. تولید اکسپریا زد جرقه‌ای شد تا سونی گوشی‌های قدرتمند بیشتری را به بازار وارد کند.

 

اکسپریا Z


اکسپریا Z1 و Z1 کامپکت
در همان سال 2013 بود که مدل زد وان و زد وان کامپکت به بازار وارد شد. مدل زد وان کامپکت هیچ شباهتی به سایر گوشی‌های مینی رقبای خود نداشت و همین عامل موفقیت شرکت سونی را تضمین می‌کرد.

 

اکسپریا Z1 و Z1 کامپکت

 


اکسپریا Z2
کمپانی سونی همراه سایر رقبای خود در نمایشگاه MWC سال 2014 شرکت کرد. سونی در این نمایشگاه با معرفی مدل اکسپریا Z2 نام خود را بر سر زبان‌ها انداخت. نمایشگر 5.2 اینچی به همراه قابلیت ضدآب بودن از ویژگی‌های بارز این مدل بود.

 

اکسپریا Z2


اکسپریا Z3 و Z3 کامپکت
کمپانی سونی مدل اکسپریا Z3 و Z3 کامپکت را در نمایشگاه IFA در سال 2014 معرفی کرد. سونی در سال 2017 نیز دو مدل جدید با نام اکسپریا ایکس زد پریمیوم و ایکس زد وان را به بازار عرضه کرد. در این سال بود که رقبایی همچون سامسونگ اس 8 و گوگل پیکسل توانستند از سونی جلو بزنند. اما سونی در زمان جنگ تأسیس شد پس به همین راحتی تسلیم نمی‌شد.

 

اکسپریا Z3 و Z3 کامپکت


اکسپریا XZ2 Premium
این گوشی یکی از بهترین‌های سال 2018 است. بدنه‌ی باریک و آیینه‌ای، دو دوربین در پشت گوشی و چینش اسپیکرهای جلویی از ویژگی‌هایی است که بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.

 

اکسپریا XZ2 Premium


اکسپریا ایکس ای 2 و ایکس ای 2 اولترا


کمپانی سونی با اندکی فاصله در سال 2018 این دو مدل گوشی را تولید کرد. نمایشگر 5 اینچی، طول 141.6 میلی متری، عرض 70.4 میلی متری و ضخامت 9.6 میلی متری جزئی از ویژگی‌های جذاب ظاهری این مدل است.مدل اولترا نیز از خانواده‌ی اکسپریا ایکس اس 2 است. نمایشگر این مدل 6 اینچ با رزولوشن 1080*1920، طول 162.5 میلی متر، عرض 80 میلی متر و ضخامت 9.5 میلی متر از ویژگی‌های جذاب ظاهری آن است. این مدل قابلیت پشتیبانی از رم 4 گیگ خارجی دارد. حافظه‌ی داخلی آن نیز 64 گیگ است. این دو مدل اولین مدل‌هایی هستند که شرکت سونی سنسور اثر انگشت را در بدنه‌ی آن تعبیه کرده است.

 

اکسپریا ایکس ای 2 و ایکس ای 2 اولترا


اکسپریا آل 2
اکسپریا آل 2 یک مدل مابین اکسپریا ایکس ای 2 و ایکس ای 2 اولترا است. نمایشگر این مدل 5.5 اینچ با رزولوشن 1280*720 است. همچنین قابلیت پشتیبانی رم خارجی تا 4 گیگابایت را دارد. سیستم اندروید این مدل 7 است که طی به روز رسانی‌ها به 8 می‌رسد.

 

اکسپریا آل 2


برترین گوشی های سونی در سال 2019


اکسپریا 5
شرکت سونی مدل اکسپریا 5 را برای اولین بار در نمایشگاه IFA به همگان معرفی کرد. به عقیده‌ی برخی اکسپریا 5 مدل پیشرفته‌ی اکسپریا 1 است. نمایشگر به کار برده شده در این گوشی 6.1 اینچی OLED و از مدل Cinema Wade می‌باشد. ناگفته نماند که این نمایشگر دارای رزولوشن 1080*2520 است.

اکسپریا 5


تراشه به کار برده شده در این مدل از نوع اسنپدراگون 855 کوالکام است. حافظه‌ی داخلی این مدل 128 گیگابایت است و قابلیت پشتیبانی رم تا 6 گیگابایت را دارد. اسپیکرهای این مدل پخش استریو دارند. همچنین مدل اکسپریا دارای قابلیت creator mode و smart connectivity است.
قابلیت دوم این امکان را برای کاربر فراهم می‌کند تا بدون نیاز به تنظیم دستی بین دو شبکه وای فای و آل تی ای متصل شود. این گوشی سه دوربین دارد که سنسور اصلی 12 مگاپیکسل، سنسور فوق عریض و تله فوتو آن هم 12 مگاپیکسل است. این دوربین‌ها در پشت گوشی و سمت چپ تعبیه شده‌اند. باطری به کار برده شده در این مدل نیز 3140 میلی آمپر ساعت است.


 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 2

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید