بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه به پایان سال  و جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

مهمترین علائم خرابی گوشی موبایل

مهمترین علائم خرابی گوشی موبایل
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/10/03 4 نظر

برخی از علائم و نشانه ها می‌توانند در گوشی های موبایل خبر از احتمال خراب شدن زود هنگام دستگاه دهند. بنابراین همیشه باید به این علائم و نشانه های خاص اهمیت ویژه‌ای داد و آن ها را جدی گرفت. در ادامه این مطلب می‌خواهیم به معرفی مهمترین علائم خرابی گوشی موبایل بپردازیم. بنابراین با جی اس ام باتری همراه باشید.

مهمترین علائم خرابی گوشی موبایل

 

علائم خرابی گوشی موبایل : مقدمه


خراب شدن گوشی های موبایل یکی از اتفاق های آزاردهنده و متاسفانه رایجی است که بدون شک شما هم درگیر آن شده‌اید و با آن دست و پنجه نرم کرده‌اید. خرابی گوشی ها می‌تواند ناشی از بخش ها و اجزای سخت افزاری مختلفی باشد که در آن ها بکار گرفته می‌شوند. به عنوان مثال بروز اختلال و مشکل در عملکرد ال سی دی یکی از رایج ترین اتفاق هایی است که برای گوشی های موبایل رخ می‌دهد یا بروز مشکل در عملکرد باتری، اسپیکر، دوربین و غیره گوشی ها از دیگر خرابی های شایع این گجت های الکترونیکی خواهد بود. اما آیا راهی برای شناسایی علائم و نشانه های خراب شدن گوشی های موبایل وجود دارد؟ به بیان دیگر آیا قبل از خراب شدن گوشی نشانه هایی در آن ظاهر می‌شود؟
خوشبختانه در 90 درصد مواقع قبل از خراب شدن کامل گوشی های موبایل و بروز اختلال در عملکرد آن ها که با تعمیرات سخت افزاری رفع می‌گردد، نشانه هایی در آن ها پدیدار خواهد شد. توجه به این نشانه ها می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد و گاها شما را از خرید یک گوشی دست دوم با احتمال خرابی بالا باز دارد یا منجر شود که شما به موقع خرابی هایی که احتمال بروز آن ها در گوشی وجود دارند را شناسایی کرده و با هزینه کمتر و قبل از خرابی کامل قطعه قادر به تعمیر آن باشید. اما این علائم و نشانه هایی که در موردشان صحبت می‌کنیم کدامند؟ در ادامه این مطلب می‌خواهیم به مهمترین علائم خرابی گوشی های موبایل اشاره داشته باشیم. بنابراین با جی اس ام باتری همراه باشید.


1. نمایان شدن خطوط رنگی عجیب روی ال سی دی


یکی از مشکلاتی که به تازگی خیلی زیاد در ال سی دی گوشی های موبایل رخ می‌دهد و می‌تواند نشانه‌ و علائمی مبنی بر خراب شدن LCD باشد مربوط به نمایان شدن خطوط رنگی عجیب (عموما سبز رنگ) بر روی صفحه نمایش گوشی خواهد بود. این خطوط سبز رنگ ممکن است دائمی یا موقتا روی صفحه گوشی نمایان شوند و در برخی مواقع دیده شده که با ریستارت دستگاه یا خاموش نگه داشتن آن برای مدت زمان چند ساعت برطرف می‌شود. اگر خطوط این چنینی روی صفحه نمایش گوشی شما به وجود آمده، این مشکل را اکیدا جدی بگیرید و مطمئن باشید در عملکرد ال سی دی موبایلتان اختلالی به وجود آمده که می‌تواند در آینده منجر به سوختن کامل LCD یا حتی تاچ موبایل شود. 

 

 

نمایان شدن خطوط رنگی عجیب روی ال سی دی


اگر گوشی را به تازگی و به عنوان یک گوشی نو خریداری کرده‌اید و دستگاه گارانتی دارد می‌توانید به طور رایگان تعویض ال سی دی انجام داده و مشکل را رفع کنید اما اگر گوشی از گارانتی بهره‌مند نیست باید از نظر یک کارشناس و تعمیرکار با تجربه و حرفه‌ای کمک بگیرید. همچنین توصیه داریم در نگهداری و مراقبت از گوشی هایی که بنا به هر دلیل روی ال سی دی آن خطوط رنگی به وجود آمده دقت بیشتری صرف کنید چون صفحه نمایش این گوشی ها به مراتب نسبت به گوشی های عادی در وضعیت حساس تری قرار دارد و احتمال خراب شدن و سوختن آن ها بالاست. پس یکی از مهمترین علائم خرابی گوشی مربوط به خطوط رنگی عجیبی می‌شود که روی صفحه نمایش موبایل به وجود می‌آیند. 


2. کاهش سرعت و دقت عملکرد تاچ


تاچ گوشی های موبایل در واقع لایه‌ای حساس به فشار است که روی پنل ال سی دی نصب شده و امکان تعامل مستقیم شما با دستگاه را فراهم می‌کند. زمانی که شما بخشی از محتوای روی صفحه نمایش گوشی را لمس و انتخاب می‌کنید، تاچ گوشی است که مکان لمس شده را شناسایی و در نهایت دستور انجام اقدام مناسب را امکانپذیر می‌سازد. متاسفانه بروز اختلال در عملکرد تاچ گوشی ها خیلی شایع است و علائم و نشانه هایی هم وجود دارند که می‌توانند قبل از خرابی کامل تاچ نمایان شوند. یکی از این علائم مربوط به کاهش سرعت و دقت عملکرد تاچ می‌شود. 
به عنوان مثال اگر برای انتخاب گزینه و آیتم های روی صفحه نمایش گوشی باید چند مرتبه روی آن ضربه بزنید یا گاها آیتم های روی صفحه به اشتباه انتخاب می‌شوند، مطمئن باشید تاچ گوشی ضعیف شده و احتمال خراب شدن آن در آینده نزدیک وجود دارد. کاهش سرعت عملکرد و زمان پاسخگویی هم از دیگر نشانه های خرابی تاچ گوشی های موبایل است. منظور از زمان پاسخگویی در واقع تاخیر و بازه زمانی است که باید مابین لحظه انتخاب آیتم و انجام دستور لازم طی شود. این مدت زمان باید کمتر از چند دهم ثانیه باشد، در غیر این صورت تاچ گوشی ضعیف شده و احتمال خراب شدن آن در آینده نزدیک دور از انتظار نخواهد بود. پس همیشه به عملکرد تاچ گوشی و سرعت و دقت آن توجه ویژه‌ای داشته باشید چو هرگونه اختلال در عملکرد تاچ می‌توان نشانه‌ای مبنی بر احتمال خرابی موبایل در آینده نزدیک باشد. 


3. کار نکردن دکمه پاور


از کار افتادن دکمه پاور یکی دیگر از علائم و نشانه های مهمی است که می‌تواند از احتمال خراب شدن گوشی در آینده نزدیک خبر دهد. خیلی از کاربران بروز اختلال در عملکرد دکمه پاور را جدی نمی‌گیرند و تصور می‌کنند که مشکل از سمت قسمت فیزیکی دکمه مذکور است، اما باید بدانید که در خیلی از مواقع اختلال هایی که در عملکرد دکمه پاور گوشی ها به وجود می‌آیند ناشی از مدار پاور گوشی هستند که بروز کوچک ترین اختلال در آن می‌تواند ظرف مدت زمان کوتاهی در عملکرد دیگر قطعات دستگاه از قبیل مادربرد، ال سی دی، باتری و غیره هم اختلال به وجود آورد. بنابراین کار نکردن دکمه پاور گوشی های موبایل را هم به عنوان یکی دیگر از علائم خرابی گوشی در نظر بگیرید و اگر دکمه پاور موبایلتان بنا به هر دلیل از کار افتاد هرچه سریعتر برای تعمیر دستگاه به نزد یک تعمیرکار مجرب مراجعه کنید و از وی راهنمایی بخواهید. 

 

 کار نکردن دکمه پاور


4. ریستارت شدن خودکار گوشی


یکی دیگر از علائم و نشانه های بسیار مهمی که می‌تواند خبر از خراب شدن گوشی در آینده نزدیک داشته باشد مربوط به ریستارت شدن های خودکار می‌شود. ریستارت شدن خودکار گوشی ممکن است در بازه های زمانی کوتاه یا طولانی مدت رخ دهد و تحت هر شرایط از مهم ترین علائم خرابی موبایل محسوب می‌شود. به همین جهت است که همیشه توصیه داریم قبل از خرید یک اسمارتفون دست دوم حتما چند روز (حداقل 24 ساعت) آن را مورد بررسی قرار دهید تا اگر مشکلاتی مثل ریستارت شدن خودکار در آن وجود دارد بتوانید متوجه این مسئله شوید. در اغلب مواقع ریستارت شدن خودکار موبایل ناشی از بروز اختلال در عملکرد مدار پاور است و باید به شدت جدی گرفته شود.
مدار پاور گوشی های موبایلی از مهمترین مدارهای این گجت های الکترونیکی محسوب می‌شود چون وظیفه تامین انرژی تمام قطعات را بر عهده دارد و با باتری گوشی، سوکت شارژ و سایر قطعات دستگاه مستقیما در ارتباط خواهد بود. ریستارت شدن های خودکار و پیاپی گوشی نشان می‌دهد که در عملکرد این مدار اختلالی ایجاد شده و در نتیجه ممکن است نوساناتی در سایر قطعات سخت افزاری از قبیل ال سی دی و غیره هم به وجود آید و در آینده به این قطعات هم آسیب های جدی وارد شود. پس اگر با مشکل ریستارت شدن خودکار موبایل رو به رو هستید، هرچه سریعتر برای تعمیر گوشی به نزد یک متخصص مراجعه نمایید چون این مشکل از مهمترین علائم خرابی گوشی محسوب می‌شود. 


5. کرش شدن اپلیکیشن ها و برنامه ها


کرش شدن برنامه ها مشکلی نیست که مستقیما با بستر سخت افزاری گوشی ارتباط داشته باشد و عموما ناشی از بروز اختلال و عدم ثبات عملکرد بستر نرم افزاری دستگاه خواهد بود. اما با این حال باید به این موضوع اهمیت ویژه‌ای داده شود و اگر گوشی دائما با مشکلاتی مثل کرش شدن برنامه ها و بی‌ثباتی بستر نرم افزاری رو به روست، باید روی این مشکل به عنوان یکی از نشانه های خرابی گوشی حساب شود. اگر قصد خرید یک گوشی دست دوم را دارید و احساس می‌کنید بستر نرم افزاری آن ثبات خوبی ندارد توصیه داریم از خرید گوشی خودداری کنید. 
اگر گوشی خودتان با مشکل مذکور مواجه شده سعی کنید تا حد امکان حافظه گوشی را خالی نمایید و از ذخیره اطلاعات غیرضروری روی در دستگاه خودداری نمایید. برای انجام این کار در آیفون های اپل می‌توانید از ترفند هایی که در مقاله "خالی کردن حافظه آیفون با چند ترفند سریع و ساده" معرفی کردیم استفاده کنید. همچنین انجام فکتوری ریست و بازگردانی تنظیمات پیش فرض کارخانه هم می‌تواند راه حل مناسبی باشد. عموما گوشی های موبایل و به ویژه گوشی های اندرویدی با سیستم عامل پیش فرض خود بهترین بازده را ارائه می‌کنند و آپدیت های بعدی سیستم عامل آن ها به دلیل عدم بهینه سازی دقیق با بستر سخت افزاری گوشی ممکن است نتیجه و ثبات خیلی عالی را به همراه نداشته باشد. 


6. داغ شدن بدنه گوشی


یکی دیگر از مشکلات شایعی که در گوشی های موبایل زیاد شاهد رخ دادن آن هستیم و می‌توانید یکی دیگر از مهمترین علائم خرابی گوشی باشد مربوط به داغ شدن بیش از اندازه بدنه دستگاه می‌شود. در نظر داشته باشید که داغ شدن بدنه گوشی در مواقع خاصی که شما بازی های سنگین و HD را روی آن اجرا می‌کنید امری طبیعی است چون فرکانس کاری هسته های پردازشگر موبایل افزایش می‌یابد و این امر منجر به داغ شدن بدنه گوشی می‌شود. همچنین بروز این حالت در مواقعی که گوشی به شارژ زده شده هم امری طبیعی خواهد بود، اما به هر صورت نباید شدت آن بیش از اندازه زیاد باشد.

 

داغ شدن بدنه گوشی


عموما داغ شدن بیش از حد و بدون دلیل بدنه گوشی می‌تواند ناشی از اختلال عملکرد پردازنده و باتری باشد. این مشکل در اغلب مواقع و تحت شرایطی که تدابیر لازم در همان ابتدای امر برای از بین بردن مشکل در نظر گرفته شود با تعویض باتری و تعمیر مدار پاور آن رفع خواهد شد، اما اگر به آن بی‌توجهی شود، می‌تواند صدمات جبران ناپذیری را به بار آورد. بنابراین روی مشکل داغ شدن بدنه گوشی به عنوان یکی از نشانه ها و علائم مهم خرابی دستگاه حساب باز کنید و اگر گوشی با این مشکل رو به رو شده حتما هرچه سریعتر نسبت به تعمیر آن به دست یک تعمیرکار مجرب اقدام نمایید. 


7. باد کردن باتری موبایل  و تغییر شکل آن


گوشی های امروزی و جدید قابلیت جداسازی و تعویض دستی باتری را ندارند و دسترسی به باتری آن ها تنها با باز کردن قاب پشت و بدنه آن ها به دست تعمیرکار امکانپذیر خواهد بود. اما در گوشی های قدیمی تر امکان دسترسی به باتری وجود دارد و خیلی از این گوشی ها این اجازه را به کاربر می‌دهند که نسبت به باز کردن درپوش قاب پشت گوشی اقدام کرده و سپس باتری دستگاه را جدا و تعویض کنند. اگر بنا به هر صورت متوجه شدید که باتری یک گوشی تغییر فرم و شکل ظاهری داشته، این مسئله را جدی بگیرید چون بروز این مشکل یکی از مهمترین علائم خرابی گوشی محسوب می‌شود. گوشی که باتری آن تغییر فرم داشته و تورم در آن ایجاد شده می‌بایست هرچه سریعتر تعویض گردد. در صورت عدم توجه به این موضوع ممکن است حوادث ناگواری از قبیل آتش گرفتن و انفجاری باتری رخ دهد.


8. هاله رنگی بعد از فعال کردن دوربین


یکی دیگر از مشکلاتی که گاها در دوربین برخی از گوشی های موبایل نمایان می‌شود و می‌تواند زمینه ساز به وجود آمدن مشکلات مهمتر باشد مربوط به پدیدار شدن یک هاله رنگی یا تار کننده تصویر در زمان فعالسازی اپلیکیشن دوربین دستگاه می‌شود. عموما این هاله سبب می‌شود که عکس های دوربین گوشی تار و با فوکوس نامناسب ضبط شوند و در اغلب مواقع هم شدت تار بودن تصویر به مرور افزایش پیدا می‌کند. بنابراین اگر با فعالسازی اپلیکیشن دوربین گوشی هاله های رنگی عجیب و تاری را روی صفحه نمایش موبایل مشاهده کردید احتمالا دوربین گوشی مشکل دارد و ممکن است در آینده نزدیک به کل از کار بیفتد یا شدت تار شدن آن به قدری افزایش یابد که دیگر قادر به استفاده از دوربین موبایل نباشید. بنابراین به این مشکل هم به عنوان یکی از اصلی ترین علائم و نشانه های خرابی گوشی توجه ویژه‌ای داشته باشید.


9. خالی شدن زود به زود شارژ باتری


 از دیگر مشکلات رایج گوشی های موبایل می‌توان به زود خالی شدن شارژ باتری اشاره کرد. این مشکل عموما ناشی از تنظیمات نادرست دستگاه یا تمام شدن عمر مفید باتری است، بنابراین باید جدی گرفته شود. اگر باتری گوشی زود به زود شارژ خالی کند بهتر است نسبت به تعویض آن اقدام کرد. در نظر داشته باشید که باتری های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری که این روزها در اسمارتفون ها از آن ها استفاده می‌شود همگی طول عمر مفید مشخصی دارند و به مرور ظرف بازه 1 الی 2 ساله قدرت اصلی و اولیه خود را به طور کامل از دست می‌دهند و تعویض آن ها الزامی خواهد شد. 

 

خالی شدن زود به زود شارژ باتری


بنابراین زود خالی شدن شارژ باتری اگرچه می‌تواند یکی از علائم خرابی گوشی موبایل باشد اما بروز آن بعد از 1 الی 2 سال استفاده از هر گوشی طبیعی خواهد بود و با تعویض باتری و نصب یک باطری اورجینال دیگر مشکل به طور کامل رفع می‌شود. اما در نظر داشته باشید که یک باتری اورجینال می‌تواند چند صد هزار تومان قیمت داشته باشد و یک تعمیرکار خوب هم برای تعویض باتری گوشی که بدنه یکپارچه دارد چند صد هزار تومان دستمزد دریافت می‌کند. بنابراین اگر گوشی تهیه کنید که باتری آن مشکل داشته و عمر مفید آن به سر آمده باشد می‌بایست هزینه نسبتا زیادی را صرف تعویض باتری آن کنید. 


10. خش خش صدای اسپیکر


همیشه و قبل از خرید هر گوشی نو یا دست دومی باید به کیفیت عملکرد اسپیکر آن توجه نمایید و آن را مورد بررسی قرار دهید. بهتر است هم اسپیکر مکالمه و هم اسپیکر اصلی گوشی مورد ارزیابی و تست سلامت قرار گیرند. عوامل زیادی از قبیل ضربه، فشار و آب خوردگی می‌تواند منجر به بروز اختلال در عملکرد اسپیکر گوشی های موبایل شود و صدای خروجی از آن ها را به خش خش بیندازد. برای تست اسپیکر مکالمه گوشی کافیست یک تماس تلفنی آزمایشی برقرار کنید و با مخاطب خاصی به گفتگو بپردازید و کیفیت صدای دریافتی را بسنجید. برای بررسی اسپیکر اصلی یا همان بلندگوی گوشی هم کافیست یک موزیک را در آن پخش کرده و صدای گوشی را به حداکثر برسانید و کیفیت و وضوح صدا در این حالت را ارزیابی کنید. متاسفانه اگر اسپیکر گوشی خراب باشد یا صدای خروجی از آن با خش خش همراه شود، فقط و فقط تعویض قطعه منجر به رفع مشکل می‌شود و راه دیگری برای تعمیر دستگاه وجود ندارد.


11. صدمه دیدن بدنه گوشی


یکی دیگر از مهمترین علائم خرابی گوشی موبایل می‌تواند مربوط به بدنه آن باشد. اگر بدنه گوشی آسیب دیده باشد و به ویژه در لبه های آن علائم ضربه خوردگی و لهیدگی مشاهده شود، احتمال اینکه گوشی قبلا برخورد سنگینی با زمین یا جسم سختی داشته و آسیب دیده باشد بالاست. همچنین ممکن است گوشی به همین دلیل خراب شده و به دست تعمیرکار هم رفته و اصطلاحا گوشی قبلا تعمیر شده باشد که مطمئنا خرید گوشی این چنینی اصلا گزینه مناسبی نخواهد بود. بنابراین همیشه به بدنه یک گوشی دقت کنید و اگر علائم آسیب دیدگی و لهیدگی را در آن مشاهده کردید، مطمئن باشید که احتمال بروز مشکل در آن بیشتر از حالت عادی خواهد بود.


12. وضوح و روشنایی پایین صفحه نمایش


صفحه نمایش گوشی های امروزی در اغلب مواقع از وضوح تصویر خوب و شدت روشنایی مطلوبی بهره می‌برد. به همین دلیل استفاده از این گوشی ها برای تماشای فیلم و سریال بسیار لذت بخش خواهد بود و از سمت دیگر مشاهده محتوای روی صفحه نمایش در محیط های باز و تحت تابش نور با تنظیم شدت روشنایی آن بر روی 100 درصد بدون مشکل امکانپذیر می‌شود. اما اگر گوشی به دستتان رسیده که وضوح صفحه نمایش آن خیلی خوب نیست و از نظر شما محتوای روی آن کدر به نظر می‌آیند یا محتوای روی نمایشگر در محیط های باز و تحت تابش نور (علیرغم تنظیم شدت روشنایی بر روی 100 درصد) به خوبی قابل رویت نیست، احتمال اینکه ال سی دی فابریک گوشی با یک ال سی دی دیگر تعویض شده باشد وجود دارد. بنابراین کدر بودن ال سی دی و عدم ارائه وضوح مناسب و روشنایی پایین می‌توانند از دیگر علائم و نشانه های خرابی موبایل باشند. 

 

وضوح و روشنایی پایین صفحه نمایش


13. قطع و وصل شدن شبکه سیم کارت


قطع و وصل شدن شبکه سیم کارت از مشکلاتی است که خیلی در گوشی های موبایل رخ نمی‌دهد اما به هر صورت بروز آن غیر ممکن نیست و اگر در گوشی این مشکل را مشاهده کردید، احتمال خرابی آن وجود دارد. دقت داشته باشید که پریدن شبکه سیم کارت گاها امری طبیعی است و به موجب تغییراتی که اپراتورهای ارائه دهنده خدمات سیم کارت اعمال می‌کنند یا تعویض شبکه ارتباطی گوشی به وقوع می‌پیوندد اما بروز پی در پی آن توجیه‌پذیر نخواهد بود و می‌تواند از علائم خرابی گوشی محسوب گردد. 


14. قطع و وصل شدن شارژ گوشی


از دیگر علائم و نشانه های مهم خراب بودن گوشی های موبایل می‌توان به قطع و وصل شدن شارژ اشاره کرد. قطع و وصل شدن شارژ می‌تواند به شیوه های مختلفی نمایان شود. به عنوان مثال ممکن است شما گوشی خود را به شارژ بزنید و دائما شاهد قطع و وصل شدن انتقال انرژی از شارژر به گوشی باشید. در این شرایط یا شارژر و کابل آن خراب شده یا سوکت شارژر و مدار پاور گوشی شما دچار مشکل شده است. بروز اختلال در پروسه شارژ سریع گوشی هایی که از قابلیت کوییک شارژ پشتیبانی می‌کنند هم از دیگر علائمی است که می‌تواند نشان دهنده خرابی گوشی باشد. بنابراین به قطع و وصل شدن شارژ گوشی دقت کنید و مطمئن شوید که سوکت شارژ موبایل کاملا سالم باشد. 


15. خاموش شدن خود به خود  گوشی

 

خاموش شدن خود به خود  گوشی


آخرین مشکل مهمی که می‌تواند از نشانه های خراب بودن گوشی باشد مربوط به خاموش شدن های بی‌دلیل و پیاپی آن می‌شود. اگر گوشی شما خود به خود در بازه های زمانی نامشخص خاموش شود یا گوشی دست دومی که می‌خواهید خریداری کنید بدین صورت است، حتما این مسئله را جدی بگیرید و تا حد مکان از خرید گوشی این چنینی خودداری کنید. عموما مشکل خاموش شدن خودکار گوشی های موبایل ناشی از بروز اختلال در عملکرد باتری، مدار پاور یا آی سی های تغذیه خواهد بود و با تعویض این قطعات مشکل رفع می‌شود. اما تجربه نشان داده در 50 درصد مواقع بعد از انجام تعمیرات روی گوشی هایی که با مشکل این چنینی مواجه شده‌اند، باز هم این مسئله نمایان می‌شود. بنابراین خاموش شدن خودکار گوشی می‌تواند یکی از مهمترین علائم و نشانه های خرابی موبایل باشد.


جمع‌بندی


همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی 15 مورد از مهمترین علائم خرابی گوشی موبایل پرداختیم. اگر قصد خرید یک اسمارتفون جدید را دارید و هر یک از علائم فوق را در آن مشاهده کردید، بهتر است از خرید دستگاه صرف نظر کنید. همچنین اگر گوشی خودتان با یکی از علائم و نشانه های مذکور مواجه شده، سعی کنید این موضوع را جدی بگیرید و هرچه سریع تر نسبت به رفع آن وارد عمل شوید. امیدواریم از این مقاله اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید. 


 

نظرات

captcha Refresh
رحمانی
۱۴۰۱/۰۱/۳۰۰۰
پاسخ

مقاله بسیار کاربردی و عالی بود

جی اس ام باتری
۱۴۰۱/۰۱/۳۰۰۰

با سلام 

خوشحالیم که مورد توجه شما قرار گرفتیم

رضا
۱۴۰۰/۰۲/۲۹۰۰
پاسخسلام میگم اگر میشه بگید اگر وای فای گوشی یا اینترنت شخصی گوشی روشن باشد ولی گوشی خاموش به باتری گوشی خراب میشود
در حد دو سه دقیقه
جی اس ام باتری
۱۴۰۱/۰۱/۳۱۰۰

سلام وقت بخیر

توضیحات جامع در مقاله می باشد

اگر با خواندن مقاله مشکل شما برطرف نشد با کارشناس فنی مشورت کنید

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 3

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید