بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد جی اس ام باتری کاملا محفوظ می باشد

 

با توجه به پایان سال  و جابجایی مجموعه فروش بسته شده است 

از سفارش خوداری کنید 

 

شروع کار اعلام خواهد شد 

 در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید

 

راهنمای جامع پاوربانک | هرچیزی که قبل از خرید پاور بانک باید بدانید

راهنمای جامع پاوربانک | هرچیزی که قبل از خرید پاور بانک باید بدانید
چکیده این مطلب : انتشار : 1398/11/01 2 نظر

پاوربانک یا بانک انرژی این روزها بیشتر از یک وسیله ی الکتریکی به یک نجات دهنده ی زندگی تبدیل شده است. ارزش این وسیله را زمانی درک می کنید که لابلای مشغله های روزانه تان، دقیقا زمانی که بیشترین نیاز را به گوشی همراه یا تبلت خود دارید، ناگهان با صفحه ی خاموش آن ها مواجه شوید . برای دانستن همه چیز راجب پاور بانک با ما همراه باشید.

راهنمای جامع برای خرید پاوربانک

راهنمای جامع پاوربانک



پاوربانک یا بانک انرژی این روزها بیشتر از یک وسیله ی الکتریکی به یک نجات دهنده ی زندگی تبدیل شده است. ارزش این وسیله را زمانی درک می کنید که لابلای مشغله های روزانه تان، دقیقا زمانی که بیشترین نیاز را به گوشی همراه یا تبلت خود دارید، ناگهان با صفحه ی خاموش آن ها مواجه شوید. اما پاوربانک دقیقا چیست؟ مزایای استفاده از آن چیست و چه انواعی از آن در بازار موجود است؟ ساختمان فنی پاوربانک چه بخش هایی دارد؟ آیا استفاده از پاوربانک برای گوشی ما ضرری دارد؟ بهترین پاوربانک های موجود در بازار کدامند؟ این موارد گوشه ای از سوالاتی است که قصد داریم در این نوشته به آن بپردازیم. برای کسب اطلاعات جامع در مورد پاوربانک ها تا انتهای این نوشته همراه ما باشید.


پاوربانک چیست؟


پاوربانک یک شارژر قابل حمل است است که برای شارژ کردن گجت های الکتریکی شما زمانی که به برق دسترسی ندارید و در حال حرکت هستید، طراحی شده است.این وسیله در ابعاد جیبی و بزرگتر ارائه می شوند. از پاوربانک برای شارژ کردن تلفن های همراه،‌ تبلت ها، اسپیکرهای قابل حمل،‌ دوربین ها و حتی لپ تاپ می توان استفاده کرد. به مروری که تکنولوژی پیشرفت می کند،‌ تمام شدن باتری هر کدام از وسایل مذکور علی الخصوص زمانی که خیلی به آن ها احتیاج داریم، مشکل بزرگی است. این روزها تقریبا همه ی وسیله های هوشمند دارای صفحه نمایش های بزرگی هستند که از منابع باتری استفاده می کنند. در کنار این، برنامه های پرکاربردی مانند گوگل مپ،‌ ویز و برنامه های این چنینی همگی باتری زیادی مصرف می کنند. 


به همین دلایل است که خرید پاوربانک این روزها به معنای واقعی یک نجات دهنده ی زندگی است. اگر شما هم جز افرادی هستید که مدام در حال حرکت هستید و امکان شارژ کردن گوشی خود را با شارژرهای معمولی ندارید،‌ با یک پاوربانک مشکل خود را به سادگی حل کنید. پاوربانک و شارژرهای قابل حمل یکی هستند و می توانید این دو اصطلاح را به جای هم به کار ببرید. 


چگونه یک پاوربانک را شارژ کنیم؟


اکثر پاوربانک ها و شارژرهای قابل حمل یک پورت usb دارند. با استفاده از این پورت و به وسیله ی یک کابل و آداپتور می توانید پاوربانک را از طریق پریزهای دیواری شارژ کنید. بدون آداپتور نیز می توانید پاوربانک خود را شارژ کنید. کافیست به وسیله ی کابل مذکور پاوربانک را به لپ تاپ خود متصل کنید. 
روش سومی برای شارژ بعضی پاوربانک ها وجود دارد و آن استفاده از نیروی خورشید برای شارژ پاوربانک است. مدل anker پاوربانک که در تصویر می بینید از همین طریق شارژ می شوند. پاوربانک های خورشیدی مناسب برای استفاده در مواقعی است که برای کوهنوردی، پیک نیک و ماهیگیری ساعت های طولانی بیرون از خانه هستید.

چگونه یک پاوربانک را شارژ کنیم؟


در اینجا ذکر یک نکته حائز اهمیت است. متصل بودن پاوربانک به شارژر برای مدت طولانی باعث خرابی آن می شود . متصل بودن طولانی مدت پاوربانک به شارژر باعث می شود که این وسیله بیش از اندازه داغ شود. به طور نرمال یک پاوربانک که در دمای 32 درجه ی فارنهایت کار می کند، سالانه 6 درصد از ظرفیت خود را از دست می دهد . این عدد برای پاوربانک هایی که بیش از اندازه داغ کنند، 20 درصد برای هر سال است. به دلایل امنیتی پاوربانک شما هیچ وقت 100 شارژ نمی شود. به هر حال با استفاده از LED های نمایشگر شارژ که روی بدنه ی پاوربانک تعبیه شده می توانید به میزان شارژ شدن آن پی ببرید. هر چراغ نمایانگر 25 درصد شارژ است. 
 

چگونه یک پاوربانک را شارژ کنیم؟

 

چه مدت طول می کشد تا یک پاوربانک شارژ شود؟


این موضوع بستگی به این دارد که اندازه ی باتری پاوربانک شما چقدر باشد. هر چه ظرفیت باتری بیشتر باشد مدت زمانی که برای شارژ شدن نیاز دارد بیشتر است. برای مثال شارژهای کوچک با ظرفیت 1500 میلی آمپر بر ساعت (mAh) به اندازه ی یک گوشی همراه نیاز به زمان برای شارژ شدن دارد. پاوربانک های بزرگ که برای شارژ لپ تاپ ها مناسب هستند، به چهار برابر این مدت،‌ زمان نیاز دارد.البته اینکه چگونه پاوربانکتان را شارژ کنید نیز در این زمان تاثیر گذار است. اتصال مستقیم پاوربانک به دیوار یاشارژرهای دیواری سرعت بیشتری نسبت به شارژ با کابل از طریق کامپیوتر دارد. 

 

چه مدت طول می کشد تا یک پاوربانک شارژ شود؟


نکته: واحد اندازه گیری ظرفیت پاوربانک همانطور که گفته شد mAh یا میلی آمپر بر ساعت است. یک  mAh نمایانگر هزارآمپر در یک ساعت است و این واحدی است توان الکتریکی را در طول زمان بررسی  می کند.


 
پاوربانک شما تا چند بار می تواند دستگاه هایتان را شارژ کند؟


پاسخ به این سوال بستگی به ظرفیت دستگاه شما و البته ظرفیت پاوربانکتان دارد. برای خرید پاوربانکی که مناسب شما باشد، سعی کنید دستگاهی را انتخاب کنید که توانی تقریبا هم رده با باتری موبایل یا تبلت شما داشته باشد. مثلا باتری آیفون 6 باتری با توان رده ی 1810 میلی آمپر بر ساعت دارد. پاوربانک anker astro ظرفیتی برابر 5200 میلی آمپر بر ساعت دارد. این یعنی باتری آیفون 6 شما به راحتی تا 100 درصد شارژ می شود و انرژی پاوربانک شما همچنان باقی می ماند. جدول زیر را نگاه کنید تا به خوبی پی به این موضوع ببرید:


برای تبلت    برای موبایل    توان پاوربانک
تقریبا 25 درصد    تقریبا 1 شارژ کامل    2000mAh
تقریبا 50 درصد    تقریبا 2 شارژ کامل    5200mAh
حداقل یکبار شارژ کامل    4 شارژ کامل    10000mAh
مقدار توان پاوربانک و باتری موبایل و تبلت خود را می توانید از مشخصات نوشته شده بر روی آن بخوانید. به تصویر زیر نگاه کنید:

 

پاوربانک شما تا چند بار می تواند دستگاه هایتان را شارژ کند؟


تصویر متعلق به پاوربانک 10هزار میلی آمپر سامسونگ است.


پاوربانک ها از لحاظ باتری به چند دسته تقسیم می شوند؟


باتری های لیتیوم-یون(Li-lo) و باتری های لیتیوم-پلمیر(Li-Po) دو نوع از باتری هایی هستند که در اکثر گجت های امروزی و همچنین پاوربانک ها استفاده می شود.باتری های لیتیوم یونی قیمت پایین تری دارند و نسبتا مقرون به صرفه هستند. انرژی خروجی این باتری ها نسبتا زیاد است. تولید این نوع باتری ها برای کارخانه ها به صرفه تر هستند اما عمر این باتری ها از نوع دیگر کوتاه تر است. البته این نوع از باتری ها برای طبیعت خطرناک تر هستند و باید حتما در زباله های بازیافتی قرار بگیرند. باتری های لیتیوم-پلمیر به لحاظ اقتصادی گران تر هستند. وزن این باتری ها کمتر است و انرژی خروجی آنها کمتر و ایمن تر از نوع دیگر هستند. این نوع باتری نیز برای محیط زیست خطرآفرین است و باید حتما بین زباله های بازیافتی قرار بگیرد.


چگونه یک پاوربانک بسازیم؟

ورت حرفه ای خود نیاز به مقاله ی جداگانه ای دارد. از این جهت در نوشته های آینده این موضوع را به صورت کامل بررسی می کنیم. امروز و در این بند قصد داریم نشان دهیم که ساختن پاوربانک توسط خودتان ممکن است و با ابزارهای ساده و در دسترس تنها در چندگام می توانید یک پاور بانک در خانه بسازید.


بخش اول:ابزارهای مورد نیاز
چند ابزار ساده به شرح زیر نیاز دارید:
1-    ماژول منبع تغذیه 
2-    نگهدارنده ی باتری
3-    دو عددی باتری قلمی
4-    جعبه پروژه (ترجیحا ضدآب)
5-    هویه – لحیم و چسب حرارتی- کاتر 


بخش دوم: اتصال قطعات به یکدیگر


به طور ساده باتری ها را در نگهدارنده قرار دهید. قطعاتی که بناست به یکدیگر لحیم شوند باید در این جعبه قرار بگیرند. باید خروجی پاوربانک را اندازه بگیرید. اگر این مقدار کمتر از 5 ولت باشد باید اتصالات را از نو چک کنید. در بین ملاحظات زیادی در مورد ولتاژ و جریان ورودی و خروجی وجود داد که برای جلوگیری از خرابی گوشی و تبلت خود باید آن را در نظر بگیرید. اما به هر حال ساخت پاوربانک از هر نوعی از اصول مشابه آنچه گفته شد پیروی می کند.البته ابزارهای مورد نیاز متناسب با پیچیدگی پاوربانک دست ساز بیشتر می شوند. همانطور که گفته شد در نوشته های آینده به این موضوع تخصصی تر می پردازیم.


معایب استفاده از پاوربانک


مانند هر دستگاه دیگری استفاده از پاوربانک مزایا ومعایب مخصوص به خود را دارد. مزایای استفاده از پاوربانک را در خلال متن بیان کردیم. بیشتر این مزایا مربوط به آسایشی است که در صورت استفاده از پاوربانک می توانید داشته باشید. یعنی اگر دسترسی به برق ندارید دیگر نگران خاموش شدن گوشی خود در مواقع حیاتی و حساس نباشید. همچنین گوشی و تبلت خود را در مدت زمان کوتاه تری شارژ کنید. 


اما مانند هر وسیله ی خوب دیگری در حوزه ی تکنولوژی، پاوربانک نیز معایبی دارد که مهمترین آنها به شرح زیر است:


1-    اگر جز افرادی هستید که تصور می کنید هر چه گوشی شما بیشتر به شارژر وصل باشد، بیشتر شارژ می شود باید گفت که ادامه دادن همین کار با پاوربانک باعث می شود عمر باطری گوشی شما کوتاه تر از حالت عادی آن شود. 


2-    اگر پاوربانکی که خریداری کرده اید ابعادی دارد که چندان نرمال نیست و یا بیش از اندازه سنگین است، استفاده از آن به سادگی که انتظار دارید نخواهد بود.حمل کردن چنین پاوربانکی دشوار است. در این هنگام باید پاوربانکی را انتخاب کنید که بتوانید به سادگی در کنار گوشی و تبلت خود آن را جابجا کنید.


بهترین مدل های پاوربانک


در ابتدای این بند بهتر است توصیه کنیم که مانند هر وسیله ی دیجیتال دیگری پاوربانک را باید از فروشگاه های معتبر خریداری کنید. بعد از آن متناسب با تعداد دستگاه هایی که قرار است از پاوربانک استفاده کنند و همچنین مدت زمانی که به برق مستقیم دسترسی ندارید، به مشخصات آن دقت کنید. در هنگام خرید نکات گفته شده در این نوشته را در نظر داشته باشید. به هر حال در ادامه لیست کوتاهی از پاوربانک های با کیفیت موجود در بازار برای شما گردآوری کرده ایم:


1-    شارژر همراه انکر مدل A1271 PowerCore ظرفیت 20100 میلی آمپر ساعت

 شارژر همراه انکر مدل A1271 PowerCore ظرفیت 20100 میلی آمپر ساعت


محدوده ی ظرفیت این پاوربانک بیش از 15 هزار میلی آمپرساعت است و شدت جریان خروجی 2.4 آمپر را ساپورت می کند.وزن این پاوربانک 354 گرم و ابعاد آن 16.6*5.8*2.2 سانتی متر است. این دستگاه دو خروجی دارد. امکان شارژ ایمن یا multiprotect از ویژگی های این دستگاه است.در هنگام نوشتن این مقاله قیمت این دستگاه 390 هزار تومان است. این پاوربانک سازگار با انواع مدل های آیفون از 6 تا x،‌سونی اکسپریا خانواده ی z، گوگل نکسوس 5، 7 و 10،‌سامسونگ  اس9 و نوت 8 و مک است.

2-    شارژر همراه اوریکو مدل U5020 ظرفیت 50000 میلی آمپر ساعت 


ظرفیت باتری این پاوربانک 50 هزار میلی آمپر است. این دستگاه از 6 پورت خروجی پشتیبانی می کند.وزن پاوربانک اوریکو 1.26 کیلوگرم و ابعاد آن 20.6*13.5*3.3 سانتی متر است.

شارژر همراه اوریکو مدل U5020 ظرفیت 50000 میلی آمپر ساعت


این دستگاه سازگار با انواع آیفون از 4 تا 7، سامسونگ گلکسی خانواده ی s و خانواده ی note، htc،‌موتورولا و سایر برندهای به نام است.در زمان نگارش این مقاله قیمت این پاوربانک 129 دلار و معادل 1 میلیون و 800 هزارتومان است.توان و ظرفیت این پاوربانک چشمگیر است اما باید وزن زیاد آن را مدنظر داشته باشید.


3-    پاور بانک 10000 موفی پاوراستیشن Mophie Powerstation XL 


وزن این محصول 277 گرم  و ابعاد آن 8*1.7*15.5 سانتی متر است.ظرفیت باتری آن 12هزار میلی آمپر ساعت است. پاوربانک موفی از 2 پورت پشتیبانی می کند. در هنگام نوشتن این مقاله قیمت آن 74 دلار یا حدودا یک میلیون تومان است. بیشتر مدل های اپل و دستگاه های دارای پورت usb با این پاوربانک سازگار هستند. سبکی این پاوربانک در کنار قیمت نسبتا زیاد آن ویژگی های آن را تعدیل کرده است.

 

 

پاور بانک 10000 موفی پاوراستیشن Mophie Powerstation XL


می توانیم این لیست را همچنان ادامه دهیم اما هدف ما از این بخش معرفی صرف پاوربانک های موجود در بازار نبود. هدف تاکید بر این نکته بود که در هنگام خرید پاوربانک باید ظرفیت باتری آن با توجه به دستگاه یا دستگاه های خودتان، حجم و وزن پاوربانک که ارتباط مستقیم با قابلیت حمل آن دارد، قیمت آن که باید متناسب با بودجه ی شما باشد و سایر ویژگی های آن را  باید به دقت مدنظر داشته باشید.

 

سخن نهایی


استفاده از پاوربانک یعنی سرمایه گذاری روی انرژی علی الخصوص اگر مدام در حال حرکت هستید. اگر خیالتان راحت باشد که دستگاه های قابل حمل شما مانند گوشی،‌ لپ تاپ و غیره همواره شارژ دارند، زندگی برای شما راحتتر می شود. همانطور که در خلال نوشته نیز به آن اشاره کردیم، اگر از پاوربانک خود به خوبی مراقبت کنید و نگذارید که بیش از حد شارژ شود، سالیان زیادی می توانید از آن استفاده کنید. 

 

نظرات

captcha Refresh
حسین لطفی
۱۴۰۰/۰۱/۱۴۰۰
پاسخیه پاوربانک خوب چجوری باید باشه مشخصش چی باید باشه
جی اس ام باتری
۱۴۰۱/۰۱/۳۰۰۰

سلام جناب لطفی 

توضیحات کامل در مقاله می باشد

اگر با خواندن مقاله مشکلتون برطرف نشد با کارشناس فنی مشورت کنید

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 5

آخرین محصولات

خرید  باتری اصلی موبایل و شارژر اصلی و کابل
خرید شارژر کابل اصلی ایفون

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید