با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است
از سفارش خوداری کنید
شروع کار اعلام خواهد شد
در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید
کندی بودن سرعت شارژ باتری گوشی های موبایل یکی از مشکلاتی است که خیلی از کاربران و به ویژه آن کاربرانی که از اسمارتفون های قدیمی تر استفاده میکنند خیلی با آن رو به رو میشوند. اما آیا میدانید که این مشکل با چند ترفند ساده قابل رفع است؟ در ادامه این مطلب به آموزش روش هایی میپردازیم که میتوانند منجر به رفع مشکل کند شارژ شدن گوشی موبایل شوند. با جی اس ام باتری همراه شوید.
10 ترفند برای شارژ سریع گوشی
گوشی های هوشمند از باتری های لیتیوم یونی و پلیمری بهره میبرند که قابلیت شارژ مجدد دارند. شارژ باتری هر گوشی با توجه به ظرفیت خاصی که دارد و برخی موارد دیگر به مدت زمان خاصی نیازمند خواهد بود. شرکت های سازنده گوشی های موبایل طی چند سال اخیر سعی کردهاند با روش های مختلف سرعت شارژ شدن باتری اسمارتفون های خود را افزایش دهند.در این راستا از تکنولوژی هایی مثل Quick Charge (شارژ سریع) استفاده میکنند. اما این قابلیت اغلب در گوشی های جدید و گران قیمت ارائه شده و خیلی از اسمارتفون های قدیمی تر از تکنولوژی کوییک شارژ پشتیبانی به عمل نمیآورند. به همین دلیل ممکن است کند شارژ شدن باتری آن ها آزاردهنده باشد.
برخی از گوشی های جدیدی که از تکنولوژی هایی مثل Quick Charge پشتیبانی میکنند هم گاها آنقدرها که باید و انتظار میرود سریع شارژ نمیشود. بنابراین مشکل کند شارژ شدن گوشی های موبایل یک مسئله مهم و شایع است که خیلی از کاربران از آن رنج میبرند. اما آیا میدانید ترفند ها و روش های خاصی وجود دارند که با استفاده از آن ها قادر خواهید بود که سرعت شارژ باطری موبایل خودتان را افزایش دهید یا به بیان بهتر از کند شارژ شدن باطری گوشی جلوگیری کنید؟ در ادامه این مطلب میخواهیم به معرفی چند مورد از موثرترین روش ها و مواردی بپردازیم که در این راستا میتوانند مورد استفاده قرار گیرند. با جی اس ام باتری همراه باشید.
شارژر های اغلب گوشی های امروزی از دو بخش اصلی تشکیل شده که یکی سیم رابط یا شارژر است و بخش دوم مربوط به آداپتور میشود. در این شرایط دو روش برای وصل کردن موبایل به شارژر وجود خواهد داشت. روش اول مربوط به اتصال شارژر به پریز برق میشود و روش دوم مربوط به وصل کردن سیم رابط شارژر به پورت USB کامپیوتر، لپ تاپ و غیره میشود. اگر میخواهید از کند شارژ شدن باطری گوشی خودتان جلوگیری کنید، همیشه از آداپتور و پریز برق استفاده نمایید و به هیچ عنوان گوشی را باز طریق کابل شارژر به کامپیوتر، لپ تاپ و دیگر گجت های این چنینی وصل نکنید. شدت جریانی که از این سوکت ها به گوشی منتقل میشود به مراتب محدود بوده و این امر منجر به کاهش سرعت شارژ باتری خواهد شد. بنابراین در اولین قدم و به عنوان اصلی ترین ترفند سادهای که باید به آن توجه شود همیشه از پریز برق استفاده کنید.
اگر با مشکل کند شارژ شدن گوشی رو به رو هستید، احتمالا در حین شارژ شدن موبایل خود از آن استفاده میکنید. انجام این کار یکی از بدترین اقداماتی است که یک کاربر میتواند صورت دهد و به شدت روی کاهش سرعت شارژ شدن باطری موثر خواهد بود. متاسفانه دیده شده بعضی از کاربران در زمانی که موبایل خود را به شارژ زدهاند تسک های سنگینی مثل گیم های سنگین را در گوشی اجرا میکنند و این امر به شدت سرعت شارژ باطری را کاهش داده و منجر به افزایش استرس وارد بر دستگاه میشود. زمانی که شما از گوشی موبایلتان در حین شارژ استفاده میکنید از یک سمت انرژی الکتریکی یا همان شارژ باتری به آن تزریق میشود که این پروسه گرمازاست و از سمت دیگر پردازنده و دیگر منابع گوشی تحت فشار قرار میگیرند و بدین مصرف انرژی و شارژ بالاتری نسبت به حالت عادی خواهند داشت که خود این پروسه هم منجر به تولید گرمای مضاعف میشود. بدین ترتیب از یک سمت شارژ باتری که از طریق شارژر به آن منتقل شده توسط منابع سخت افزاری دستگاه مصرف میشود. از سمت دیگر گرمای دو برابر تولید شده منجر به از دست رفتن بخشی از انرژی باتری میگردد و در نتیجه پروسه شارژ به مراتب کندتر صورت میپذیرد. پس اگر میخواهید از کند شارژ شدن باطری موبایل خود جلوگیری کنید بهتر است در حین شارژ شدن از آن استفاده نکنید.
یکی دیگر از نکات مهمی که در سرعت شارژ شدن باطری گوشی های موبایل تاثیرگذار است و متاسفانه خیلی از کاربران به آن توجه زیادی نمیکنند مربوط به بکارگیری آداپتور شارژر و همچنین سیم شارژر اورجینال و فابریک گوشی میشود. تجربه نشان داده که تقریبا هیچ آداپتور و کابل شارژر جانبی نمیتواند کیفیت یکسان و مشابه با آداپتور و کابل شارژ اورجینال دستگاه را ارائه کند. بنابراین همیشه سعی کنید از شارژر اورجینال موبایل خود برای شارژ کردن باطری آن استفاده نمایید. به هیچ وجه از آداپتور دیگر گوشی ها یا سیم های شارژر غیراستاندارد و ضعیف استفاده نکنید. بکارگیری شارژرهای نامرغوب و غیراستاندارد نه تنها میتواند منجر به کند شدن پروسه شارژ شود بلکه میتواند ریسک های بزرگ تری از قبیل آسیب زدن به باتری یا حتی انفجار و آتش گرفتن باتری را به همراه داشته باشد. پس همیشه از شارژر و کابل شارژ اورجینال استفاده کنید و اگر بنا به هر دلیل شارژر فابریک گوشی خود را به همراه ندارید فقط از شارژرهای با کیفیت برای شارژ کردن باتری موبایلتان استفاده به عمل آورید.
به دنبال یک روش موثر برای افزایش سرعت شارژ شدن باطری گوشی خودتان هستید؟ گوشی را خاموش کنید و سپس آن را به شارژ بزنید! انجام این کار میتوانید سرعت شارژ شدن باطری موبایل شما را به شکل محسوسی افزایش دهد. این ترفند ساده یکی از موثرترین ترفندهایی است که پیشنهاد میکنیم از آن استفاده کنید. به عنوان مثال اگر فرصت کوتاهی برای شارژ کردن باتری گوشی دارید، موبایلتان را خاموش کرده و در این حالت به شارژ بزنید. وقتی گوشی خاموش باشد، قطعات سخت افزاری آن مصرف انرژی ندارند و در نتیجه این امر سبب میشود که شارژ باتری سریع تر صورت پذیرد و به نوعی بخش مصرفی آن متوقف گردد.
اگر تمایلی مبنی بر خاموش کردن گوشی خود در حین شارژ ندارید و با این حال میخواهید با مشکل کند شارژ شدن گوشی مقابله کنید، میتوانید اپلیکیشن های پس زمینه را غیر فعال نمایید. بدین ترتیب رد و بدل اطلاعات این برنامه ها که منجر به مصرف شدن انرژی باتری میشود متوقف خواهد شد و بدین ترتیب سرعت شارژ باطری موبایل افزایش مییابد. تاثیر این ترفند به اندازه ترفندهای قبلی و به ویژه خاموش کردن موبایل نیست اما به هر صورت روی سرعت شارژ شدن باطری تاثیر نسبتا قابل درکی دارد.
از دیگر از روش هایی که میتوانید در شرایط خاص از آن برای افزایش سرعت شارژ شدن باطری گوشی موبایل استفاده کنید مربوط به بکارگیری شارژرهایی میشود که نسبت به شارژر اصلی گوشی شما شدت جریان بیشتری دارند. اگر به اعداد و ارقام روی هر شارژر دقت کنید میبینید که همه آن ها یک ولتاژ و شدت جریان خاص را ارائه کردهاند. هرچقدر شدت جریان خروجی یک آداپتور شارژر بیشتر باشد، انرژی الکتریکی بیشتری در واحد ثانیه توسط آن منتقل خواهد شد. پس وقتی از شارژری استفاده کنید که شدت جریان آن در مقایسه با شارژر فابریک موبایل شما بیشتر است، شاهد افزایش سرعت شارژ باتری خواهید بو و این روش میتواند ترفندی برای مقابله با مشکل کند شارژ شدن باتری موبایل باشد.
این روش بهتر است فقط در شرایطی مورد استفاده قرار گیرد که شما واقعا نیاز دارید در یک بازه زمانی کوتاهی باتری گوشی موبایلتان به مقدار قابل ملاحظهای شارژ گردد. سعی کنید از این روش به طور دائم استفاده نکنید چون تجربه نشان داده که بارگیری شارژرهای با شدت جریان خروجی بیشتر میتواند به باتری گوشی آسیب بزند و عمر مفید آن را کاهش دهد. برخی افراد تصور دارند با اتصال شارژرهای سریع به گوشی موبایل خود میتوانند سرعت شارژ باطری را افزایش دهند در حالی که اینطور نیست و تا زمانی که گوشی از قابلیت کوییک شارژ پشتیبانی نکند، عملا شارژ باطری آن هم با شارژرهای ارائه دهنده این تکنولوژی امکانپذیر نیست. پس فقط در شرایط خاص برای مقابله با مشکل کند شارژ شدن گوشی از شارژرهایی استفاده کنید که شدت جریان خروجی بیشتری در مقایسه با شدت جریان خروجی شارژر اصلی گوشی شما ارائه کردهاند.
پروسه شارژ گوشی های موبایل به دلیل انتقال جریان الکترونیکی یک پروسه گرمازاست و اگر دقت کنید همیشه وقتی گوشی شما به شارژ زده میشود بدنه آن به مرور داغ خواهد شد. از سمت دیگر گرما دشمن باطری های لیتیوم یونی و پلیمری است و منجر میشود که در عملکرد این باطری های مشکلاتی به وجود آید و بخشی از شارژ آن ها خالی شود. به عنوان مثال اگر گوشی موبایل شما فول شارژ باشد و آن را در محیط گرمی قرار دهید و گرما مستقیما به بدنه آن منتقل شود، سرعت خالی شدن شارژ باطری موبایل افزایش مییابد. پس وقتی گوشی در حین شارژ شدن داغ شود هم همین حالت رخ میدهد و بخشی از انرژی باتری دائما در حال خالی شدن خواهد بود و این مسئله میتواند منجر به کند شدن پروسه شارژ باطری شود. برای رفع این مشکل توصیه داریم همیشه سعی کنید گوشی خود را در حین اتصال به شارژر خنک نگه دارید. البته به هیچ وجه توصیه نداریم که گوشی را در یخچال یا فریزر بگذارید (راه حل هایی عجیبی که گاها برخی افراد از آن ها استفاده میکنند)، چون انجام این کار میتواند به باطری دستگاه آسیب بزند، اما قرار دادن گوشی روی میز فلزی، در جوار کولر و پنکه و اقدامات مشابه میتواند موثر واقع شده و به افزایش سرعت شارژ باطری دستگاه کمک کند.
یکی دیگر از ترفند های ساده اما موثری که میتواند به مقابله با کندی سرعت شارژ باطری گوشی کمک کند مربوط به فعالسازی حالت پرواز یا همان Airplane Mode میشود. زمانی که شما این حالت را در گوشی خودتان فعال میکنید قابلیت های اتصال آن غیرفعال میشوند و عملا ویژگی هایی مثل بلوتوث، اتصال سیم کارت، وای فای و غیره در موبایل غیر فعال خواهند شد و این امر سبب میشود بخشی از انرژی باتری که توسط این موارد مصرف میشد دیگر مصرف نشود و در نتیجه پروسه شارژ باطری با سرعت بیشتری انجام گیرد. اگر تمایل دارید در یک بازه زمانی کوتاهی بیشترین مقدار شارژ به باتری موبایلتان منتقل شود و در عین حال دوست ندارید گوشی را خاموش کنید، فعالسازی حالت پرواز بهترین گزینه برای انتخاب خواهد بود.
باتری های لیتیوم یونی و پلیمری ماهیتی دارند که به مرور زمان با افت کیفیت مواجه میشوند و به نوعی عمر مفید آن ها تمام میشود. زمانی که عمر مفید یک باتری به پایان برسد در عملکرد آن اختلال های زیادی به وجود میآید که برخی از این اختلال ها شامل مواردی مثل زود خالی شدن شارژ، خالی شدن آنی شارژ، دیر شارژ شدن و غیره میشود. عموما عمر مفید باطری گوشی های موبایل حدود 1.5 سال خواهد بود. بنابراین اگر احساس میکنید سرعت شارژ باطری گوشی شما طی چند وقت اخیر به طرز قابل ملاحظهای افت کرده و بیش از 1.5 سال است که باطری موبایل خودتان را تعویض نکردهاید، احتمال دارد عمر مفید باطری اسمارتفونتان به پایان رسیده باشد و با تعویض باطری بتوانید مشکل کند شارژ شدن آن را هم رفع نمایید.
راه حلی که به عنوان آخرین روش و ترفند معرفی میکنیم راه حلی نیست که مستقیما بتواند به افزایش سرعت شارژ شدن باطری گوشی کمک کند اما راهی است که میتواند با دردسرهای زود به زود خالی شدن شارژ باطری و نیاز به شارژ زدن گوشی خاتمه دهد. این راه حل مربوط به بکارگیری پاوربانک یا همان شارژرهای همراهی میشود که با کابل اختصاصی خودشان تحت هر شرایط و حتی در بیرون از منزل و مواقعی که به پریز برق دسترسی نداشته باشید هم امکان شارژ شدن باطری را فراهم میآورند. با استفاده از یک پاوربانک میتوانید در هر شرایط گوشی خودتان را به شارژ بزنید و دیگر نگران سرعت شارژ باتری در زمان هایی که به شارژ متصل میشود نباشید و کمتر موبایل خود را با شارژ باتری ضعیف ببینید.
مشکل کند شارژ شدن گوشی : جمعبندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی 10 ره حل و روش کارآمد پرداختیم که با استفاده از آن ها میتوانید مشکل شارژ شدن کند موبایل های هوشمند را برطرف سازید. توصیه میکنیم برای آشنایی با روش های صحیح شارژ کردن باطری گوشی ها حتما مقاله "شارژ صحیح باتری موبایل با چند نکته ساده و مهم" را هم مطالعه کنید. امیدواریم از این مطلب اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت جی اس ام باتری می باشد.