با توجه جابجایی مجموعه فروش بسته شده است
از سفارش خوداری کنید
شروع کار اعلام خواهد شد
در صورت لزوم 09383323434 می توانید تماس بگیرید
هر گوشی موبایلی میتواند دارای یک عمر مفید مشخص باشد و برای یک بازه زمانی خاص بدون مشکل و کمبود تمام نیاز های کاربر را برطرف سازد، اما همه اسمارتفون ها به میزان عمر مفید واقعی خود برای کاربران کارایی نخواهند داشت و اقدامات زیادی وجود دارند که از سمت کاربر میتوانند انجام شده و منجر به کاهش دوره و مدت زمان عمر مفید موبایل شوند. در این مقاله میخواهیم به 7 ترفند موثر برای افزایش عمر گوشی موبایل اشاره کنیم. با جی اس ام باتری همراه شوید.
7 ترفند برای افزایش عمر گوشی موبایل
هر گوشی موبایلی میتواند دارای یک عمر مفید مشخص باشد و برای یک بازه زمانی خاص بدون مشکل و کمبود تمام نیاز های کاربر را برطرف سازد، اما همه اسمارتفون ها به میزان عمر مفید واقعی خود برای کاربران کارایی نخواهند داشت و اقدامات زیادی وجود دارند که از سمت کاربر میتوانند انجام شده و منجر به کاهش دوره و مدت زمان عمر مفید موبایل شوند. در این مقاله میخواهیم به 7 ترفند موثر برای افزایش عمر گوشی موبایل اشاره کنیم. با جی اس ام باتری همراه شوید.
مقدمه
قبل از اینکه در رابطه با روش ها و ترفند هایی صحبت کنیم که میتوانند منجر به افزایش عمر مفید اسمارتفون ها شوند بهتر است منظورمان را از این موضوع و اصطلاح "عمر مفید" گوشی بیان سازیم. عمر مفید گوشی به بازه زمانی گفته میشود که گوشی در آن بازه بدون مشکل و کمبود میتواند نیازهای کاربر را برطرف سازد. طبیعتا به دلیل قطعات سخت افزاری قدرتمندتری که در گوشی های رده بالا و پرچمدار بکار رفته، این اسمارتفون ها در حالت نرمال میتوانند عمر مفید بیشتری در مقایسه با گوشی های میان رده و پایین رده داشته باشند و برای بازه زمانی طولانی تری نیازهای کاربر را برطرف سازند. از سمت دیگر گوشی های ضعیف تر به طبع عمر مفید کوتاه تری دارند و در آینده نزدیک احتمال بروز مشکل در آن ها بیشتر است.
اما علاوه بر این مسئله و قطعات سخت افزاری که در یک گوشی بکار میروند و ماهیت آن را تشکیل میدهند، اقدامات و عوامل جانبی دیگری هم هستند که میتوانند عاملی تعیین کننده در عمر مفید باتری گوشی ها باشند. این عوامل عموما به نوع استفاده کاربر از گوشی و میزان مراقبت وی از آن مربوط میشوند. ما در ادامه این مطلب میخواهیم به معرفی 7 ترفند موثر برای افزایش عمر گوشی موبایل بپردازیم. با توجه کردن به این ترفند ها و موارد شما میتوانید برای مدت زمان بیشتری از گوشی موبایل خود استفاده کنید و به نوعی بازه زمانی مربوط به عمر مفید گوشی را افزایش دهید. برای آشنایی با این ترفند ها حتما تا انتهای این مطلب با جی اس ام باتری همراه شوید.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید تقریبا در اغلب مواقعی که کاربران برای تعمیر موبایل خود به نزد تعمیرکار مراجعه میکنند، مشکلی در عملکرد ال سی دی گوشی آن ها به وجود آمده است. این مشکل میتواند بنا به هر دلیل ایجاد شده باشد، مثلا ممکن است خط و خش هایی روی ال سی دی موبایل یک کاربر ایجاد شوند یا ترک هایی روی آن به وجود آیند که آزاردهنده باشند یا ممکن است ال سی دی گوشی کاربری روشن نشود و بدین ترتیب وی برای تعمیر به نزد تعمیرکار مراجعه کند. عواملی که میتوانند منجر به خراب شدن ال سی دی گوشی های موبایل شوند بسیار زیاد هستند و همیشه مراقبت از LCD به عنوان یکی از مهمترین قطعات سخت افزاری موبایل الزامی است.
برای حفاظت از LCD گوشی خود توصیه داریم تا حد ممکن همیشه روی آن گلس محافظ نصب کنید. خیلی از گوشی های جدید روی ال سی دی خود یک لایه شیشه گوریلاگلس هم دارند که مقاومت بالایی در برابر خراشیده شدن و تماس با اشیای نوک تیز ارائه میکند، اما توصیه ما این است که به هیچ عنوان صرفا به وجود این شیشه محافظ روی نمایشگر گوشی خود اعتماد نکنید و حتما روی آن یک گلس محافظ ال سی دی که به عنوان لوازم جانبی فروخته میشود را هم نصب نمایید. این گلس های ساده در برخی مواقع میتوانند ناجی ال سی دی گوشی شما شوند و حتی از شکستن آن جلوگیری کنند.
2. از گارد و کیس موبایل استفاده کنید!
یکی دیگر از بهترین روش هایی که با در نظر گرفتن و توجه به آن میتوانید افزایش عمر گوشی موبایل را شاهد باشید مربوط به بکارگیری گارد و کیس میشود. گارد و کیس موبایل در واقع از لوازم جانبی این محصولات است که برخی شرکت های سازنده گوشی به طور پیش فرض یک نمونه از آن را به همراه باکس دستگاه در اختیار کاربر قرار میدهند. گارد و کیس موبایل میتواند بدنه و قاب پشت گوشی را به طور کامل در بر بگیرد و بدین ترتیب علاوه بر محافظت از قاب پشت دستگاه، در شرایط خاص بخشی از انرژی و نیروی ضربهای وارد بر آن را مستهلک سازد و به دوام بیشتر گوشی کمک کند. اگر به دنبال این هستید که گوشی خود را بعد از مدت زمان های طولانی همچنین نو و زیبا نگه دارید، استفاده از گارد و کیس موبایل الزامی است. نکته جالب اینجاست که کیس و گارد برای گوشی های مختلف در طرح ها و نوع های متفاوتی عرضه میشود تا باب میل کاربران باشد.
آب دشمن قطعات الکترونیکی است و در صورتی که با این قطعات تماس پیدا کند میتواند منجر به بروز اتصال کوتاه و ایجاد صدمات جبران ناپذیر شود. گوشی های موبایل از قطعات الکترونیکی ظریفی تشکیل شدهاند و به هیچ عنوان این قطعات نباید با آب و حتی قطره از آن در تماس باشند. بنابراین اگر به فکر افزایش عمر موبایل خودتان هستید و دوست ندارید خیلی زود گوشی شما خراب شود یا در عملکرد آن اختلال به وجود آید، حتما همیشه از تماس آن با آب جلوگیری کنید. هیچوقت گوشی خودتان را در جایی قرار ندهید که خیس است یا زیر باران از آن استفاده نکنید چون این ذرات آب میتوانند از مجاری مختلف به داخل گوشی نفوذ کنند و به آن آسیب برسانند.
اما تکلیف گوشی های جدیدی که این روزها از استاندارد ضد آب سری IP پشتیبانی میکنند چیست؟ بهترین و قدرتمندترین استاندارد ضد آب فعلی در گوشی های موبایل با نماد IP68 معرفی میشود که به موجب آن دستگاه باید بتواند برای مدت زمان 30 دقیقه در عمق 1.5 متری آب دوام داشته باشد. اغلب گوشی های جدید و رده بالای امروزی از این ویژگی پشتیبانی به عمل میآورند اما آیا این مسئله بدان معناست که دیگر نباید از تماس این اسمارتفون ها با آب جلوگیری کرد و آن ها کاملا ضد آب هستند؟ شاید اینطور باشد و خیلی از این گوشی ها واقعا بتوانند بیشتر از 30 دقیقه هم در عمق 1.5 متری آب دوام بیاورند اما اگر بنا به ه دلیل فقط یک قطره آب به داخل گوشی نفوذ کند و با قطعات سخت افزاری آن در تماس قرار گیرد، در عملکرد دستگاه اختلال ایجاد میشود.
بنابراین توصیه ما این است که در هر شرایط از تماس گوشی با آب جلوگیری کنید و حتی اگر موبایل شما از استاندارد ضد آب IP68 پشتیبانی میکند و در ویدیو های بررسی زیادی دیدهاید که گوشی داخل آب دوام میآورد، ریسک این پدیده را نپذیرید. آب خوردگی میتواند در گوشی مشکلات خیلی زیادی ایجاد کند که برخی از شایع ترین آن ها شامل مواردی همچون ریستارت شدن خودکار موبایل میشود که پیش از این در مقاله "رفع مشکل ریستارت شدن خودکار گوشی" کمی در رابطه با راه حل های آن صحبت کردیم. آب خوردگی در گوشی های موبایل میتواند منجر به بروز مشکلات دیگری از قبیل خراب شدن ال سی دی، مادربرد و غیره هم شود. توجه به این موضوع یکی از مهمترین روش های مراقبت از موبایل و افزایش عمر گوشی است.
متاسفانه افتادن گوشی از دست کاربر و وارد شدن ضربه به آن یکی دیگر از اصلی ترین عوامل و دلایلی است که در خیلی از مواقع منجر میشود در گوشی کاربران اختلال به وجود آید و آن ها مجبور به تعمیر دستگاه شوند. بنابراین اگر میخواهید از گوشی خود مراقبت کنید و عمر مفید آن را به حداکثر برسانید، حتما تحت هر شرایط مراقب افتادن گوشی و برخورد آن با زمین باشید. به عنوان مثال اگر گوشی را در جیب خودتان قرار میدهید، همیشه پیش از خارج کردن آن از جیب خود مطمئن شوید که احتمال لغزش و افتادن گوشی از دستتان وجود ندارد و در جایی هستید که احتمال برخورد با دیگران و افتادن گوشی بسیار کم است. حتما به طور کامل قبل از خارج کردن گوشی از جیبتان آن را محکم در دست بگیرید و سپس از جیبتان خارج کنید.
همچنین در مواقعی که گوشی را روی میز یا هر جای دیگری قرار میدهید مطمئن شوید که وضعیت آن کاملا پایدار است و احتمال افتادن دستگاه وجود ندارد. تا حد امکان سعی کنید در محیط های شلوغ و مکان هایی که کف زمین سختی دارند از بیرون آوردن گوشی و در دست گرفتن آن خودداری کنید چون یک لحظه لغزش و افتادن گوشی از دست میتواند منجر به خراب شدن کامل آن شود و صدمات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. پس همیشه مراقبت افتادت گوشی و برخورد آن با زمین باشید تا بهترین بازده را از عمر دستگاه دریافت کنید.
یکی دیگر از مسائل مهمی که توصیه داریم برای افزایش عمر گوشی به آن توجه کنید مربوط به نگهداری صحیح از باتری گوشی میشود. یکی از مهمترین عواملی که میتواند نشان دهند عمر مفید یک اسمارتفون رو به اتمام است و بدین ترتیب حس بدی را به کاربر منتقل کند مربوط به زود خالی شدن باتری میشود. زمانی که باتری یک گوشی زود به زود خالی شود اصلا حس خوبی به شما منتقل نخواهد شد و عملا گوشی از دید شما میتواند به درد نخور به نظر آید. با در نظر گرفتن چندین نکته مختلف که در مقاله "مقابله با خالی شدن شارژ باتری گوشی با چند ترفند ساده" به آن ها اشاره کرده بودیم میتوانید از زود خالی شدن شارژ باتری موبایلتان جلوگیری کنید.
البته نباید این موضوع را هم فراموش کرد باتری های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری که در اسمارتفون ها بکار گرفته میشوند ماهیتی دارند که به مرور قدرت شارژدهی و ظرفیت اصلی خود را از دست میدهند و باید بعد از 1 الی 2 سال استفاده از آن ها تعویض باتری در دستور کار قرار گیرد. اگر گوشی شما بعد از 1.5 سال استفاده به مرحلهای رسیده که از نظر سخت افزاری همچنان نیازهایتان را برطرف میکند اما شارژ باتری آن خیلی زود به زود خالی میشود، تعویض باتری موبایل را در دستور کار قرار دهید، چون هنوز عمر مفید موبایلتان به پایان نرسیده و فرصت استفاده بدون مشکل از آن را دارید.
آخرین مسئلهای که توصیه داریم به آن توجه داشته باشید مربوط به بکارگیری شارژر های اورجینال و با کیفیت میشود. به هیچ وجه از شارژر های کم کیفیت برای شارژ کردن باتری گوشی خود استفاده نکنید چون این شارژر ها میتوانند با نوسان جریان الکتریکی منجر شوند که انتقال شارژ از شارژر به موبایل به درستی صورت نپذیرد و تنش و استرس روی باتری افزایش یابد. بکارگیری شارژ نامرغوب فقط به باتری گوشی صدمه نمیزند و در برخی مواقع میتواند منجر به بروز حوادثی مثل آتش گرفتن و انفجار باتری و گوشی هم شود. همچنین اکیدا توصیه داریم از شارژر دیگر گوشی ها برای شارژ کردن باطری موبایل خودتان استفاده نکنید.
گرما دشمن باتری گوشی های موبایل و دیگر قطعات سخت افزاری بکار رفته در آن هاست و اگر گوشی برای مدت زمان طولانی در معرض گرما و حرارت قرار گیرد میتواند دچار آسیب های جدی شود. بنابراین همیشه سعی کنید از هر روشی برای خنک نگه داشتن بدنه موبایل خود استفاده نمایید. به عنوان مثال مدت زمان شارژ باتری را کاهش دهید و به جای اینکه گوشی را 90 دقیقه به شارژ بزنید، این بازه زمانی را به 30 دقیقه کاهش دهید. همچنین از قرار دادن گوشی در زیر نور مستقیم آفتاب خودداری نمایید یا اجرای بازی های سنگین HD و تسک های این چنینی در گوشی برای مدت زمان طولانی را متوقف سازید. با توجه به این مسائل عمر مفید باتری گوشی افزایش مییابد و از ایجاد فشار روی دیگر قطعات سخت افزاری دستگاه هم جلوگیری به عمل میآید و این عوامل در مجموع به افزایش عمر مفید موبایلتان کمک میکنند.
نتیجهگیری
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی 7 ترفند ساده پرداختیم که با در نظر گرفتن آن ها قادر به افزایش عمر گوشی موبایل خواهید بود. سعی کردیم به اصلی ترین موضوعاتی اشاره کنیم که میتوانند در افزایش طول عمر اسمارتفون و قطعات سخت افزاری آن موثر باشند. امیدواریم از این مقاله اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت جی اس ام باتری می باشد.