بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

پیدا کردن رمز وای فای با گوشی اندروید

پیدا کردن رمز وای فای با گوشی اندروید
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/06/01 0 نظر

 پیدا کردن رمز وای فای با گوشی !شاید برای شما هم این اتفاق افتاده باشد که گوشی موبایل تان به شبکه وای فای خاصی متصل شده باشد اما شما رمز عبور آن شبکه Wi-Fi را به خاطر نیاورید. یا این که در جایی هستید که احتیاج داردی رمز وای فای را با گوشی خود پیدا کنید  خوشبختانه امکان پیدا کردن رمز Wi-Fi با گوشی سامسونگ و یا سایر اندرویدیها وجود دارد. در این مقاله به آموزش پیدا کردن رمز وای فای با گوشی می‌پردازیم. بنابراین با جی اس ام باتری همراه شوید. 

پیدا کردن رمز وای فای با گوشی اندروید

 

مقدمه
تصور کنید به مکان خاصی هستید یه اینترنت احتیاج دارید سرچ می کنید تعداد زیادی اسم در وای فای گوشی خود مشاهده می کنید شما برای اتصال به هرکدام از آنها احتیاج به رمز وای فای دارید امروز قصد داریم به شما آموزش بدهیم چطور به راحتی بتوانید رمز وای فای را پیدا کنید. تا بتوانید از اینترنت وای فای بهره ببرید.ممکن هست شما رمز وای فای خود را فراموش کرده باشیدو حالا نیاز دارید گوشی جدیدی را به وای فای متصل کنید برای پیدا کردن رمز وای فای با گوشی با ما همره باشید.


مطمئنا زمانی که گوشی شما به طور خودکار به شبکه وای فای خاصی وصل شود، شما ذهن خود را درگیر حفظ کردن و به خاطر آوردن رمز آن شبکه نخواهید کرد و بعد از مدت کوتاهی رمز وای فای مورد نظر از خاطرتان محو می‌شود. حالا سعی کنید بخواهید آن رمز را بنا به هر دلیل دوباره به یاد آورد! مثلا تصور کنید به همان مکانی رفتید که اینترنت وای فای دارد و می‌خواهید علاوه بر گوشی اندرویدیتان، تبلت یا لپ تاپ خود را هم به شبکه اینترنت Wi-Fi ارائه شده وصل کنید! در این شرایط اگر رمز وای فای را به یاد نیاورید انجام این کار هم امکانپذیر نخواهد بود! خوشبختانه در اینگونه مواقع امکان پیدا کردن رمز وای فای با گوشی اندرویدی وجود دارد!


به بیان دیگر اگر گوشی اندرویدی شما به شبکه وای فای خاصی وصل شود، رمز عبور وای فای آن از خود گوشی قابل دریافت و پیدا کردن خواهد بود اما بدین منظور باید شرایط خاصی هم برقرار باشد! اگر می‌خواهید بدون دردسر رمز وای فای را با گوشی پیدا کنید اباید گوشی شما حداقل از اندروید 10 بهره‌مند باشد، در غیر این صورت برای پیدا کردن رمز وای فای با گوشی حتما باید از برنامه استفاده کنیدو انجام این کار فقط از طریق نصب اپلیکیشن های خاصی امکانپذیر خواهد بود که برای عملکرد درست نیازمند دسترسی روت هستند. ما در ادامه این مطلب نحوه پیدا کردن رمز WiFi  با گوشی را هم در اندروید 10 شرح خواهیم داد و هم نحوه انجام این کار با استفاده از اپلیکیشن های خاص در اندروید 9 و نسخه های قدیمی تر را شرح می‌دهیم. بنابراین با جی اس ام باتری باشید. 

 


پیدا کردن رمز وای فای با گوشی در اندروید 10


در اندروید 10 گوگل برای پیدا کردن رمز وای فایی با گوشی  که به آن ها وصل شده‌اید هیچ نیازی به نصب اپلیکیشن های جانبی و حتی روت شدن گوشی وجود ندارد. به بیان دیگر قابلیت مشاهده رمز Wi-Fi در اندروید 10 به عنوان یک قابلیت پیش فرض ارائه شده و امکان استفاده از آن برای همه وجود دارد. دقت داشته باشید که ممکن است این قابلیت در برخی از گوشی هایی که اندروید 10 دستکاری شده دارند (یعنی رابط کاربری خاصی روی آن ها نصب شده و دستگاه از اندروید 10 استاک گوگل بهره نمی‌برد) قابل استفاده نباشد یا دسترسی به آن از طریق منوهای متفاوت امکانپذیر شود. برای پیدا کردن پسورد وای فای با گوشی اندرویدی خود کافیست مراحلی که شرح می‌دهیم را به ترتیب طی کنید.

 

پیدا کردن رمز وای فای با گوشی در اندروید 10


•    وارد بخش Settings گوشی شوید.
•    گزینه Network & Internet را انتخاب کنید.
•    گزینه Wi-Fi را انتخاب کنید. 
•    گزینه Saved Networks را انتخاب نمایید تا لیست شبکه های وای فایی نمایان شود که قبلا گوشی شما به آن ها متصل شده و اطلاعاتشان ذخیره شده‌اند. 

 

 مراحل پیدا کردن رمز وای فای با گوشی در اندروید 10


 

•    شبکه وای فایی که می‌خواهید رمز آن مشخص شود را انتخاب کرده و آیکون اشتراک گذاری (Share) را لمس کنید.
•    در صورت نیاز تایید هویت را با ارائه پین گوشی یا قرار دادن انگشت روی اسکنر انجام دهید. 
•    مشاهده خواهید کرد که یک بارکد اختصاصی نمایان می‌شود. زیر این بارکد عبارت Password تایپ شده و رمز عبور شبکه وای فای مورد نظر هم مشخص است. 

 

 مراحل پیدا کردن رمز وای فای با گوشی در اندروید 10


بنابراین به همین سادگی امکان پیدا کردن رمز وای فای با گوشی هایی را خواهید داشت که از اندروید 10 گوگل بهره‌مند باشند. همانطور که گفتیم در برخی از گوشی های برندهای دیگر که اندروید 10 استاک روی آن ها نصب نیست، ممکن است مسیر دستیابی به رمز وای فای با گوشی  کمی متفاوت تر باشد اما مراحل کلی کار یکسان و مشابه هستند.

 


پیدا کردن پسورد وای فای در اندروید 9 و پایین تر


اما روش قبلی که نام بردیم مختص گوشی هایی است که از اندروید 10 گوگل بهره‌مند باشند. از آنجایی که این سیستم عامل به تازگی منتشر شده و اغلب اسمارتفون ها از آن بهره‌مند نیستند، بنابراین شاید آن روش برایتان قابل استفاده نباشد. خوشبختانه در اندروید 9 و نسخه های پایین تر این سیستم عامل هم برای پیدا کردن رمز وای فای شبکه های اینترنت قبلی که به آن ها متصل شده‌اید وجود دارد. برای انجام این کار حتما باید گوشی شما روت شده باشد. فراموش نکنید روت کردن گوشی های اندرویدی کار بسیار ساده‌ای است اما منجر به از بین رفتن گارانتی آن ها می‌شود. 

 

 

پیدا کردن پسورد وای فای در اندروید 9 و پایین تر


 

برای اینکه بتوانید در گوشی های با اندروید 9 و پایین تر روت شده پسورد وای فای قبلی را ببینید می‌بایست اپلیکیشنی تحت عنوان WiFi Password Viewer را روی گوشی نصب کنید. این اپلیکیشن به طور رایگان عرضه شده و با کلیک بر روی این قسمت قادر به دانلود آن از گوگل پلی استور (Google Play Store) خواهید بود. بعد از دانلود برنامه آن را روی گوشی نصب و اجرا کنید. 



 

پیدا کردن پسورد وای فای در اندروید 9 و پایین تر


در اولین مرتبه‌ای که برنامه اجرا می‌شود یک پیغام پاپ آپ روی صفحه گوشی ظاهر خواهد شد که درخواست دسترسی روت را ارائه می‌کند. گزینه Grant را در این صفحه انتخاب نمایید. با انجام این کار لیست تمام شبکه های وای فایی که قبلا گوشی شما به آن ها وصل شده و رمزشان ذخیره شده‌اند نمایان خواهد شد. به همین سادگی امکان پیدا کردن رمز وای فای با گوشی خود را خواهید داشت. برای اشتراک گذاری رمز هر شبکه وای فای می‌توانید آن را انتخاب کرده و سپس گزینه Share را لمس نمایید و از هر طریق که تمایل دارید اشتراک گذاری رمز شبکه وای فای مورد نظر را تکمیل کنید. 

 


جمع‌بندی


همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به آموزش دو روش مختلف برای پیدا کردن رمز وای فای با گوشی های اندرویدی پرداختیم. روش اول روشی بود که در گوشی های مجهز به اندروید 10 و بدون نیاز به نصب بودن هیچ برنامه جانبی دیگری قابل استفاده است و روش دوم مربوط به زمانی می‌شد که گوشی شما از اندروید 9 یا نسخه های قدیمی تر اندروید بهره‌مند باشد که در این حالت باید گوشی روت شده و برنامه خاصی تحت عنوان WiFi Password Viewer در آن نصب گردد. امیدواریم از این مقاله اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید. 

 

 

 

 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 12

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید