بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه به پایان سال  و جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

آموزش آنروت اندروید | Unroot

آموزش آنروت اندروید | Unroot
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/11/20 0 نظر

یکی از اصلی ترین قابلیت های گوشی های اندرویدی مربوط به امکان روت کردن می‌شود که منجر به ایجاد قابلیت های متنوعی در دستگاه خواهد شد و دسترسی های پیشرفته‌تر را امکانپذیر می‌سازد. اما آیا بعد از روت کردن موبایل امکان بازگرداندن آن به شرایط اولیه وجود دارد؟ خوشبختانه پاسخ مثبت است. در این مقاله می‌خواهیم به آموزش روش های آنروت اندروید (Unroot) بپردازیم. بنابراین با جی اس ام باتری همراه شوید.

آموزش آنروت اندروید | Unroot

 

مقدمه
قبل از اینکه در رابطه با آنروت اندروید و روش های انجام این کار صحبت کنیم بد نیست کمی در مورد ماهیت روت کردن و مزیت های انجام آن اطلاعاتی خدمتتان ارائه نماییم. اگر به خاطر داشته باشید پیش از این در مقاله "صفر تا صد روت کردن گوشی اندروید و آموزش آن" به طور جامع در مورد نحوه روت کردن گوشی های اندرویدی صحبت کرده بودیم، بنابراین اگر در پی انجام این کار هستید، می‌توانید از مقاله ضمیمه شده استفاده به عمل آورید. روت کردن به زبان ساده اقدامی است که به موجب آن دسترسی های ریشه‌ای و عمیق‌تر به فایل های سیستمی گوشی در اختیار کاربر و اپلیکیشن هایی که روی دستگاه نصب می‌شوند داده خواهد شد و بدین ترتیب می‌توان از گوشی استفاده های جالب تری به عمل آورد. 
اما همانطور که در مقاله "مهمترین معایب و مزیت های روت کردن گوشی" اشاره کردیم روت کردن گوشی های اندرویدی منجر به ابطال گارانتی آن ها می‌شود. یعنی اگر گوشی شما گارانتی داشته باشد و شما آن را روت کنید، احتمالا گارانتی آن از بین می‌رود و شرکت سازنده یا فروشنده از سرویس دهی تحت گارانتی برای آن گوشی خودداری می‌کند. اما خوشبختانه ترفندهایی وجود دارد که با استفاده از آن ها می‌توانید اثرات روت شده بودن گوشی را از بین برده و اصطلاحا موبایل اندرویدی خود را آنروت کنید! آنروت پروسه‌ای است که در واقع سبب می‌شود گوشی روت شده به حالت اولیه (روت نشده) بازگردانده شود. 
برای آنروت اندروید می‌توان از چند روش مختلف استفاده کرد. تمام این روش ها منجر می‌شوند که همه رد پاهای روت شده بودن گوشی از بین بروند و حتی شرکت سازنده موبایل هم به راحتی و حداقل در حالت عادی متوجه نشود که گوشی شما روت شده و سپس دوباره آنروت گشته است. ما در ادامه این مطلب می‌خواهیم به بهترین و موثرترین روش هایی اشاره داشته باشیم که با استفاده از آن ها قادر به آنروت کردن گوشی های اندرویدی خویش خواهید بود. لازم به ذکر است که تقریبا در 90 درصد مواقع همه روش های مذکور بازده کاملا مناسبی را در گوشی برندهای مختلف دارند، اما به هر صورت امکان اینکه بازده هر روش در گوشی های خاصی چندان مناسب نباشد هم صفر درصد نیست. بنابراین سعی کنید همیشه بعد از آنروت کردن موبایل خود با یک برنامه مناسب وضعیت روت بودن یا نبودن آن را چک کنید و از آنروت شدن دستگاه مطمئن شوید. با جی اس ام باتری همراه باشید. 


روش اول: آنروت اندروید از طریق برنامه SuperSU


این روش ساده ترین روشی است که می‌توانید از آن برای آنروت اندروید استفاده کنید اما واقعیت این است که در برخی مواقع احتمال دارد همه رد پاهای روت شده بودن گوشی را پاک نکند و افراد متخصص متوجه این مسئله شوند که قبلا گوشی روت شده بودن است. در این روش از اپلیکیشن SuperSU استفاده می‌کنیم. طبیعتا دانلود این برنامه از طریق گوگل پلی استور (Google Play Store) امکانپذیر نیست و شما برای دانلود آن باید از مراجع دیگر مثل سایت های Apkpure و غیره استفاده کنید و پس از دانلود فایل apk آن نسبت به نصب برنامه ورد عمل شوید. 

آنروت اندروید از طریق برنامه SuperSU


استفاده از برنامه SuperSU بسیار ساده است! زمانی که این برنامه را اجرا کنید یک گزینه با عنوان Full Unroot پیش رویتان قرار می‌گیرد. کافیست این گزینه را انتخاب و با انجام آن موافقت به عمل آورید. حالا تنها کاری که باید انجام دهید این است که چند ثانیه صبر کنید تا برنامه SuperSU سایر اقدامات لازم را انجام دهد. پس از اینکه اقدامات لازم انجام شد، پیغامی مبنی بر آنروت موفقیت آمیز گوشی شما روی صفحه نمایان می‌شود، بنابراین به همین سادگی موبایل شما به حالت اولیه و قبل از روت بازگردانده می‌شود. این روش ساده ترین و بی‌دردسرترین روش آنروت موبایل های اندرویدی خواهد بود. 


روش دوم: آنروت گوشی اندروید با برنامه های دیگر مثل Universal Unroot


علاوه بر برنامه SuperSU برنامه های دیگری هم وجود دارند که امکان آنروت کردن موبایل های اندرویدی را به سادگی هرچه تمام تر فراهم می‌کنند. یکی از این برنامه ها، اپلیکیشن Universal Unroot است که طرفداران متعددی داشته و خیلی از کاربران حرفه‌ای از آن برای آنروت کردن موبایل های خود استفاده به عمل می‌آورند. طبق بررسی های صورت گرفته این برنامه ضریب موفقیت کمتری در مقایسه با اپلیکیشن SuperSU دارد و به ویژه در برخی از گوشی های سامسونگ گلکسی بازده مناسبی ارائه نمی‌کند. به همین دلیل توصیه داریم که این اپلیکیشن را به عنوان دومین راه حل مورد استفاده قرار دهید. با این وجود استفاده از اپلیکیشن نام برده شده یکی دیگر از ساده ترین روش های آنروت اندروید محسوب می‌شود. برخلاف برنامه SuperSU، اپلیکیشن Universal Root از گوگل پلی استور قابل دانلود است و شما با کلیک بر روی این قسمت به صفحه دانلود رسمی برنامه در مرجع مذکور هدایت خواهید شد. بعد از دانلود و نص برنامه آن را در گوشی اجرا کنید و گزینه Unroot Device را انتخاب نمایید و اجازه دهید که سایر مراحل کار توسط این برنامه طی شوند. 
 


روش سوم: آنروت اندروید با برنامه های فایل منیجر (File Manager)


با روش های دستی و ایجاد تغییر در برخی از پوشه های داخلی دستگاه می‌توان رد پاهای روت را از بین برد و اصطلاحا گوشی را آنروت کرد! طبیعتا این روش در مقایسه با دو روش قبلی کمی سخت تر خواهد بود و نیاز به دقت بالاتری دارد اما از سمت دیگر ضریب موفقیت آن می‌تواند بالاتر از روش های پیشین باشد. برخی کاربران تصور دارند که با استفاده از این روش آنروت اندروید با کیفیت مطلوبی انجام نمی‌گیرید، اما باید بگوییم که اصلا اینطور نیست و  اتفاقا آنروت کردن اندروید به صورت دستی و از طریق اپلیکیشن های مدیریت فایل به مراتب حرفه‌ای‎تر از دو روش قبل خواهد بود. برای پیاده سازی این روش کافیست یک برنامه مدیریت فایل مناسب مثل ES File Explorer روی گوشی شما نصب باشد و سپس مراحل زیر طی شوند:

 آنروت اندروید با برنامه های فایل منیجر (File Manager)


•    برنامه فایل منیجر را در گوشی خودتان اجرا کرده و در صورت نیاز دسترسی روت را برای آن آزاد کنید.
•    در صفحه اصلی فایل های گوشی به بخش device بروید. 
•    وارد پوشه bin شوید. 
•    دو آیتمی که با عناوین busybox و su در این بخش قرار دارند را حذف کنید. 
نکته: اگر دو آیتم مذکور را در این مسر پیدا نکردید، نگران نباشید و به بخش system بروید و پوشه xbin را انتخاب کنید. سپس دو فایل su و busybox را از داخل این پوشه حذف نمایید. . 
•    حالا به بخش system بازگردید و پوشه app را انتخاب کنید. 
•    فایل superuser.apk را حذف کنید. 
•    گوشی خودتان را ریستارت نمایید. 
به همین سادگی رد پاهای روت شده بودن گوشی شما از آن حذف می‌شوند و اصطلاحا موبایلتان آنروت خواهد شد. همانطور که مشخص است آنروت اندروید برخلاف ظاهرش خیلی هم پروسه دشواری نیست و شما با کمی دقت و حوصله قادر به انجام آن خواهید بود و حتی برای انجام آن می‌توانید از اپلیکیشن مدیریت فایل پیش فرض گوشی هم استفاده کنید و اپلیکیشن اضافه‌ای را روی دستگاه نصب ننمایید.  


روش چهارم: آنروت با نصب آپدیت OTA


یک روش ساده دیگر هم بری آنروت کردن موبایل های اندرویدی وجود دارد که البته تحت شرایط خاص قابل استفاده خواهد بود. این روش فقط زمانی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد که آپدیت رسمی به طور OTA برای سیستم عامل گوشی شما منتشر شده باشد و سیستم عامل موبایلتان هنوز همان سیستم عامل اصلی شرکت سازنده محسوب شود و شما کاستوم رامی را روی گوشی فلش نکرده باشید. در اینگونه مواقع می‌توانید به سادگی و فقط با دانلود و نصب آپدیت OTA منتشر شده، همزمان با بروز رسانی سیستم عامل موبایلتان، آن را آنروت هم کنید. برای بررسی اینکه آیا آپدیت OTA برای گوشی شما موجود است یا خیر کافیست به مسیر Settings > About > Update بروید. پس یکی دیگر از ساده ترین روش های آنروت اندروید مربوط به نصب آپدیت های رسمی OTA سیستم عامل گوشی می‌شود. 

 آنروت با نصب آپدیت OTA


روش پنجم: آنروت با فلش استاک رام (Stock ROM)


آخرین روشی که می‌توانید از آن برای آنروت اندروید استفاده کنید مربوط به فلش کردن استاک رام می‌شود. استاک رام در واقع همان رام رسمی و پیش فرضی است که شرکت سازنده موبایل شما از همان ابتدا روی گوشی نصب و راه اندازی کرده بود. طبیعتا این روش نسبت به روش های قبلی  که نام بردیم دشوارتر بوده و نیاز به صرف انرژی و زمان بیشتری دارد اما مطمئن ترین و کارآمدترین روش آنروت کردن اندروید و از بین بردن رد پاهای آن در هر گوشی موبایلی خواهد بود. اگر به خاطر داشته باشید ما پیش از این در مقاله "صفر تا صد فلش گوشی سامسونگ با اودین (Odin)" به طور جامع نحوه فلش کردن گوشی های سامسونگ با استفاده از برنامه اودین را شرح دادیم. شما دقیقا با طی کردن مراحلی که در مقاله مذکور به آن ها اشاره شده قادر به آنروت اندروید و گوشی خود خواهید بود. خیلی از کاربران قبل اقدام به منظور فروش موبایل خود که قبلا روت شده بود نسبت به فلش رام استاک آن اقدام می‌کنند تا تمام رد پاهای روت دستگاه از بین برود و از سمت دیگر اطلاعات گوشی هم ریست شده و غیر قابل بازیابی باشد. 


چرا باید به دنبال آنروت گوشی باشیم؟


اما بد نیست کمی هم در مورد دلایلی صحبت کنیم که می‌توانند سبب شوند شما به دنبال آنروت کردن موبایل اندرویدی خودتان باشید. همانطور که قبلا در مقاله های مختلف اشاره کرده بودیم، روت کردن اندروید مزیت های متعددی دارد، بنابراین با توجه به این موضوع شالید این سوال در ذهنتان ایجاد شود که اصلا چرا باید به فکر آنروت اندروید باشیم؟ دلال خاصی وجود دارند که ممکن است شما را علاقمند انجام این کار کنند. برخی از اصلی ترین این دلایل به شرح زیر هستند:
•    عدم برقراری ارتباط با روت: احتمال شما بنا به دلایل شخصی بعد از روت کردن موبایل خود از انجام این کار پشیمان شده باشید و به این نتیجه برسید که واقعا روت کردن گوشی برای کاربری مثل شما که انتظارات خیلی بالایی از گوشی موبایل ندارد اقدامی ناکارآمد است! طبیعتا در این شرایط آنروت گوشی می‌تواند وضعیت را به حالت پیش فرض بازگرداند و اقدام مناسب به شمار آید. 
•    افزاش امنیت: روت کردن منجر می‌شود که دسترسی به فایل های ریشه‌ای و سیستمی امکانپذیر شود و به همین سبب خیلی از اپلیکیشن ها بتوانند کارایی هایی را ارائه کنند که در حالت عادی روی گوشی قابل پیاده سازی نیستند. اما این مسئله منجر به کاهش امنیت دستگاه و اطلاعات کاربر می‌شود، به ویژه اگر وی خیلی در زمینه های نرم افزاری اطلاعات بالایی نداشته باشد وضعیت بدتر خواهد شد. بنابراین احتمال دارد یک کاربر این چنینی برای بالا بردن امنیت گوشی خود بعد از روت کردن آن از انجام این کار پشیمان شده و در پی آنروت اندروید باشد. 
•    گارانتی و تعمیر رایگان: همانطور که قبا هم گفتیم روت کردن گوشی گارانتی آن را باطل می‌کند. حالا تصور کنید که گوشی شما در عمل دارای گارانتی باشد و بعد از اینکه شما آن را روت کردید دچار مشکل سخت افزاری گردید. در اینگونه مواقع برای بهره‌مندی از گارانتی می‌توانید قبل از مراجعه به نمایندگی های رسمی سرویس دهنده گارانتی خود دستگاه را آنروت کنید تا بتوانید از گارانتی تعمیرات بهره‌مند شوید. بعد از تعمیر رایگان موبایل خود هم می‌توانید دوباره آن را روت نمایید.
•    فروش گوشی: خیلی از کاربران دید خوبی نسبت به روت کردن موبایل ندارند و در حین خرید یک گوشی دست دوم سعی می‌کنند از خرید اسمارتفون هایی که قبلا روت شده‌اند خودداری کنند. همچنین روت شده بودن گوشی که به دست یک کاربر جدید واگذار می‌شود اصلا حالت درستی را به وجود نمی‌آورد چون ممکن است که کاربر جدید مورد نظر اصلا از روت و موارد مربوط به آن سر در نیاورد. بنابراین و با توجه به این موضوع، خیلی از کاربران قبل از فروش موبایل خود به عنوان گوشی دست دوم نسبت به آنروت آ اقدام می‌کنند. 
موارد فوق فقط بخشی از دلایلی هستند که می‌توانند منجر شوند شما نسبت به آنروت اندروید وارد عمل شوید. خوشبختانه سیستم عامل اندروید به گونه‌ایست که بعد از آنروت کردن آن دقیقا همه چیز به شرایط اولیه و پیش فرض باز گردانده می‌شود. 


جمع‌بندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به آموزش آنروت اندروید (Unroot) پرداختیم و 5 روش مختلف برای انجام این کار را برای شما شرح دادیم. تصمیم گیری مبنی بر اینکه کدامیک از روش های نام برده شده می‌تواند بهترین گزینه و راهکار باشد را با توجه به شرایط بر عهده خودتان قرار می‌دهیم. امیدواریم از این مقاله اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید. 


 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 2

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید