با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است
از سفارش خوداری کنید
شروع کار اعلام خواهد شد
در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید
بیایید با شرکت شیائومی بیشتر آشنا شویم
یکی از مطرحترین و شناخته شده ترین تولیدکنندههای محصولات الکترونیکی در چین و جهان، شرکت شیائومی است. در سال 2017 بود که برند شیائومی توانست به رتبه پنجم در بین تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند در دنیا برسد. فعالیت این برند در زمینههای طراحی، ساخت و فروش گوشیهای هوشمند و نرم افزارهای موبایل و لپ تاپ و تجهیزات الکترونیکی دیگر میباشد.
خب از شما عزیزان دعوت میکنیم در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا به طور کامل تاریخچه شرکت شیائومی را برایتان شرح دهیم و شما را با تمام محصولات و گوشیهای این برند آشنا کنیم.
شرکت شیائومی به وسیلهی 8 شریک تجاری در تاریخ آوریل سال 2010 میلادی با هدف ساخت گوشیهای هوشمند با کیفیت ولی ارزان قیمت، برنامههای گوشیهای هوشمند و همچنین تجهیزات الکترونیکی دیگر شروع به کار کرد. دفتر مرکزی کمپانی شیائومی در شهر پکن، پایتخت کشور چین، قرار دارد.
در زمان تأسیس شرکت شیائومی آقای لی جون، مؤسس و مدیرعامل این شرکت بود که این آقای لی جون قبل از مدیرعاملی این شرکت، رئیس شرکت کینگ سافت بود و یکی دیگر از شرکا، آقای لین بین بود که یکی از مدیران سابق گوگل به حسای میآید. سرمایهی مورد نیاز برای تأسیس برند شیائومی به وسیلهی دو شرکت چینی، یک شرکت سنگاپوری و یک شرکت آمریکایی کوالکام تأمین شد.
جالب است بدانید که طرفداران محصولات شرکت شیائومی، برای خود را نام Mi fans را انتخاب کردهاند و دارای فن کلاب های فراوانی نیز میباشند و حتی طرفداران این کمپانی چینی روز 6 آوریل را Mi Day نام گذاری کردهاند که به معنای طرفداران می میباشد و در این روز 6 آوریل، کمپانی شیائومی کمپینهای فروش بسیار مخصوصی را جهت معرفی محصولات جدید خود برگزار میکند.
چند ماهی از زمان تأسیس شرکت شیائومی گذشته بود که آقای لی جون، رابط کاربری خود به نام MIUI که مبتنی بر اندروید میباشد را معرفی کرد. رابط کاربری MIUI به دو زبان انگلیسی و چینی حتی برای غیر توسعه دهندگان نیز در دسترس بود به گونهای که بیش از 30 میلیون کاربر از رابط کاربری MIUI تا پایان سال 2013 استفاده میکردند و در سال 2014 این رابط کاربری بر روی بیش از 200 دستگاه نصب شد. این آمارها برای یک شرکت تازه تأسیس بسیار فوق العاده است.
استراتژی فروش شرکت شیائومی از تفاوت بسیار زیادی به نسبت استراتژی فروش برندهای معروفی همچون اپل و سامسونگ برخوردار میباشد. مدیر عامل و مؤسس برند شیائومی، آقای لی جون، معتقد است که قیمتهایی که شرکتهای اپل و سامسونگ بر روی محصولات خود میگذارند، هیچ تناسبی با کیفیت محصولات و خدمات آنها ندارد. در واقع شرکتهای مطرح سامسونگ و اپل از مشتریان خود، پول تب و تاب تبلیغاتیشان را میگیرند.
استراتژی فروش محصولات شرکت شیائومی از طریق آنلاین میباشد. در واقع عمده فروش این شرکت چینی از طریق فروشگاههای آنلاین بوده و به همین دلیل هزینهی جاری کمتری برای نیروی فروش و مواردی از این قبیل میپردازد.
در واقع طبق مصاحبهی هوگو بارا میتوان گفت که شرکت شیائومی، تولید سخت افزار را به عنوان ابزاری میبیند که نرم افزارها و سرویسهای اینترنتی را انتقال دهد.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید غالبا از برند شیائومی با نام اپل شرق یاد میکنند! در اینجا میخواهیم به چند نکته جالب درباره این برند گوشی های هوشمند بپردازیم که احتمالا از آن ها بی اطلاع بودهاید.
در سال 2015 بود که این برند موفق شد، رکورد بیشترین فروش گوشی های هوشمند در طول 24 ساعت را در یک پلتفروم ثابت به خود اختصاص دهد. جالب است که شرکت شیائومی در آن روز تخفیفهای زیادی ارائه داد و توانست از طریق سایت خود بالغ بر 2 میلیون گوشی هوشمند را بفروشد.
این کمپانی 3.6 میلیون دلار برای خرید دامنه خود هزینه کرده است
بله تعجب نکنید. این شرکت در سال 2014 حدود 3.6 میلیون دلار هزینه کرد تا دامنه mi.com را جایگزین دامنه قدیمی خود کند. آن هم به این دلیل که تلفظ کردن mi برای تمام مردم سراسر جهان راحتتر است. البته نمیتوان از تاثیر ساده بودن دامین برای سهولت دسترسی کاربران به سایت شیائومی هم چشمپوشی کرد.
لوگوی برند شیائومی دربردارنده یک مفهوم پنهان است
هرکسی در نگاه اول به این نتیجه میرسد که لوگوی این برند بسیار ساده است. ولی باید به شما بگوییم که به آن سادگی هم که فکر میکنید، نیست. زمانی که این لوگو را 180 درجه بچرخانید، یک حرف چینی میشود، که معنی آن قلب است. اما فقط این نیست؛ چون این لوگو یک معنای پنهان دیگر هم دارد که مخفف Mission Impossible به معنی ماموریت غیرممکن است. در واقع مقامات این کمپانی میخواهند با این مفهوم نشان دهند که در این سال ها با چه مشکلات ریز و درشتی دست و پنجه نرم کردهاند. در آخر هم جالب است بدانید که خود کلمه شیائومی به معنی ارزن است.
شرکت شیائومی ورود خودش به بازار سخت افزار را در سال 2011 با معرفی گوشی هوشمند می وان، اعلام کرد که پس از آن این کمپانی چینی علاوه بر تولید نرم افزار، در زمینهی سخت افزار نیز فعالین میکند. گوشی هوشمند می وان در زمان خود با مشخصاتی بسیار مناسب، ولی همچنان با قیمتی فوق العاده مناسب روانه بازار شد. این گوشی هوشمند نشان دهنده هدف کمپانی شیائومی بود؛ یعنی همان ارزان ولی با کیفیت.
گوشی شیائومی وان
گوشی هوشمند بعدی این شرکت چینی، شیائومی می 2 (MI2) بود که در اوت سال 2012 روانه بازار شد. گوشی هوشمند شیائومی می 2 از تراشهی گرافیکی آدرنو 320، پردازندهی کوالکام اسنپدراگون S4 پرو و پردازندهی چهار هستهای 1.5 هرتزی بهره میبرد. طبق اعلام رسمی شرکت شیائومی در 24 سپتامبر سال 2013 میزان فروش گوشی هوشمند می 2 فقط در بازهی زمانی 11 ماهه، به 10 میلیون نسخه رسیده بود. گوشی های شیائومی می 2 علاوه بر چین، در کشورهایی همچون آمریکا، نیوزلند، استرالیا و بریتانیا و... فروخته شده است.
گوشی شیائومی می 2
شرکت شیائومی، گوشی هوشمند Mi3 (می 3) را در دو نسخه در سپتامبر 2013 روانه بازار کرد. اولین نسخه از گوشی های شیائومی می 3 از پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون 800 کوالکام با فرکانس 2.3 گیگا هرتزی بهره میبرد و دومین نسخه از شیائومی می 3 از پردازنده تگرا 4 اینویدیا بهره میبرد.
در همان ماه سپتامبر سال 2013 شیائومی تصمیم بر افتتاح اولین فروشگاه خود در شهر پکن گرفت و در اکتبر سال 2013 میلادی بود که شرکت شیائومی در جایگاه پنجمین سازنده گوشیهای هوشمند پر استفاده در چین قرار گرفت. این کمپانی در بازهی زمانی سال 2013 تا نیمه نخست سال 2014 میلادی توانست 26.1 میلیون نسخه از گوشیهای هوشمند خود به فروش برساند.
مدیر عامل شیائومی، لی جون، و معاونش هوگو بارا، از گوشی هوشمند جدید Mi 4i و مچ بند می بند را در آوریل 2015 در چین معرفی کردند. و در همان ماه آوریل 2015 از طرف شرکت شیائومی اعلام شد که سری گوشی های شیائومی مدل Mi در سایتهای معروف هند و همچنین در خرده فروشهای آفلامدیین به فروش گذاشته است.
شرکت شیائومی در تاریخ 30 ژوئن 2015 گوشی هوشمند ردمی 2 (Redmi 2) را در بازار برزیل عرضه کرد.
برند شیائومی گوشی هوشمند می 5 خود را که از صفحه نمایش 5.15 اینچی فول اچ دی با پردازندهی کوالکام اسنپدراگون 820 بهره میبرد در اوایل سال 2016 رونمایی کرد.
کمپانی شیائومی در تاریخ 10 می سال 2016 میلادی، گوشی هوشمند می مکس را عرضه کرد.
گوشی شیائومی می مکس مجهز به باتری 4850 میلی آمپر ساعتی، رم 4 گیگابایتی، دوربین سلفی 5 مگاپیکسل، دوربین عقب 16 مگاپیکسل و حسگر اثر انگشت و پردازندههای کوالکام اسنپدراگون 650 و 652 میباشد.
شرکت شیائومی در ماه فوریه سال 2017 میلادی به صورت رسمی محصولات سری نوت و Mi خود را در پاکستان روانه بازار کرد. این مدل از گوشی های شیائومی به خوبی مورد استقبال قرار گرفت.
شرکت شیائومی در آوریل سال 2017، گوشی پرچم دار شیائومی می 6 را که با صفحه نمایش 5.15 اینچی، پردازنده اسنپدراگون 835، دو دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی و سیستم عامل اندروید 7.1.1 مجهز بود، معرفی و روانه بازار کرد.
این نکته را باید به شما بگویم که گوشی شیائومی می 6 تا آن زمان تبدیل به اولین گوشی هوشمند با قیمت زیر 500 دلار شد که از پردازندهی اسنپدراگون 835 بهره میبرد و علاوه بر این گوشی شیائومی می 6 به اولین گوشی شرکت شیائومی تبدیل شد که جک 3.5 میلی متری ندارد و عدم وجود این جک 3.5 میلی متری به این شرکت چینی اجازه داد تا باتری گوشی شیائومی می 6 را به 3350 میلی آمپر افزایش دهد.
شرکت شیائومی در ماه می سال 2017 گوشی شیائومی می مکس 2 را با صفحه نمایش 6.44 اینچی، دوربین اصلی 12 مگاپیکسل و دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی و با پردازندهی کوالکام اسنپدراگون 625 مجهز بود، معرفی و روانه بازار کرد. برند شیائومی در ماه میهمان سال فروشگاههای خودش را با نام MI Home در کشورهای بنگلادش، هند و... راه اندازی کرد.
شرکت شیائومی، نهمین نسخه رابط کاربری MIUI V9 را به همراه گوشی هوشمند شیائومی MI 5X معرفی و روانه بازار کرد. گوشی شیائومی می 5 ایکس مجهز به صفحه نمایش 5.5 اینچی، دوربین اصلی دوگانه 12 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی و پردازندهی کوالکام اسنپ دراگون 625 هشت هستهای 2 گیگاهرتزی میباشد.
شرکت شیائومی در تاریخ 5 سپتامبر 2017، گوشی هوشمند شیائومی Mi A1 را معرفی و روانه بازار کرد. این گوشی مجهز به صفحه نمایش 5.5 اینچی میباشد و همچنین اولین نسخه گوشی های شیائومی میباشد که اندروید آن به صورت 100 درصد خالص ساخته شده است و همچنین برای این گوشی هوشمند، رابطهای کاربری MIUI و MI 5X در دسترس میباشد.
در سال 2017 شرکت شیائومی به درآمدی بالغ بر 18 میلیارد دلار رسید. آقای لی جون مؤسس و مدیر عامل برند شیائومی در سال 2017 رتبه 24 را در بین افراد ثروتمند چین به دست آورد و دارایی خالص لی جون بالغ بر 8.6 میلیارد دلار میباشد. این برند چهارمین استارت آپ با ارزش دنیا میباشد که ارزش شرکت شیائومی بالغ بر 46 میلیارد دلار میباشد و در حال حاضر 15 هزار کارمند در کشورهای چین، مالزی، هند و سنگاپور برای این کمپانی کار میکنند.
اولین پرچم دار شرکت شیائومی در سال 2018، گوشی شیائومی می میکس 2S میباشد. به طور کلی طراحی این گوشی شباهت بسیار زیادی به گوشی MI Mix 2 که در سال 2017 عرضه شد، دارد ولی با این تمایز که گوشی شیائومی MI Mix 2S با ارتقای نرم افزاری و سخت افزاری همراه بوده است.
یک سری از این گوشی مجهز به 8 گیگابایت رم، 256 گیگابایت حافظهی داخلی، LTE و پردازندهی کوالکام اسنپدراگون 845 میباشد. و سریهای دیگر از این گوشیها مجهز به رم 6 گیگابایتی و 128 و 64 گیگابایت حافظهی داخلی می باشندولی این سریهای 6 گیگا بایتی از LTE پشتیبانی نمیکنند. از تجهیزات دیگر مورد استفاده در این گوشی میتوان به دوربین 12 مگاپیکسلی دوگانه اشاره کرد.
گوشی هوشمند شیائومی MI Mix 2S یکی از برترین گوشیهای شرکت شیائومی میباشد که دارای سیستم عامل اندروید 8 و رابط کاربری MIUI 9.5 میباشد. با این رابط کاربری میتوانید اطلاعات و تنظیمات خود را از دیگر گوشیهای اندروید به این گوشی انتقال دهید کاری که تا پیش از این ممکن نبود.
شرکت شیائومی، گوشی می میکس 3 را در اکتبر 2018 معرفی و در نوامبر 2018 روانه بازار کرد.
شرکت شیائومی در زمان طراحی دو نسل ابتدایی با منتقل کردن دوربین سلفی به بخش حاشیهی پایین باعث کاهش ضخامت سه لبهی دیگر صفحه نمایش شدند ولی ماژول دوربین سلفی و کنترلر پنل LCD موجب شد لبهی پایین نمایشگر تقارن دستگاه را عوض کند و باعث کاهش زیبایی آن شود.
شرکت شیائومی برای حل این مشکل در شیائومی می میکس 3، دوربین سلفی را کنار اسپیکر تماس به صورت کشویی قرار داد که با راه اندازی صفحه نمایش، دوربینها ظاهر میشوند و همچنین در عوض استفاده از LCD از پنل امولد سامسونگ استفاده کرد که با پنهان شدن دوربینهای سلفی میتوان شاهد یک صفحه نمایش 6.39 اینچی امولد و بدون هیچ حاشیهای بود.
سخت افزار استفاده شده در گوشی شیائومی می میکس 3 بسیار فوق العاده میباشد؛ 6 گیگابایت رم، حافظه داخلی 128 گیگابایتی و پردازنده اسنپدراگون 845، دو دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی، دو دوربین سلفی 24 و 2 مگاپیکسلی و یک باتری با ظرفیت 3200 میلی آمپر که از قابلیت شارژ سریع 4 پلاس بهره میبرد.
اولین گوشی شرکت شیائومی که سنسور اثر انگشت را به صورت ادغام شده در صفحه نمایش ارائه میدهد، گوشی شیائومی MI 8 Pro میباشد که در سپتامبر 2018 معرفی و روانه بازار شد. سخت افزار استفاده شده در این گوشی شامل 8 گیگابایت رم، حافظه داخلی 128 گیگابایتی، باتری 3000 میلی آمپری با قابلیت شارژ سریع 4 پلاس و پردازنده اسنپدراگون 845 و همانند گوشی می میکس 3 از دوربین اصلی دوگانه 12 مگاپیکسلی بهره میبرد.
از ویژگیهای منحصر به فرد این نوع از گوشی های شیائومی میتوانیم به طراحی آشکار پشت این گوشی اشاره کنیم، با این که این مدل طراحی، قطعات واقعی گوشی را نمایش نمیدهد؛ ولی با این حال بسیار چشم نواز میباشد.
گوشی شیائومی MI 8 میتواند جایگزین مناسبی برای افرادی باشد که از مشخصات فنی گوشی شیائومی MI 8 Pro خوششان آمده ولی از طراحی آشکار پشت این گوشی لذت نمیبرند. قیمت گوشی شیائومی MI 8 حدود 100 یورو از قیمت گوشی شیائومی MI 8 Pro کمتر میباشد.
مشخصات سخت افزار گوشی می 8 شامل اسنپدراگون 845، دوربین اصلی دوگانه 12 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی میباشد و تنها فرق فنی این گوشی با گوشی MI 8 Pro، باتری بزرگتر می 8 است که 3400 میلی آمپر ساعتی ظرفیت دارد. نرم افزار به کار رفته در گوشی می 8 همان نرم افزار به کار رفته در می 8 پرو میباشد؛ اما سنسور اثر انگشت می 8 به پشت گوشی انتقال یافته است.
گوشی شیائومی می 9 یکی از برترین گوشیهای شرکت شیائومی میباشد که چند ماه پیش در تاریخ فوریه 2019 معرفی و در مارس 2019 در بازار عرضه شده است. گوشی شیائومی می 9 از اولین گوشیهای جهان از لحاظ داشتن پردازندهی 7 نانومتری اسنپدراگون 855 می باشدو همچنین گوشی شیائومی می 9 از اولین گوشیهای مجهز به دوربین سه گانه این شرکت چینی میباشد.
دوربین این سه گانه گوشی های شیائومی می 9 شامل یک لنز زوم 12 مگاپیکسلی، یل لنز عریض 16 مگاپیکسلی و یک سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی میباشد. گوشی شیائومی می 9 از شارژ بی سیم 20 واتی پشتیبانی میکند و در پشت این گوشی از رنگ گرادیان استفاده شده است.
گوشی شیائومی پوکوفون اف وان یکی از به صرفهترین گوشیهای شرکت شیائومی میباشد که در اوت 2018 معرفی و روانه بازار شده است. این گوشی از پردازنده اسنپدراگون 845، رم 6 گیگابایتی، حافظهی داخلی 64 گیگابایتی، دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی، دوربین اصلی دوگانه 12 و 5 مگاپیکسلی و باتری 4000 میلی آمپری با قابلیت شارژ سریع 3 بهره میبرد.
گوشی شیائومی پوکوفون اف وان دارای صفحه نمایش 6.18 اینچی می باشدکه نسبت طحه صفحه نمایش به بدنه آن 82.2 درصد میباشد. از دیگر ویژگیهای به خصوص این گوشی میتوان به باز شدن قفل چهره گوشی بوسیله ی اشعه فروسرخ و تکنولوژی Liquid Cool یا همان خنک سازی با مایع اشاره کرد.
گوشی شیائومی Mi A2 در تاریخ 24 جولای 2018 مصادف با 2 مرداد 1397 توسط کمپانی شیائومی معرفی و روانه بازار شد. از نکات قابل توجه در این گوشی استفاده از رابط کاربری اندروید وان میباشد که برخلاف دیگر گوشی های شیائومی از رابط کاربری MIUI استفاده نکرده است.
از سخت افزار استفاده شده در این گوشی میتوان به پردازنده اسنپدراگون 660، رم 4 گیگابایتی، حافظه داخلی 64 گیگابایتی، دوربین اصلی دوگانه 20 و 12 مگاپیکسلی، باتری 3000 میلی آمپر ساعتی با قابلیت شارژ سریع 3 و صفحه نمایش 6 اینچی اشاره کرد.
این گوشی پس از گذشت پنج از انتشارش به فروش 5 میلیون دستگاه رسید و به جرئت میتوان گفت که گوشی شیائومی Redmi Note 5 Pro، به صرفهترین گوشی هوشمند موجود در بازار میباشد. عمدهترین علت برتری این گوشی هوشمند، سخت افزار استفاده شده در آن است که برای اولین بار از پردازندهی اسنپدراگون 636 در گوشی شیائومی ردمی نوت 5 پرو استفاده شده است. علاوه بر این پردازنده، این گوشی دارای 6 گیگابایت رم و 64 گیگابایت فضای داخلی میباشد.
گوشی های شیائومی ردمی 6 یکی از پرفروشترین گوشیهای موجود در دنیا است که به وسیله ی شرکت شیائومی در تاریخ 12 ژوئن 2018 معرفی و روانه بازار شد.
از مشخصات سخت افزاری 5.45 اینچی گوشی ردمی 6 میتوان به پردازنده Mediatek هلیو P22، 3 گیگابایت رم، حافظه داخلی 32 گیگابایتی، دوربین اصلی دوگانه 12 و 5 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی و باتری 3000 میلی آمپر ساعتی اشاره کرد که سخت افزار به کار رفته در این گوشی با توجه به قیمت 125 دلاری این گوشی، آن را به یکی از به صرفه ترین گوشیها تبدیل کرده است.
گوشی Redmi Note 7 Pro از به صرفهترین گوشی های شیائومی در سال 2019 میباشد که توسط کمپانی شیائومی در فوریه 2019 معرفی و در مارس 2019 روانه بازار شد.
از مشخصات سخت افزاری شیائومی ردمی نوت 7 پرو میتوان به پردازنده اسنپدراگون 675، صفحه نمایش فول اچ دی 6.3 اینچی، دوربین اصلی دوگانه 48 و 5 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی و باتری 4000 میلی آمپر ساعتی اشاره کرد.
دوستان عزیز امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. خوشحال میشویم دیدگاههای ارزشمند خود را با ما به اشتراک بگذارید، تا بتوانیم با ارائه مطالب مفید و به روز رضایت شما را بیش از پیش جلب کنیم.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت جی اس ام باتری می باشد.