بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

جلوگیری از داغ شدن گوشی با ترفند های ساده

جلوگیری از داغ شدن گوشی با ترفند های ساده
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/10/22 0 نظر

 داغ شدن گوشی های موبایل در برخی مواقع یک امر طبیعی است اما وقتی بدنه گوشی بیش از اندازه داغ شود، دیگر وضعیت طبیعی برقرار نخواهد بود و این مسئله ممکن است به گوشی، بازده پردازشی آن، توان شارژدهی باتری و حتی قطعات سخت افزاری دستگاه آسیب بزند. در این مطلب می‌خواهیم به معرفی بهترین ترفند ها برای جلوگیری از داغ شدن گوشی بپردازیم و بیشتر در مورد جزئیات این مسئله صحبت کنیم. با جی اس ام باتری همراه شوید

جلوگیری از داغ شدن گوشی با ترفند های ساده

مقدمه
حتما برای شما هم پیش آمده که در حین استفاده از گوشی خود متوجه شوید که بدنه آن بیش از حد داغ شده است. در برخی مواقع خاص حتی ممکن است این اتفاق در شرایطی رخ دهد که شما از گوشی استفاده نمی‌کنید. برای مثال زمانی که گوشی به شارژ زده شده باشد یا زمان هایی که مستقیما تحت تابش نور آفتاب داغ قرار گیرد، ممکن است با این پدید رو به رو شوید. در برخی گوشی ها هم دیده شده که داغ شدن بدنه دستگاه واقعا بدون دلیل رخ می‌دهد. البته در این شرایط شاید به ظاهر بروز این پدیده بدون دلیل باشد، اما مطمئنا دلایلی برای وقوع آن وجود دارد که سعی می‌کنیم در مورد آن ها صحبت داشته باشیم.
اما گذشته از عواملی که منجر به بروز مشکل داغ شدن بدنه گوشی های موبایل می‌شوند، خوب است که در مورد روش های جلوگیری از  بروز این مشکل هم صحبت داشته باشید. واقعیت این است که شما با شناسایی دلایل و عوامل بروز این پدیده و ممانعت از به وجود آمدن آن ها مستقیما قادر به جلوگیری از داغ شدن گوشی خواهید بود. در ادامه این مطلب سعی می‌کنیم به معرفی عواملی بپردازیم که می‌توانند منجر به داغ شدن بیش از اندازه و خطرآفرین بدنه گوشی شوند و کمی هم بیشتر در رابطه با جزئیات این مشکل در گوشی های موبایل مختلف صحبت داشته باشیم و مشخص کنیم که آیا داغ شدن بدنه موبایل ها امری طبیعی است یا نه! با جی اس ام باتری همراه باشید. 

 

جلوگیری از داغ شدن گوشی با ترفند های ساده


آیا داغ شدن گوشی طبیعی است؟


داغ شدن بدنه گوشی های هوشمند در شرایط خاص می‌تواند امری طبیعی باشد. به بیان دیگر اینطور نیست که همیشه داغ بودن بدنه یک گوشی به معنای بروز اختلال در عملکرد آن باشد و در برخی مواقع دستگاه به طور طبیعی و بنا به دلایل قانع کننده به سمت داغ شدن سوق پیدا می‌کند. به عنوان مثال زمان هایی را در نظر بگیرید که شما یک بازی سنگین و HD را در گوشی خود اجرا می‌کنید! در اینگونه مواقع پردازنده و دیگر قطعات سخت افزاری گوشی شما به طور همزمان درگیر آنالیز داده های بازی مورد نظر می‌شوند و چون آن بازی سنگین و با گرافیک قوی است، داده های بیشتری هم نیاز به پردازش پیدا می‌کنند و در نتیجه فرکانس کاری هسته های پردازشگر مرکزی موبایل افزایش می‌یابد.
با افزایش فرکانس کاری هسته های پردازشگر گوشی و سرعت عمل آن ها و افزایش حجم داده هایی که در حال آنالیز هستند، طبیعتا در بدنه موبایل هم گرمای بیشتری به وجود می‌آید. حال اگر بازی که شما به انجام آن می‌پردازید یک بازی آنلاین باشد و از طریق شبکه وای فای به مودم خانه یا هر مکانی وصل شده باشید، فلت وای فای گوشی هم تحت فشار قرار می‌گیرد و گرمایی هم توسط آن تولید خواهد شد. به همین صورت تک تک دیگر قطعات سخت افزاری گوشی از قبیل ال سی دی، باتری، رم و غیره هم تحت فشار خواهند بود و افزایش بار وارد بر آن ها منجر به تولید گرمای بیشتر می‌شود. داغ شدن گوشی در اینگونه مواقع امری کاملا طبیعی و قابل انتظار خواهد بود. 
بنابراین اگر در حال انجام تسک های سنگین هستید و بدنه گوشی شما داغ می‌شود، نگران نباشید چون بروز این حالت کاملا طبیعی بوده و توجیه‌پذیر است. یکی دیگر از مواقعی که ممکن است بدنه گوشی در آن شرایط داغ شود مربوط به زمانی خواهد بود که موبایلتان را به شارژ زده‌اید. در اینگونه مواقع انتقال انرژی و بار الکتریکی از شارژر به باتری گوشی منجر به داغ شدن دستگاه می‌شود و این مسئله هم تا حدی قابل توجیه خواهد بود اما بدنه گوشی در این شرایط نباید خیلی زیاد داغ شود و این گرمای به وجود آمده می‌تواند تا حد مشخصی پیشروی کند. بنابراین اگر دلیل قانع کننده‌ای برای داغ شدن بدنه موبایل شما وجود داشته باشد، خیلی نگران این مسئله نباشید و فقط سعی نمایید با انجام روش های خاص به خنک شدن بدنه موبایلتان کنید.

 

 

آیا داغ شدن گوشی طبیعی است؟


 اما اگر بدنه گوشی شما در مواقعی که تسک سنگینی در آن اجرا نشده یا گوشی اصلا به شارژر متصل نیست داغ می‌شود و عملا دلیل قانع کننده‌ای برای بروز این پدیده وجود ندارد باید موضوع را جدی بگیرید. در اینگونه مواقع عموما مشکلات و نقص باتری منجر به داغ شدن بدنه گوشی می‌شود. هیچوقت مشکلات و اختلال هایی که ممکن است در باتری گوشی های موبایل به وجود آیند را نادیده نگیرید جون باتری به عنوان منبع تغذیه گوشی های موبایل هم مستقیما روی کیفیت عملکرد دیگر قطعات سخت افزاری گوشی تاثیر می‌گذارد و می‌تواند به این قطعات آسیب بزند و هم به دلیل ساختار خاص خودش می‌تواند خطرات زیادی از قبیل آتش گرفتن و انفجار را هم به همراه داشته باشد. سعی کنید همیشه به سلامت باتری گوشی خود اهمیت دهید و در صورتی که احساس می‌کنید باتری آن دچار مشکل شده حتما آن را تعویض نمایید. 
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نکات حائز اهمیت در زمان تعویض باتری آیفون های اپل می‌توانید از مقاله راهنمای "مهم ترین نکات در تعویض باتری آیفون" کمک بگیرید. پس در مجموع می‌توان اینطور نتیجه‌گیری کرد که داغ شدن بدنه موبایل های هوشمند در شرایطی که یک دلیل منطقی برای وقوع آن وجود داشته باشد امری طبیعی است. این دلیل نطقی می‌تواند در اجرای یک تسک سنگین یا وصل بودن گوشی به شارژ خلاصه شود. اما بروز این حالت بدون دلیل منطقی و قانع کننده غیرطبیعی بوده و نیاز به بررسی دارد. با این حالت و تحت هر شرایط داغ شدن موبایل (چه با دلیل منطقی و چه با دلیل غیرمنطقی) می‌تواند صدمات خود را به قطعات سخت افزاری دستگاه اعمال کند. به همین جهت است که جلوگیری از داغ شدن گوشی تحت هر شرایط اهمیت ویژه‌ای دارد.


جلوگیری از داغ شدن گوشی با ترفند های ساده


داغ شدن بدنه موبایل ها می‌تواند صدمات زیادی را به قطعات سخت افزاری آن ها وارد کند. متاسفانه این مسئله تابع طبیعی بودن یا نبودن گرمایی که در بدنه موبایل به وجود آمده نیست! به بیان دیگر چه دلیل قانع کننده‌ای برای داغ شدن بدنه اسمارتفون شما وجود داشته باشد و چه دلیل قانع کننده‌ای برای بروز این پدید وجود نداشته باشد، آسیب های وارد بر قطعات سخت افزاری دستگاه در اثر تماس با گرما باقی می‌مانند. به همین جهت است که اکیدا توصیه داریم به روش ها و ترفند هایی که بری جلوگیری از داغی بدنه گوشی های موبایل معرفی می‌شوند توجه ویژه‌ داشته باشید. در ادامه این بخش به مهمترین و کارآمدترین این ترفند ها اشاره می‌کنیم. 


1. تسک های سنگین را کنار بگذارید یا برایشان زمانبندی داشته باشید!


همانطور که پیش از این هم گفتیم یکی از اصلی ترین عواملی که منجر به داغ شدن بیش از حد بدنه گوشی های هوشمند می‌شود مربوط به انجام تسک های سنگین در آن هاست. به عنوان مثال به اجرای بازی های سنگین و HD آنلاین اشاره کردیم که می‌توانند تمام قطعات سخت افرازی موبایل را تحت تاثیر قرار داده و درگیر خود کنند. شما با عدم اجرای تسک های سنگین در موبایل خود می‌تواند از داغ شدن بیش از اندازه بدنه گوشی جلوگیری کنید. اگر خیلی به انجام گیم های اندرویدی سنگین و HD علاقه دارید، حداقل بازه های زمانی انجام گیم را در گوشی کاهش دهید و حتما مابین دفعات اجرای بازی زمان استراحت یا اصطلاحا "خنک سازی" (Cool Down) را به گوشی اختصاص دهید.

 

تسک های سنگین را کنار بگذارید یا برایشان زمانبندی داشته باشید!


به عنوان مثال به جای اینکه یک باتری خاص را 30 دقیقه بی‌وقفه در گوشی اجرا کنید، آن را در سه مرحله 10 دقیقه‌ای اجرا نمایید و مابین هر 10 دقیقه اجرای بازی چیزی در حدود 10 دقیقه به گوشی خود استراحت دهید. انجام این کار سبب می‌شود که گرمای تولید شده در قطعات سخت افزاری موبایل در یک بازه طولانی ادامه پیدا نکند و تا حد زیادی کنترل شود. این روش برای افرادی که به شدت علاقمند انجام تسک های سنگین در موبایل خود و اجرای بازی های HD هستند و نمی‌توانند از انجام این بازی ها در موبایلشان دل بکنند بهترین راه حل خواهد بود. با توجه به این مسئله علاوه بر جلوگیری از داغ شدن بدنه موبایلتان از آسیب دیدن باتری و کاهش زود هنگام عمر مفید آن هم جلوگیری می‌کنید. 


2. در حین شارژ از گوشی استفاده نکنید!


متاسفانه خیلی از ما عادت داریم در حین شارژ شدن گوشی از آن استفاده کنیم اما این مسئله به شدت می‌تواند روی داغ شدن گوشی تاثیرگذار باشد! پروسه شارژ باتری گوشی های موبایل به خودی خود گرمازاست و زمانی که شما گوشی را به شارژ می‌زنید، بار الکترونیکی که از شارژر به گوشی منتقل می‌شود منجر به بروز گرما و حرارت در بدنه اسمارتفون خواهد شد. به همین سبب است که همیشه با اتصال گوشی به شارژر شاهد داغ شدن آن خواهید بود. زمانی که شما در همین حین این گوشی استفاده هم می‌کنید، وضعیت بدتر می‌شود چون از یک سمت شارژر منجر به ایجاد گرما در موبایل می‌شود و از سمت دیگر با توجه به تسکی که شما در حال انجام آن هستید، قطعات سخت افزاری مثل ال سی دی، پردازنده، رم و غیره هم درگیر شده و فعالیت آن ها منجر به ایجاد گرمای بیشتر می‌شود. 
متاسفانه دیده شده برخی از افراد مادامی که گوشی خود را به شارژ زده‌اند و به طور همزمان با این کار، بازی های سنگین و HD را در هم موبایل خود اجرا می‌کنند که این موضوع واقعا می‌توانید آسیب زننده‌ترین کار به گوشی باشد. انجام این کار نه تنها منجر به داغ شدن بیش از اندازه بدنه موبایل شما می‌شود، بلکه باتری را به شدت تحت استرس قرار خواهد داد و عمر مفید آن را به طرز قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد. به شما قول می‌دهیم اگر چندین مرتبه در حین شارژ باتری گوشی تسک های سنگین و طولانی مدت را در آن اجرا کنید، افت چشمگیری در بازده باتری و توان شارژدهی گوشی خود احساس خواهید کرد. پس برای جلوگیری از داغ شدن گوشی به هیچ عنوان در حین شارژ از آن استفاده نکنید. 

 

در حین شارژ از گوشی استفاده نکنید!


3. زمان شارژ را کوتاه کنید!


یکی دیگر از روش ها یا ترفند های کارآمدی که می‌توانید از آن برای جلوگیری از داغ شدن بیش از اندازه بدنه گوشی های موبایل استفاده کنید مربوط به کاهش مدت زمان اتصال گوشی به شارژر می‌شود. همانطور که پیش از این گفتیم وقتی موبایل خود را به شارژر وصل می‌کنید، بار الکترونیکی از سمت شارژر و سیم آن به داخل باتری هدایت و به نوعی پمپاژ می‌شود و این مسئله منجر به بروز گرما در گوشی و داغ شدن بدنه آن خواهد شد، اما اینطور نیست که گرمای مورد نظر به یک باره ایجاد شود! این گرما به تدریج به وجود می‌آید و هرچقدر گوشی شما برای مدت زمان بیشتری در معرض آن قرار گیرد، احتمال آسیب دیدن قطعات سخت افزاری هم بیشتر می‌شود. 
بنابراین سعی کنید زمان اتصال گوشی به شارژر را کوتاه کنید. بدین منظور بهترین روش این است که همیشه از خالی شدن کامل شارژ باتری موبایل خود جلوگیری به عمل آورید و از سمت دیگر وقتی گوشی را به شارژ می‌زنید قبل از اینکه باتری آن 100 درصد شارژ شود، اتصال دستگاه از شارژر را قطع نمایید. می‌توانید بدین منظور برای مقدار شارژ باتری گوشی خودتان یک بازه خاص تعیین کنید. به عنوان مثال می‌توانید بازه 40 الی 80 درصدی شارژ را در نظر بگیرید و هر زمان شارژ باتری گوشی شما به 40 درصد رسید آن را به شارژ بزنید و اجاره دهید تا 80 درصد شارژ شود و سپس آن را از شارژر جدا کنید. تحقیقات نشان داده بکارگیری این ترفند علاوه بر ممانعت از داغ شدن گوشی به افزایش عمر مفید باتری های لیتیوم یونی و پلیمری هم کمک می‌کند.


4. گوشی را در جای خنک قرار دهید!


تلاش برای خنک نگه داشتن بدنه گوشی هم می‌تواند یکی دیگر از موثرترین روش های موجود باشد. اما منظور از قرار دادن گوشی در جای خنک این نیست که دستگاه را به داخل یخچال یا فریزر قرار دهید! متاسفانه بارها دیده شده که انجام این کار صدمات جبران ناپذیری را به گوشی های موبایل وارد کرده و با این حال کاربران تصور دارند قرار دادن گوشی در داخل یخچال یا فریزر یک راه حل خوب و سریع برای خنک کردن آن هاست! پس به هیچ وجه از این راه حل و ایده برای خنک کردن گوشی خود استفاده نکنید. منظور ما از قرار دادن گوشی در جای خنک این است که به عنوان مثال زمانی که گوشی به شارژ زده شده، آن را نزدیک بخاری یا شومینه قرار ندهید و در صورت امکان آن را مستقیما در مجاورت باد کولر یا پنکه بگذارید. انجام این کار می‌تواند به شدت روی جلوگیری از داغ شدن گوشی تاثیرگذار باشد و نتیجه مطلوبی را برایتان به ارمغان آورد. 


5. گوشی را در معرض نور آفتاب قرار ندهید!

 

 گوشی را در معرض نور آفتاب قرار ندهید!


نکته مهم بعدی که توصیه داریم توجه ویژه‌ای به آن داشته باشید مربوط به عدم قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم آفتاب می‌شود! این مسئله را به ویژه در شرایطی که داخل خودرو هستید جدی بگیرید. بارها دیده شده که کاربران در تابستان یا فصل بهار که آفتاب سنگین و مستقیم از آسمان می‌تابد، گوشی را روی داشبورد خودرو یا روی صندلی و در حالتی قرار می‌دهند که مستقیما تحت تابش نور آفتاب قرار می‌گیرد. اگر گوشی شما برای مدت زمان طولانی در این وضعیت قرار داشته باشد، احتمال اینکه به قطعات سخت افزاری آن آسیب وارد شود و به ویژه باتری گوشی آسیب ببیند بسیار بالا خواهد بود. 
ما توصیه داریم حتی تا حد امکان از قرار دادن گوشی در داخل خودرویی که درب و پنجره های آن کامل بسته هستند و خودرو در زیر آفتاب قرار دارد هم ممانعت به عمل آورید. قرار دادن گوشی در شرایط این چنینی حتی ممکن است منجر به بروز حوادثی ناگواری مثل آتش گرفتن و انفجار باتری هم شود. سعی کنید در فصل تابستان و بهار و زمانی که آفتاب مستقیم به گوشی می‌تابد، تا حد امکان از قرار دادن طولانی مدت دستگاه در مقابل نور آفتاب خودداری کنید و گوشی را در زیر سایه و فضای باز یا داخل جیبتان قرار دهید. جالب است بدانید که قرار گرفتن طولانی مدت گوشی در مقابل آفتاب داغ می‌تواند منجر به خالی شدن آنی شارژ باتری و بروز فعل و انفعالات شیمیایی عجیب در آن شود. 


6. از کیس و کاور استفاده نکنید‍!


یکی دیگر از روش های موثری که می‌تواند در جلوگیری از داغ شدن گوشی موثر باشد مربوط به عدم استفاده از کیس و کاور هایی می‌شود که می‌توانند پروسه خنک کاری بدنه موبایل را دچار اختلال کنند. جای شکی نیست که کیس و کاور های موبایل محافظ های بسیار خوبی هستند و در برخی مواقع می‌توانند ناجی اسمارتفون ها شوند، اما این کیس و کاور ها از سمت دیگر مشکلاتی از قبیل اختلال در پروسه دفع گرما را هم به وجود می‌آورند. به همین جهت توصیه داریم حداقل در شرایط خاص مثل زمان هایی که گوشی خود را به شارژ می‌زنید و قرار است بدنه دستگاه داغ شود یا مواقعی که قصد اجرای تسک های سنگین در موبایلتان را دارید، کیس و کاور گوشی را از آن جدا کنید. بدین ترتیب بدنه گوشی مستقیما با هوای خارج در ارتباط خواهد بود و زودتر و بهتر خنک می‌شود. نصب بودن کیس و کاور های ضخیم در اینگونه مواقع منجر به تجمع گرما و عدم دفع صحیح آن خواهد شد. 

 

 

از کیس و کاور استفاده نکنید‍!


7. تعویض به موقع باتری


باتری گوشی های موبایل یکی از مهم ترین قطعات سخت افزاری است که در آن ها بکار رفته و متاسفانه خیلی از کاربران توجه لازم را به این قطعه ندارند. باتری هایی که این روزها در گوشی های هوشمند مورد استفاده قرار می‌گیرند اغلب از نوع لیتیوم یونی یا لیتیوم پلیمری هستند. ماهیت اصلی این دو نوع باتری تقریبا یکسان است و متاسفانه هر دوی آن ها به مرور زمان با مشکلاتی از قبیل زود خالی شدن شارژ رو به رو خواهند شد. در برخی مواقع ممکن است عوامل خاص منجر شوند که یک باتری خیلی زودتر از چیزی که باید و انتظار می‌رفت فاسد شود و فعل و انفعالات شیمیایی نه چندان جالبی در آن رخ دهد که می‌توانند خطر آفرین باشند. در نظر داشته باشید هر نوع فعل و انفعالی که در باتری های گوشی رخ دهد گرمازا خواهد بود. 
بنابراین اگر گوشی موبایل شما بدون دلیل داغ می‌شود و این داغی بیشتر بر روی قاب پشت آن و محل نصب باتری قابل لمس است، به احتمال زیاد باتری دستگاه دچار مشکل شده و نیاز به تعویض دارد. عدم تعویض به موقع باتری در این شرایط می‌تواند منجر به تشدید گرمای ایجاد شده در گوشی و آسیب دیدن دیگر قطعات سخت افزاری موبایل شود. از آنجایی که عموما طول عمر مفید باتری گوشی های موبایل مابین 1.5 الی 2 سال است، توصیه داریم همیشه به موقع باتری گوشی خود را تعویض کنید. بهترین زمان برای تعویض باتری گوشی زمانی است که احساس می‌کنید قدرت شارژدهی باتری موبایلتان به طرز قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته و دیگر کیفیت قبل را ارائه نمی‌کند. با تعویض به موقع باتری گوشی می‌توانید تا حد زیادی از داغ شدن ناخواسته و بی‌مورد بدنه آن جلوگیری به عمل آورید. 


8. بهینه سازی تنظیمات و شرایط داخلی گوشی


شرایط داخل گوشی شما و تنظیماتی که در بخش های مختلف آن اعمال شده‌اند هم می‌توانند روی داغ شدن بدنه موبایل تاثیرگذار باشند اما طبیعتا شدت تاثیر این موارد به اندازه موارد پیشینی که به آن ها اشاره داشتیم نیست. به عنوان مثال تجربه ثابت کرده که هرچقدر حجم اطلاعات ذخیره شده در حافظه گوشی بیشتر باشد، منابع سخت افزاری آن بیشتر تحت فشار قرار می‌گیرند و در نتیجه گرمای بیشتری توسط آن ها تولید خواهد شد. بنابراین همیشه سعی کنید تا حد امکان از پر شدن حافظه گوشی خود جلوگیری به عمل آورید. ضعیف بودن سیگنال آنتن یا اینترنت و روشن گذاشتن این دو قابلیت هم می‌تواند منجر به تولید گرمای بیش از حد در گوشی شود چون موبایل شما در این شرایط دائما تلاش می‌کند که به شبکه های مورد نیز متصل گردد و تکرار این تلاش و عدم موفقت منجر به ایجاد گرما خواهد شد. 

 

بهینه سازی تنظیمات و شرایط داخلی گوشی


برای جلوگیری از به وجود آمدن این حالت توصیه داریم در مواقعی که آنتن دهی گوشی ضعیف است، حالت پرواز (Airplane Mode) را فعال کنید. روشن بودن قابلیت هایی مثل وای فای، بلوتوث و غیره هم می‌تواند منجر به درگیر شدن قطعات سخت افزاری بیشتر و داغ شدن گوشی شود، بنابراین در شرایطی که به این قابلیت ها نیاز ندارید آن ها را خاموش و غیر فعال کنید. حتی شدت روشنایی صفحه نمایش هم می‌تواند بر روی تولید گرما در گوشی تاثیرگذار باشد. پس سعی کنید تنظیمات و شرایط داخلی موبایل خودتان را هم به گونه‌ای بهینه سازی نمایید که کمترین فشار بر روی موبایلتان وارد شود و بدین ترتیب از داغ شدن بیش از اندازه بدنه اسمارتفون جلوگیری به عمل آید. 


9. استفاده از شارژر اورجینال و فابریک


آخرین مسئله‌ای که توصیه داریم برای جلوگیری از داغ شدن گوشی موبایل خود به آن توجه داشته باشید مربوط به استفاده از شارژر های اورجینال و فابریک می‌شود. زمانی که شارژر اورجینال و اصلی گوشی خودتان را استفاده می‌کنید، انتقال انرژی و بار الکتریکی به صورت کنترل شده و طبق الگویی که شرکت سازنده موبایلتان در نظر گرفته در دستگاه انجام می‌شود. ذر این حالت اگرچه در گوشی گرما به وجود می‌آید، اما این گرما در وضعیت کنترل شده‌ای قرار خواهد داشت و نگران کننده نیست.  اما زمانی که از یک شارژر بی‌کیفیت و غیر اورجینال استفاده می‌کنید، ریسک های زیادی را به جان می‌خرید و احتمال دارد نوساناتی در انتقال بار الکتریکی از شارژر به باتری گوشی ایجاد شود که خطرآفرین باشند. عموما زمانی که از شارژرهای غیر اورجینال استفاده می‌کنید، گرمای بدنه گوشی چند برابر می‌شود و این مسئله اصلا درست نیست و می‌تواند آسیب رسان باشد. پس همیشه سعی کنید از شارژر فابریک و اورجینال موبایل خود استفاده کنید و به این مسئله به عنوان یکی از روش های جلوگیری از داغ شدن بدنه اسمارتفون ها نگاه کنید.

 

استفاده از شارژر اورجینال و فابریک


داغ شدن بدنه آیفون خطرناک تر است یا گوشی های اندرویدی!


برخی کاربران سوالاتی در رابطه با داغ شدن بدنه گوشی های اندرویدی و آیفون های اپل مطرح می‌کنند که برخی از آن ها عجیب هستند! برای مثال عده‌ای از کاربران عقیده دارند که مشکل داغ شدن بدنه اسمارتفون ها در آیفون های اپل بیشتر از گوشی های اندرویدی رخ می‌دهد! عده دیگری هم مدعی هستند که داغ شدن بدنه موبایل در گوشی های اندرویدی می‌تواند خطرات بیشتری در مقایسه با آیفون های اپل داشته باشد. در پاسخ به این موارد باید بگوییم که در مجموع اینطور نیست! داغ شدن بدنه گوشی های موبایل چه ناشی از عوامل توجیه‌پذیر و چه در اثر عوامل توجیه‌ناپذیر ممکن است در هر گوشی رخ دهد. درست است که ساختار و طراحی گوشی، قطعات سخت افزاری آن و حتی بستر نرم افزاری دستگاه می‌توانند روی شدت داغ شدن بدنه موبایل در شرایط مختلف تاثیرگذار باشند اما نمی‌توان مدعی شد که مطلقا گوشی های اندرویدی بیشتر از آیفون ها داغ می‌شوند یا شرایط برعکس برقرار است!
عموما در طراحی اسمارتفون ها به مسئله داغ شدن و کنترل گرمای تولید شده در دستگاه توجه ویژه‌ای به عمل می‌آید چون این موضوع از مسائلی است که مستقیما به ایمنی کاربر مربوط می‌شود. این احتمال وجود دارد داغ شدن بدنه برخی مدل های خاص گوشی ها نسبت به دیگر مدل ها بیشتر باشد یا با شدت بالاتری رخ دهد، اما این برداشت درست نیست که بگوییم همیشه گوشی های برند A بیشتر از گوشی های برند B داغ شوند! شما با توجه به نکاتی که می‌توانند بری جلوگیری از داغ شدن بدنه اسمارتفون ها بسیار موثر باشند و در این مقاله ذکر شدند می‌توانید تا حد زیادی از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید. 


جمع‌بندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی روش ها و ترفند های ساده‌ای برای جلوگیری از داغ شدن گوشی های موبایل پرداختیم. همچنین در رابطه با جزئیات این موضوع و طبیعی یا غیرطبیعی بودن داغ شدن بدنه اسمارتفون ها صحبت هایی داشتیم. فراموش نکنید چه داغ شدن بدنه گوشی ناشی از عوامل توجیه‌پذیر باشد و چه نباشد، صدمات احتمالی که به دستگاه وارد خواهد شد پابرجا می‌مانند و در هر صورت باید از داغ شدن بیش از اندازه بدنه اسمارتفون ها جلوگیری کرد. امیدواریم از این مقاله اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید. 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 4

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید